viernes, 5 de julio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, varis

La tercera edició de les bandetes centra l’atenció cultural d’este dissabte 6 de juliol

La tercera Trobada de Bandes Infantils arriba a la seua cita anual en la platja de Tavernes de la Valldigna. Bétera, Alcàsser i Tavernes presenten les bandes infantils participants.

Este dissabte 6 de juliol, la tercera Trobada de Bandes Infantils acollirà les agrupacions Banda Juvenil Centre Artístic Musical de Bétera, Banda Infantil de la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser i Banda de l’Escola Elemental Eduardo Arnau de Tavernes de la Valldigna.

Les activitats s’iniciaran a les 10 hores del matí amb l’arribada i recepció de les bandes participants en l’avinguda de la Marina. Tot seguit es celebrarà un cercavila per la platja de Tavernes en direcció a la zona de la Goleta.

A les 12 hores, visitaran el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat. Després de la visita, els xiquets participants podran gaudir de diverses activitats lúdiques i gastronòmiques.

A les 20 hores, els jóvens músics es concentraran en la platja per a preparar la cercavila que, des de l’avinguda de la Marina, els durà a les instal·lacions del cine terrassa Olimpo, on a les 21 hores s’iniciarà el concert. La Banda Juvenil Centre Artístic Musical de Bétera, sota la direcció d’Alfonso Bautista Piquer, interpretarà les obres Excalibur, Coliseum i Raider march.

La Banda Infantil de la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser, sota la direcció de Mari Carmen Martínez, interpretarà les obres Bravo por la música, Tell me, Forrest Gump i Yankee. Finalment, la Banda de l’Escola Elemental Eduardo Arnau de Tavernes de la Valldigna, sota la direcció de Juan Francisco Torres Franco, interpretarà les obres Pirates of the Caribean, Highlights from Harry Potter, My heart will go on, Baby elephant walk i Tequila.


Tavernes ha sol·licitat mig milió d’euros de subvenció per al taller d’ocupació

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, des de l’Agència de Desenvolupament Local de la Regidoria de Foment, ha elaborat un projecte de taller d’ocupació per a adherir-se a una convocatòria de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.

El projecte elaborat és Revaloralització dels recursos turístics naturals de Tavernes de la Valldigna. Este projecte està dirigit a desocupats de llarga durada de 25 anys o més anys d’edat que tinguen especials dificultats d’inserció laboral i estiguen en situació de risc d’exclusió social.

El nombre de veïns de Tavernes que es podran beneficiar d’esta subvenció de 500.000 euros demanada a la Conselleria pot arribar a 30. Estes persones estarien treballant i formant-se durant un període d’un any. L’Ajuntament de Tavernes va acordar la passada sessió plenària aportar una quantitat de 10.000 euros en concepte de compra de material.

El regidor de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha manifestat “la meua satisfacció pel suport unànime de tota la corporació municipal en el Ple passat a este projecte de taller d’ocupació, que esperem que ens concedirà la Conselleria. És molt important que tots treballem en la mateixa direcció i fem tots els possibles perquè Tavernes reba esta subvenció, que suposaria més de 500.000 euros, i que 30 veïns de la nostra localitat estiguen treballant i formant-se durant un any”.

Es un projecte molt important per a Tavernes, ja que comportaria una inversió total de mig milió d’euros. Es parteix de la base de considerar els recursos naturals com a factor de desenvolupament turístic, alhora que es busca una conciliació entre el turisme i el medi ambient.

La durada del taller d’ocupació serà d’un any, dividit en dues fases de 6 mesos, des del dia 30 de desembre d’enguany fins al 29 de desembre de 2014. Els cursos s’impartiran en l’escoleta de la Sardina, en la platja de Tavernes, i com a principals objectius preveu afavorir l’ocupació de persones aturades, realitzar obres o serveis d’utilitat pública i d’interés social, contribuir a l’activació del desenvolupament de la ciutat i al manteniment i valorització dels espais naturals susceptibles d’explotació turística, com ara sendes, rutes i àrees recreatives, entre altres.

Hi haurà tres especialitats formatives: control i protecció del medi natural, jardineria i restauració del paisatge, i interpretació i educació ambiental. Els dos primers van dirigits exclusivament als aturats de llarga durada amb risc d’exclusió social i escassa o nul·la formació professional.

