lunes, 15 de julio de 2013

El quadern denuncia : QUÍ ES REALMENT L'ORANGUTÀ ?

Un senador llama ´orangután´ a la ministra de Letta

Roberto Calderoli pertenece a la secesionista Liga Norte conocida por una férrea oposición a la inmigración ilegal


La ministra de Letta
La ministra de Letta 

El exministro para la Simplificación Normativa y actual vicepresidente del Senado de Italia, Roberto Calderoli, de la secesionista Liga Norte, comparó anoche con un "orangután" a la titular de Integración, Cécile Kyenge, originaria de la República Democrática del Congo.
Durante un acto en Treviglio (norte de Italia) de su partido, conocido por su férrea oposición a la inmigración ilegal, con toques xenófobos en ocasiones, Calderoli indicó además que Kyenge, la única titular de raza negra del Ejecutivo de Enrico Letta, "hace bien en ser ministra, pero lo debería hacer quizá en su país".
CUANDO LAS BARBAS DE TU VECINO VEAS CORTAR ... El partit d'este element , ni més ni menys que vicepresident del senat italià, es a més qui governa en la principal regió italiana , i uns dels seus concejals ja va atacar a esta ministra pel seu color . I no estem parlant de països llunyans ni subdessenvolupats , estem parlant de la cuarta economía deixa Europa que té que donar exemple de democràcia , tolerància , etc . I es que l' extremisme fruit de la desesperació va guanyant camí per desgràcia en les caduques democràcies europees , i no pararà d'avançar mentres no tingam un sistema més participatiu i no pareix que els nostres dirigents així ho dessitjen, no siga cosa que passem de la "mediocràcia" a una democràcia on el poble eligisca a qui vol i no a qui l'impossen en llistes tancades ...  

       (TROBAREU L'EDITORIAL DE HUÍ EN ENTRADES ANTIGUES) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario