jueves, 30 de mayo de 2013

Editorial : NO ENS VOLEN

Me refiero a los tres partidos políticos que apoyan al gobierno local, PSPV, EU y Compromís. 

Y lo digo porque estoy observando en toda esta movida que están organizando, una serie de comunicados conjuntos que sólo llegan al conocido blog afín de momento a ellos, yá veremos que pasa cuando se acerque las elecciones locales y se tiren los trastos para ver quién de los tres se lleva la mayor tajada de votos de entre los ciudadanos de similar tendencia política, y a otro blog independiente : A nosotros ni agua .  

Pués bien, una vez superada la depresión inicial que me ha supuesto esta constatación,  vamos , un shock total del cual aún no me he recuperado del todo, me pregunto porqué no nos quieren :

¿ Tal vez porque no les seguimos a piés juntillas en sus dictados partidistas en este y otros asuntos de la política local ?
¿ Tal vez porqué decimos de uno de ellos la verdad, y es que va hacia el abismo electoral con su seguidismo al líder ?
¿ Tal vez porque desde nuestra independencia damos voz a todo el mundo siempre que respeten unas reglas de respeto al contrario ?
¿ O Tal vez porque nos hemos atrevido a escuchar a la otra parte, hasta hace poco amiga de ustedes, y encima no la hemos condenado ni por activa ni por pasiva ? 

Pués bién, sepan ustedes que así y todo no nos va nada mal, hemos multiplicado por 4 nuestro número de entradas en pocos días y por el infinito el número de nuestros comentaristas, y todo ello grácias ha que hemos demostrado que entre unos y otros puede existir una prensa libre, que no les necesitamos , que los ciudadanos de Tavernes buscan cada día en mayor número una opinión independiente, neutral, objetiva, las cifras lo avalan , como la que hemos dado por ejemplo sobre la última  manifestación de ustedes tres 

Pero sepan ustedes que por ello mismo no les cerramos la puerta, ni a ustedes ni a ningún otro que respete las reglas del juego , y que cuando ustedes quieran aquí estamos , al servicio de la democrácia y de la libertad , a su servicio si ustedes quieren entrar en este juego de dar su opinión a todos y no sólo a los que no les van ha hacer ni críticas ni preguntas incómodas : De momento, cuando vengan las elecciones, vuelvo a decir, yá veremos que pasa con dos de ustedes .

Nosotros aquí seguiremos y cuando lo deseen, aquí estaremos, no les guardo rencor, soy consciente que les tienen absorvido el coco en aras de un loable bién común para ustedes, el que gobierne la izquierda, pero que está beneficiando a sólo uno de ellos, ténganlo por seguro . Y es que falta les va ha hacer, sobre todo al más fidel de los socios actuales de gobierno, ténganlo por seguro, cuando empiecen los navajazos preelectorales con el inestimable eco de medio afín, que entonces sólo lo será a ellos, ya lo veràn .

Y bién , voy a seguir enjuagándome las lágrimas de la decepción e intentar seguir con esta triste vida sin ustedes .

Em referisc als tres partits polítics que recolzen al govern local, PSPV, EU i Compromís. 


I ho dic perquè estic observant en tota esta moguda que estan organitzant , una sèrie de comunicats que sòls arriven al conegut blog afí de moment a ells, ja veurem que passa quan s'acoste les eleccions locals i es tiren els trastos per a veure qui dels tres es porta el major tall de vots d'entre els ciutadans de semblant tendència política, i a un altre blog independent : A nosaltres, ni aigua . 


Doncs bé, una vegada superada la depressió inicial que m'ha suposat esta constatació, es a dir , un xoc total del qual encara no m'he recuperat del tot, em pregunte perquè no ens volen : 


Tal vegada perquè no els seguim a peus juntetes en els seus dictats partidistes en este i altres assumptes de la política local ? 

Tal vegada perquè diem d'un d'ells la veritat, i és que va cap a l'abisme electoral amb el seu seguidisme al líder ? 
Tal vegada perquè des de la nostra independència donem veu a tot el món sempre que respecten unes regles de respecte al contrari ? 
O Tal vegada perquè ens hem atrevit a escoltar a l'altra part, fins fa poc amiga de vostés, i damunt no l'hem condemnat ni per activa ni per passiva ? 