La tercera especialitat va destinada a un total de 10 persones desocupades que tinguen una mínima formació, però sense qualificació professional especialitzada.

Tot està a punt per a celebrar la sisena edició del Memorial David Cano

Este dissabte 6 de juliol, Tavernes de la Valldigna acollirà la sisena edició de la cursa ciclista que, des de fa sis anys, commemora la figura del desaparegut ciclista valler David Cano.

Un any més arriba la cita amb el Memorial David Cano, organitzat pel Club Ciclista La Valldigna, corresponent a la challenge d’escoles de ciclisme provincial de València. La sisena edició es celebra a partir de les 17 hores, i està previst que s’allargue fins a les 19:30 hores, quan tindrà lloc el lliurament dels trofeus.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha destacat que “Activitats com esta serveixen per a fomentar la pràctica esportiva i, per això, l’Ajuntament de Tavernes sempre farà costat als esportistes, monitors i entrenadors que duen a terme esta labor formativa, i des de la Regidoria d’Esports continuem treballant i fent promoció de l’esport de base i, més concretament, de l’Escola de Ciclisme La Valldigna”.
 
El Memorial David Cano acollirà proves gimcana, proves d’habilitat i carrera en línia en circuit tancat. Està prevista la participació de 150 ciclistes, de les següents categories: promeses (7-8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys) i infantils (13 i 14 anys).

El circuit tancat de les curses comprén els carrers Metge Paco Valiente, passeig de la República de Malta, de l’Escriptor José Monleón Bennàcer, del Riu, passeig de Lepant, Na Violant d’Hongria, del Metge Narbón, avinguda de les Corts Valencianes, de Joan d’Àustria i carrer de l’Ombria.

27 comentarios:

  1. Xe que prompte han tret una nota oficial deprés de la nota de premsa de Karina parlant del taller ocupacional. Estos del Bloc en les coses d´ocupació van sempre a remolque. Bon començament te Llàcer com a nou regidor, se li adelanta l´anterior regidora de foment diguenli moltes coses i carregada de raó.
    L´aparat propagandistic del Bloc es posa en marxa i trau una nota per tractar de contrarestar la nota de Karina. Tart i mal. Llàcer espavilat.
    Els del bipartit no tenen res consignat per a estes coses al pressupost. Apareix el taller d´ocupació i tenen que fer una modificació en el pressupost prorrogat.
    Ara tots podem vore com Karina tenia raó al no votar els pressupostos i dir que no tenien previst cap partida de diners per a formació i per foment de l´ocupació. Cuanta raó tenia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tant que han criticat a Karina per no votar els pressupostos i ara va i tenia tota la raó, i podríem afegir les ajudes a Creu Roja i Càritas.

      Eliminar
  2. Mireu la foto del podium en els xiquets ciclistes. Podeu donarvos conter, si no ho sabieu ja, lo democràtics que son els de la cotorra. Penjen la mateixa foto pero tallada justet per hon s´acaba la imatge de Carmen Canet, deixant fora de la fotografía a Jose Luis, per ser membre del PP.
    Vixca la democràcia i la voluntadd conciliadora dels polítics del Bloc. Manipulació de imatges i de informació.
    Estruch, Jordi no sols ha perdut l´honra, també el sentit democràtic, si es que alguna vegada l´havia tingut.

    ResponderEliminar
  3. Es veritat : Igual es que no teníen prou ample per a que es veguera tota la foto sencera ...

    Mira que sou malpensats , insinuar que han tallat la foto perquè el eliminat es del PP de Benifairó i a més antecesor en el càrrec com a President de La Valldigna al nostre estimat Alcalde ... vamos, un ninundi al que no coneix ningú i per a això no val la pena gastar ample en un blog.

    Vos conte un secretet ? Jo sí l'he tret perquè es cosí meu , mira que soc parcial i poc profesional , promocionant a la familia ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No conformes en retallar als pessuposts en benestar i foment del treballen, i en aportacions per al taller ocupacional, ara també retallen les fotos. I serà casualitat que en compte de retallar per la dreta (que tenen més marge), van i retallen per la esquerra. Que a que em referisc? Doncs no se si parle dels pressupostos o de la foto, perquè han fet el mateix!

      Eliminar
  4. Al final tant de criticar a canal 9 i a Carles Gimeno, i resultarà que els més manipuladors son els cotorros. I el més fort és que ells diuen que son transparents. Visca la transparència manipulada!

