sábado, 13 de julio de 2013

RESUM SETMANAL

I en va altra : Hi ha que vore com passen les setmanes i amb elles la vida d'ú . 

Ja estem de nou en Dissabte i de moment calma chicha en lo judicial . Si arriva Agost, sòls queda poc més dos setmanes  , passarem un altre mes a l'espera de quí acabarà la legislatura com Alcalde doncs Agost es no hàbil per als jutjats espanyols , sòls hi han jutjats de guardia . 

I amb això un poble en l'aire amb un govern pareix ser resignat a governar sense pressupostos i a basse de modificacions de crèdit i una oposició que amenaça, un popular com vos diguè a l'eixida del pleno de Juliol i ahir mateix Karina en la nota de premsa, en que s'assabenten de que estan en minoría . 

Cacau de segur i mentres tant xiquets passant fam i els nostres governants discutint a qui li toca amollar "la mosca" : Que la amolle qui la tinga que amollar però jà , a vore si entre uns i altres arrivem a "les mosques" però eixes que vegem en les imatges del tercer mon rodejant als xiquets famèlics . Este ha segut sense dubte el tema més comentat esta setmana i esperem que no ho siga per massa temps més perquè ho vajen solventat .

Doncs bé, el Dilluns més i esperem que millor .

EntradaPáginas vistas
223
06/07/2013, 23 comentarios
168
12/07/2013, 38 comentarios
131
09/07/2013, 17 comentarios
123
09/07/2013, 23 comentarios
123
09/07/2013, 15 comentarios
101
10/07/2013, 5 comentarios
100
05/07/2013, 26 comentarios
99
11/07/2013, 8 comentarios
90
12/07/2013, 9 comentarios
66
Páginas vistas
Gráfico de las vistas de la página de Blogger



7 comentarios:

  1. Enrique, ja portes dos anys amb el blog, i d'ortografia i gramàtica seguim fatal.
    No tens dignitat?
    De veres que fa mal als ulls intentar llegir-te.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja saps Enrique, quan no podem clavar-nos amb el contingut ens clavem amb l'envoltori!

      Eliminar
    2. I a pesar d'això, més comentaris i per tant més participació ciutadana que a La Cotorra. Si que son roins els periodistes amb carnet d'allí (que el d'ací no en té i no pot entrar als plenaris), que un ximple aficionat amb moltes faltes els furte la notorietat vallera a la xarxa.
      Serà tan bó este o serà només per més demócrata?

      Eliminar
  2. Ara pots entendre com son els deus del nazionalisme. Tot per dir una evidencia... Mireu uns i altres:
    La diputacio hauria dhaver donat mes diners per molt que tinga molts pobles que atendre.
    Ara quin espectacle Bloc, PSOE i Esquerra Unida diguent que ells no tenen per que ajudar als xiquets del poble, que si no paga la Diputacio ells no tenen diners per a que 90 xiquets del poble. Asco em donen. Jordi, Victor, Rus i Boronat. No teniu vergonya ni la conegueu.

    Karina i Manolo si els aproveu una despesa mes sense que hi hagen diners per als xiquets sereu com ells.

    ResponderEliminar
  3. Per a mi lo còmode serìa escriure en castellà, llengua en la que he estudiat , escric i parle corrèctament, però pense que la millor forma de defendre la llengua es practicar-la i es el que intente, i ho intente fer el millor possible . Però no he pogut ni tinc temps per a estudiar la valenciana , ho vaig intentar , així que com més la practique llegint-la i escribint-la crec que vaig millorant . Així que paciència i poc a poc anem fent camí .

    Si el molesta, doncs ja saps , a altres coses però entenc que si seguixes llegint-me es perquè m'entens i t'interessa el que escric .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la vida igual. Jo sempre he segut defensor del valencia i de la unitat de la llengua. Ara tinc que aguantar analfabets que dien que ve de liber i idiotes que en lloc de promocionar lus es dediquen a pressumir de lo be que escriuen el valencia, desprecien al qui fa un esforç per ferlo servir i a mes el promocionen i despres, no contents en aixo, retallen les partides de pressupost de lajuntament de Tavernes per a promocio del Valencia, deixen xiquets
      sense menjador i duen a Pep Botifarra del qual tins dos CD firmats per ell i magrada pero no es un exemple de normalitzacio linguistica. Despres es queixen que la gent vote a qui vote.

      Enric ni cas als nazis estos que lo unic que busquen es manar per a viure com el Nyau en FCC.

      Eliminar
  4. Només teniu que vore i comparar. Mireu l'activitat que te aquest Blog, tant en entrades com en comentaris. I compareu en la activitat de "La Cotorra" o "El Ventilador"
    Alli ja no opinen ni ells

    Algo tindrem qls que no sabem tant be la nostra llengua pero al menys ens esforçem per utilitzarla.

    Ells només s'esforçen per mantindre la cadira i el sou.

    ResponderEliminar