Doncs bé, sàpien vostés que així i tot no ens va res mal, hem multiplicat per 4 el nostre nombre d'entrades en pocs dies i per l'infinit el nombre dels nostres comentaristes, i tot això gràcies hi ha que hem demostrat que entre els uns i els altres pot existir una premsa lliure, que no els necessitem , que els ciutadans de Tavernes busquen cada dia en nombre més gran una opinió independent, neutral, objectiva, les xifres ho avalen , com la que hem donat de la darrera manifestació de vostés . 


Però sàpien vostés que per això mateix no els tanquem la porta, ni a vostés ni a cap altre que respecte les regles del joc , i que quan vostés vullguen ací estem , al servici de la democràcia i de la llibertat , al seu servici si vostés volen entrar en este joc de donar la seua opinió a tots i no sols a qui no els van hi ha fer ni crítiques ni preguntes incòmodes : De moment , quan vinguen les eleccions, torne a dir, ja veurem que passa amb dos de vostés . 


Nosaltres ací seguirem i quan ho desitgen, ací estarem, no els guarde rancor, sóc conscient que els tenen absorvido el coco a fi d'un lloable bé comú per a vostés, el que governe l'esquerra, però que està beneficiant a només un d'ells, tinguen-ho per segur . I falta es va a fer, ho asegure, sobre tot al més fidèl del socis actuals de govern, quant els seus amiguent d'ara començen amb les gavinetades preelectorals amb l' inestimable resò del blog afí, que aleshores sòls ho serà a ells , ja ho veuràn . 


I bé , seguiré esbaldint-me les llàgrimes de la decepció i intentar seguir amb esta trista vida sense vostés .


P.D: Este artículo fué escrito antes del día del pleno de la moción, en el que como sabéis no nos acreditaron para entrar sobre haberlo pedido desde el Viernes , con el argumento de que no somos prensa profesional. Es decir, hasta ahora y para cualquier evento oficial sí lo hemos sido y ahora para este no . No quisiera pensar en manos negras pero después de lo de ayer yá me dá que pensar, pués otros dos blogs sin periodistas sí estuvieron acreditados. Sin embargo ayer tarde recibimos la nota de agradecimiento del gobierno ...  ¿ En que quedamos ? .

Mi primera reacción ayer en caliente fué el no publicar en adelante nada más de lo que me remitiera ese gobierno que me ha ninguneado, pero en frío he pensado que primero es la información a vosotros los lectores de Quadern, y si no nos la facilitan la conseguiremos por otros medios, como ayer , amigos no nos falta que nos facilitan lo que ellos nos niegan, como las fotos de Paco o las informaciones desde dentro de Isabel y Carlos Gimeno, a los que desde estas líneas quiero darles las gráciass  : No podrán con nosotros, los de enemdio , que somos la mayoría que hasta hace poco era silenciosa, pero que yá empieza a hablar y cada día más, como lo demuestran las cifras vertiginósamente ascendentes de este blog , ayer 2.111 entradas y 59 comentarios .


Un abrazo a todos los que me estáis dando vuestro apoyo de diversas manera, entre otras leyendo y comentando en este blog . Gracias . 


AL CESAR LO QUE ES DEL CESAR

Los otros dos medios a que me refiero estaban acreditados, uno tampoco estaba acreditado y entró por invitación de un partido, y el otro es empresa con licencia de prensa .
   
Y después de oídas las explicaciones del responsable de organización, retiro lo de la mano negra, sólo un problema de espacio .


Habrá que proponer hacer los plenos en la Casa de la Cultura pués , y así cabremos todos . 

