sábado, 18 de mayo de 2013

AL CÉSAR LO QUE ES DEL CÉSAR

Llegim huí en el Levante-emv : 

El acuerdo entre el PP y la concejala expulsada de EU, que ahora se convierte en tránsfuga, empezó a fraguarse hace semanas, pero salió a la luz en el pleno del pasado 6 de mayo cuando Vercher, que ya mantenía discrepancias con Compromís y PSPV-PSOE, los otros dos grupos con los que formaba el Gobierno local, votó junto al PP y rechazó el presupuesto municipal de 2013. 

Pese a que en un primer momento Vercher señaló que quería reconducir la situación con sus socios de gobierno, lo cierto es que mantuvo contactos con el PP que desembocaron, ayer, en la moción de censura presentada. En esos contactos no solo ha intervenido el candidato a la alcaldía, Manolo Vidal, sino también miembros de la Ejecutiva local del PP de Gandia. El presidente de la formación y alcalde de la ciudad, Arturo Torró, confirmó esa intervención.

Es a dir , este periòdic insinúa , o al menys aixó ho entenc jo, que els contactes foren previs al pleno dels pressupostos i que per tant tot estaba pactat abans d'este , i amb intervenció de Torró , pel que tota l' actuació de Karina ha sigut un paripé, no ? .

Doncs bé, em diu una font oficiosa de Gandia, del cercle de Torró, que això son tot invencions de cert periodista gandienc de conegudes afinitat polítiques i que no hi havía rés de rés abans del plenari, ni menys encara intervencio de ningú de fora de la localitat, sino que a partir de trencarse la possiblitat d'arrivar a un acord  entre els antics socis de govern després de l'expulsió del govern de Vercher, començaren les negociacions entre el PP i ésta, a nivell local i amb supervissío de la comarcal donat el calat del tema, però, em reitera , sols després del plenari, mai abans, i passats uns díes d'este sense vores possibilitats de reanudar el pacte .

Per contra em rebut este comentari d'un lector :

jo per respecte a la font (directa d´algú del PP) em mantinc en anonimat, però ratifique que tot este paripé porta ja temps en marxa. Reunions Karina-Vidal en València (apadrinats per gent important de la Dipu) reunions a gandia amb Torró de padrí major, tot i preparant l´estratègia a seguir. Algú molt pròxim a la trànsfuga a estat també "cap" d´estes maniobres. És el que m´arriba, d´una ma amiga.

¿ A quí creguem doncs ?   

COM SEMPRE DIC, JO NI FIQUE NI LLEVE, SOLS INFORME DEL QUE M'ARRIBA. A PARTIR DE AHÍ, CADASCÚ HO INTERPRETE COM VULLGA .

25 comentarios:

  1. jo per respecte a la font (directa d´algú del PP) em mantinc en anonimat, però ratifique que tot este paripé porta ja temps en marxa. Reunions Karina-Vidal en València (apadrinats per gent important de la Dipu) reunions a gandia amb Torró de padrí major, tot i preparant l´estratègia a seguir. Algú molt pròxim a la trànsfuga a estat també "cap" d´estes maniobres. És el que m´arriba, d´una ma amiga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quanta imaginació... res de reunions enlloc tret de les internes de Compromís per a intentar fer entrar en raó a Jordi i el pitjor és que bé que ho sabeu.

      Però ja que aneu per aquesta via... no recordeu la reunió de Govern en la que Jordi volia que l'ajuntament de Tavernes aprovara una moció instant a que Catalunya siga independent en 2014 i que puga annexionar-se el País Valencià? Karina i el PSOE li varen dir que es calmara...

      Eliminar
    2. Karina i Manolo ens governaran? No saben que existeix el telèfon??? Quanta gasolina han gastat?? Mare de Déu!!

      Jordi resiste, Pujol te asiste!!

