martes, 28 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR

PARTIT POPULAR DEMANA QUE LA TOLERÀNCIA SIGA PRESENT A TAVERNES


El Partit Popular de Tavernes lamenta que l’actual alcalde, Jordi Juan, no haja sigut capaç de demanar clama i tranquil•litat front el clima polític generat per la ingovernabilitat a la qual ha dut el seu govern.

Els populars pensem que Juan, com a alcalde, és la màxima responsabilitat municipal per garantir la seguretat, la convivència i la tranquil•litat en la ciutat. Fins ara no ha posat res de la seua part per demanar la calma necessària per afrontar l’actual situació política originada en Tavernes per no ser capaç l’executiu local de consensuar uns pressupostos solidaris i que done cabuda a les necessitats actuals del nostre poble.

Li demanem al senyor Juan, que faça una crida a la tranquil•litat, que demane la tolerància que ha de prevaldre en tota democràcia.

Des del Partit Popular aprofitem per a insistir en allò que ja hem dit ara i sempre. El nostre partit demana seny, discreció i respecte davant les opcions que puguen donar-se sempre en el marc legal. Condemnen qualsevol tipus de violència, ja siga física, verbal o de coacció vinga d’on vinga.


Tavernes és una ciutat tolerant, esperem que el senyor Juan pose de la seua part perquè així seguisca sent-ho.


Fins ara li hem trobat a faltar un missatge de tolerància i esperem que canvie el seu discurs, que sols comporta crispació i radicalisme, dos sensacions que no poden portar res bo.

El Partit Popular mai ha incentivat cap acció que puga derivar en una situació dolenta per a cap persona. Es pot protestar i manifestar però sense danyar la dignitat de les persones, que és un dret fonamental per damunt de radicalismes. La democràcia i la tolerància han de prevaldre davant qualsevol manifestació política.


         PP Tavernes de la Valldigna - 46760 Tavernes de la Valldigna

22 comentarios:

  1. Sinvergüencies si que sou. Lladres

    ResponderEliminar
  2. HASTA QUI LLEGÓ EL GOVIERNO DE JORDI JUAN, UN JOVEN QUE IBA PARA MATEMÀTICO PERO SE QUEDO EN POLÍTICO, I DESPUÉS DE SER ALCALDE.... SE ACABÓ SU ASCENSO EN POLÍTICA. AHORA SOLO QUEDA CAER, CAER Y CAER,.....

    ResponderEliminar
  3. Ara resulta que l'alcalde és l'intolerant. Precisament quan l'alcalde, els regidors del govern i els seus familiars son qui reben i patixen la violencia que fa dies proclameu les soflames, les mentires i les actuacions intransigent que feu a traves dels vostres Ventilador i Diari de Tavernes.
    Quan son ells, l'alcalde i regidors i familiars, els que pateixen l'actuació agressiva i violenta que permeteu i accepteu per omissió quan doneu ales a comentaris intolerables i imprensatables en els vostres blogs com els que han provocat una nota de premsa de la falla la Via de rebuig.
    Quan sou vosaltres que heu consentit que un descerebrat com Pina de TEle7 diguere el que li vinguera en gana i llançara tots els insults contra l'alcalde(feixista, intolerant, talla caps, lladre, maltractador de Karina, dictador... nomes li va faltar dir que era un fill de puta) i al costat el ¿Sr? Manolo callant (qui calla atorga? ), quan heu usat tots els mitjans rastrers de les xarxes socials i tots els periodicutxos de la Safor per propagar mentires com la de hui en "Micro", ara veniu dient que l'alcalde no ha fet res per evitar la crispació.
    I dmaunt ho adobeu amb preceptes de caritat cristiana en la qual ni cregueu ni practiqueu. Pressupostos solidaris.... quin morro!! Solidaris amb els vostres amiguets, com totes les actuacions que heu fet sempre. Lleveu-vos ja la carasseta i deixeu de mentir al poble: si ja no enguanyeu a ningú.
    Es el PP i els seu acolits, NNGG des del Ventilador, i els "majors" des del Diari de Tavernes, qui esteu incentivant tota la crispació en Tavernes amb la merda que heu escampant, amb l'us de la manipulació i la mentira. Aquesta nota, imprensatable nota de premsa es el fidel reflex.
    Ara, després de dues setmanes, d'escopir calumnies i mentires en facebook, twitters, notes de premsa i comentaris anonims, tots nascuts de les mateixes mans, ara s'atreviu a acusar que l'alcalde no fer res per evitar la crispació i buscar la tranquil•litat del poble.
    La crispació s'evita no causant-la i vosaltres sou els culpables de la que hi ha a Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però en quib non viusssss! Si tu abaves passant per whatsap la foto de boda de Karina i Manolo. Tu xillaves a la plaça "trànsfuga", " corrupta", "korina".. Etc. I ara siu les víctimes??? Si no heu parat de encendre el carrer. El qui sembra trons, cull tempestats!! I el Bloc ausades que n'heu sembrat!!! Ara el destí vos vol fora de l'Ajuntament... Respecteu el joc democràtic i si no us agrada, no torneu a jugar!