25 comentarios:

  1. els blocs si que sou mitjans de comunicació, la veu de la valldigna pagarà a qui tinga que pagar. però no es pot dir que vosaltres no sou mitjans de comunicació-opinió. no és necessari traure un benefici econòmic per a ser un mitjà de comunicació

    de fet,encara que no responguereu a la definició de mitjà de comunicació funcioneu com a tal, doneu informació, creeu opinió, així que ni tristessa ni res

    si compromis bloc vol posar les notes de premsa al quadern ho pot fer, això de que no sàpien l'adreça dona risa perquè qualsevol pot publicar ací, si té algo que dir amb educació

    i tornem al d'abans, sou mitjans de comunicació, podeu ser amateurs, no professionals. no heu estudiat periodisme i supose que a la veu es notarà certa diferència d'estil i temàtica que clarament diferència un mitjà de comunicació generalista i professional d'un mitjà de comunicació més partidari com és el vostre cas ( uns diuen que progres uns neutrals però partidaris els dos)

    els de la cotorra del bloc, el quadern intentat fer gala de neutralitat, sou més mitjans de creació d'opinió, i encara que no sigueu professionals el que si que deurieu d'exigir-vos a vosaltres mateixa és honestitat, i no fer tantes faltes d'ortografia que fan mal els ulls de llegir-vos

    i encara que un bloc siga lliure pense que tots teniu que ser conscients de la repercusió que les vostres opinions ténen en la gent. només hi ha una defensa que té les de guanyar, i és la veritat

    encara que a alguns això els incomode

    vinga, bona nit

    ResponderEliminar
  2. Enrique, et passa com als del PP, que de tantes voltes de dir les mateixes coses, al final acabes creguent-te-les.

    Imparcial?????

    Que vols que et diga.

    En referencia a la mesa d'edat, no has parat de dir que tu no ho tenies clar; però amb molt poca sutilesa, no has deixat d'insinuar que Carmen no tenia altre remei que aceptar la moció
    .
    I si es tracta dels socis de govern, encara no has parat de furgar i de dir que al PSOE no li convé aquesta relació i que l'únic que n'eixirà guanyany es el BLOC.

    Per sort, la majoria dels que entrem ací, no ho fem perquè et tingam apreci a tu ni als teus escrits, sino, perquè precisament ens agrada ser imparcials i hem de contrastar les noticies i opinions dels diferents punts de vista.

    I una coseta mes; el que escrigues un blog no t'acredita com a periodista...no ho ets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui ha dit que ho soc ? No, soc llicenciat en dret. Però tampoc ho soc quant em citen oficialment per a actes com l'anunci de destitució de Karina o la nota d'agraïment del Aclade, o no ? Així que o moros o cristians , el que no pot ser es ser bò per a el que convingas i no ser-ho per al que no convinga , no creus ? .

      I en quant a l'imparcialitat, es el teu pareixer, ahir arribarem a les 2.111 entrades i las 59 comentaris, per algo serà , així que nosaltres a la nostra, a seguir com anem, les xifres ens avalen .

      Eliminar
    2. Enrique estos del Bloc són de llibertat d'expresió, peró només es poden expresar ells i tú, només si els dones la raó. Si no eres l'enemig. Els demés no podem dir el que pensem. Molestem.

      Mira, jo pense que tens un blog estupendo perqué ho publiques tot, sempre i quan no es falte el respete a ningú.

      No ens coneixem personalment, però m'agrada escriure algun comentari aci. En la cotorra si no els convé no ho publiquen. Ho siga, que no publiquen res que no siga del seu gust.

      Enhorabona Enrique. Tu avant..!!!!

      Eliminar
  3. Estruch, ja els coneixeràs. Et faran com a Karina, una guerra simplement per ego i prepotència, enacara que al final els perjudique a ells. La dita de Bononat, Orengo i Jordi (el vertader govern ara a Tavernes) la resumix una dita popular. En traducció lliure... Un alcalde de Tavernes troba a un geni i li diu que li concedirà el desig que vullga, tresors, més anys de vida... sols amb una condició... que del que ell demane li donarà el doble al veí (veí apolític, ni tan sols del PP). Saps que demanarà Jordi? Quedar tort.

    Ahir va guanyar una victòria pírrica, ajudat això si per l'agència EFE que amb la ma de SS va donar la volta a la realitat. Ara li queden entre 15 dies i 2 anys de govern en minoria, moltes mentires dites i molts problemes per endavant... i tot per a evitar que Karina pogura lluir un poc en Foment i participació (dic un poc per que ja saps que les medalles sempre se les queda el alcalde).

