jueves, 23 de mayo de 2013

Editorial : ¿Y SI FUERA ELLA ?.

Está  apareciendo estos días entre los diversos comentarios sobre temas referentes a la crisis y a la moción de censura, el nombre de una concejala , loando su trabajo y buén hacer en el desempeños de su cargo político y su discreción en todo este tema , lo que comparto por completo , y señalando una presunta poca consideración por parte de sus compañeros de gobierno hacia ella , sobre lo cual me abstengo de opinar por respeto a esa persona .  

Y me viene a la cabeza el si no hubiera podido ser una solución ante la inflexibilidad de las partes implicadas, Karina, Jordi y Borrás en cuanto a la modificación de los presupuestos para que recogieran las propuestas de ambas partes y con ello evitar la crisis de gobierno , y,  para evitar la moción de censura, el que hubiera habido un relevo en el máximo cargo local y lo hubiera ocupado una persona más flexible , con buena relación con ambas partes e incluso con la oposición popular, la cual me consta comparte esas alabanzas , y que hubiera podido llegar a una propuesta económica compartida por todos ellos .

Pero bueno, no siempre los mejores para ello ocupan los cargos que deberían, ni obtienen el apoyo en las urnas que deberían , porque si algo ha demostrado esa persona tanto en lo profesional como en su vida social, es su valía y cariño de los que la rodean , demostrado en los diferentes cargos que ha ocupado en esas esferas de su vida .

A ver si a la próxima acertamos .

Està apareixent estos dies entre els diversos comentaris sobre temes referents a la crisi i a la moció de censura, el nom d'una regidora , lloant el seu treball i bon fer en l'exercicis del seu càrrec polític i la seua discreció en tot este tema , la qual cosa compartisc per complet , i assenyalant una presumpta poca consideració per part dels seus companys de govern cap a ella , sobre la qual cosa m'abstinc d'opinar per respecte a eixa persona . 

I em ve al cap el si no haguera pogut ser una solució davant de la inflexibilitat de les parts implicades, Karina, Jordi i Borrás quant a la modificació dels pressupostos perquè arreplegaren les propostes d'ambdós parts i amb això evitar la crisi de govern , i, per a evitar la moció de censura, el que hi haguera hagut un relleu en el màxim càrrec local i ho haguera ocupat una persona més flexible , amb bona relació amb ambdós parts i inclús amb l'oposició popular, la qual em consta compartix eixes alabances , i que haguera pogut arribar a una proposta econòmica compartida per tots ells . 


Però bo, no sempre els millors per a això ocupen els càrrecs que deurien, ni obtenen el suport en les urnes que deurien , perquè si quelcom ha demostrat eixa persona tant en el professional com en la seua vida social, és la seua vàlua i afecte de què la rodegen , demostrat en els diferents càrrecs que ha ocupat en eixes esferes de la seua vida . 


A veure si a la pròxima encertem .

8 comentarios:

  1. Una vegada més fas un enfocament neutral i et felicite. Ara jo he d'apuntar 2 cosetes. Jo crec que ningú enten per quin motiu Víctor i Jordi no podien acceptar les propostes de Karina que, tret de la rebaixa d'un 15 % dels sous, eren 2 tonteries... per tant la inflexibilitat ha segut com a mínim asimètrica.

    Sols una cosa, la persona a la que crec que fas referència està molt més implicada en l'aparell del PSOE i en les concentracions que es convoquen de lo que et penses.

    ResponderEliminar
  2. D'acord al 100 % en la possible solució que esmentes. Però una cosa és ser bona persona i altra és tindre la sang freda i la valentia necessària per a enfrontar-te a la direcció de Gandia (que és la que realment fa i desa en el PSOE de Tavernes) i haver sortit per la via del mig.

    Si ho haguera fet (que proposta en aquest sentit no li va faltar) ara el famós tripartit continuaria... però cal preguntar-se si el Bloc o els altres 2 regidors del seu partit ho hagueren volgut. En el cas del Bloc tinc clar que no.

    ResponderEliminar
  3. De quina de totes parles? De Llum, de Carmen o de Karina.
    Ens has deixat espectants.

    ResponderEliminar
  4. Enrique:

    En referencia al que tu vaes comentar respecte al suport que te el PSOE de la seua direcció per a oposar-se a la moció. Està clar que en la direcció del PSOE saben que els interesa separar-se del seu major enemic.

    Mira que he trobat:

    http://diariserpis.com/index.php/el-pp-recorda-a-jordi-juan-que-si-karina-vercher-es-transfuga-ara-tambe-ho-ha-sigut-els-darrers-dos-anys/

    "D’altra banda, fonts del PSPV han expressat el malestar de l’agrupació local de Tavernes per la manca de suport que han rebut de la direcció del partit en els actes de protesta que s’han celebrat fins ara. Els socialistes de Tavernes lamenten que a la concentració de la setmana passada en contra de la moció de censura la representació de la direcció del PSPV fóra Antonio Torres, que tot i ser portaveu a les Corts, té un grau de coneixement ínfim. En suport del col.lectiu local de Compromís va acudir Enric Morera, el càrrec institucional del qual és el mateix que el de Torres. No obstant, Morera és secretari general del Bloc i possiblement candidat a la Generalitat, i per tant el seu grau de coneixement entre la ciutadania és immensament superior al d’Antonio Torres. Al síndic socialista no el van conéixer ni gent del seu propi partit a Tavernes"

    Esta ben clar que a la direcció del PSOE no li interesa estar amb el BLOC.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per supost no l'interessa, però a ningún nivell, perquè jo mateix que seguixc la política dia a dia i a tots els nivells, vaig ser incapaç de reconeixer a ningú del PSPV fora de lo local i això que Torres es el portaveu en les corts i per tant el que se supossa que discutix amn Fabra, i per contra sí vaig coneixer a Morera i ja no el dic si havera vingut Mónica Oltra ... Per algo serà , no ? . Sel's estàn minjant pels peus com ha passat entre altres llocs en Galicia o Catalunya, i ells damunt donant-los pasteta : Com permitiren que l'alcaldia la ocupe el Bloc quatre anys ? . Que escolten els crits en la plaça de Jordi, Jordi , a vore qui s'enrecorda d'ells ...

      Eliminar
    2. No sols a Tavernes, el Bloc ha conseguit moltes alcaldies per als 4 anys.

      Un cas curiós és Oliva (d'on és Morera) on els resultats a les urnes a 2.011 foren: 7 PP, 6 PSOE, 5 BLOC, 2 P.Oliva i 1 PG d'Oliva.

      ¿Per que el BLOC no li donà l'Alcaldia al PSOE al plenari d'investidura i es votaren a ells mateix (tant progressistes què diuen ser)?

      Eliminar
  5. Que vengan las "Luces de bohemia"23 de mayo de 2013, 14:14

    Uf, Carmen Canet! Otro "cráneo privilegiado"...

    ResponderEliminar