martes, 2 de julio de 2013

Article d'opinió : CAPERUCITO SEGUIX EN LA MATEIXA LÍNEA

Si fa uns díes titolaba una editorial " Menos lobos caperucito" per l'actitut de alguns membres del govern en el darrer pleno de Juny , huí tinc que tornar a repetir-ho vist el vist ahir : Una actitut quasi podríem dir que prepotent, xulesca , altiva , per part d'álguns d'aquells front a l'actitut conciliadora de l'oposició . Tal va ser el tò d'un d'ells que va arribar a crispar a una regidora del PP molt pacífica i dialogant . 

Que regne la pau i la concòrdia pel bé comú
Es més, maleducada va ser la conducta de dos d'ells, dels digam físicament més lluïdors , a l'eixida del edifici una vegada acabat l'acte quant no varen dir siquiera un cortés adeu al portaveu popular i als que amb ell estabem dialogant , el qual per altra part sí va fer un altra concejala del mateix govern local, esta vegada de les més veteranes , la qual demostrà per contra que els adversaris polítics, en este cas el companyer sentimental de Vercher i esta mateix , no tenen perquè ser enemics personals : A vore si adeprenen uns d'altres i no seguixen la política també denunciada per mi en altra editorial d'aquells, normalment persones pobres d'espirit , als que els nombres cabos i es creuen capitans generals .

I jo em pregunte si es que encara no s'han adonat, que pareix ser que no, de que governen en minoría i per tant han "d'abaixar" de les poltrones i negociar amb l'oposició pel bé del poble , començant pels pressupostos i no governant com al pareixer ser pretenen , a colp de modificació de crèdit , i que per a això eixes actituts sobren del tot doncs el que fan es portar al que em va dir un destacadíssim regidor popular a l'exida del ple , notàblement molest per les formes vistes :  " En el proper plenari se van a enterar de que governen en minoría " (sic) . 

A l'expectativa d'este proper plenari quedem : S'ho estàn buscant i jo de seguir així ho compartiré . 

Ara bé, també li demane , com sabeu he fet ja en este blog, al senyor Vidal no ajude a crispar més amb declaracions com les que va fer fa uns pocs dies en la premsa .  

Sigant, Enrique Estruch i Ferrando .

40 comentarios:

  1. Pense que l'oposicio deuria d'apretar un poc mes al govern. Sería una forma de que baixaren un poc del burro i posaren els peus a terra. Aixina es dnarien conter de la necessitat d'aribar a acords i olvidar la politica de "rodillo" i terra cremada que porten de moment. Anem a esperar el próxim Ple, pero els mesos van passant i ells continuen fent el que volen, inclus en minoria. L'oposicio no sap o no vol reventar el tema, el poble ja esta fart, es el moment d'acabar a poc a poc en esta actitud xulesca i dictatorial.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tant que es queixàven de que el PP era un rodillo quan estava en majoria!! Ara fan el mateix i en minoria. Hi ha que baixar-li els fums al "Pequeño Dictador" per a que pose ela peus a terra i baixe del seu núbol de l'ego en el que es troba.

      Eliminar
  2. No ho enteneu... Jordi veu q amb les seues politiques no quedara cap industria ni res productiu en Tavernes i ha demanat nacionalitzarse Xines . I, es clar, el seu nou nom sera Xu-Lin.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el de Manolo serà Xule-jat, en cada plenari Jordi li'n pega per tots els costats.

      Eliminar
  3. Pero perquè tenen que saludar al portaveu del PP?
    Quina obligació tenen si no volen saludar-lo?
    S'ha acabat el ple, quina obligació tenen de dissimular i aparentar lo que no senten?
    De totes les maneres els concejals del PP fan igual: no saluden a ningú. I si poden, es giren d'esquena per no saludar si es pel carrer i estan parlant amb algú.
    Això es de sobra conegut. I quasi tots ho han viscut i patit, si es pot dir patir, que un concejal del PP no el vulga saludar.

    Ni que el ple, on van a pegar-se tot el que poden, fora una festa de societat on hi ha que aparentar. Deixa que cadascu es trie els amics. Que els enemics ja els vindran.


    En el proper plenari se van a enterar de que governen en minoría " (sic)

    Que viene el lobo.
    Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    Que van a fer una altra moció de censura? O van a llevar les competencies a l'alcalde o els sous?