    Deixa'ls que disfruten de la seva "Victòria"? i, per cert, tranquil que coneguent a Orengo, Carment no haurà prevaricat pressumptament sense cap motiu material...

    ResponderEliminar
  4. Enrique, ja vas coneguent el percal, tantes simpaties amb J.J. pare i Perfecto i no et pensaves que aplegarien a pagar-t'ho així. És el seu estil, maquiavèlic i interesat, utilitcen les seues capacitats només amb interesos partidistes, en política no tenen amics, ni els votants.
    sobre els perqués amb que et tortures, dir-te que em sembla que no té res a vore el PSOE. No pinten res en la Cotorra.
    Però sí per ser independent i dir el que penses/pensen en este blog.
    És el preu per no dir sempre "a pies juntillas com dius d'ells" el mateix, si no estàs amb mí, eres de l'enemic, això sobretot és el Bloc.
    Si no critiques obertament Karina, eres de Karina la Trànsfuga i de la moció i en contra del tripartit (ara torna a ser tripartit, sembla que EUPV està altra volta al govern), per a ells és així de senzill.
    Que els digues que el pacte de govern i les últimes decissions faran que el Bloc es menje el PSOE i que poden afonar a CC, al Bloc no li fa mal, al contrari, ja voldrien ells que fos així, però ni Carme se li preveia carrera llarga a la política, com que el PSOE per mal que li vaja en pot restar molts més vots i regidors més. EU està possicionant-se com a víctima, però vorem a qui troben ara una vegada desmarcat Jareño, sembla que anirà cansant ja a la gent, inclòs a alguns dels seus votants, mai s'ha dit que amb Karina s'ha arrosegat a fora més gent del partit, no sé si pocs o molts vots.
    Damunt al Bloc són ara tan tolerats i imparcials que envien els seus simpatitzants a dir-te que si no eres periodiste, que si advertixes als socis socialistes (és mentida?), que si Carme no tenia altre remei (en tenia?) per a mi no és valenta, no té altra opció si vol continuant sent sòcia del govern, et posen en la mà un informe i el lliges, no has de fer res més, tú tranquila, ja diu ella que no sap de lleis, al menys s'haurà informat pel seu compte amb professionals de les possibles conseqüències, per això estava prou nerviosa.
    per descomptat que no eres imparcial, no ho és ningú que n'opine, però altra cosa és ser interesat i tú no ho eres, Enrique, dir hui blanc i demà negre, ho fan els polítics, ahir eres "periodiste", hui no ho eres.
    I acaba diguen-te literalment que "la majoria dels que entrem ací, no ho fem perquè et tingam apreci a tu ni als teus escrits (ja està atacan-te només per dir la teua, intolerància), sino, perquè precisament ens agrada ser imparcials i hem de contrastar les noticies i opinions dels diferents punts de vista (al menys se li veu el plomer, afirma que en este blog s'és imparcial i es contrasten les notícies i opinions, no com altres que es magnifiquen o s'obvien dades).
    Res que no saberem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdona, quan dic "la majoria dels que entrem ací, no ho fem perquè et tingam apreci a tu ni als teus escrits, sino, perquè precisament ens agrada ser imparcials i hem de contrastar les noticies i opinions dels diferents punts de vista", vull dir exàctament això. No necessite ningun traductor simultani.

      Es a dir, el que tu dius de que "al menys se li veu el plomer, afirma que en este blog s'és imparcial i es contrasten les notícies i opinions, no com altres que es magnifiquen o s'obvien dades"...això ho dius tu, no jo.

      No crec que aquest blog siga imparcial, simplement el llig igual que ho faig amb "el diari", "la cotorra", "el ventilador", "la veu" i "V de Visente" (abans també llegia el "diari valldigna", però últimament està desaparegut). Els mire tots perquè sempre hi ha un punt de vista que jo no havia tingut en compte, o una opinió que m'aclareix alguna cosa que tal vegada altre blog no ha volgut reflectir.

      El que tu fas, posant en boca meva interpretacions teves...d'això se'n diu manipular.