      Eliminar
    2. tens tota la raó. En la entrevista que comentes el Sr. Pina, que es un "taliban" del periodisme més ranci, diu tota classe d'insults al actual alcalde, que es per tant la màxima autoritat del poble de Tavernes, i per tant mereix un respecte.

      El esmentat individu, nomes que fa que repetir el que li han dit Manolo i companya perquè ell de primera ma no sap res. Quina manera de fer el ridícul, els que tan critiquen el autobombo, Pina diguen tota classe de improperis i Manolo fregant-se les mans al costat.

      Manolo ho te clar, es la última oportunitat que te a la política, i coste lo que coste vol manar. El que es cridaner es que gent com Ferrando o Sansaloni no li paren els peus, a més de fer el ridicul, esta fent-los el llit per a les properes eleccions. Jordi i per extensió Borràs queden com dos bons gestors i Manolo com lo que es, una persona sense talla política.

      Eliminar
    3. Mooooolt d'acord amb l'anònim de les 20:10 i molt en desacord amb l'anònim de les 21:26, vosaltres sí que esteu recollint les tempestes, vosaltres si que heu escampat males llavors i mals vents amb el ventilador. Sou uns cínics mentirosos i si la gent està crispada és per culpa vostra.

      Eliminar
    4. Reina, perquè no t'ensenyes a escriure primer? Després de tants col·legis privats i gastar els diners de papá, encara escrius igual de malament que fa uns anys, amb el mateix estil i no el millores, continues igual, sense saber escriure i fent un milió de faltes d'ortografia.

      Eliminar
  4. che calla che,no saps ni lo que dius

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací està la resposta típica d'un peperet, que voleu fer-nos callar a tots? Ací no podeu censurar res, gràcies a Enrique, tot el món es pot expressar i això no podeu suportar-ho.

      Eliminar
  5. No anem a publicar cap comentari que incite a la violencia . De fet hem eliminat un . Demanem moderacio en paraules i fets, gracies .

    ResponderEliminar
  6. Aquest comentari no crec incita a la violencia perquè es el que tothom del poble ha vist i continua veient en Tele7Safor. Si de cas el que incitaria a la violencia seria l'emissió del programa. ¿no creus Enrique?