    ResponderEliminar
  4. El PP està fent el ridicul.
    No saben manar ni tenint majoria.

    ResponderEliminar
  5. I vaja que este alcalde del bloc si que sap manar. El que si sap fer es no deixar ni parlar als altres en els plenos. El xicón es listo i sap que en torns de paraula als altres en els plenos es fa massa evident la seua poca preparació i endebles arguments. Este xicot te molt que apendre sobretot educació, saber estar i fins i tot humiltat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això que dius són papanataes, per ara s'ha demostrat que més preparació que Vidal sí que té, després de 4 anys d'alcalde no se sap ni el reglament. Parlant d'educació heu oblidat com Manolo es va alçar de la cadira i es va posar a passejar pel plenari??? Com parleu de dictadors després de 16 d'obscurantisme i d'imposicions. La cara molt dura és el que teniu...

      Eliminar
  6. Sabeu el que vos passa als del PP? Que com la gent que teniu en el pleno no aprofita per a tacos d'escopeta - i ho dic en el sentit que no hi ha ningú que li diga a Vidal que cal fer per no desfer més el partit- heu pillat a una persona amb quatre ( no dos) dits de cervell i trellat i sempre vos posa al puesto i mes que vos posarà mentre tingueu l'il·luminat del Manolo dirigint els fils des del rencor i l'enveja.
    Ahir ho vau vore: presenta una mocio que calia expedients i altres documents i ni s'entera que no podia. I torna a fer el ridicul. Es un ridicul darrere l'altre.
    hi ha gent que ha sabut dirigir un ple i un Ajuntament amb 9 i ara amb 8. El vostre "caudillo" no sap actuar si no en té nou o més.
    Perquè de dictador si parlarem...
    Ara fer complir la llei i la Llei de Regim Local es diu dictador. Jo crec que això es una obra de misericordia: ensenyar els del PP que no sabem.

    ResponderEliminar
  7. Com pot ser Jordi tan dictador i autoritari sols te el suport del 25% de l'electorat? No vull pensar si arriva a tindre majoria absoluta. El seu company de partit el sr. Miquel A. Molla no s'ho pot creure i intenta anar poc als debats de televisió perquè resulta molt difícil defendre l'actitut del sr Juan. Els d'iniciativa de Tavernes estàn desapareguts o no volen donar la cara per Jordi. Iniciativa de Gandia sent vergonya ajena!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Calla no digues animalades. Molla en el fons se'n alegra. I els de iniciativa es riuen prou amb les animalades que fa jordi als plenaris. Cada plenari és una nova animalada. I suma i seguix. Al pròxim si que serà divertit, ja voreu. Jordi prepara un orinal.

      Eliminar
    2. Ahir el PSOE s es van tragar les dos mocions amb creïlles. Volien posar a prova a Karina i el tir els va eixir per ña qulata quan esta els va dir que els retalls ela va començar el seu partit. I lo del metro de valencia també. PP responsables polítics i PSOE responsable passiu. Com se la va tragar el PSOE! Si fora ORENGO estaria superenfadat!

      Eliminar
    3. Ostres tu quin cinisme! El PP amb la seua majoria a Tavernes perd dos votacions i ara va i el que ix mal lliurat es el PSOE. És increible la baixesa moral i ética del comentadors del PP en esta pàgina. Teniu els ulls en el bascoll pel que es veu.
      O siga que els retalls en les beques universitaries de Wertt i l'accident del metro es culpable el PSOE!
      I també del Gurtel, del cas Blasco, del cas Noo tots tenen la culpa menys el PP.
      Ara la culpa no es vostra, o si perquè teniu el coco menjat i ni ho sabeu.