      Eliminar
  5. Estic plenament d´acord en que no s´ens facilita informació oficial als blogs independents vallers - la cotorra no és independent ni ho serà -, però crec que està de més el donar-se tant d´autobombo. Per favor, no em malinterpreten. Al final és una qüestió d´eleccions. En Tavernes sempre s´han donat uns casos realment extraordinaris. ¿Podriem enumerar quants blogs tenim per a un poble d´apenes 18.000 habitants?

    Pel que mi respecta, jo estic convençut que molta gent no és mulla a l´hora de dir públicament que llig o segueix el meu espai. ¿Motius? De ben segur que el "look" del mateix els fa reconsiderar el expressar-se públicament. En aquests dos anys que escric a la web ( les qüestions técniques i de disseny recauen en altra persona ) he escoltat de tot : que soc un fatxa, un blavero, un protegit pagat pel Partit Popular i qualsevol cosa que diga o acte que emprenga, estic assenyala´t per aquests prejudicis.

    No em canse de repetir-ho : estic lluny de quasi qualsevol tendéncia política, però em declare obertament pro-valencià. No als nivells d´aquells que s´anomenen "blavers", ja que considere que en aquesta història no es coneix tota la veritat. Però més enllà de les meues decisions ideològiques, jo les separe del que ha de primar sempre : sentit comú i civisme. I ara tota la política ha d´ésser una : una que serveisca al poble com cal. Una dedicació desinteresada i urgent per a reconduir una situació com l´actual, destinada a una catàstrofe si ningú fa per evitar-ho.

    Tampoc soc parcial. Soc subjectivament honest. I el bloc i els seus amiguets pro-catalanistes no son sants de la meua devoció. Les seues maneres, amagant-se en l´ambigüetat i la doble moral em recorda moltíssim al nacionalisme més ranci i anti-democràtic que els nostres pares i iaios patiren des de l´any 1939 fins la transició. Son el mateix.

    No espere amb açò aconseguir més lectors o que s´em tinga en consideració a l´hora de ser un blog "resonador" de notícies oficials. Jo seguiré el meu camí. Qui vullga acompanyar-me, menysprear-me o adul.lar-me, benvingut és i ho sereu tots.

    Crec que és saníssim com a exercici democràtic oferir a tothom diferents punts de vista. Tants com en siga possible.

    Enhorabona pel treball que feu al Quadern i màquina avant. Salut :

    V.
    http://uvedevisente.blogspot.com

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Evoluciona V, evoluciona. Que som molts del bloc, joves i no tant joves, no catalinstes i possiblement igual o mes valencians que tu.... posar en dubte hui en dia la unitat de la llengua i que parlem igual es fer el ridicul... I això tambè va per als 20anyeros del PP. Defensem els interessos dels valencians (cosa que el PP mai mai mai ha fet, ahi tens els seus diputats en Madrid), econòmics i socials, escoltem mùsica en valencià, parlem en naturalitat la nostra llengua en València i allà on anem, ens agrada la paella i les nostres tradicions... etc etc No volem debats absurds i estèrils en el segle XXI, com voleu fer i com fa el PP ara (País Valencià es una denominació oficial i molt bonica) i quan venen eleccions... Ranci i ambigu igual eres tu que encara vius en la batalla de València. Per sort, la societat tot això ho te mes que superat! Ah! I anem a escola en valencià i estudiem història... Molts no voldrien I seu volen carregar. Ja saps qui son?? Si, els de sempre.

      Eliminar
    2. "Defensem els interessos dels valencians (cosa que el PP mai mai mai ha fet, ahi tens els seus diputats en Madrid)"

      Molts del PSOE i EU també, no s'els deixeu, encara que ara siguen socis i calga quedar bé amb ells.

