martes, 7 de mayo de 2013

PLENARI D'AHIR, la meua opinió

Pense sincèrament que els arguments que va donar ahir Karina per a no votar a favor dels pressupostos no son de tan gran calat com a per a no haver pogut arribar a un acord ni tampoc per ells mateix suficients per a tindre que rebutjarlos i amb això arrivar al extrem de possar en perill el govern actual,  per el que pense també que hi ha algo més que una mera discrepància en els números entre els restants membres del govern i Karina  que l'han portat a votar en contra d'estos  . 

I pense que després de les acusacions fetes en el plenari, huí mateix Jordi deu de retirar-li les delegacions, doncs no es pot confiar en qui no confía en tú i en una persona a la que en poques paraules has acusat de no fer rés .

I pense per últim que açò no portarà rés bò al poble, donada l' inestabilitat que comporta lo acontecit ahir i les seues conseqüències .

De fet, acaba de de parlar telefónicament , quasi mitja hora i em quedat en parlar personalment, amb Karina, la cual m' ha confirmat que hi han més coses que les dites ahir i que me les explicará detalládament en dita xarrada personal , de lo que puc avançar el malestar d'esta al considerar que l'han ningunejat quant ella ja porta mesos diguent que no anava a aprovar dits pressupostos, els quals siquiera li havíen segut consultats ni ben explicats pese a les seues reiterades demandes al respecte, i que li va sorprendre molt negatívament l'atac personal del Alcalde, després del que considera també deuría reitar-li les delegacions d'inmediat si no confía amb ella .
 No obstant no tanca les portes a un acord que permitisca seguir treballant junts però que l'iniciativa es del Alcalde .

Jo, com sempre, ni pose ni lleve, dic el que em diuen per a mantindre als lectors el més informat possible i que tinguen les dos versions, per el que publique a més la nota de premsa que m'ha remés Karina i vos informaré després de la xarrada cara a cara amb ella .

 Signat, Enrique Estruch i Ferrando .

8 comentarios:

  1. Karina ahir va aguantar molt be i va defendre lo seu. L'alcalde va perdre el papers amb el to amb el que va parlar i les paraules dirigides a Karina. Abans d'arribar a eixes acusacions publiques hi han moltes formes d'aclarir les coses.

    ResponderEliminar
  2. Analitzem el plenari d'ahir; els pressupostos es la "cortina" que no ens deixa veure la vertadera representació teatral. Per una banda BLOC i PSOE veten a Karina, imedint que els 9 membres del tripartit estiguen en igualtat de condicions. Karina els respón votant en contra el pressupost. Jugada política d'un costat i resposta de l'altra. Clar els del BLOC son més de l'estil de teatre dramàtic i están fent-se les víctimes i a més tirant-se flors; que en lo bè que estaven fent-ho, que si som els millors. Doncs això, "donde las dan las toman"!

    ResponderEliminar
  3. Més val 1 imatge que 1000 paraules. El plen d'air en 3 imatges + una de regal:

    Imatge 1ª: La de l'alcalde Jordi desp´res de que Karina votara en contra.
    Imatge 2ª: La cara de l'alcalde quan Manolo presenta el motiu d'urgència, per a la readmissió de Karina en el grup municipal d?EU.
    Imatge 3ª: Les cares dels membres d'EU quan es vota favorable la readmissió de Karina en el grup municipal d'EUPV.
    Imatge de regal: La cara dels concejals del BLOC quan es diu que el no realizar la votació, pot considerar-se "prevaricar".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On podem vore les imatges?

      Eliminar
    2. Massa actuacions entre bambolines on no es deien totes les veritats i massa evidències publiques de que les coses no anaven be (interferències entre regidories, fotos i reunions on no estan tots els que toquen voluntària o involuntàriament, directors que no fan assajar mes al músic que tant desafina, músics que desafinen pero com que son amics del director s'els tapa). Al final l'orquestra desafina brutal i intencionadament per qui tots ja assenyalaven i es fa publica la guerra. Mals directors i mals músics per a tan gran obra.
      Ha passat com el que esta barallat durant deu anys amb la dona que ni dormen junts, pero tampoc es separen. Al final la cosa ha de rebentar per algun costat i ja va tot a males. Pero, com potser? Tan bona parella que feien!

      Eliminar
  4. El gran perdedor d'ahir va ser Jordi (és a dir, qui més te a perdre, sobretot els papers). El gran guanyador va ser el PSOE (no es va embrutar).

    ResponderEliminar
  5. Ahir la regidora va comentar algo d'un viver d'empreses, qu s'havia desmantel.lat.... Sr Enrique Estruch, podríes informar-nos als veïns de Tavernes:
    1. ¿Qué és el viver d'empreses?
    2. ¿On está?
    3. ¿Qui el va fer i per a què?
    4. ¿Qui l'ha desmantel.lat i per què?
    5. ¿On ha anat a parar el material que han desmantel.lat i qui ha sigut el responsable?

    Imagine que tot açò (feta i desfeta) l'hem pagat tots els veïns i volem saber com s'han utilitzat/balafiat els nostres diners.

    Gràcies

    ResponderEliminar
  6. Què penseu que els membres del PSOE están que no caguen amb el BLOC? Carmen es callarà per disciplina de partit, pero deu d'estar fins a la coroneta de Jordi i sus "sequaces", per no buscar més a prop encara.

    ResponderEliminar