viernes, 24 de mayo de 2013

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


L’Agrupament Escolta Valldigna participa en la neteja de costes de la Mediterrània

Infants i joves netejaran el litoral de Tavernes de la Valldigna el proper 25 de maig dins del projecte internacional de Neteja de la Mediterrània. L’Agrupament Escolta Valldigna, la Fundació Scout Sant Jordi i la Federació d'Escoltisme Valencià, han organitzat la XI jornada de neteja del litoral mediterrani de Tavernes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, els Escoltes del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i Acció Ecologista Agró.

Els participants de la Valldigna actuaran, com ve sent tradicional, sobre la franja litoral que va des del final del casc urbà (Escala de Padur) fins al terme de Xeraco. La neteja començarà a les 17h del dissabte 25 de maig. La neteja de la platja estarà inclosa en la campanya internacional Clean-up the Med, iniciativa reconeguda pel programa ambiental de les Nacions Unides, i que va sorgir a 1985 des de l’ONG italiana Legambiente. Des d’eixe moment, s’ha anat estenent la iniciativa, portant-se a cap simultàniament en tots els països de la conca del Mediterrani, l’últim cap de setmana del mes de maig.

Enguany compta amb associacions participants de: Croàcia, Algèria, Xipre, Egipte, França, Grècia, Itàlia, Líban, Malta, Portugal, Macedònia, Marroc, Tunísia, Turquia i Espanya. L’Agrupament Escolta i Agró participen per onzé any consecutiu en una campanya que treballa amb l’objectiu de que les entitats europees implicades en la protecció del medi ambient realitzen anualment una acció conjunta de neteja de platjes. Aixa, a l’igual que a Tavernes, voluntaris equipats amb guants i bosses de fem netejaran entre el 24 i el 26 de maig, centenars de platges al llarg de la conca mediterrània.

L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat totes les activitats lucratives a la arena

L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat les instal·lacions a la platja de l’estiu 2013. Els adjudicataris d’enguany van a desenvolupar nombroses ofertes esportives, culturals i infantils per als veïns i visitants. Seran un total de 3 quioscs i 2 quioscs només diürns, una plataforma marina i activitats marítimes amb i sense motor.

Les empreses sol·licitants de les activitats lucratives a la platja de Tavernes d’enguany han presentat ofertes molt superiors a les del passat any 2012, i  prou per damunt del preu base de licitació, arribant a una oferta màxima de quiosc més terrassa de 13.060 euros.

Tres de les cinc adjudicacions dels quioscs han estat per a empresaris de Tavernes i les dues restants per a empresaris de Gandia i Madrid. Per valorar les ofertes, a més de tindre en compte l’aspecte econòmic, per primera vegada s’ha avaluat i valorat el projecte i les activitats complementàries programades.

La regidora d’Activitats i Disciplina Urbanística, Vanessa Martí, ha indicat què “enguany hem volgut que les activitats lucratives de la platja siguen reflex de la imatge de la platja de Tavernes que volem i ens mereixem. Per això hem decidit este any 2013 aportar per part de l’Ajuntament les passarel·les i els wàters químics, i alhora valorar també la qualitat dels projectes de les empreses adjudicatàries i les seues activitats programades, i també el compromís de neteja i el foment de l’ocupació”.

Algunes de les activitats programades per les empreses adjudicatàries seran: aquafitnes, aeròbic, zumba, campionats de futbol platja i volei, lloguer de kaiaks i banana, snorquel, activitats infantils com concurs de castells d’arena, a més d’activitats culturals com les nits temàtiques.

 La Bandera Blava en “Platja de Tavernes” es manté i es perd la de la Goleta

L’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Turisme celebra la bandera Blava aconseguida en la genèrica “Platja de Tavernes” i lamenta la perduda del distintiu de “La Goleta”

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet. ha afirmat que “ens ha sorprés que no ens hagen atorgat la Bandera Blava de “La Goleta”, en tant què hem fet un gran esforç per augmentar, millorar i condicionar la nostra platja. Si l’element que ens han avaluat negativament és la manca d’arena de la platja ocasionada pels passats temporals, hem d’indicar que fa uns mesos que vam presentar la sol·licitud a Demarcació de Costes perquè ens regeneraren la nostra platja i fins ara no s’ha atés la petició. Si que vull afirmar i informar als veïns i veïnes que l’Ajuntament de Tavernes ha fet els deures i ha posat en funcionament tots els elements necessaris per oferir enguany, fins i tot, més qualitat en els serveis que es presta”.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha augmentat els serveis de la platja en general per oferir una millor qualitat i una estança més agradable a tots els estadants.

Aíxi, l’Ajuntament ha augmentat el nombre de socorristes per tindre cura de les activitats dels banyistes, i esta temporada també s’han canviat les casetes de salvament perquè les anteriors estaven obsoletes. Les actuals són més grans i adequades per atendre les necessitats d’atenció als veïns i visitants, i també per l’ús dels mateixos socorristes.