      "...econòmics i socials, escoltem mùsica en valencià, parlem en naturalitat la nostra llengua en València i allà on anem, ens agrada la paella i les nostres tradicions... etc etc"

      Moltes vegades de boqueta i au, a vore, examen de valenciania:
      1.-Quins ingredients té la paella originària de l'Albufera?
      2.-Quantes birles componen el joc de birler valencià?
      3.-D'on vé la paraula Falla? Comodí del públic: vé del llatí.
      4.-Quina modalitat de pilota valenciana es juga a Monòver i el Pinós?
      5.-Quin és l'orige comú a la muixeranga d'Algemesí i els castellers catalans?
      De llengua ni història no crec calga fer-ne cap prova, en això la majoria sou mestres, però també hi ha vida (i cultura) més enllà de les aules.

      Tot açò dels costums,furs i tradicions s'ens oblida quan hi ha altres interesos, la ideologia ja no és tan important, l'únic que viu l'essència del poble és el poble i molts dels predicadors del nacionalisme valencià viuen tancats en la seua cultureta, penjen etiquetes per tot arreu als demés i alaben tot el que vé del nord, siga d'esquerres o dretes. Compartir una llengua no significa compartir tota una cultura ni tota una història ni un tarannà comú. No té massa a vore un de l'Havana amb un de Valladolid per molt que parlen castellà. El Cubà podrà inclòs tenir més referències a EEUU que a la "madre patria". També hi tindrà més a vore un valencià de la Vega Baja amb un murcià que un gironí per molt català que parlen els dos. Així que tot no és problema de batalles de València, ací només hi han interesos de partits. El PP de Zaplana crea l'AVL i els blavers li diuen catalaniste? I el Bloc deixa aparcades les soflames independentistes i la guerra de la bandera i nomenclatures per ocupar el lloc que deixà l'extinta UV? V de Visente no evoluciona, però vosaltres, si, i tant.
      En una cosa si coincidirem, en que cal llevar-se el complexe d'inferioritat sota Castella. I després ja en parlem de catalans,mallorquins i algueresos. No cal ser una cosa per no ser-ne un altra.
      I sí, també tens raó en la teua afirmació final, segueixen essent els de sempre, POLÍTICS.

      Eliminar
    3. Excelent discurs, que compartisc quasi al complet. A l'escola no s'ensenya que fou El Centenar de La Ploma, que el blau de la Senyera no fou un invent de l'extinta Unió Valenciana, i que Valéncia ja era un regne segles abans de la reconquesta, als temps del Califat de Córdova.

      Una anécdota i tanque el tema : Quan el Bloc s'instaurà a partir de les cendres d'UPV a principis dels anys noranta, a Gandia s'empraba un qualificatiu que designaba a tots aquells que no coincidien ideològicament amb el Bloc : ¿ Sabeu quin ? FALLEROS.

      A qui li interese que prenga nota. Ara a vore qui evoluciona i qui no.

      Salut :

      V.
      http://uvedevisente.blogspot.com

      Eliminar
  6. Ui que por! SS suposem que et referiras a Sergi Sapena, y no a CG. ¿O CG eres tu o un amic que escriu en el seu nom?
    I el sr. Martínez Morales (es diu així?) tot un catedràtic de dret, autor de llibres de text per a estudiant, conferenciant i professor de secretaris d'Ajuntament i un etc. es deixa comprar i fa un informe que costa una hora i mitja de llegir només per donar el content a alguns.

    Jo no sóc llicenciat en dret com Enrique. Pero si que em considere un molt bon lector de dret i de sentències. I saps el que passarà?
    T'ho avance: la jutgessa demanarà a l'Ajuntament que explica que ha fet per comnplir les mesures cautelars que, no oblidem i siga dit de pas, només afecten a una decisio de plenari. I 'Ajuntament li enviarà la resolució del plenari que determinava que Karina Vercher torna a estar adscrita cautelarment al grup municipal d'EUPV com ella demanava.
    I tot seguit, sense entrar en més detalls dirà: s'ha complit l'auto.
    Sr. Manolo Vidal i PP, això de la moció de censura és un altre tema que no era el recurs contenciós que jo estic tractant. L'Ajuntament amb l'ascripció ha complit i en pau, senyors.
    Sense entrar en més, això si abans no ha anul.lat les cautelars en base al que ha al·legat l'Ajuntament i EU.
    I hauran fet el ridicul per segon volta.
    Pot passar això i amb prou probabilitats. O es que es penseu que la jutgessa és tonta i va a entrar en un tema - la moció de censura- que no té res a vore amb el contenciós ni es competència seua.
    ¿Si o no, sr llicenciat Enrique Estruch? Açò si que ho pot contestar que és Dret. Jo sóc un neòfit i no m'atrevisc a explicar-ho. O ja ho he fet?