      Eliminar
  2. El "cap" serà el seu companyer sentimental, un tal Xavi que es un dirigent provincial de Iniciativa, tinc entés, no ho afirme, curiòsament una de els formacions socies de la coalició Compromís : Algú pot confirmar si el tal Xavi es el que diuen es ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Compromís té capos? Això si que està bé. El que jo si sé i recomane a Estruch que ho faça arribar a qui corresponga és la forta relació entre Jordi i Panella. Res d'extrany doncs són companys de partit...

      Ara bé (açò és ben sabut dins de Compromís) Pañella és l'enllaç entre el Bloc i CiU i ara CiU està interesada en aramar lio a València per a tenir una moneda de canvi respecte a les seves reclamacions contra espanya. Tot açó que escric és absolutament contrastable.

      Salutacions,

      Eliminar
  3. A mi siga el que siga, el que no em pareix bé es que es dubte del secretari del ajuntament, doncs ell l'únic que fà es interpretar una llei prou vaga en en el seu text, i per tant molt interpretable, el qual probàblemnt es va fer aposta pels redactors, PP i Psoe, per a poder mangonetjar amb ella quant es interesara . Sols un jutje pot dir quina es l'interpretació correcta, i suposse que el Dilluns a primer hora Compromís pressentará una demanda davant el jutjat corresponent al.legant que KV no pot computar per la llei antitransfuguisme per a la majoría absoluta necessaria per a la moció i demanant cautelarment i mentres es decidisca, la suspensió de la moció, i si esta s'arrivara a portar endavant, la suspensió del acord d'esta mentres el jutje de lo civil que està vegent el tema de l'expulsió de KV d' EU decidisca sobre ésta i els efectes retroactius de la mateixa, que faríen que en estos moments KV fora no adscrita i per tant la seua signatura no fora vàlida per a computar la majoría absoluta necessaria per a pressentar una moció de censura .

    ResponderEliminar
  4. Estruch, hi ha un detall important, en l'ultim plé de l'Ajuntament es va aprovar per majoría admitir a KV com a regidora de EU. Per lo tant el Secretari ho te clar, a efectes legals, i refrendat pel Ple de l'ajuntament, esta perfectament llegitimada per firmar eixa Moció. En eixe cas, ¿Perqué el Govern Municipal no va impugnar eixe mateix dia eixe acord del Plé?

    ResponderEliminar
  5. Enrique, tu et creus que el director de l'edició comarcal del Levante-EMV, el diari més llegit a Valencia, es llança per interessos personals i partidistes a dir el que ha dit? A les bovades que s'han dit en els comentaris nomes faltava clavar pel mit algun familiar i tot arreglat i justificat.
    ¿Tu no creus que si ho diu es perquè ho sap i li ho han confirmat com assegura en la noticia li ha confirmat el mateix Torro?
    ¿Tu creus que el director de l'edició de la Safor es juga el seu lloc de treball i el prestigi professional que té en el Levante-EMV mentint i dient coses que no son veritat? I damunt per un alcalde de Compromís? T'informe que és un senyor que va començar fa 26 anys de corresponsal de esports en un poble, ha anat escalant per merits propis llocs dins de la redacció fins a ser nomenat director i tindre un prestigi dins del periodisme de la comarca.
    I damunt diu falsedats per enfrontant-se a Torro que a Gandia domina cinquanta mitjans de comunicació i que el farien un drap de seguida al senyor Sapena.
    L'editorial del Levante-EMV d'avui que sembla no has vist també es per iniciativa del senyor Sapena?
    Que poca serietat. I tu fent-li al joc al sector més radical del PP. I no ho veus.

    Mira el dire una cosa que em va dir ahir una persona en la concentració:
    Això de Karina és com les separacions. La gent diu: Mira aquell/a s'ha separat fa dos dies i ja en té un/a altre/a.
    No, no en te un altre perquè s'ha separat. S'ha separat perquè ja en tenia abans un altre.

