lunes, 13 de mayo de 2013

COMUNICAT DE KARINA VERCHER


Benvolguts companys,

Davant el fet que l'Alcalde no m'ha comunicat els motius del cessament que sí que s'han fet públics en roda de premsa i donat que  encara no he tingut accés als continguts íntegres d'aquesta, us comunique que al llarg d'esta vesprada em reuniré amb la  gent que sempre m'ha fet costat i que va abandonar EU en solidaritat amb mi després de la meua expulsió.

En aquesta reunió tractarem la solució a una crisi que ha estat motivada per la negativa a ajornar la votació del pressupost per part de l'Alcalde, Jordi Juan i del regidor  d'hisenda, Víctor Borràs.

En pròximes hores o dies emetré un comunicat explicant la meua postura davant el fet que el govern s'autoproclama ara en minoria.

Salutacions,
Karina Vercher

20 comentarios:

  1. El reuniràs amb qui? Amb Javier i la teua propia sombra?. Igual no podeu jugar al truc, no sou prou en tots el que dius que el fan costat. Va, toca terra i deixa-ho estar, vesa casa i deixa que entre el 2 que estás mes a soles que la una. I farem un seguiment a vore si tot el que cobres ara ho passes a ONGS com dius.
    Enviarás una foto de la reunió de la gent que el fa costat? Això d'enviar fotos pareix que tens experiencia per demostrar on estaves i amb qui.
    No ens digues companys. Fa uns anys i en la campanya vale, però després de coneixer-te, ni per equivocació vullc ser companya teua.
    I es cinisme? Votes en contra del pressupost, no vas a cap reunió dels pressupostos, com no vingueres a cap del partit, i preguntes pels motius.
    Ara no passa res, tu com ja tens experiencia fas un recurs contra el decret de l'alcalde com has fet contra el partit i tot arreglat.

    ResponderEliminar
  2. No puedo creerme que el alcalde no haya tenido la suficiente valentia para decirle, cara a cara, que iba a ser cesada.

    Cada vez me creo más lo de que es "lobo con piel de corderito" este chico no puede continuar siendo alcalde.

    Ya no esta legitimado para ser alcalde. Ni se lo gano en las urnas ni ahora tiene apoyos suficientes para continuar siéndolo.

    Debe someterse a una cuestión de confianza ya.

    Por si alguien no saber que es una cuestión de confianza:
    http://www.portalelectoral.es/content/view/877/162/1/18/

    ResponderEliminar
  3. Vesten a casa reina, ja ho tenim bé. Els votants d EU no ens mereixem el que estas fent. Tot un numeret per a ser la protagonista i que parlen de KArina,una completa desconeguda al poble que només vol que ixir a la premsa.
    Espere que la teua dimissió arribe prompte. Pel bé de les esquerres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que estem mal i el partit desesperat que tria a una desconeguda només per a...
      ... portar-la a l'Alcaldia!
      Heu tenim merescut!

      Eliminar
    2. Home, Karina ja era la nº2 d'EU en la llista de 2007. Desconeguda després del tema del PAI...

      Eliminar
  4. Y yo no puedo creerme que tu creas lo que dice Karina Vercher que seguro que miente - ¿ya está practicando para cuando entre en el PP o se alie con el porque en el video de la rueda de prensa se dice bien claro, en el segundo 30, que ha hablado con ella por teléfono. A ver quien se cree que habla con ella y no le explica el porque del cese, aunque se necesita ser de otro planeta para no saberlo cuando es de dominio público.
    Claro, como en el PP no cesan a nadie por mucho que mientan, esten implicados en chanculos, hagan lo que hagan de amiguismo con los caudales publicos, quizás por eso encuentras tan raro que se cese a alguien que no cumple con lo que debe.
    Y nada. Moción de censura si queréis gobernar. Total es darle la alcaldia a Karina y adiós Jordi Juan. Quien dijo miedo a Karina?
    Moción de confianza? Para que? Que mueva ficha el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Deu d'haver-la avisat deixant-li el cessament al contestador,ja,ja,ja.
      Despres del que li va dir al plenari voleu que li agafe el telèfon? O a lo millor li va passar un whatsapp, pero clar com ella no els llegia ni per anar les reunions, a vore pa que val.
      El PP no en cessava cap en els xanxullos, i Jordi, cessara a Llum pel mateix?
      Jo no se qui menejara fitxa, ara seguret que qui no ho faran seran Jordi ni Víctor.

      Eliminar
  5. O siga Karina es reunirà amb Taengua, Manola i els seus germans que se'n van eixir del partit quan la vam tirar fora. No hi ha més.
    I damunt pregunta pels motius... Has desfet un col·lectiu, no desfases ara l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. Lola, Bononat, Merche... quanta gent que vol col·locació. I no en són molts més... bueno Ximet. EL vostre problema ha estat falsificar actes d'assemblees, deixar de costat els estatuts d'Esquerra Unida, enviar e-mails amb injúries, etc. Per eixe motiu esteu tenint (i encara no vos ha arribat lo millor) tants problemes amb la justícia. No tot val.

