martes, 2 de julio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, CARTELLS REBAIXES

L’Ajuntament inicia la difusió dels cartells i etiquetes de les rebaixes d’estiu

L’Ajuntament de Tavernes ha repartit gratuïtament a més de quaranta establiments de la ciutat els cartells i les etiquetes que ha preparat el Gabinet de Normalització Lingüística per a la campanya de rebaixes d’estiu. Els destinataris, majoritàriament, son botigues de tèxtil i calçat.

L’enviament de cartells i etiquetes té lloc dos vegades a l’any, coincidint amb les temporades de rebaixes, els mesos de juliol i gener. En esta remesa d’estiu s’han repartit al voltant de 400 cartells i unes 10.000 etiquetes, i una quantitat pareguda es lliurarà en la segona tanda de rebaixes, a l’hivern.

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha expressat “la gran satisfacció per l’acollida que tenen estes actuacions de promoció i dinamització lingüística en l'àmbit comercial. L’Ajuntament té el compromís i la voluntat de seguir treballant en la normalització lingüística i fer que el valencià s’utilitze en tots els àmbits de manera normal i habitual. Es per això que estem treballant per a implantar noves iniciatives de promoció i ús del valencià en la nostra ciutat”.


Esta activitat té com a finalitat impulsar l’ús del valencià en l’àmbit comercial de Tavernes, a fi que els comerciants locals l’utilitzen cada vegada més en el seu establiment.

6 comentarios:

  1. Mira que esteu fent-li bona cosa de propaganda a Llàcer. Que si taller d'ocupació, que si nou regodor de foment local, que si estalvi energètic.... I després diuen que no és fan autobombo i que no s'aprofiten del gavinet de premsa al càrrec d'un altre enxufat com és bufante. I tu Borràs que, no diuen res de tu. Borràs a pan i agiarrás. Se vos veu massa el plumero!!

    ResponderEliminar
  2. Podriem dir que Llàcer està a l'"escaparate". El BIM servix per al mateix, per a l'autobombo i no te cap justificació (per més que s'esforcen) en privar al poble del BIM de maig. A més i amb motiu de l'època estival, podrien fer-lo més extens i fer un recopilatori de totes les activitats de les que poden gaudir els veïns. I Fer-lo eb castellà per a que el turisme de tavernes tinga l'oferta turística d Tavernes recopilada a les seues mans. Ells i els comerciants i associacions que organitzen les activitats ho agrairàn.

    ResponderEliminar
  3. I en anglés, i francés, i alemany, i polonés, i italià, i català. De totes estes llengues i origens conec gent que passa temps d'estiu a la platja de Tavernes. Que també tenen dret O no? I algun rus també hi ha.
    Menudes tonteries: un BIM per informació turística. Tots els turistes locos darrere el BIM.
    Va digueu-ho clar: el que vos fot es que estiga en valencià, els turistes i el que puguen pensar vos importa una KK.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En precampanya si que amagareu la vostra vessant nacionalista, diguent que ereu progressistes. Pero ara ja savem que sou de dretes i autoritaris.

      Eliminar
    2. Per no enganyar a ningú podrien dir-se en conte de COMPROMIS o BLOC, deurien nomenarse CONVERGENCIA I UNIO dels de baix, Sería molt mes coherent amb les seues accions

      Eliminar
    3. Més bè serien PREPOTÈNCIA I UNIÓ.

      Eliminar