jueves, 16 de mayo de 2013

Artícle d'opinió : CONDEMNA AL FEIXISME VINGA D'ON VINGA

Acabe de vore un imatge del feixisme més covard i rastrer , com es el muntatge que ahir corría per la red sobre Manolo i Karina .

Està clar que alguns no entenen que la democràcia es la suma de tots i que el govern d'esta comporta el sumar la majoría de voluntats possibles per a que l'acció de govern arreplegue el sentir de la gran majoría .

I que si un líder no es capaç de sumar el suficient, cap la possibilitat de que altre ho faça .

Així que des d' estes línees el més absolut dels desprecis a aquells que han fet el muntatge, i a tos el que l'han difós, el que espere facen també i d'inmediat els membres dels restants partits polítics locals .

Jordi : Quant l'agessió no vaig dubtar de la teua raò i del teu bon seny, demostram ara que no m'equivocà .

Carmen i Llum com a portaveus, no espere menys de vosaltres .

Manolo i Karina : Que els feixistes disfressats de demòcrates no vos façen retrocedir ni una coma en la defensa del que penseu i en conseqüència feu .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando .

24 comentarios:

  1. El que passa es que a Jordi se li ha complica't làlcaldia. Ell estaba tranquil perquè pensaba que si no acceptava els pressupostos, tenia l'excusa perfecta per llevar-li les seues delegacions i esta no tenia altra que tragar.

    Però al final del plenari se li van complicar les coses a Jordi, ja que la regidora recuperava la condició de portaveu del grup municipal d'EU i podía llevar-li l'alcaldia a Jordi.

    Des d'aquest momento l'alcalde cegat per la possibilitat de perdre l'alcaldia, sols ha propiciats despropòsits.

    JORDI, JA TARDES EN DENUNCIAR EL MUNTATGE RIDÍQUL QUE S'HA FET!

    A vore si resulta que no eres tan demócrata o QUE TENS ALGO A VEURE en aquest acte!

    ResponderEliminar
  2. El muntatge admet molts qualificatius, ara, el de "feixista" no és adequat. Atenció amb les paraules. Més rigor.

    ResponderEliminar
  3. Segons tinc entes un feixiste es algu que no atmes la democracia. Crec que una imatge i les paraules expresades demostren la democracia del que ho escriu.

    ResponderEliminar
  4. I si ens fixem menys en la forma i més en el fons , que es el que importa ?
    Perquè crec que al que vull referirme amb eixa definició està clar .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un feixista és un feixista, un nazi és un nazi, un franquista és un franquista... I en tots ells la forma és el fons.

      Eliminar
  5. Jordi s'ha pronunciat al respecte? Ho farà dilluns expulsant a Manolo i a Karina per les imatges que han circulat per les xarxies socials?

    ResponderEliminar
  6. Alguna cosa ha de fer l'alcalde, denunciar-ho o demanar disculpes. Esta tardant molt en pronunciar-se. Estem parlant de una burla a dos concejals de l'Ajuntament. Si hagueren fet un fotomuntatge del casament de Jordi i Victor Borràs hagueren ixit a demanar explicacions de seguida.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Demanar disculpes sería reconeixer que està darrere i això no ho crec. Ara, condemnar-ho com Alcalde pel que dius de que els afectats son regidors, per supost. I el mateix la resta de regidors .

      Eliminar
  7. El talant poc demòcrata el demostren massa a sovint. Estos dies tornen a censurar a La Cotorra, en concret a la notícia que publica Jaume Talens sobre l'affair Govern-Karina i on l'administrador d'aci te bones paraules per al seu autor. Jo també intentava comentar en el mateix sentit, pero de passada comparava a Jaume amb l'aparell del partit local, on ell encara que sempre esta a peu de cano, no es dels que manen. I així, amb estos comentaris, com es veu que els cou massa, treuen la tisora i acaben prompte amb eixa democràcia, participació ciutadana i transparència.