    ResponderEliminar
  5. Que fort per favor.....fins ahí aribem? a no traure a una persona en la foto, simplement perque siga ja no d'un altre partit polític, si no d'un altre pensar.

    No entenc la rabia que tenen dins de les entranyes...... que llástima de persones. en donen llástima (quin mal viure tenen damunt d'ells)

    ResponderEliminar
  6. Els del Bloc estan cada dia més paranoics. Estàn dividint al poble fent que es posicionen políticament (o estàs amb ells o contra ells). Estàn encenent el carrer i això no beneficia a les bones relacions veinals que existixen a tavernes, que haurien d'estar per damunt i al marge de la política.

    ResponderEliminar
  7. Es molt trist comprovar el que comenteu. No es pot aplegar a mes rabia i mes manipulació. Voldría que m´esplicaren quin es el pecat que ha fet Jose Luis per a que no el traguen en la foto. Eixa es la transparència manipuladora del Bloc. Estos son els demócrates i conciliadors. Estem vivint una situació digna de llàstima.

    ResponderEliminar
  8. Hablando del Taller de Empleo me he tomado la molestia de consultar la convocatoria de dicha subvención en la web del servef. He comprobado que lo que dice Karina es totalmente cierto, en dicha convocatoria se dice claramente que la aportación de la entidad organizadora se valorará hasta con 20 puntos y el tener aulas homologadas con 10 puntos. Es decir, los méritos que ha puesto el Bloc son mínimos para que le concedan dicha subvención. Ha puesto una aportación ridícula, que es la quinta parte de lo que aportó el ayuntamiento en los talleres de empleo anteriores cuando gobernaba el PP, que se aportó 50.000 euros. Han eliminado las aulas homologadas, simplemente porque las construyó el PP, y por ese motivo también se le escapan 10 puntos en los criterios de valoración. Por si fuera poco ubican el taller en la guarderia de la playa, edifició pensado y construido para guarderia y no para dar clases a adultos, por lo que veremos que obras de acondicionamiento habrá que realizar para poder dar las clases allí. Y si se dan las clases allí significa que no habrá guardería.
    Vamos, que el señor Llácer se ha lucido en su primera intervención como concejal de fomento local.
    Esperemos que todos estos "aciertos" del señor Llácer no impidan que nos concedan la subvención y se pueda hacer el taller de empleo, que falta hace.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi me parece que tanto que se llenan la boca con que el gobierno central del PP està recortando y ellos hacen lo mismo. O como le llaman ellos al bajar la aportación de 50.000 € a 10.000 €?. Es un recorte en toda regla. Además, si destinas 50.000 € y después no te conceden el taller, los 50.000 € no se pierden, puedes destinarlo para otras cosas. En cambio si te lo conceden, ganas 450.000 € que vienen a Tavernes y que van destinados para personas que lo necesitan de verdad y que necesitan formarse para aumentar sus posibilidades en la busqueda de empleo. Respecto al tema de la homologación de las aulas, decir que ha sido desacertado desmantelar las aulas ya homologadas del centro Dolores Rojas para poner un juzgado de paz que ya tenía su sitio o que podia ser emplazado en otra ubicación sin necesidad de desmantelar instalaciones homologadas y con licencia para un uso concreto. Continua....

      Eliminar
    2. Continua... Y respecto al edificio de la sardina, dudo mucho que se pueda compaginar el uso de guardería y de taller ocupacional. Las piezas de los aseos no son compatibles para los dos usos. Desconozco si se puede tramitar una Licencia de Apertura conjunta para las dos actividades, o cada vez que se hace un cambio de actividad se debe tramitar de nuevo. Esto supondría más trámites, más gasto y mayor utilización de los recursos municipales. Y es que a veces lo complicamos todo solo por hacer política y deshacer las cosas que han ejecutado gobiernos anteriores. Eso sí, el coste lo pagamos los contribuyentes. En este caso, parece ser que nos quedemos el taller nos supondrá un sobrecoste y si no perderemos 490.000 €.

      Eliminar
    3. La pregunta es, ¿si no nos dan el taller ( que sería una triste notícia) piensan abrir la guardería? Y otra preguntas, ¿Que piensan hacer con las instalaciones que tienen infrautilizadas? Por ejemplo el vivero de empresas. ¿Que políticas para la búsqueda de empleo está llevando a término el gobierno? ¿Qué piensan hacer después de que los datos del paro nos digan que el número de desocupados aumenta en Tavernes en un mes propicio para que sucediera justamente lo contrario?