    Vull denunciar ací, en un mitja que crec lliure i imparcial, l'actuació d'un energumeno, per no dir li altre qualificatiu mes greu, que es capaç d'insultar a l'alcalde de Tavernes amb els qualficiatius de gran dictador, feixista, lladre, d'estar en l'Ajuntament per aprofitar-se, general de Franco o alguna cosa així; vull denunciar l'actuació del cap de l'oposició de Tavernes, Manolo Vidal, que no va ser capaç de dir-li en cap moment que pararà i que parlarà com a mínim amb respecte al alcalde del nostre poble, ans el contrari els seus comentaris encara servien per encendre'l meés i vull denunciar l'emissora Tele7Safor que ha perdut tota una familia com a espectadors per consentir, mantindre i propiciar amb la repeticio constant un espectacle de tan mal gust com este, i no es un sino alguns els que han fet.
    Es eixe el model de tolerància que demana el PP?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt ben dit!! Tota la raó!! El Pina és un bocaxancla mentirós insulton i manipulador, i els del PP, començant per Manolo Vidal li donen cobertura.

      Eliminar
  7. El problema anonim de les 20:43 és que estic convençut que sap massa el que diu. I no ha dit cap mentira, que és encara pitjor. I té més raó que un sant. Amic del PP, el problema es que ningu es veu la seua gepa.

    ResponderEliminar
  8. Al Sr. del anonim de les 20,10 només li diria que en el contingut del seu missatge ja transmiteix prou el seu caracter i la seva tolerancia.

    Llimites vosté a seguir les regles del joc. Segons vosté, perque no hi haguera crispació l'oposició es deuria de llimitar a aplaudir als seusni prou?

    Si la situació fora la inversa, a ben segur que voste no pensaría el mateix. La democracia i la llibertat tenen estes coses, encara que moltes vegades quan les cartes no venen a favor d'alló que ens interesa vullgam fer una lectura molt distinta de la realitat.

    Pero per molt que ens pese, es aixina i aixina ho hem d'acceptar. Encara que pareix que no tots tenim el mateix SENY.

    Bona nit, a tots sense excluirne a cap.

    ResponderEliminar
  9. Anònim de les 22:31

    Què facil es donar consells quan un no està afectat per fets com els que denuncia l'anonim de les 20,10. Que fàcil deu ser quan a un no li han tocat a la familia!
    Com es nota que tu no has tingut a familiars més o menys directes, com és el meeu cas, als quals els han dit de tot des de Ventilaors, Facebook i demés mitjans, simplement per ser familiars de qui ho son.
    Com es nota que tu no eres familia de l'alcalde, o del regidor Llacer, els familiars dels quals han hagut de patir insults des dels blogs del PP o escoltar com un imprensantable pagat per una emissora del PP es dedicava a insultar-lo i damunt vore com el polític local, que vol ser alcalde, callava i assentia. I després tot s'ho fa perdonar amb misses i provessons. Quin espectacle més denigrant!

    Es necessita o ser roin o tindre molt mal cor per a justificar-ho en base a no sé quina democracia i llibertat. Tu no passaries segur la prova del coto de la democràcia i llibertat amb eixos condicionants, perquè estas confundint democracia i llibertat amb llibertinatge i amb que prevalga la llei del més poderos, que no son els familiars sino el partit que ho ha consentit.

    O siga per a tu democràcia i llibertat és, que des de l'anoniminat, s'insulte al pare de l'alcalde o a la mare del regidor Llacer, que ningu els diga res i damunt el que ho pateix que diga: Visca la democracia i la llibertat!

    L'anonim de les 20:10 diu coses certes i reals i no insulta a ningú. Simplement denuncia l'actuacio d'algun partit. No ha fet botiges per escriure-ho però son veritats com a punys.

    I ara tu que vingues donant-nos llicons i demanant-nos seny.

    ResponderEliminar
  10. Som molt tolerants. Hem segut molt tolerants, sobre saber més o menys qui està darrere dels fets. Parleu massa per les xarxes i u sempre deixa rastre. I al final haurem de deixar de considerar que és un joc i anar on siga i denunciar-vos, perquè feu mes mal que una pedregà i esteu omplint d'intolerancia i crispació el poble.

    Tu segur eres un d'ells, d'eixos que els pares han hagut de pencar per poder donar una educació als fills, i ara els fills els ixen peperos com si foren els més rics del món i s'han de tutejar amb els fills d'Aznar o de Camps o de Serafin Castellanos.

