martes, 21 de mayo de 2013

Editorial : DEL OCI A LA RESPONSABILITAT

Ahir em preguntaba un amic que tal anava el blog i li vaig mostrar la meua preocupació per l'evolució d'este.

I es que algo que començà com una forma d'expessio d'una persona a la que censuraben en altres blogs quant no convenía als seus ideòlecs el que es dia, o a la que ja atacaben sistemàticament sols amb possar el seu nom ; un blog que contaba amb unes 70 entrades diaries i ningún o quasi ningún comentari fins a fa poc, s'ha convertit en un mitjà que ha arribat a les 1200 entrades i més d' una cinquantena de comentaris el dia després del plenari dels pressupostos, i que es manten entre les 700 i 1000 diaries actualment i una trentena de comentaris, comporta una responsabilitat en qualitat i professionalitat perquè està clar que els ciutadans de Tavernes ja ens contemplen com un mitjà d'informació fiable per a assabentar-se del que passa a diari en la ciutat, ja no som un simple projecte personal  d'expessió, ja som la veu de molts .

I això es per a qui regix el blog no sols un aument, gustòs, de faena , sino també una responsabilitat i gran per la quantitat de comentais que en ell es vertixen i que hi ha que mirar, ho fem, en lupa i així it tot de segur alguns no dessitjables es colen , i una responsabilitat en mantindre eixa neutralitat i objectivitat que ens ha caracteritzat des de sempre, el qual no es gens fàcil pels motius que exposse huí mateix en l'altra editorial (  I tú de quién eres ? ) .

Però bé, fem el que podem amb tota l' ajuda de vosaltres, estimats lectors i comentaristes, i entre tots seguirem tractan de fer el que fem, i que es donar informació plural, neutral i objectiva des de l'administració del blog, per a que vosaltres pogau comenatarla i amb això vore els diferents punts de vista sobre la questió tractada , cosa que en altres mitjans no es pot fer .

Gràcies i si hi ha que pegar-me algún calbot, escrit, no ho dubteu , sempre serà si es positiu per a millorar . 

11 comentarios:

  1. Enhorabona Enrique.
    Eres el millor i damunt no cobres

    ResponderEliminar
  2. Pense que el teu èxit és deu a la neutralitat del blog. Els que comenten a altres blogs, saben que els que allí comenten representen els mateixos colors que ells. Saven que si consulten el blog del adversari polític, opinen els seus sirvents. Per tant, per a poder vore opinions que no estiguen "contaminades" han de recorrer a un blog més neutral. I ..... Eureka!!! el blog que més neutralitat pot hi hauré (potser hi hagen més però els desconec)és aquest (sobretot pels artícles i noticies publicades pel seu autor). Amb açò és podría explicar el seu èxit. El nombre de entrades, va en funció tambè dels esdeveniments que passen a Tavernes. Però el que està ben clar es què Quadern de Reflexions, ja no és un xiquet de volquers, ja ha crescut i tot el mon el respecta.

    Enhorabona per la teua dedicació i pel teu treball Enrique.

    ResponderEliminar
  3. Enrique, no se ho has pensat. Pero 1.200 entrades, traduides a vots son 2 concejals. Jo sols ho deixe caure!

    ResponderEliminar
  4. jajajajajajaja jajajajajaja jajajajajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sé de que el rius, però tin en compte que qui riu l'ultim dieuen riu millor . Tal volta siga una risa d'eixes nervioses pensant que el que diu l'anominm de les 10:55 pot ser una realitat .

      Eliminar
    2. Em ric i no puc parar.

      Estic visualitzant a la gent, donant-li colpets a l'esqueneta i diguent-li...vinga Enrique, presentat que tu pots...no veus que entra tanta gent al teu bloc? Això vol dir que estan tots a favor teu...no t'ho penses i presentat xico....

      I clar, no puc parar de riure'm.

      Eliminar
    3. Cura amb les rises, que et pots ennuegar si veus a Enrique en llistes. I si es converteix en la nova Karina en un possible desempat? La cosa ja seria d'infart. No son pocs els que votarien una candidatura sense interessos partidistes, mes enllà de que es presentara Enrique o no. Així de complidors han estat tots els governs que em patit fins ara.

      Eliminar
  5. Enrique almenys demostra tenir algo que no ha demostrat l'Alcalde Jordi, i és el sentit comú, el menys comú dels sentits.

    ResponderEliminar
  6. Jo estic molt agust ací. Inclús veig que alguns seguidors de Manolo s'han unit. Benvinguts a tots.

    ResponderEliminar
  7. Ho estas fent molt bè Estruch. Els descontents d'uns i d'altres podem expresar-nos lliurement (sempre amb respecte).

    ResponderEliminar