      Eliminar
    4. Quan s'està més pendent de fer-se propaganda i autobombo passen estes coses. I es que ho deixem tot per a ultima hora i les coaes improvisades ixen com ixen. Hi ha que utilitzar més el 6é sentit, el "sentit comú" que de vegades és el menys comú dels sentits. Tot es fruit del poc coneixement de la realitat de tavernes. Com es pot plantejar um taller ocupacional a la platja si moltes de les persones beneficiaries no disposen se mitjà de transport i en el cas de tindre'l suposaràn un cost extra que mermarà el seu poder adquisitiu. I ara em pregunte jo, 2 anys esperant per a obrir la guaderia de la platja i ara si ens donen el taller (esperem que així siga) ho tindrem que adaptar i ja no servirà per a guarderia. Al final el Bloc seràn experts en desmantellar instal.lacions i balafiar diners en adaptar-les. Diuen que fent i desfent s'ensenya la gent! Però quin preu ens costarà al veí de Tavernes que s'ensenyeu a fer les coses bé?

      Eliminar
  9. Pareix mentira que no aparega ningún comentari d´algún cotorrí. No tenen res a dir? Eixe silenci es mes que sospitos, reconeixen la clavà de pota de Llàcer. La decisió de Jordi de posar a este xiquet de regidor de foment local es tan encertada com la de posar el jutjat de pau a les aules homologades i així perdre l´homologació.
    I de tot açò, que diuen Carmen Canet i Victor Borràs? recordem que també ells formen part del govern municipal.
    Persones en risc d´exclusió social i els fan desplaçarse a la platja per poder assistir al taller. Les xarlotades que fan estos del Bloc i del Psoe en coses tan serioses i importants com les de la feina no les igualaria ni el gran Lluis García Berlanga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La clavada de pota més que de Llàcer és del sr. Jordi Juan que li ha carregat el mort. El sr. Juan li ha delegat les competències al sr. Llàcer quan ja no savia per on pegar. Hauria pogut delegar-li les competències avans per a que Llàcer haguera pogut afrontar el tema amb més temps. El senyor Joan no ha fet res de feina durant el temps que ha tingut les competències de foment local (tant que criticaven a Karima de no fer res). I després quan s'ha vist el bou damunt li ha passat la patata calenta a Llàcer per a que aquest improvisara. Aixina que no responabilitzeu al sr. Llàcer sinó al sr Juan, qui també és el responsable de que és pintara la silueta de la bicicleta al carril bici del passeig de la platja. Ara posa a Borràs en Participació i quw és xucle ell el marró del carril bici. El sr. Estruch si que sap la polèmica del carril bici per les improvisacions del govern de Juan

      Eliminar
    2. Per a què contestar? No val la pena perdre el temps en discussions estèrils amb vosaltres. Sou els més guapos, els més llestos, els que més sabeu, els millors assessorats... Sou els millors en tot!! Per això ho manipuleu tot, digueu mitges veritats, feu una moció de censura crispant al poble i deixeu un ajuntament arruïnat totalment. Jo crec que ja ha aplegat un punt en què no val la pena contestar-vos, no doneu per a més i els comentaris només serveixen per a manipular tot allò que heu fet mal i voleu solucionar-ho i criticar les coses bones que fan els altres. Jo no pense fer-vos més el joc.

      Eliminar
    3. Per a que contestar?Anònim de les 20:59. Primera cosa, qui crispa al poble, els que proposen una moció o qui fa posicionar-se políticament a esta gent fent-la ixir i manifestant-se varies vegades pel mateix motiu que no és un altre que mantindre la cadira? Et recorde que almenys la moció donaría a Tavernes un govern de majoria amb capacitat de fer i aprovar uns pressupostos i no de estancar el funcionament de l'ajuntament que pel moment funciona a base de modificació de crèdit. També et recorde que segons l'últim auto de la jutge (que revoca i no anula les mesures cautelars) la moció presentada es legal, per tant tindrem que esperar a les decisions judicials, que siguen les que siguen, s'hauràn d'acatar i respectar. Pel que fa a la manipulació que dius, aclarix que s'ha manipulat i il.luminans!