      Eliminar
  8. Bueno... Sempre parla qui mes te que callar... Després de 16 anys de majories, prepotencies, passejant pel poble com als amos, com si l'ajuntament fora seu, arruinant un poble per als interessos de 4 (piscina, parking?)... Ara ens volen donar lliçons d'humilitat i de moralitat?? Soles falta que ens adroctineu en el practica cristiana que tant pregoneu i que per cert, no practiqueu... Que justet la gent mes conservadora sempre es la primera que es separa i no seguix els valors de la volguda iglesia cristiana. Sols espere q amb la memoria de la gent pagueu la mala politica que esteu fent. Per a que es va fer la moció sino??? "Este xic ho esta fent massa be, hem de parar-ho siga com siga i de la forma que siga" Que opinarà la gent del PP no manolista?? No te vergonya de tindre a karina junta a vosaltres?? Total per a que?? Ni tan siquiera sabeu el que demaneu. Ahir ho vam veure al plenari... I en la moció també ho comprovarem. El problema es que no hi ha democràcia dins el vostre partit. Ningú pinta res. Ningú li rebat res a manolo, q ja es un cadaver politic. I ahi seguix cada vegada clavant-la mes. Fent mes el ridicul en notes de premsa parlant de que?? De musica "estil nacionaliste"?? Eixa es l'oposició correcta?? Inclus diuen les males llengues que ell es considera un professional de la politica... si clar, tot un assessor. I aixi ens ha anat: 20 milions de deute.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No oblidem que les intencons de Jordi també son les de ser un pofesional de la política ja que com a professor d'universitat ja no te plaça. Això de l'escedència s'ho ha inventat Jordi, ja que els professors associats (com era ell) van a llevar-los i quedaràn sols els catedràtics i els professors titulars.

      Eliminar
    2. Jo no sere un jornaler de la politica
      Farem una ciutat esportiva
      Acostarem la estació a Borderia
      Governarem per a tots
      Tenim un govern estable
      Baixarem el deute
      Recolzarem a les asociacions i clubs esportius
      Estos del bloc-catalaniste no diuen la veritat ni cuant els preguntes l'hora

      Eliminar
    3. A si? Com saps tu les seues intencions? Estas dins el seu cap? De aci uns anys parlem.

      Pa latre. Normal que en un crisis econòmica tot aixo no puga desenvoluparse. Mes quan es algo per a anys vista. Govern estable es. Els unics que no heu volgut q fora sou vosaltres ajuntatse en una transfuga. El deute persupost que esta per baix de lo q el deixareu. 1'8 milions superavit en 2012. Catalaniste? Q? Ja esteu utilitzant la estrategia per a les proximes eleccions? Si es q no en sabeu altra... I el valencià llengua de la prehistoria no? Ja ja ja

      Aneu i conteuli la pelicula a manolo i que vos assessore. El gran assessor del PP-k. La extrema dreta&comunisme juntets.

      Eliminar
    4. L extrema dreta sou vosaltres, els del Bloc (o extrema esquerre) ... ni ho sabeu... els extrems i els radicals son roins en tots els àmbits.. tots els extremistes deurien d anar a ferseu vore. Tu el primer. Només sabeu que insultar i anar contra la vida privada de les persones. Dius que el govern de Tavernes és estable. Estàs fatal.

      Eliminar
  9. Però es penseu que el poble esta ple d'idiotes que es creuen les vostres animalades? Cada volta que publiqueu burrades com estes, el catxé de Jordi se'n puja pels nuvols i damunt mes encara si la premsa publica la burrada de proposta del caudillo Manolo Vidal. Mira que es necessita tindre poc trellat i desconeixement fer propostes en contra del qeu marca la llei i damunt quedar en ridicul.

    I vosaltres mira si esteu fent el ridicul des de fa mesos que ni tans sols sabeu el nom de la persona a la que, pressuptament es referiu. Clar aixína feu tot els coses i les empastraes i burrades que vos ixen. No sou mes, perquè no s'entreneu!

    Per cert, no comprenc com una persona que va estar en el ple, i ho dic per voste Sr. Estruch i després de vore la proposta que volia presentar el PP, no se com espera que isquen del ple i res, fins i tot que els regidors s'abracen. Si jo soc regidor i després d'escoltar el que volia el PP no els mire més a la cara. I no per mi, sino pel mal que volen fer al poble. Que la representació de l'Ajuntament en les entitats de fora no la porte el Govern, sino l'oposició. Podrem vore mes gran burrà. I damunt que ací se'ls defense.

    A l'enemic es diu que ni aigua, perquè vosté ho sap millor que jo: abans podien ser rivals però ara la rancunia, l'odi, l'enveja el PP només veu enemics. I la barrera no l'ha creat el govern. O es que no llig les manifestacions de Manolo sempre crispant?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sou el govern, però ara en minoria. El tindre que governar en ninoria te estes coses. O es que algú pensa que si la cosa fora al contrari no passaria el mateix? A més Jordi va dir que el seu govern en minoria ixia reforçat i que tenia mecanisnes per funcionar. Doncs utilitzeu-los i no s'excuseu amb que l'oposició no us deixa. Teniu dos opcions, governar amb minoria (amb totes les conseqüències) o passar a l'oposició.