    Perquè no acudeix Karina Vercher a cap de les reunions de govern des del mes de gener fins el ple de pressupostos? Perquè Karina no ha acudit mai a res, excepte a la seu seu del Braç Treballador on es passava hores i hores xarrant i no posant res en marxa com li va retreure l'alcalde en el ple? Voste estava en el ple i li recorde que Karina no va respondre i s'ho va tragar quan li va dir de forma elegant que era una mal trabaja. Ja ho tenia clar. Se n'anava. Nomes faltava buscar una excusa de pes: els pressupostos.
    I ara ¿perquè se'n va a Tarragona i no tornara fins el dia 29?. No tindrà molt bona consciencia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Primer : El meu contacte no ha assenyalat a ningú en concret, aixo estàs fent-ho tú, que conste , per algo serà...

      Segón : En quant a la resta de preguntes i afirmacions que vosté fà sobre Karina, dir-li que li ho pregunte vosté a ésta .

      Tercer : Jo no apoie a ningú i menys a ningun radical, crec que he donat sobrades mostres del meu caire polític per a que vosté diga açò ,repasse vosté els meus editorial sobre el PP .

      Quart : Sols em llimite a informar amb neutralitat : A mi igual me dona que manen uns o altres, nigún des dos son sants de la meua devoció, no es perga vosté l'editorial del Dilluns i ho verificará , a mi l'únic que m'importa es que siga el govern que siga ,siga estable i puga portar endavant uns pressupostos, si son bons o roïns ja ho jutjarem en les urnes .

      Conclusió : Qué fàcil es matar al missatger i més quant este no bufa a favor del aire que a ú li refresca !!!

      Eliminar
  6. Pobre Jordi, jo he sentit que Manolo i Karina es varen reunir fa mesos amb l'embaixador Alemany en Madrid i amb el Cónsol d'EEUU a València, sembla ser que Vladimir Putin no els va rebre per cert problema en Siria. S'imagineu si Jordi arriba a ser l'alcalde de València?

    ResponderEliminar
  7. Si es veritat això de que abans del plenari ja savien que era un paripé i que Karina volia fer-los una moció, per què ix tot açò ara?

    Serà que hi ha que buscar fora un culpable o buscar una posible conspiració?

    Si tot fora cert, hi hauria que donar-li la enhorabona a Karina i Manolo per la jugada mestra, ja que el auto del jutge que tornava a Karina al grup municipal d'EU és de pocs diez abans del plenari. A més, si Jordi haguera acceptat els 30.000 € per a participación ciutadana i aumentar les partides de Cáritas i Creu Roja, aquesta haguera tingut que aprobar els pressupostos, quedant-se sense arguments per a fer la moció. A més a més, i al no presentar la seua dimissió havia d'esperar a que Jordi la cesara per a tindre algún argument per presentar-li la moció.
    És a dir, que Jordi tenia moltes cartes a la mànega per deixar en evidencia a Karina, si es cert que abans del plenari ja s'havia gestat la jugada de la moció.

    Si fora així hi ha que dir que alguns han jugat molt bè les cartes i altres les han jugat fatal!

    ResponderEliminar
  8. Ens concentrem per al que ens interessa:

    Familiars i cuidadors de les persones dependents de Tavernes es manifesten per mostrar el seu malestar davant les retallades

    http://www.laveu.es/societat?start=54

    ResponderEliminar
  9. Lo cert es que la regidora era més trànsfuga dins del govern de Jordi (ja que estaba expulsada del partit polític d'EU i era no adscrita) que no pas ara (continua expulsada del partit polític però ha sigut readmesa per decissió unánime dels 17 concejals al grup municipal d'EU).

    És a dir, si ara es mitja trànsfuga, abans amb el govern de Jordi era trànsfuga sencera.

    Per tant, Jordi no entenem la teua argumentació. Si de tot el que tu acuses tu has fet el doble, no entenem de que et queixes.