    El teu llenguatge el delata: jove que ha estudiat ja el valencia, que parla de vosté perquè no coneix l'interlocutor i que acaba acusant a l'altre del que jo sóc o faig. I damunt com que soc estudiant universitari done consell a qui crec que estará en un nivell de formació per davall de mí. I autojustifica la seua actuació: per molt que ens pese...
    Tu què? Un dels responsables o amb linea directa amb el Ventilador i NNGG? Estudiant de Politiques, per exemple?

    ResponderEliminar
  11. Comentari que ha fet un del PP avui mateixa a quadern de reflexions en altre post i després diuen que volen que no crispem els ànims.

    Xè que nerviosos es posen alguns quan arriva l`hora de fer le maletes i deixar un sou de 50.000 €.

    La cotorra no para de traure noticies i d'escampar merda, i de dir TRANSFUGA, que li has fet al meu fill? L'has privat d'un sou de l'Ajuntament i d'un sobresou de la Mancomunitat! Ara no anirà amb Morera ni será matemàtic. Tindrà que conformar-se en donar clases de repàs per a fer els quadernets de "Rubio"....


    Ací teniu com parla un peperet, en dos dits de trellat, en fi... Cínics que sou uns cínics.

    ResponderEliminar
  12. Sembla curios que, aquells que varen iniciar el joc de les reds socials amb el seu "pardal", aquells que varen escampar per el whatsapp fotos de boda d'un caudillo i un altra senyora, aquells que van obtindre el poder d'una manera anem a dir nomes que "irregular" sense mes calificatius, aquells que ja es presentaven a les muncipals tinguent un Pacte pre-electoral per derrocar al PP, sense haverne informat als seus votants, aquells que al entrar a manar es varen cegar en Caps de Policia, Caps de FCC i altres funcionaris dins de l'ajuntament, aquells que....... Bo aço podria ser inifinit..... Ens vullguen ara apareixer com a victimes d'una campanya contra ells, que si insults, que si amenaces, que si....
    No serà que esteu ara prenent la vostra propia medicina i no vos acaba de agradar?
    He començat diguent que "sembla curios" quan el que realment pense es que "em sembla vergonyos" que, despres de lo que hem pogut llegir a varios llocs i dels fets, algú a estes altures ens vullga donar classes de " Educación para la Ciudadanía"

    ResponderEliminar
  13. No, al PP no li hem de donar llicóns ni classes d'Educació per a la Ciutadania. Al PP li hem de donar classes de com no fer Barcenas, Gurtel, Noos, Urdangarin, Emarsa, Cas Blasco, Gurtel, trajes de Camps, de com no desfer l'estat de benestar, de com no retallar sous de funcionaris, de com no augmentar l'IVa, de com no desfer la sanitat publica, de com no ha de desfer la llei de dependencia.
    El partit més corrumpte, amb més de 100 imputats a tot l'Estat, ara ens vol donar lliçons.

    Es veritat que tot va començar amb un pardal, pero eixe pardal sempre ha estat dins la gabia ben controlat i mai ha exit per faltar el respecte de les persones, per insultar, o per clavar-se amb algun familiar. Altres tenen vent per escampar merda, no saben fer res mes, o tenen algun altre "pardal" fora de la gabia (ja m'entens) i piquen aci i alla (Simat-Palma.
    Jo no sé perquè parleu de l'excap de policia. Si tinguereu un minim de serietat, callarieu. He tingut anys i anys per muntar-li la plaça i no ho haveu fet. Si Gines no vos hauria de mirar a la cara. S'haveu burlat d'ell tot el que heu sabut i més. I no parlem dels crits que li pegava Manolo i algunes coses mes. Se sentien per tot l'Ajuntament.
    Es veu que no saps el que es deia pel PP: mentre depenga de nosaltres tindrem un servidor més. Com en alguns de palmeres, troies i cia. Si no ho saps, es que no manes molt dins del partit.

