martes, 9 de julio de 2013

Editorial : VA DE REFRANER

Com sabeu soc molt de refraner per titolar articles i editorials . Doncs bé, huí a falta d'un em venen al cap tres en referència al tema de l'escoleta com a seu del taller ocupacional i de la part propossada per l'ajuntament com aportació municial si s'aprova la subvenció .

Per un costat pense si en esta falta de previsió evident que s'ha vist tant a nivell econòmic com logístic , justificat pel govern local en la manca de recursos i de locals previstos per a temes d'esta índole , es pot aplicar aquell de " El tiempo pone a cada uno en su sitio " y esta imprevisió es fruit de lo denunciat per Karina Vercher quant trencà el pacte de govern en basse entre altres en el tema de la no voluntad d'inversió del govern local en foment local en els presupostos propossats, i de que han destinat els locals previstos per ella per a estos temes al jutjat de pau sense previndre alternatives, o per contra es degut com diuen també des del govern per que ésta no ha fet rés al respecte en dos anys . 

El que es clar es que se està anant " A salto de mata " almenys amb esta actuació en concret , en la que pareix ha arrivat algo per al que no s'havía previst rés quant no ve de nou i ara tots a correr e improvissant sobre la marxa .  

Sòls espere i perquè correm un seriós perill de que passe , no arriven a aplicar aquell que diu que "Un per l'altre ..." : A vore si per un motiu o per altre ems quedem amb " la casa sense agranar", es a dir , sense la subvenció .

També em podem afegir un quart , molt de la terra : A vore si ems quedem " A la lluna de València" .

Quin/s de tots vos pareix es aplicable/s ? .


23 comentarios:

  1. Segur que des.de el "Blog del Pardal" després sera tota la culpa de la Diputació i de Manolo Vidal, perque tenen marginat al nostre poble i no li concedeixen res.
    No tindran en conter, a ben segur, el que ells no han fet ningun tipus de previsió, ni económica ni d'organització, per aconseguir estes ajudes.

    Era mes important complaure a Perfecto i canviar la seu del Jutjat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va de refrans......EN UNO QUE ESTIGA CONTENT ELS DEMES PAGATS

      Eliminar
  2. Manipula, manipula que alguna cosa quedarà. Un altre refrany.

    Manipula primer l'articulista que no diu que Karina estava en el govern quan denuncia el que no fa el govern i ES ELLA LA RESPONSABLE DE FOMENT LOCAL i no s'acosta a cap reunió ni fa cap proposta. Això també li ho va tirar en cara l'alcalde, el no fer res, en un ple on estava sentat l'articulista d'este bloc a primera fila. La transfuga no va trencar el pacte per això. Hi ha altres coses que l'articulista sap de perque es trenca i no ho sap, busca la noticia, i que el conten que va passar al jutjat de Sueca el dia 1. Allí es va quedar ben clar que volia Karina Vercher i Xavier l'endema de les eleccions. ARa això ni li importa saber-ho perquè el seu objectiu ací no es altre que pessigar al govern com fa el PP. Ja se sap, a rio revuelto ganancia de pescadores. I a vore si quan vinga amb els seus pot arreplegar alguna cosa, perquè donde hay patrón no manda marinero. I ara sembla va fent merits per a patro.

    El comentatarista de les 10:43 demostra la seua ignorancia supina en el tema i només busca manipular i deixar en mal lloc UNA PERSONA QUE NO PINTA FAVA DINS DELS MANDOS DEL JUTJAT. Es un simple repartidor d'avisos i per dalt d'ell estan els administratius i la jefa, amiga intima de Manolo i d'Eugenio i és ella qui realment mana i qui dona o ha de donar el vistiplau del canvi junt a Justicia de qui depén. Es ella qui haura informat als seus jefes de Justicia i no perfecto.
    Voler enganyar al personal dient que el canvi es fa perquè ho mana un simple repartidor d'avisos es d'un barriobajerismo i un fet tan rastrer que nomes persones amb el cervell retorçut i malpensants son capaços de dir-ho.

