jueves, 11 de julio de 2013

Acte del PSPV

9 comentarios:

  1. Pero estos encara viuen?

    ResponderEliminar
  2. Van a parlar de com Zapatero ens va dur a la ruïna amb els seus amics els bancs?

    ResponderEliminar
  3. Pero Victor Borràs no és del Bloc?

    ResponderEliminar
  4. El mateix que crea el problema, ara vol donar solucions. Posaren al governador del banc d'Espanya a mirar cap a un altre costat mentres es constituia Bankia i eixia a borsa i ara resulta que ells no saven res d'això. Per no parlar dels consells d'administració de les caixes on també gent de la seua corda i sense ningún coneixement financer, s'enduia calentets un dineral per reunions mensuals de 10 minuts.

    ResponderEliminar
  5. Reunions mensuals de 10 minuts. Ummm... igualetes que les comissions de l'Ajuntament o les de la Mancomunitat de la Valldigna? Ja sé que no guanyen un pastó, però tampoc podran queixar-se al PSOE ni al bloc de com els ix l'hora.

    ResponderEliminar
  6. El problema no és el que cobren. Hi han alcaldes que cobrant prou son barats perquè fan molt pel poble i, hi han que cobran res o poc son cars. Jo vull que cobren un bon sou perquè es una faena molt desagraida i molt criticada. No tenen dissabtes ni diumenges.... Molts actes... No es una faena de 8 hores al dia... Però tenen que donar la talla i ser més coherents, tirar menys la culpa al demés i ser prou menys prepotents

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre/¿altra? que es creu tot el que li diuen el PP.
      Si tot el que han fet fins ara Jordi Juan i el govern en la sitaució econòmica no es donar la talla, que criden a Manolo i els seus i a vore si els proveïdors en compte d'un any passen a cobrar als dos, els impagats en compte de 4 milions passen a ser 8 milions i els diners de deute del banc en compte de 16 que siguen 40.
      I damunt que ens facen un altre aparcament per davall de l'Avinguda de la Platja, o en la plaça de l'esglesia Sant Pere i una piscina nova olimpica en la platja.

      Eliminar
    2. I CC? En la foto de La Veu sols ix Borras amb el del PSOE de Gandia tallat al costat. Jo que ells haguera escollit una foto panoramica de lacte.

      Eliminar
    3. Anònim de les 13:48, no es pot dir que l'únic i gran mèrit de J.J. i Víctor siga la rebaixa de deute. Les empastraes del PP estan tal i com estaven a l'abandonar el govern i J.J. no ha mogut fitxa sobre la piscina ni el pàrking. Ha pujat impostos i ha baixat contractes i per tant, serveis. I també haurà de dur al llom les cavalcades en temps de crisi i el greuje comparatiu del Festivern amb altres empreses no amigues.

      Eliminar