    Una altra cosa: eixa ultima frase, ¿l'has dita perquè saps que es precisament el que ha fet i ha passat amb Karina? ¿Qui a més de Karina tindran "motius materials" en forma de jornal en l'Ajuntament perque ara no tenen ni ofici ni benefici? Alguna experta en cobrar parkings, per exemple? És de molt mal gust eixa frase encara que l'adornes amb eixe "pressumptament".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No et preocupes. Ja que t'agrada el dret. Què creus que volia dir la jutge quan en el seu auto diu: integrar a Karina en el grupo de EU con todos sus derechos? Creus que volia dir con todos menos con la posibilidad de presentar mociones? Bé, de moment ves preparante a una important reducció del sou.

      De res

      Eliminar
    2. Ni cobre ni he cobrat mai de l'Ajuntament. Ara igual després de vore l'actuació del PP en tot aquest assumpte m'ofereisc com assessor.

      I la jutgesse volia dir el que diu meridianament diu ben clar i que ahir també es va llegir en l'informe llegit per la senyora Canet. Tu es nota que no t'has llegit l'auto.
      Llig-te'l, mira ben bé tota la frase, dis-nos a quins drets (econòmics) es refereix l'auto amb mesures parcials cautelars i parlem.

      Eliminar
    3. L'aui to que tenen tots els mitjans diu el que diu i no fa excepcions. Ara bé si et fa ilusió. De totes formes Edu millor per a tu. Així segur que continuareu al govern. No et queixes.

      Eliminar
  7. I la trona? Redeu només el falta la trona i predicar des d'allí dalt.
    Enrique, que el sembla les bovades que diu este paio respecte a Carmen: l'està tractan de tonta i bleda en posar en dubte la seua capacitat de decidir i després de posar en dubte si s'haurà informat. ¿Tu que creus? O tan bova la fas? I t'han bovos fas els demés?.
    Nerviosa? I fa callar a l'Alario, li diu que deixe de passar paperets i al secretari que deixe el mòbil i els whasspp?. I nerviosa quan es dirigix a la sala perquè s'enganya i no coneix que vol dir una sigla juridica i amb tot l'aplomo del món davant alguns rialletes que diga: jo no sóc jurista. Si això es nerviosa.
    Nerviosa despres de presentar anys i anys els premis Valldigna, despres d'anys de parlar en public i dirigir-se a reunions i assemblees de pares en el col·legi? Que el sembla les bovades que diu el teu amic?
    Ai, mare, quantes coses fan dir les ganes de fer mal i de ser comentarista protagonista.
    Sempre pata al mig a rebujo del que diuen els altres.

    ResponderEliminar
  8. Bé, V de Visente com tu mateixa t'ho acabes de dir i des del moment que et declares manifestament contrari al Bloc, deduisc i interprete que mai no seràs imparcial i em sap mal dir-ho però acabes de perdre un lector.
    Jo preferis vint vegades més llegir les coses en La Cotorra o en el Ventilador, perquè sé almenys que són o carn o peix. Això de no saber el que em menge (vull dir el que llig) la veritat..... no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per alusions :

      Si vosté preferix la lectura tendenciosa, és a dir, la lectura "etiquetada" per uns motius concrets - els que siguen - ¿ Qué fa vosté comentant per ací a aquest blog, que sempre s´ha manifestat imparcial ?

      ¿ Sap el que "es menja per ací" ?

      Només s´ha quedat amb un aspecte del meu escrit que correspon al meu ideari. Però hi ha una diferéncia : encara que no em puga agradar una tendéncia política, sempre manifestaré el que crega que s´ha fet correctament. Vinga d´on vinga. I no s´em cauen els anells al manifestar públicament que la gestió - fins ara - del govern de Jordi Juan està sent més que correcta pel que respecta al descens del deute públic.