    Dit això, cal recordar que el jutjat del carrer la Barca es trobava en reunia i Justicia venia demanant a l'Ajuntament un local per a canviar per la falta de seguretat. Durant la passada legislatura va haver diners per a tot (palmeres, carrils bici, zona esportiva en urganització privada sector 12, contractes amb Herminio de tota classe, escoletes enmig del no res) pero no tenien diners per habilitar un jutjat.
    A principis de la legislatura actual Justicia torna a reclamar el local, i l'Ajuntament proposa l'antiga CENS, però resulta que en fer-ho efectiu no ho pot fer ni es pot traslladar perquè no era propietat municipal. Ho recorda Sr. Estruch? La seua amiga C. Canet va intervindre en el tema.
    Com que Justicia seguia apretant, i el jutjat de la Barca feia quatre anys que era ruina total, es va haver de prendre la decisio que es va prendre i com que al Viver d'Empreses en la legislatura passada ni va anar ningú, ni estava ocupat, ni estava usant-se el mobiliari es va prendre el mobiliari QUE NO EL LLOC. L'espai es podra usar totalment i de seguida si cal: nomes cal posar taules i cadires. Això ni ho sap el comentarista de les 10'43 tal com escriu.
    Per tant, el PP ha tingut anys per donar solucions perquè el jutjat ja porta varies legislatures en pla de ruina i mai el PP ha fet res. I això que era i es la seua amiga Cecilia la jefa del jutjat de pau de Tavernes.

    Per tant, no manipuleu, ni digueu mentires o anireu a l'infern. I al Cesar allò que es del Cesar i la veritat que sure.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dice usted que no se tomó el lugar del vivero de empresas, es verdad, fué peor todavía, se tomaron las aulas que estaban homologadas por el servef para formación y ahora no saben donde ubicar el taller ocupacional y lo mandan a la playa y adios guarderia. Se da cuenta, en dos lineas dos BARBARIDADES del gobierno del señor Juan.

      Eliminar
    2. Una resposta PERFECTA

      Eliminar
    3. Qui manipula Cotorri?

      Perque no dius que quan es varen publicar les ajudes de Diputacio ja s'havia expulsat a Karina Vercher del Govern? Clar, es que si dius la veritat no se li pot tirar la culpa a Karina. Cenyimos al tema que digueu vosaltres.

      Eliminar
    4. I els que deixen que la gent patisca fam mentre permet que desfilen fastuoses cabalcades, eixos no aniran al infern?

      Eliminar
  3. Copiat literalment del article :

    "esta imprevisió es fruit de lo denunciat per Karina Vercher quant trencà el pacte de govern en basse entre altres en el tema de la no voluntad d'inversió del govern local en foment local en els presupostos propossats, i de que han destinat els locals previstos per ella per a estos temes al jutjat de pau sense previndre alternatives, o per contra es degut com diuen també des del govern per que ésta no ha fet rés al respecte en dos anys " .

    Quí manipula , l'articulista o el interpretador del articulista ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home ara la vulpa és de Carina! Si ella és la que a denunciat que el bipartit no vol posar una partida per a benestar i pera foment. Que voleu dir, que si no hi han diners es per culpa de Karina? No serà la culpa de les cavalgades, dels diners que es tiren a la mancomunitat de la valldigna, de les vostres festes nacionalistes que ens a costat els dos festiverns?

      Eliminar
    2. No faces cas Enrique, este es nota que està molt cremat i com no sap a qui tirarli les culpes de tot el desastre montat al voltant del taller d´ocupació ara vol culparte a tú. No diu res amb coherència ni trellat. Ja li pasarà l´acalorà.

      Eliminar
    3. Pa xarlotades no guanyem. Destrocen les aules homologades pel servef per a posar el jutjat de pau. Destrocen la guarderia per a fer les aules homologades per al taller. Ara que toca destroçar per a posar la guarderia de la platja? No hagueren pogut rehabilitar el jutjat de pau i no fer totes eixes destroces en cadena que no savem quan acabaràn?

      Eliminar
  4. Anònim de les 14.20: Veritats com a temples. Pero no anem a canviar de opinio a gent que te el cervell llavat. Sols esperem q manolo es presente a les proximes i que seguisquen fent la oposicio destructiva i manipuladora, com li agrada al PPK.

    ResponderEliminar
  5. Estruch a tu t'agraden els refranys i a mí les pel.licules. Si existira la màquina del temps i tornaren tots al plenari del dis 6 de maig, tornaria a dir el sr. Juan que no fan falta més diners per a benestar socia, càrites, creu roja i foment local?

