miércoles, 17 de julio de 2013

Article d'opinió: LA JUTJE HA DIT NO

Es el que estic lleguint en La Cotorra , que la jutje del numero 3 de lo contenciós ha dit no a repetir el pleno de la mocio de censura , el que es algo lògic i conseqüent amb la revocació de les messures cautelars per eixa mateixa jutjessa .

Sòls dir al respecte i els que em seguiu ho entendreu de seguida , qué en esta guerra alguns s'estan deixant la honra i els barcos : Alla ells , sempre estaran a temps d'entonar el "mea culpa" com a bons catòlics que pareixen ser i tractar de redimir-se , la jutje ja ha començat .

I es que a més entre lo legal i lo moral de moment tot gira cap a un mateix sentit .

8 comentarios:

  1. Enrique, tenim dos cares del CASSETE:

    CARA A: El que no s'admitisca a tràmit no vol dir que baja a repetir-se o no el plenari de la moció. A més, queda saber la ressolució judicial del jutge de Sueca. Si aquest considera que l'expulsió de la regidora d'EU és correcta, tot s'haurà acabat i no hi haurà repito del plenari per a la moció. Ara, si considera que l'expulsio d'EU és improcedent, s'hauria de reingresar novament a Carina en el grup municipal d'EUPV i aleshores podria donar-se el cas de que s'admitira a tràmit l'escrit que sol.licita la repetició de la moció. Per tant, tal i com has dit en altres articles, CAUTELA!

    CARA B: Si al final de la correguda no hi ha moció de censura i per tant camvi de govern, ens vorem amb un altra tesitura, el bloqueig del funcionament normal de l'ajuntament. Tenim un govern en minoría i uns pressupostos sense aprobar des de fa dos mesos i mig i pareix ser que Juan no mou ni un dit per arrivar a acords amb l'oposició. Després dels últims esdeveniments, no van a aprobar-se més modificacions de crèdit ja que segos l'oposició el sr. Juan te diners per a tot menys per al foment del treball i per al benestar social (motiu pel qual es van votar en contra els pressupostos)

    Així està el panorama. Qui ha de moure fitxa??

    ResponderEliminar
  2. Efectívament així es, este tràmit es mera conseqüència d'haver revocat les messures , no podía ser d'altra forma . I en quant a la fitxa la deu de moure fitxa es a l'Alcalde, que es qui deu de procurar uns pressupostos al seu poble .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo pensé que els temes judicials, son com una lluita política. Per al ciutadà d'apeu no ens importa les gavinetades que vullguen donar-se uns i altres. Això sí, el que ens afecta directament és com s'estan gestionant els cacaus. Pareix ser que hi han diners, però per al que volen 8 dels 17 regidors de Tavernes. Cavalcades, botifarrades, renting de 2 cotxes i no d'1 per a la policía, ... I per l'altra banda pareix ser que no hi han diners per a fomentar el treball a Tavernes i per al menjador infantil d'estiu.

      Ara el govern té dos fronts oberts:

      - El primer adherirse o no a les ajudes per a la contractació de la diputació.

      - El segon, donar una sol.lucio als 93 xiquets que s'han quedat sense beca de menjador.

      Ahir ho vaig poder consultar a les bases publicades en el BOPV en la que la diputació ho deixava ben clar (que en el cas de que la demanda superara a la oferta de les 151.515 places, els criteris de concesió de les beques seria per población). I clar si no tenim un plan B davant esta condició publicada al BOPV pot pasar el que ha passat. Este plan B haguera pogut ser la de fer una modificació de crèdit per a que estos 93 xiquets no es quedaren sense beca. Dubte molt que l'oposició l'haguera votat en contra.

      Però bè, si els que ens governen son poc previsors pot pasar-nos el que ens ha passat amb les beques de menjador o amb el taller d'ocupació.

      Eliminar
    2. Eixe Pla B era el que la lògica i el trellat diu s'havia d'haver fet, el que calia haver pesant i fem tot en la nostra casa:

      1. Mirar les necessitats
      2. Avaluar el cost d'eixes necessitats, o siga quan ens costarà
      3. Actuar. En casa si tenim diners ho fem i si es precis fem un prestec. En el cas de Diputació no cal fer prestec, però si es podien posar altres mesures.

      Vulgau o no ha estat un programa politic, populiste i on el trellat ha brillat per no existir en el PP de Diputació.
      Ho sabem tan bé com tots: l'Ajuntament no es competent en eixe Pla ni té cap obligació de complementar-lo.
      Si s'haguera fet bé, i amb trellat, ara no parlariem això.

      Amb tant senzill com era dir: Conselleria d'Educació ¿Quantes beques paga voste de manjador durant el curs? I es pitja la tecla i ixen totes les beques.
      A partir d'aci, pensar en la meitat per anar bé: si a Tavernes son 314 beques durant el curs, la meitat sobre 160. Hi ha hagut 143 demandes i només 39 beques atorgades

      ¿QUI HA FALLAT?
      ESTA CLAR QUE QUI HA FET EL PROGRAMA, QUI HA FET LA PROPOSTA I QUI NO HA DEDICAT PROU DINERS.

      Sabeu que en Gandia com van vore que no arribaven ni al 30% han deixat fora de les beques tota l'educació primaria i nomes les han aplicades a Infantil? Això ho amagueu com amagueu que en Gandia el seu Ajuntament no n'ha pagat cap fora de les Diputació.

      Ací digueu una cosa i allà el contrari.

      Eliminar
    3. No calen pressupostos nous. Es pot funcionar amb els prorrogats. Si no pregunteu-ho a l'alcalde de Sagunt, del PP. És un expert.
      S'ha notat fer ara que estan prorrogats? I portem 7 mesos i mig.

      Enrique, quants cotxes hi havia abans de renting? Desconec el tema i el pregunte: si abans era bo el renting i el va posar el PP, perque ara no es bo per al PP?
      Si no eren el mateix numero de cotxes, es normal que el preu no siga igual, com també es normal que canvie el preu si la categoria o equipament son diferents i els d'ara son millor.

      Es lamentable, rastrer i fins i tot del genero tonto que hi haja gent que s'opose a que la policia local tinga els mitjans com calen, moderns i eficaços, i que puguen acudir amb rapidesa a tot. Esta gent es la mateixa que si passa algo gordo i no arriben perquè els cotxes no aprofiten, despres critiques. Que ja ho han fet.

      Em pots aclarir el renting, per favor?

      Eliminar
    4. Per anar amb rapidesa podem comprar un Ferrari..!!!! Amb la mateixa rapidesa vas en un Qasqai que en un Mercedes 4×4... no diga'm tonteries. Només cal agafar una calculadora. 3200 euros x 36 mesos son 115.200 € que paguem en 3 anys per dos vehicles.
      Un vehicle de la marca Nissan mòdel Qasqai (pose eixe vehicle de referència perquè és el que gasten la majoria de policies locals de pobles i la guardia civil) val, amb l equipament 23.000 €. Total.... en 92.000 euros tens 4 vehicles i et sobren 23.200 € per a canvis d oli i rodes. La part mecànica entra en la garantia. Un leasing (arrendament financier) haguera sigut mes beneficiós.
      Sincerament li dic, que si Jordi Juan no és un poc mes humil, no aplegarà a ningun consens en l oposició. Vosté diu que no fa falta aprovar els pressupostos. Jo li dic que si no baixa de la burra es trobarà en que no li aprovaran cap modificació de crèdit que no estiga vinculada a Benestar social o a foment de treball.

      Eliminar
  3. I com ho sap això la Cotorra?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Papa Cotorro te linia directa. Que no ho saps?

      Eliminar