jueves, 23 de mayo de 2013

NO TÉ NOM PERÒ NOSALTRES LI EL FIQUEM

LAS PROVINCIAS :


Sabadell aumenta el precio de algunos de sus pisos y empezará a construir viviendas en Valencia

El Sabadell ha iniciado un cambio en el ciclo inmobiliario con dos señales contrarias a la dinámica general del sector durante los últimos años. Por un lado, está preparando la construcción de 18 viviendas en la ciudad de Valencia, en concreto, en la Avenida Constitución, 84. Por otro, después de iniciar la comercialización de una promoción de 130 lofts junto al estadio del Levante, ha elevado el precio de 70.000 euros a 90.000 euros (un 28% más) tras detectar una elevada demanda de compra a través de su portal inmobiliario en internet www.solvia.es.

La nueva construcción se realizará sobre un viejo edificio de la calle Constitución que fue comprado por la promotora Zamir (...) .

Es a dir , no sols han furtat, legalment però han furtat, les vivendes a uns pobres ciutadans ofegats per una crisi que ells, els banquers, han creat, sino que a més ara fan negoci amb elles i damunt li fan la competència als constructors amb solars furtats també a altres cosntructors ofegats pel mateix .
Aço sols té un nom : SINVERGÜENCES, legals, però ho son i amb consentiment de qui deuría solventar-ho  i evitar-ho .

6 comentarios:

  1. Enrique, pots publicar la noticia que apareix hui al ventilador?

    EL VERTADER PACTE EL TENIA EL TRIPARTIT DES DEL PRINCIPI. LA VERTADERA HISTÒRIA DELS DRAPS BRUTS DEL BLOC, PSOE I ELS VELLS DIRIGENTS D'EU

    ResponderEliminar
  2. No sense el permís d'ells, i com no sabem qui son ...

    ResponderEliminar
  3. Pots comentar-la almenys. El que sàpigues. Necessite un punt de vista que no siga tant partidista, perquè la noticia es d'escàndol. Si fora veritat, hi ha per a anar demà a la concentració de les 8 i dir-los el que son a la vieja guardia eixa del Bloc, PSOE i EU!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sols dic que jo ja coneixía l'història per part d' una històrica d' EU i coincidix plènament amb el que diu eixe blog, i ho sè des d'el principi, quant l'investidura . A més coincidix també en lo que compta Karina, i si veus que en el fons no hi per a tant com per a trencar el pacte amb lo argumentat per les dos parts oficialment, penses que quelcom més hi ha darrere, i este pot ser el real motiu de tot .

      Eliminar
    2. De veres quina manera de pegarli voltes a una cosa molt senzilla. Karina s'ha venut al millor postor. Pur capitalisme. No passa res. Reconversions del comunisme al capitalisme s'han fet moltes i tingau per segur que més prompte que tard sabrem el "peatge" que han pagat Rus i Vidal per recuperar Tavernes dels infidels. I si Karina envia a fer punyetes al col.lectiu d'EU de Tavernes, què passa? res i si a karina li possen 15 cèntims més en el seu pressupost què passa? res. Siga trànsfuga o no, siga d'EU o no, siga del PCE o no, Karina ha fet el mateix que el meu admirat Gordon Gekko: especular. Pobre Don Juan (mestre de Karina, formador, valedor i mentor de la regidora excomunista) un comunista sincer, apassionat i que ha perdut diners per defensar allò en el que creia (mestre meu també però ell tenia asumit que jo era més d'Adam Smith). El vaig vore l'altre dia en la plaça i la cara era un poema. Llàstima però Don Juan fajam cas a mi i a Gordon Gekko: "El dinero nunca duerme".

      I ara els de sempre podeu posarme a caldo que no vaig a contestar.

      Eliminar
  4. Entonces tot el que es va àctar després dels resultats electorals era una farsa. I si no hi ha res de mal en eixe pacte, perquè ho neguen BLOC, PSOE i EU?

    ResponderEliminar