    ResponderEliminar
  8. Pareix que això de BLOC i PP no haja passat mai.
    Si ho van fer seria perque el PP va ser la força més votada i per donar estabilitat al poble. I la veritat, no ho van fer malament.

    Ara volen criticar que Karina puga fer el mateix que ells van fer al seu moment. Seria poc ètic per la seua part.

    ResponderEliminar
  9. Poc costa convocar a la prensa i dir que denuncien les imatges que s'han difos per les xarxes socials. Aquest fotomontatge danya la imatge de la corporació municipal.

    ResponderEliminar
  10. No crec que Jordi estiga darrere del fotomuntatge. Pero hauria de pronunciar-se, ja que la gent pot creure que si que ho està o que li vinga de perles que baja circulant per les xarxies socials. Jordi has de tenir més personalitat i no deixar que els problemas es facen una bola. Hi ha que agarrar-los a temps.

    ResponderEliminar
  11. No van a fer ningún comunicat perquè els beneficia i a més els que han fet rular la imatge son la seua gent. Enrique com a posible conciliador a interpelat a totes les parts. Espere equivocar-me.

    ResponderEliminar
  12. Una cagada més dels afins al BLOC Party. I van sumant cagades, en una semaneta d'autèntics despropòsits. Perden molt prompte els papers!! Infantilisme, poc saber estar i molta imaduresa per al lloc de responsabilitat que ocupen!! I Jordi sense pronunciar-se, donant lloc a posibles interpretacións al seu silenci!

    Sencillament, resulta indignant!

    ResponderEliminar
  13. La COTORRA tampoc es pronuncia. Les noticies que no li interessen no les publica. Podem imaginar qui están darrere d'aquest mitjà de comunicación (en referencia a la COTORRA).

    ResponderEliminar
  14. Enrique, a vore si ens tires una maneta. Estem ací discutins si es posible o no una MOCIÓ DE CENSURA. ¿Es posible o no? Conta'ns.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs el tema no está molt clar segons a mi m'ha explicat un entés en estos temes, perquè resulta que la llei anti-tranfugisme preveix que una concejal no adscrita per la causa de Karina, expulsada d'un grup polític, pot suscriure una moció però en eixe cas faría falta la sigantura d' un dècim concejal doncs la seua , per dir-ho així, no valdría per a computar la majoría absoluta necessaria que en este poble es 9 regidors, el qual es va fer per a que un transfuga no puga ser la cusa d'un canvi de govern per mig d'una moció d'este tipo .

      Però resulta que en estos moments Karina sí perteneix a Esquerra Unida , però d'una forma cautelar i per un auto d'un jutje de lo contenciós- administratiu , que no es qui té que decidir en el fons del assumpte que es si Karina al final está ben expulsada de EU o no i per el tant si seguirá formant part d'este grup o no, i de rebot i per l'explicat, si el seu vot valdrà per a configurar la majoría absoluta o serà necesari un dècim , el qual no s'acalarirá fins a que el jutje de lo civil dictamine en sentència .

      Per el tant em diuen que en cas de fer-se la moció, que en principi en estos moments formalment pot perquè perteneix encara que cautelarment a EU, si fora recurrida podría fácilment donar-se el cas de que un jutje la suspenguera cautelarment ( la moció) fins a que es dictamine si Karina seguix o no formant part de EU , perquè en cas contrari es podría armar un cacau de molt de cuidado : Que mitjanssant una moció Manolo o Karina foren Alcaldes i passat un temps la justicia dictaminara que Karina no perteneix a EU amb lo que al no haverse cumplit la condició de 10 signatures per a la moció ésta sería nula i tendría que retrotaures tot al moment anterior a ésta, es dir, JJ tornaría a ser Alcalde en tot el que açò supossa, i ja no te dic si mentres s'han fet ja noves eleccions, que no es descartable amb lo lenta que funciona la justicia en España i més en Sueca .