    ResponderEliminar
  6. Vaja, un despiste: això de "es degut com diuen també des del govern per que ésta no ha fet rés al respecte en dos anys" no ho havia llegit.

    Vosté disculpe. Ho ha posat tan amagat i xicotet que ni es veu. I això que es la tesi del govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pos si no feia res perquè no la van tirar avans? Vist lo vist, si és així ha estat més encertada que els que van destrossar les aules homologades del Dolores Rojas. I això de cava per a tots? Per ara, el cava és per a M. A. MOLLA, que destapa una de cava cada vegada que el sr. Juan fa una d'estes xarlotades per posicionar-se en les llistes de compromís per a les properes eleccions generals.

      Eliminar
    2. Al Bloc del poble ja ho tenim clar.
      Si J.J. entra a les llistes autonòmiques, també ho tindrem clar.
      Llàstima de Mònica Oltra.

      Eliminar
    3. Este palissa de comentarista encara no s'ha enterat que M.A.Molla no existeix. Quina credibilitat li anem a donar a una persona que comenta de persones que ni existeixen ni sap el seu nom?

      I li recorde que la senyoreta estava en estat de gestació, i era prou normal que no "rendira". Es com si voste té alguns kilos de demes que no pot fer certes coses, com pasar-se les sabetes.

      Imagine que li diuen a la trànsfuga alguna cosa de no rendir quan estava en estado: segur que ara tu estaries diguent que no es respecta una dona embarasada.

      Que no rendira en l'embaràs era normal. El que no era normal, era que continuarà sense rendir un any després del part. I això es el que se li va dir en el plenari. Des de que va parir, res d'ocupar-se de treballs.

      Tranquil Peperat, ja la coneixeràs. En el pis de Valencia, es va barallar en tots i va acabar sense parlar-se amb ningú, amb tots els amics de la infantesa ha trencat, ha trencat en AFECOPA, ha trencat amb EUPV, ha trencat amb el govern i tranquil... que ja vos arribarà, a no ser que haja trobat el paradis en la dreta i tot el que dia era mentira, que no m'estranyaria, o un muntatge fins i tot tirar-li aquell boligrafo a Manolo Vidal quan es va enfadar, que nomena va tindre la cosa.
      Que s'espavile Manolo que igual li lleva el primer lloc de la llista del PP per al 2015.

      Eliminar
    4. Està molt bé això de passar al terreny personal quan al terreny polític no es sap per on tirar. Faltaria saver si el que contes és cert. I faltaria que ens explicareu quina era la condició que feia que Carina estiguera l'equip de govern, que treballara o que votara el que vosatros volieu. Ja que fins que no vos va tombar els pressupostos, no obrireu la boca per a res. I et dic mes, si els haguera votat a favor, la tindrieu en el braç treballador i no dirieu res. Per tant, quan ha deixat de servir per a tindre la majoria sobrava i la feina era l'excusa.

      Eliminar
  7. Lo dels espais municipals i els governs que hem patit i patim és de película bananera. Abans aplegàrem a tindre un espai jove pagant lloguer i a 100 metres dos plantes de l'hospital dalt dels jubilats buides. Bueno, dien que anava el taller d'ocupació i les associacions, però semblava sempre buit. També hi ha altre espai dalt el bar del Poliesportiu que crec és municipal i molts anys buit, i en zona on hi ha molta gent jove. No s'havera pogut habilitar?