      Eliminar
    2. Jordi de tot el que ha passat 34.000 € tenen la culpa. Quin merder haveu armat per un percentatge ínfim del pressupost. Si al final s'aprova el pressupost amb la inclusió d'estos 34.000 € seria per a fer-se-ho vore. Sense comptar els diners que ens costaran als vallers totes les animalades i actes propagandístics que esteu fent. Per ara van 7.200 € sense contar propaganda i actes a la casa de la cultura i cotxes megafònics...

      Eliminar
    3. El catxe no ho sé, perö l'alcaldia si que se li ha pujat al cap. La jornada també se l'ha pujada de mitja a completa. Normal, si ja no tenim plaça de profesor tindrà que xuplar més de l'ajuntament. Tinc companys a l'UV i em diuen que les places de professor associat estàn eliminant-les. Per tant Jordi es queda sense plaça a no ser que li faça un favor a a l'UV via contrata per a conseguir plaça com a professor titular. Perö bè, açò és espigolar, però podria passar.

      Eliminar
    4. S'està governant perquè l'Ajuntament no s'ha parat i cada dia millor gestió i més efectiva i mes enterats de les coses. ¿No ho vas vore el dilluns? Com es vau quedar mocats en la moció? Mirar que Manolo no saber ni els requsits per presentar-la.
      Igual es vau quedar en la moció de censura que ja es pensaveu tenieu guanyada i vos va eixir la criada respondona en forma de mesa d'edat. Intel·ligent que es el xic en buscar solucions als problemes. Per cert, cada dia repasse el que vau dir aquells dies sobre el govern de Manolo i em ric bona cosa. Es una cosa que aconselle als lectors si estan deprimits.
      Com s'haveu quedat mocats en la querella penan contra Carmen Canet. Paroles, paroles, paroles. Perquè no la presentareu mai. Es cosa perduda.
      Com es quedareu prompte mocats en el recurs contra la paralització de la moció. I mes si Karina es expulsada definitivament d'EU.
      I ahi, en eixe punt exacte vos pega, per això digueu i desprotiqueu. Mes no podeu fer. LLoar-li les burrades que ha fet el Manolet mentre veieu com es desmorona el PP.
      Les places de professor estaran eliminant-les tal com s'acaba el contracte. I no es el cas.
      I tu dius que tinc companys? Tu en ta vida has xafat una universitat.

      Eliminar
    5. Ara resultarà que l'únic que ha xafat una universitat és Jordi!. Per cert, també tinc un company de carrera al CSIC que ma dit que ha Jordi no se li donava molt bè la mecànica de fluids.

      Eliminar
    6. La querella penal contra Carmen està presentada ja fa molt. No t enteres. Gestió efectiva???? Jo diria passiva i prepotent. Ens quedarem mocats nosaltres o vosaltres, tu això no ho saps. I per acabar tinc que dir-te que Manolo és una persona molt preparada, molt treballador i la millor persona que conec. Tots junts no li aplegueu a la sola de la sabata, valent.

      Eliminar
    7. Per eixemple, el actual govern, als plenaris de la Mancomunitat a Gandia no van quasi mai. Estan les actes dels plenaris que ho confirmen. Manolo Vidal puc assegurar-te que anirà. Ademés, el PP i EU son majoria.

      Eliminar
    8. Homeeeeeeee... Com no va estar preparat en 4 carreres i diversos masters??? Es el millor, mentre era alcalde! Tot ben pagaet a tocateja i titol entregat! Com toca no?

      Eliminar
    9. Perdona?! El PP i una transfuga son majoria. Diso be! El PP-k. En EU, ni cap persona del poble vol a esta dona ni en pintura... Podrieu ferli un lloquet en les llistes a les proximes no? Total, teniu molts interessos en comu

      Eliminar
    10. A Jordi se li dóna mal la mecànica de fluïds??? Jajajajajajajjaja A tu el que se te dóna mal és pensar!!! Quant d'odi que teniu vers l'alcalde, quina manera de clavar-se amb la seua vida privada, el seu treball a la universitat (durant la moció rebé missatges al Facebook dels seus companys dient que no volien que tornara per una moció) quina manera de clavar-se amb la seua gossa, amb la seua família... I tot dins l'àmbit del personal, mai en res relacionat amb política. Es veu un odi visceral vers aquell que, sobradament preparat i amb sentit comú, soluciona el poble deixant-vos en ridícul, una i altra vegada. Teniu compromís per anys, tira i bicarbonato. PD: si deixeu a Manolo més temps de fer el que vol, tindreu oposició per a segles, ell és l'autèntic dictador que no deixa participar a cap company de partit ni deixa fer altres polítiques més que les de l'oïda i el rencor. Als Eugenistes els pareix bé tot açò?? Per què el partit s'enfonsa...