    Per cert xiquets, a vosaltres el programa que? Segur que EU volia retallades en polítiques socials? Segur que volia més diners per a la Mancomunitat de la Valldigna? Segur que volia que l'alcalde cobre sols un 5 % menys que Manolo Vidal? Que cara més dura. Per a vosaltres el programa no era més que un paper per a arribar a manar... d'ací a 2 anys vorem que us diuen els votants.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues mira per a on jo estic molt interessat en saber que votarà el poble d'ací dos anys. Però tal vegada algú s'enduga alguna sorpresa. Mentre tant jo apele al sentit comú d'alguns i a la responsabilitat de tots per tal d'evitar la ingovernabilitat de Tavernes. El mal està fet però la gent necessita que s'actue perquè els seus problemes no poden esperar dos anys.
      Lo de Karina ja s'ha vist en molts llocs. Tal vegada hauríem de reformar la llei però de moment és el que hi ha i hem de fer que açò afecte el menys possible als ciutadans de Tavernes.

      Eliminar
    2. El programa sencillament a desaparegut. A vore qui el trova. Serà millor amagarlo bè per a que la gent no veja que se l'estàn passant pel folre!

      Eliminar
    3. Si GEKKO. Cal reformar la lei. Les llistes obertes acabarien amb la corrupció d'uns partits polítics PSOE, PP, EU, COMPROMÍS, etc, les direcions dels quals han fet de la política una fructífera ocupació en la que el que menys importa és el programa. Podeu trobar milers d'exemples.

      Eliminar
    4. Si, Gekko, a lo millor la sorpresa te la emportés tu i els teus. Encara que amb això del liberalisme acèrrim, els teus pot ser qualsevol polític corrupte del color que siga.
      D'acord que no podem esperar dos anys per resoldre coses, pero crec que en locals no es poden avançar eleccions, cal que apetxuguen amb el que s'han buscat tots.
      Sobre el canvi de llei, també d'acord, pero que es propose abans, no només quan a un li pica. La llei antitransfuguisme ja funciona, si el partit et tira, no pots proposar una moció, per si fas el que vols i no segueixes el programa de partit. Ara, quan qui no compleix el programa es el propi partit, que fem? Fem fora tot el partit? Si Karina la poden fer fora, no podrà presentar la censura, que vols que tampoc puga votar en plenari? Posats ja, que quan es forme govern, que només pinte l'alcalde, ni regidors, ni socis de govern, això si seria democràtic!
      No ens fas creure que patisques tant per nosaltres els ciutadans de Tavernes, 3/4 parts no volien el Bloc i el 100% dels seus votants no ho tenen ja tan clar ara, com ara s'éstiren del monyo els quatre d'EU que van posar a Karina i que volen parlar per tots els seus votants.
      Ara vols mes lleis? Pero si els capitalistes no volen cap llei de l'estat! Bo, si, les de colocar els seus i donar-los poders omnimodes.

      Eliminar
    5. Mira Karl o com et diguen. Lliçons de corrupció i més d'un aprendiu de bolxevic com tu (no pots aspirar a més) poques. Si els pseudocomunistes d'EU, els partidaris de Karina, els de Eduardo Bononad o els del sumsum corda no s'acalrixen entre ells ja em diràs com han de gestionar els serveis públics.
      Jo patixc el que em dona la gana, per la gent que em dona la gana quan em dona la gana i amb permís o sense permís teu. I si vols corrupció et dones una volteta per alguns municipis d'Andalusia o agafes l'hemeroteca i repases com quedaren en Romania, Bulgaria, Txecoslovàquia o Polònia.
      I lliçons de democràcia d'un personatge com tu que té els seus referents en sistemes feixistes de dictatura del proletariat (excusa de les èlits comunistes per anar en Mercedes) poques. Tu critiques un sistema del qual te n'aprofites i eres molt llibertari.....però amb els diners dels demés.
      Per molt que el pese la legitimitat de l'actual Alcalde ni li la dones tu ni li la done jo. Li la donaran o llevaran els ciutadans de Tavernes lliurement i sense un militar darrere que els diga el que tenen que votar. Eixa és la diferència entre la llibertat d'exercir els drets que un individu té front altres sistemes que limiten l'exercici de la llibertat amb l'excusa falsa d'un benestar social i públic.

      Primer t'apliques tu les teves lliçons i després ens l'aplicarem nosaltres.

      Eliminar
  7. Tots estos que li fan la roglada a Eduardo. Ell va fer xaletets per als seus amiguets als sequers i a vosatros vos va donar un tros de pa dur. Pareixeu les seues mascotes, vos fa anar a on ell vol per a que doneu la cara, mentre's ell s'amaga. La ignorancia pot ser infinita!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    2. Per qué?
      Parle mal d'algú o no interesa la veritat?

      Eliminar
    3. Deu ser una que s,ha borrat per error, el demane disculpes si es eixa. Tambe s.ha borrat una voluntariament que atacaba a Manolo Vidal com a persona i aixo no ho consentim .

      Eliminar
  8. Efectivament, anonim, la ignorancia pot ser infinita, el problema es que la teua si que ho és, dient les barbaritats que dius sobre els xalets.

    ResponderEliminar
  9. Reina mora, ni sóc de Tavernes ni de la comarca, però si el comunicat que havies d'emetre era donar-li el poder al PP, és que tu d'esquerres tens el que jo de falangista.

    Quina vergonya i quin exemple, típic de Benidorm...

    ResponderEliminar