sábado, 18 de mayo de 2013

Editorial : CONCÒRDIA

Sabeu que els cap de setmana no actualitze el blog, però huí farem una xicoteta excepció , sols unes paraules.

Ahir per la vesprada, sobre les huit hores, em trobe en la porta de la Casa de la Cultura amb un regidor "dels que van a entrar a manar" , per a entendrens, i per a mí una excelent persona, de les millors que conec i he conegut en ma vida. Estem xarrant i veig com s'acosta un altre regidor, esta vegada "dels que van a eixir", també per a entrendens . Vaig pensar a vore que fan, un saluda formal ho havera trobat del més normal .

Doncs no, éste segon es va parar i es van saludar abdós efusívament , quasi m'atervería a dir que amb carinyo : Sinceritat o mero teatre ? .

Coneguent el percal jo diría, almenys per part del primer, del que va a manar, que sinceritat, per part del segòn no ho puc dir rotúndamnet doncs no el conec tant, però vull pensar que també .

Sols vull dir amb esta anècdota que ójala tots foren iguals de demòcrates i entengeren que les relacions personals sempre deuen d'estar per damunt de les ideologíes,  que la democràcia implica el que ha passat en Tavernes, es una de les seues virtuts o defèctes, como vullga cadascún voreu, i que un adeversari polític no deu ser mai un enemic  .

Però com per desgràcia en la pràctica moltes vegades no es així , esperem que en el pleno del dia 29 uns i altres seguisquen l'exemple que de segur donaran estos dos regidors  i espere , estic segur que sí, els demés regidors i regne la pau , la cortesía, el fair-play . 

Almenys açò es el que també perseguim en este blog .  

3 comentarios:

  1. Ben dit Estruch. En Tavernes FAIR-PLAY, que abans que polítics som veïns de Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Molt trist que estiguem permetent-se a les xarxes (Cotorra, facebook) i sentint-se pel carrer per gent autodenominada "d'esquerres" desqualificacions e insults a polítics com Manolo, Karina i funcionaris com Cèsar tals com prostituta, perro, pocavergonya, trànsfuga, Korina, i que no passe res. Si este es el nivell democràtic, ja em dona tot igual, i es que quan tot val per a manar, les coses solen acabar així, al costat contrari del que pensaves. Mentre Karina estava dins no passava res si era expulsada o no del seu partit, despres, expulsada del govern tampoc passava res, i ara en associar-se al mateix partit amb que en el seu dia ho feu l'encarregat de FCC ja canvia tot, es mereix tot el que li diuen. Tampoc de Cèsar s'havia dit res, excepte ara que diuen els fa la guitza amb la moció. De molt mal perdedors sona, guanyar es molt mes fàcil.
    La veritat vist totes les legislatives locals des de l'aplegada a la democràcia s'ha demostrat que tots s'han casat amb tots en diferents ocasions, per això ja no hem dona llàstima ningú. No m'agrada qui i com entra, pero no em sap gens greu cap dels que eixen de l'actual govern, uns pel que han fet i altres pel que no han fet o per seguir callant sense que els hajen deixat fer.
    Seguirem des de fora espectants i diguent-li a cadascú el que es meresca, crec que ara ens tocarà que ens diguen ser del Bloc o d'esquerres, Enrique, tant com ens faran des del nou govern.
    La vida continua.
    La política també, encara que voldríem que no ho fera igual que fins ara.

    ResponderEliminar
  3. Tots no podem tindre el mateixos gustos, ni tindre el mateixos ideals politics, però per aixó no tenim que deixar de tindre educació.

    Estem en una democracia i tan democratic es reconeixer quant es va formar el TRIPARTITO, com ara, si es forma el BIPARTITO.

    Pero senyors!! educació que no ens falte.

    ResponderEliminar