      Així que sí podría presentar-se però el més segur i si es recorrira, es que es deixara en suspens fins a la sentència final sobre l'expulsió , i respecte a ésta té totes les de pedre Karina doncs el jutje no li ha admitit messures cautelars com si que ha fet la del contenciós-administratiu .

      Se que tot açò es un poc liós, espere poder haverteu aclarit un poc , però es el que hi ha, però i es que a més es el criteri d'una part dels juristes, no es un criteri compartit per tot el mon , doncs hi ha juriste que diu que sí es pot fer i avant perquè ella jurídicamnet en este moment perteneix a EU i no hi haurìa perquè suspendre cautelarment la moció , i també hi ha que diu que no es pot fer per estar però sols cautelarment en eixe grup .

      Pel dit, no obstant el criteri majoritari es el que jo t'he explicat segons em diuen també , podríem trobarmos en amb 3 sentències en els 3 sentits, doncs el dret no es com les matemàtiques i davant 3 jutjes podríem trobarmos en tres sentències diferents , cadascuna en ú dels tres sentits .

      Així que jo recomanaría si m'ho consultaren que "quieta Espanaya" i a vore vindre que diu el jutje de lo civil .

      Eliminar
  15. Jo estic d'acord amb Enrique. Aquesta vinyeta que està circulant és condemnable i és una falta de respecte a dos representants públics. I com "lo cortés no quita lo valiente" estaría molt bé que Jordi les condemnara. Qualsevol agressió és condemnable vinga d'on vinga. I si entrem en eixe joc mal acabarem. Uns i altres.

    ResponderEliminar
  16. Gràcies Enrique, menudo cacau!!
    Et dic la meua opinió amb una introducció i una pregunta:
    1. Si el jutge aceptara una hipotètica moció, després pot pasar que la decissió siga expulsar a Karina del Grup Municipal d'EUPV i haver perjudicat el govern actual BLOC-PSOE.
    2. Si el jutge no acepta la hipotética moció, podría perjudicar al govern que entraría, diguem-li PP-Karina.
    3. Si paralitza la hipotética moció fins a la resolución, seria quasi el cas del punt 2, a no ser que es fera un judici ràpid per tal de no perjudicar a ninguna de les dues parts.

    Per tant si el judici va per a llarg i en vista de que actualmente Karina SI està dins del Grup Municipal d'EUPV:

    ¿Si posarem en una balança el % entre MOCIÓ SI / MOCIÓ NO (en quant a posibilitat jurídica), que opinen els entesos i no tan entesos?

    Jo apostaría per un 90%/10% al de MOCIÓ SI QUÉ ES JUDICIALMENT POSSIBLE

    ResponderEliminar
  17. NOTICIA:

    El Bloc va a la desesperada. Enric Morera vindrà el 23 de maig a tavernes (dijous) per donar una conferencia "Per un concert econòmic responsable" a la Casa de la Cultura.

    ¿Serà aquesta una estrategia del BLOC per a una llavada de la seua imatge despres del que li està plovent? Tots savem que el que vinga el sindic de Compromís a les Corts Valencianes, pot donar algo d'oxigen i credibilitat a Jordi, després d'una semana plena de despropòsits.

    ¿Tindràn que vindre de fora per solucionar la papereta a Jordi?¿Serà en un ambient de posible MOCIÓ DE CENSURA?

    Dijous veurem que passa.

    ResponderEliminar
  18. Pos Jordi porta un retràs de casi 24 hores!

    ResponderEliminar
  19. Lo de Enric Morera estava programada, o la seua visita es deu un poc a la situación d'inestabilitat de l'Ajuntament de Tavernes? Tu saps algo Estruch?

    ResponderEliminar
  20. Respecte a la questió de la moció, jo apostaría per un 60/40 a favor del SI ES POSSIBLE

    ResponderEliminar