    ResponderEliminar
  14. T'has olvidat dir que Remigiet va fer una gran oposició, on hi havia 200 aspirants arribats de tota Espanya, que van ser vençut per Remigio que va guanyar la plaça de FFCC.

    I també que Gines va aconseguir la plaça per continuades oposicions on va vencer a tots els contrincants, arribant a ser cap de pllicia a pesar de no tindre la titulació, cosa que demosstra la seua valua.

    I deixem-ho estar, perque no full parlar de fills i filles, d'home, de germana, de nebots de regidors del PP, que al final tots pareixerem igual. Que 12 anys de govern amb majoria absoluta donen per a molt... d'enxufes i dits.

    ResponderEliminar
  15. Soc de Tavernes, encara que per motius laborals i familiars, estic lluny del meu Poble.
    Durant els darrers dies he seguit a traves de diversos Blogs el que esta passant al meu poble. Podrïem dir que soc apolitic, pero una sencilla raó, no m'en agrada cap.
    Es curiós vorer com cadascu interpreta a la seva conviniencia tant les noticies com els fets. Si veus "La Cotorra de la Vall" tot son bondats per "el xiquet" sense tindrer conter de la resta. Ademes que aquesta publicacio pense esta incurrint en un greu error, porta massa dies acussant de Transfuga a una persona, a qui no conec personalment, que d'acord en lo que he pogut llegir, esta pendent d'una resolució d'un jutjat, i per aixo mateix pot arribar el dia, quan eixe jutjat es pronuncie, que li puga posar una denuncia per difamacions.
    Per un altre costat tenim "El Ventilador per Tavernes" mai millor dit lo de "per un altre costat" perque el contingut d'este tampoc te desperdici, lloant les virtuds del PP i al mateix temps intentant ridiculitzar les actuacions del Tripartit, o es Bipartit?, perque els de La Cotorra continuen contant tres partits, no se com ho fan......
    Per un altre costat esta "El Diari de Tavernes", tal vegada el menys actiu de tots, clarament es la veu del Partit Popular, pero te algo a favor en no amagar que aixina ho es.
    Un altre Blog molt interessant es el de "Uve de Visente" tal volta el menys conegut, pero amb un contingut interessant. Es obligat reconeixer la qualitat dels articles del seu Administrador, encara que no estiga totalment d'acord en alguna de les seves afirmacions.

    I per ultim, tenim este "Quadern de Reflexions" que, al meu entendre esta ocupant un espai necessari dins del espect que tenim estos ultimsndies, o mes be setmanes. Nomes etbdiria Enrique que tingues cura amb alguns que estant intentant fer.te implicar mes enlla d'on tu vols. Deus continuar este camí, intentant ser con tu be dius "del mig" i vorer com "els dels costats" fan la seva batalla.

    I per acabar, nomes expressar un desitg, que la jornada de hui no siga recordada per ingun tipus de problemes al voltant del Ple de la Mocio de Censura. Que passe el que tinga que passar, pero sobre tot en pau i tranquilitat.

    ResponderEliminar
  16. Recollons un xiquet de 30 anys!!
    Dius que la Cotorra nomes té en compter al xiquet. Fals. El PP ix moltes moltes vegades, ara comprenc que no t'agrade perque denuncia l'enxufisme, i corrupció d'eixe partit.
    I jo el dic¿ els altres blog quan tenen en compte els demes partits que no siga el PP? En la Cotorra podran no tindre en compte la resta, pero no insulten quan els tenen, mentre que en Ventilador i Diari quan tenen en compte algu del govern es per insultar i tirar per terra, omplir-los de fem sense cap justificació.
    Se te veu la gavina per dalt del cap.
    I si cal posar una denuncia a La Cotorra (¿perque, per considerar en el sentit polític la paraula trànsfuga?) també al Levante-EMV, al Pais, al Mundo, a la Veu del Pais Valencià... Ens divertirem.

    ResponderEliminar