    ResponderEliminar
  10. Per cert Estruch, com va l'investigació del tal periodista del Levante SS?

    ResponderEliminar
  11. Per cert Estruch:

    Hi han rumors que diuen que s'han comprat (presuntament) titulars al periòdic "Las Provincias" per part del govern o grups polítics que els representen, pagats amb diners públics.

    ¿Què pots dir-nos?

    ResponderEliminar
  12. Pobre secretari, el calvari que l'espera el dilluns amb les manies persequtòries de los 5 de harryson. Li faràn invalidar la moció?

    Si vosaltres (els concejals de BLOC i PSOE) vàreu votar que SI a que Karina TORNARA AL GRUP MUNICIPAL...! Una de les condicions necesaries per a fer la posible moció.

    O és que no saveu ja ni el que voteu als plenaris?

    ResponderEliminar
  13. Sergi Sapena no pot assimilar que les tres ciutats més importants de la Safor estiguen ara en mans de governs del PP.

    Aixina ens expliquem les teories conspiranoiques que te aquest periodista.

    Dir-li a esa punt Esa que en la Safor no hi ha ninguna CIA per a treure aquestes teòries de conspiració gestades en aquest tipus d'organització. Si de cas si està la TIA (Maria, Pepica o Visantica) i la FBI de Benifairó, pero son respectivament noms populars de la comarca i l'altre un conegut almacent de Taronges.

    ResponderEliminar
  14. Ara resultarà que el BLOC i PSOE reconeixeràn que es reunien a esquenes de Karina amb Edurado Bononad (al que ells diuen pacte Bloc-PSOE-EUPV).

    Quan tots savem que Karina està constantment denunciant públicament difamacions de Eduardo mitjançant el blog d'EUPV de Tavernes.

    Si Karina i E. Bononad no es poden ni vore, com PSOE i BLOC poden explicar-li a un la relació que tenen amb l'altre o viceversa?

    Si el pacte és BLOC-PSOE-EUPV, no s'entén ja que están pacant amb un partit que no té represebtació al govern local, amb la qual cosa i mirades les relacions Karina-EUPV, es trobarien en minoría (Karina podría votar en contra tot el que ells pacten a la sombra).

    Si el pacte és BLOC-PSOE-Karina, el que no s'entendria és el perquè es reuneixen amb Eduardo Bononad a esquenes de Karina, ja que amb qui tendrien un pacte és amb la regidora i no amb l'ex-alcalde i cap visible d'EUPV.

    Per tant i com a conclusió es podría dir que BLOC i PSOE estaven jugant a dos bandes: amb Eduardo (EUPV) i amb Karina, el primer representaría el pacte que ells anomenen "Pacte de les Esquerres" i la segón representa el concejal que els dona la majoria al plenari i que formava paert del seu propi govern (que segons argumenten ara, quan estaba al govern no era una transfuga i ara que esta fora del govern si que ho és).

    Com es pot veure, el govern de Jordi ha convivit amb aquesta farsa, sols per mantindre l'alcaldia a Tavernes.

    Estruch, podries dir-nos com es menja açò?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En poques paraules i en resum, el que vols dir-nos és que Karina és del PP i per això està molt bé fer una moció de censura, ja que els 800 vots de la gent d'EU eren per a que manara Manolo. Meeeeeeeeeeec no t'ho creus ni tu. Menos palabrerio i acceptar que voleu governar amb una trànsfuga.

      Eliminar
    2. Si volem gobernar amb la meteixa trànsfuga amb qui governaveu vosatros. Volem igualtat de condicions.

      Eliminar
    3. Ara farem com les cotorres, repetir tot el que diuen: "Karina traànsfuga, Karina trànsfuga,...." Si esteu tirant pedres sobre el vostre sostre. Karina ara és menys trànsfuga que ho era amb vosaltres, ja que ara te de nou grup municipal d'EU. Recordeu que vosaltres votareu que si al seu reingrés en aquest grup.