      Eliminar
    4. Que dius de manipular? Estan fense comentaris diguent veritats com a cases. O es que tota esta història del taller d´ocupació no es un conjunt de desgavells com no s´havia vist mai a Tavernes? No es parla de mocions de censura, es parla d´un tractament del taller d´ocupació totalment destrellatat i d´una manipulació d´una foto per part dels transparents i democràtics de la cotorra. Això no es de ser guapos ni llestos ni be o mal assessorats son fets a la vista de tots.

      Eliminar
    5. Anònim de les 20:59, no és pot contestar davant una cagada d'este calibre. La cagada comença amb el desmantellanent de les aules homologades del centre Dolores Rojas. El jutjat de Pau no podieu posar-lo en altre lloc o deixar-lo on estava?Era necesari fer eixa destrossa? I que es penseu que tots tenen cotxe i bons sous com vosaltres per a desplaçar-se a la platja tots els dies? Que va a ser gent en perill d'exclusió social! I tots els dies s'hauràn de preparar el dinar amb tapers per a estalviar-se un viatge d'anada i tornada a la platja? Un poc de mirament que alguns de vosatros cobreu 43.000 € al any. Amb eixe sou no deurieu fer estes coses tan mal fetes. A més, dubte i molt que consultàreu als tècnics municipals i que ells us donaren el seu vist i plau per a fer esta autèntica ANIMALADA en majúscules.

      Eliminar
  10. Estic llegint els comentaris que esteu fent i pensant en tranquilitat i en sang gelada sols puc fer la següent pregunta, es pot tindre tan poc de trellat per a fer les coses? no hi ha ningú al govern del senyor Juan que tinga un poc de coneixement i evite totes estes barbaritats? en tot l´equip de persones que "aconsellen" al senyor Juan, ple de sabis i enterats, no hi ha ningú que reconduixca esta xarlotada? com molt be anomena el comentari anterior.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però si estos sabis i enterats que dius tu, el que li han aconsellat és encolomar-li foment local a Llàcer per a que ell quede com a que no ha fet res malament. però qunes delegacions te vosté sr. Joan? Urbanisme? Si cada vegada que hi ha un problema, delega les seues competències, el que demostra és que és vosté un IRRESPONSABLE! I ara em pregunte, a qui delegarà vosté les competències d'urbanisme si el dia de demà ix una sentència que ordena fer a terra els edificis de l'urbanització del vergeret? Seria vosté tan IRRESPONSABLE de tornar a repetir la jugada i de no afrontar la situació!?

      Eliminar
  11. xe perque son tan burros. no volen obrir el viver de empreses, per a tindrel tancat posa ahí el taller ocupacional i no envíes a la gent a la mar. i la guarderia la podrieu obrir i tots contents.
    el meu cunyat em diu que aixo seria masa facil i pense que te raó.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No fan això perquè son tan paranoics que preferixen que es gasten diners fent reformes i deixant sense guarderia a la platja, a més de fer gastar els escassos diners de les persones beneficiaries del curs, avans de fer el que tu dius i que la gent diga que la guarderia la va pensar i començar el PP. Paranpia total.

      Eliminar
  12. EU expulsa a Karina Vercher per voler cumplir el programa que va presentar. El temps posa a les persones en el seu lloc. Ara, després de criticar-la prou, ens donem compter de que tenia raó en votar en contra els pressupostos. El govern està demostrant que no estan fent be les coses. Karina, que segons els del Bloc, no vol ningú, és més apta per a les regidories de foment i benestar social que el senyor Llàcer. Jordi Juan no està gens acertat. I vol donar lliçons....

    ResponderEliminar
  13. No està tot perdut. Confiem en els excel.lents tècnics municipals que tenim.

    ResponderEliminar
  14. Estos del Bloque siempre hacen una buena metida de pata e verano "Aún sé lo que hiciste el último verano". Para el próximo podrían desmantelar el juzgado y haver allí la guardería de la playa. Sería muy divertido que los del taller vengan del pueblo a la playa y los de la playa que lleven a sus hijos a la guardería del pueblo. Parecería una "gimcana" que tanto les gusta hacer. Y el juzgado de paz que lo monten los jueves a las puertas de la iglesia, como si fuera el Tribunal de las Aguas de Valencia. Seria Perfecto.

    ResponderEliminar