      Pero menge ( perdó, llisca ) el que vullga. Faça ús del seu criteri. Pensar per un mateix és tota una heoricitat als temps que corren.

      Mencionant a Goethe : "Tota paraula dita desperta una idea contrària"

      Salut i bons aliments :

      V.

      Eliminar
  9. V de Visente:
    Ningú t'ha demanat de justificar on estàs politicament vull dir. Justificatio non petita acusatio manifesta

    Collons, hi ha que vore ara quants hi ha per la independència.
    INDEPENDENCIA JA!



    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ningú m´ho ha demanat. Però tampoc m´en amague. Tenia ganes d´expressar-me, sense panys calents i amb totes les cartes cap amunt. ¿M´he de disculpar, pensa vosté? Només m´acuse d´expressar subjectivament els meus punts de vista. Agraden, o no.

      Feci quot potui, faciant meliora potentes.

      Salut :

      V.
      http://uvedevisente.blogspot.com

      Eliminar
  10. Efectivament, totalment d'acord.

    Fictio cessat ubi veritas locum habet.

    Esperem que tot siga així, o potser caldria dir:

    Periculum eius esse debet cuis commodum est

    o siga, si vosté no vol tindre el perill que el qualifiquen, no hi participe.

    ResponderEliminar
  11. Per ahi hi ha un/una que diu que del Bloc en son molts. Saps que sou la mitat dels que som en el PP. Això en Tavernes. Si agarres la provincia o la Comunitat ni et conte. Una persona té que fardar quan pot no quan vol. I tu ara no pots.

    ResponderEliminar
  12. Enrique, per moltes bones paraules que t'hajen dit crec que volen vendre't la moto quan diuen que el problema és d'aforament i que hi havien peridistes invitats per polítics.
    I això no és per a res el que diu la llei sobre l'accés públic als plenaris municipals. Diu que es donarà publicitat i accés lliure a tot aquell ciutadà que vullga acudir, amb possibilitat d'ús de paraula si és el cas que li l a cedeixen.
    Vé reflexat a les següents lleis (jo tampoc soc abogat, com Carme, però nomene les lleis adients, com també fa ella):

    Ley de Bases de Régimen Local (artículo 70.1), la Recomendación (2001) 19 del Comité de Ministros del Consejo de Europa sobre la participación de los ciudadanos en la vida pública a nivel local (suscrita por el Municipio de Valencia el 28 de septiembre de 2008) y el artículo 9.2 de la propia Constitución Española, que consagra la obligación de los poderes públicos de “facilitar la participación de todos los ciudadanos en la vida política”.

    I a estos articles no diuen res de periodistes ni professionals ni aficionats, ni d'amics de polítics ni de poder d'estos per decidir qui entra i qui no, ni periodistes ni públic en general, ni reserva d'entrades. Crec van dir que donarien números per entrar i quan s'acabàren s'acabat. No sé si algú duria el nº de casa, però als vídeos es veuen les cares de sempre i crec que molts no els caldria haver fet cua. Així que a la pròxima no et fies del personal, demana número o instància per registre d'entrada el dia (hàbil) abans i si així i tot tens algun entrebanc, denuncia-ho formalment. No queda altra. Una cosa són les palmadetes a l'esquena i altra els fets i que et prenguen per tonto. No és esta la primera que et fan, ja t'han recriminat moltes vegades que en pugues opinar lliurement AL TEU BLOG!!
    I es que en política les amistats solen ser perilloses.

    ResponderEliminar
  13. Dime de que presumes y te diré de lo que careces.

    ResponderEliminar
  14. Enrique en política les amistats solen ser perilloses però menys que els comentaristes interessats a marcar-te una línia concreta en el blog. Saps els polítics com pensen, pero no ho saps dels comentaristes disfressats a no ser que els conegues, i jo de vegades pernse si no coneixes Robinjut i xarres molt amb ell amb les ocasions de treball periodistic. Almenys ell dona la impressió que et parla com la cosa mes normal i habitual. No el fies de cap cavall de Troia que el posen, que ja saps que va passar en la narració d'Homer.

    ResponderEliminar