      Eliminar
    11. El catxé de Jordi... ja pareix la Pantoja... catxé i tot. En el teu comentari ja es veu qui diu burrades i tonteries. Tu realment creus que hi han 4400 tontos a Tavernes?? La gent que no vota a un partit totalitari i radical com és el BLOC som tontos i ignorants?? On governeu es doneu a coneixer per les males formes i vos agrada massa imposar el vostre criteri sense tindre en compter als veins.

      Eliminar
  10. Mira, els fans de Jordi sou tan anguniosos que ara si que vaig a inspirarme... Va anire a mes plenaris i vaig a contestarvos kom us agrada, pero sense dir mentires.

    Sooooort. PD Estara tan xulo el regidor Jorgie Dan daci dos mesets?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Més xulo, més guapo i sabent cada dia més i donant-vos lliçons de com portar un Ajuntament.
      Com ja fa.
      Tranquil que Manolo ni cap del PP tocara alcaldia en esta legislatura.
      Però lo bo del cas, és que ho sabeu.

      Eliminar
    2. Fans?? Que va!! A mi jordi no magradat mai, explica les coses massa massa be, tot perfectet, adornaet... Buag! No sen va per les rames hores i hores, una gran arma que utilitza manolo, eixa verborrea, com a somnifer als plenaris, quina labia per favor... De ell si que soc fan!!! L'altre dia em va assessorar sobre com arruinar endeutant una ciutat i despues com a premi cobrar 35.000 de la dipu. Ell volia varietat musical, i jo li vaig proposar la de l'estil nacionaliste, estil poc comu hui en dia... Dos mesets? Millor parlem d'aci dos anys no?

      Eliminar
    3. No sé si Manolo tocarà o no l'alcaldia. Jo si fora ell no ho faria. El que si que li espera a Jordi es un viacrusis durant el temps que li quede a l'alcaldia a menys que baixe el tó i els fums de grandesa i pase a tindre una actitut més conciliadora i dialogant, que son imprescindibles per poder dur endavant un govern amb minoria. El sr Jordi deu entendre que si el PP i EU volen, poden deixar-lo sense sou 2 anys i més si els dona motius per fer-ho. Mal assessorat l'alcalde? O mal assessorat o inconscient de la situació amb la que es troba el seu govern. Sr. Juan, per el bè del poble i per el seu propi baixe el tó i no siga tan prepotent i autoritari.

      Eliminar
    4. Els únics prepotents i autoritaris són el caudillo Manolo i la comunista desorientada, tots junts PPK, el bipartit de la vergonya. Els que han de baixar el talant rancuniós i agressiu són ells dos i deixar de paralitzar el poble.

      Eliminar
    5. A que espereu a llevar-li el sou a l'alcalde? Ja prou d'amenaces, fets!! Bocaxancles que sou uns bocaxancles i només digueu que tonteries.

      Eliminar
    6. Mira, per mal que et sente....les urnes van dir quants veins de Tavernes volen a Manolo i quants a Jordi. Son dades concretes, no especulacions. Si Manolo te varies carreres i masters és pel seu esforç personal. No li ho han regalat

      Eliminar
    7. No li ho han regalat home!!! Això ja jo sabem!! ELS HA COMPRAT!!!!!

      Eliminar
    8. No sabia que es podien comprar titols universitaris en Espanya... O serà que és l'opinió un bròfec que, damunt, no ha xafat mai una facultat.... Pense que xorrades com les que dius son un insult per a les universitats i per a la gent que s esforçat, i molt, per a obtindre un titol.

      Eliminar
  11. manolo haurà comprat els tituls univeesitaris en la mateixa botiga que el teu jordi el doctorat. Mira lo que hi ha que llegir"!!!!. Ja vos val ja

    ResponderEliminar