La Regidoria de Turisme ha reforçat les activitats mediambientals i turístiques i s’ha dotat la platja de més serveis auxiliars.

Una empresa de tota solvència i èxit “Aris & Paco Camús” faran una xerrada als futurs emprenedors a l’Ajuntament de Tavernes

El pròxim dimarts, 28 de maig, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes, ha organitzat una xerrada informativa dirigida a tots els futurs emprenedors de la localitat. Serà a les 19:30 hores en el saló de Plens del consistori municipal.

Una de les empreses més destacades del sector del moble, del disseny i de la decoració “Aris & Paco Camús”, informaran els assistents del seu cas particular.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer, ha indicat que “seguint amb el desenvolupament del projecte d’emprenedoria iniciat per esta Regidoria, organitzem una altra xerrada amb una de les empreses punteres del sector  a la nostra ciutat. En esta xerrada els responsables d’Airis & Paco Camús ens explicaran d’una manera pràctica allò què ells han fet i ens donaran recomanacions als futurs emprenedors per què agafen exemple de tota la seua experiència”.

Sota el títol “Emprendre i Internacionalitzar”, els representants de l’empresa parlaran del camí per eixir de la crisi actual, dels factors claus per l’èxit de les iniciatives, així com de les principals eines per desenvolupar el procés i les errades més comuns i habituals que poden dur un projecte al fracàs.

13 comentarios:

  1. Estruch? La nota és literal del gabinet de premsa? El du el pato Donald aquest gabinet?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo al gabinet de premsa al igual que a les notes de premsa, ni li fique ni li lleve, ho copie tal com ho envien, salvant a vegades de que elimine, com ara, alguna foto perquè la veig innecesaria i ompli espai en la plana diaria del blog.

      Eliminar
  2. Ala, ja tens la nota de l'Ajuntament. Veus com tot arriba

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nunca es tarde si la picha... perdón, la dicha es buena . (Jejejeje, es broma ) .

      Eliminar
  3. En la web del Ayuntamiento no dicen nada de todo lo que aqui se publica.

    Lo lógico sería que primero estuviera en www.tavernes.es y despues lo enviara a este blog y al resto de medios de comunicación y no como lo hace el gabinete de prensa del Ayuntamiento.


    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo sòls puc dir-te que ho he rebut a les 15 hores més o menys .

      Eliminar
  4. Caram Vanessa que lucrativa estas... Ara ja entenc aixo de les concentracions... Adjudiqueu ara que podeu. Per cert no es en la arena es en larena amb apostrof. Stos del bloc ja no saben ni escriure en catala o valencia... Clar q amb endollats...

    ResponderEliminar
  5. Hui es santa Rita de Cassia i no es treballa, els funcionaris clar.
    Pero com el gabinet de premsa no es funcionari a treballar.

    ResponderEliminar
  6. Anònim de les 17:42

    No es diu estas: es diu estàs
    No es diu això : es diu això
    No es diu no es en: es diu no és en
    No es diu en larena: es diu en l'arena amb apòstrof
    No es diu apostrof: es diu apòstro
    No es diu Stos: es diu estos
    No es diu bloc: es diu Bloc (Majúscula per nom de partit)
    No es diu catala: es diu català
    no es diu valencia: es diu valencià
    No es diu q: es diu que

    Ufff, ja em fa mal la mà d'escriure.

    I aparegué Jesucrit i va dir: I tu, pecador de la pradera ¿com veus la falta en l'escrit, com veus la palla en l'ull de la regidora Vanessa i no veus el muntó de faltes, la biga que tens en el teu? Si no el lleves la biga del teu, no voràs mai que Vanessa és una xica guapa i ferma.
    Lloeu a Déu que ha creat el Sol perquè escalfe la terra i cresca l'herba que els animals pasturen. Amén

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és Jesucrit: és diu Jesucrist

      Eliminar
    2. No disculpa, este meu és Jesucrit i no el Jesucrist dels Sants Evangelis.
      El Jesucrist dels Evangelis no va dir això que jo he posat en boca del meu Jesucrit.

      Eliminar
  7. Autòmono ultim mono24 de mayo de 2013, 20:06

    La xarrada de Paco Camus es el que li cal als emprenedors de Tavernes? Qui pensa en emprendreduries internacionals als comerços del poble? Quin exemple donarà una empresa de disseny d'alta gama amb grans marges de beneficis a xicotets comerços del poble? Servirà d'algo l'exemple?
    Poca incidència, pocs treballadors i poques vendes sembla tenir esta empresa al poble per traspolar a les demés.

    ResponderEliminar
  8. Ho tens ben clar: ofereix-te. Anim valent, ofereix-te. Jo aniré a escoltar-te.
    Jo no sé este home de que va a parlar i com ho enfocarà pero jo anire. Millor sera això que no fer res ni donar cap informacio que és la cosa que sap fer el PP. Això jo no recorde que es fera mai durant el PP i ho consultat en els meus germans i tampoc ho recorden.
    Ara criticar per criticar, es molt facil.

    ResponderEliminar