    I ara desmunten 1 i posen al 2 i desmunten el 2 i posen al 3, tot perque tenien el 3 (escoleta platja) i no sabien quin ús donar-li. Mig any pensant per fer anar gent aturada tots els dies d'hivern del poble a la platja. A lo millor volen quedar be amb Aceplat per donar-los a guanyar alguns esmorzars dels talleristes. S'havien proposat altres usos a cost zero i rentabilitat social gran com ampliar l'escola d'estiu a la platja, només calia donar aigua i llum (si no en tenia) al local, pistes esportives prop, demanda d'usuaris per no poder apropar-se al poble... Sembla tot clar sense cap pega. I els polítics del Bloc i PSOE s'han quedat... pensant-ho. No tot és problema de diners, sino de bona gestió. I a l'hivern podien continuar posant el taller d'ocupació o el que vullgueren, centre social de veins a la platja, biblioteca, càrites, o una mica de tot. Per donar idees, total podien posar el que vullgueren com que no hi ha res a la platja i quedar bé amb el veïnat. Però va i posen un servei per a gent del poble, sembla que els vots que li va restar el partit dels Mauros al PP esta vegada li'ls llevarà al Bloc.
    El taller de formació al poble, és una verrgonya que un poble de quasi 20.000 hab. no tinga unes aules homologades on poder donar cap curset, la del Braç treballador és menuda i sense condicionar, les de la casa de la Cultura, interiors, sense condicionar i al costat d'una carretera on el soroll és el menys convenient per a l'ús didàctic. D'aula informática, ja en considerem utopia.
    Com sempre, a Tavernes, primer anem fent i després a vore que fem. Són els diners pitjor gastats. I ara, com que no hi han diners per a obrar, sols poden pensar amb el qué fan i on. Però en el carnet de cap partit es veu que no demanen el títol de pensador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si el PP havera fet una escola planificada com cal i havent estudiat tots els pros i contres, els uts i ots, ara no caldria dir
      "Com sempre, a Tavernes, primer anem fent i després a vore que fem. Són els diners pitjor gastats".

      Aquellos polvos trajeron estos lodos (un refrany dels que ens acostuma citar Estruch) i a l'escoleta ha passat com en el programa de menjador escolar de la Diputació: FEt sense pensar, ni planificat, ni estudis de viabilitat, ni res de res.
      El recorde que l'estudi que es va fer fa uns mesos de l'escoleta donava que era inviable. I si era inviable ja feta... imagina't com seria quan allò era un desert.

      Eliminar
  8. Si per inviable vols dir rentable econòmicament, dis-me una instalació pública que ho siga. Espere sentat.
    Que tinga sentit o no una guarderia a la platja no ho discutisc, segons qui s'en beneficiara seria un bon servei o malbaratament, com una Cavalcada o Festivern, posem per exemple.
    Sobre l'acondicionament de l'entorn de l'escoleta no condicionava que l'edifici fora o no viable, el que condicionava és que es poguera obrir o no oficialment. Això almenys dien els polítics del govern.
    Apart dels "lodos" també diuen mal de muchos consuelo de tontos i a mi no em consola que el PP ho fera bé o mal perque ara tinguem un edifici públic a la platja i no sàpiguen que fer. No has parlat dels possibles usos que s'en podrien fer, jo sí en sé els proposats als polítics, però sembla no els ha interesat més enllà de llevar-se dos muertos del damunt: l'adjudicació d'algún ús a "l'escoleta" com ja han batejat l'edifici el PP i Aceplat i que callen els rumors de la deshomologació del ara jutjat de Perfecto, com també diu l'oposició.^
    Parlant d'edificis públics a la platja, tampoc sé l'ús actual del pis superior al retén de policia ni si no han pensat fer alguna oficina o magatzem a les remodelades instalacions esportives a la zona del Lago Azul-Sardina. El Olimpo crec que estarà com estava, canvi de favors públics-privats.
    Enrique que és veí ens podria informar més veraçment.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan jo vaig a diferents pubs del poble tota la gent coincideix en lo be que sha fet i lo bo que ha sigut per tavernes. No entenc juanjut perquè et molesta tant.
      L'oposició mentix i torna a mentir en el tema escoleta i jutjat, ho explica molt xlarament lanonim "cava per a tots".
      Son una font de disinformation i de manipulacio.

      Eliminar
  9. enrique, em sorpren que digues que no vols que es falte al respecte a ningu i deixes que es facen comentaris, com el que fa cava per a tots, parlant de la regidora karina i si es duia bé o no amb els companys de pis, si vos sembla comencem a parlar de la vida privada dels demés a vore que vos sembla

    crec que només en les noticies que es posen cada dia ja tindriem prou per a criticar, i si hem d'anar a lo personal aleshores este blog pot acavar semblant-se més a un de "cotilleos"
    ´
    potser no vos sembla important però a mi no em sembla seriós comentar res de la gent que no tinga que veure amb les seues responsabilitats, en este cas polítiques

    i encara diré més, si karina no era bona regidora , el govern hauria l'hauria d'haver expulsat i no mantindre-la sols perquè els interessava per a governar

    ResponderEliminar