      De vegades no saveu ni el que digueu, ni el que voteu!

      Eliminar
    4. Ho acceptàrem quan tu ens aclarisques perquè ara es una trànsfuga i quan governava amb vosaltres no. Et recordé que està expulsada d'EU desde març de 2.012 (a falta de la resolución definitiva d'un jutge) i que ara ha tornat al Grup Municipal d'EU (amb mesures cautelars i a falta de la resolución definitiva de un jutge).

      Encara ningú ha justificat el que ara siga una tránsfuga i abans no. Això si, s'ha dit hasta la sacietat, sense argumentació ninguna.

      I us dic un altra, votàreu tots els 17 regidors (inclosos els 5 del BLOC i els 3 del PSOE) per a que tornara al Grup Municipal d'EUPV i aquest és l'argument que ha pres el Secretari (eixe que taxeu ara de traïdor i que s'ha venut per diners i totes les històries que s'heu montat) per considerar que no és una trànsfuga.

      El que passa és que se us indigesta tot el que us ha vingut damunt en una semana i no saveu per on pegar, i aneu cridant a Morera per a que done la cara per vosaltres que heu clavat la pata ben clavada.

      Eliminar
    5. Meeeeeeeeecc victoriiiiiinooooo. El que vol dir-te és que en cap cas ni Karina ni EU varen dir mai durant la campanya que volien que Jordi fora alcalde. I menys després del tema de Mònica Oltra, Mireia i Morera amb Glòria... de fet l'ambient en EU era que mai no es pactaria amb Compromís. Que parlant de transfuguisme, alguns obliden que, formalment, Gloria, Lluis Torró, Mònica Oltra, etc... són transfugues. De fet, així ho recorda hui Marga Sanz en el Diario LEVANTE.

      Eliminar
    6. Mira que vos agrda el palabrerio!! Que pocs arguments teniu i cada volta més ruïns. Ara digueu que Karina és d'eu per que ho diu un jutge?? Un jutge?? Que ha posat mesures cautelars, que no sé que... Alaaaaaa quanta tonteriaaaaaa. Ves on pregunta-li als d'EU del poble si Karina és o no d'EU. Ves i pregunta-li a Marga Sanz si és d'EU. Que pena doneu, que ho diu un jutge... Clar que es va votar a favor, per una companya el que calgués, eixa companya que s'ha convertit en una Judes trànsfuga i que ajuda al PP. Karina és ara trànsfuga per un motiu obvi, i que per molt que vulgau és així encara que digau 10000000 voltes que no, quan Karina va votar a Jordi no estava expulsada de cap lloc, això passa mesos després. A dia d'avuí Karina no pertany a EU (i no em vingau amb la Monserga de que ho ha dit un jutge, per que la sort que teniu és que en este pais la justícia és lenta com un caragol, si estiguerem en França ja estaria tot solucionat, estaria expulsada i ho diria un jutge) l'han expulsada i per tant sense pertànyer a cap partit se n'ix del govern per entrar en altre govern diferent, ací teniu per què és una trànsfuga. Alè peperets que vos pot l'ànsia de governar.

      Eliminar
    7. Si un partit pugera expulsar a un membre sense aceptar el que diga la justicia, el partit seria il.legalitzat. És a dir, la expulsió ha de estar beneïda pel Síndic de Greuges i pel Jutge. La expulsió en estes condicions és legítima. A dia de avuí, l'expulsió esta a la espera que el jutge dictamine la resolución definitiva.

      I ara una pregunta, que veig que ningú argumenta.¿Si Karina ara és una trànsfuga, per què antes no ho era? Recordem que a falta de ressolució judicial definitiva està expulsada del partit d'EU i també ho estava del Grup Municipal d'EU (a partir del plenari del 6 de maig de 2.013 va retornar a aquest grup municipal amb els vots de tots els 17 regidors).

      Eliminar