martes, 14 de mayo de 2013

P.D. : Un poc més de Fer com fan

Em recorda un lector que Eduardo Bononad va acabar una legislatura governant amb AP ( Salvador Sala , Xuano, etc.) i te raò, no ho recordava, crec que va ser perquè va trencar palletes amb el Psoe que era qui l'apoiaba fins a eixe moment, però no ho recorde bé, algú dels més vellets se'n recorda i pot contar-ho ? .

Així mateix també em recorda que amb el mateix Eugenio, Ximo Altur va ser regidor de medi ambient fins al pacte de legislatura PP-Bloc . D'açò si que no m'enrecorde .

Es a dir, si passara no sería la primera vegada que un concejal/Alcalde d'esquerres governara amb el PP , pel tant rés de nou en l'horitzò.

10 comentarios:

  1. Et donaré la meva opinió com a persona que forma part d'un dels partits del govern i que he vist com un granet d'arena de la platja als inicis de febrer s'ha transformat en el Montgó a finals de maig.

    PREPOTÈNCIA o excés de maquiavelisme i no precisament per part de Karina o de Carme Canet.

    ResponderEliminar
  2. No es el mateix pactes entre partits que un/una transfuga. I segons la llei Karina és una transfufa a hores d'ara. No ho claves tot en el mateix sac.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no parle de la forma sino del fons i este no es pot negar, i es que una persona d'esquerres pot pactar a nivell local amb una de dretes sense problemes, doncs com vaig dir en altra editorial, es la confiança entre les persones, que es la que ha trencat este pacte, la que porta endavant un projecte en un poble, doncs les ideologíes son poc aplicables a nivell municipal, i ahí teniu varis exemples .

      Eliminar
    2. Transfuga sera qui s'en va a un altre partit o deixa el seu. Karina no ha abandonat ningú, no ha canviat de partit ni ha fet cap pacte encara. Quina mania li teniu? Volíeu un borreguet? Crec que es el partit qui ha intentat tirar-la que encara ni ha pogut legalment, tal com cautelarment encara pertany a EU.

      Eliminar
  3. Ara resulta que tots els partits d'esquerra que han tingut representació al govern de Tavernes, s'han gitat amb el PP!

    ResponderEliminar
  4. Tots savem la hipocresía que hi ha a nivel municipal. Quan els interessa, el que es vota és a les persones i la idiologia no existix. I quan no els interessa diuen que si que hi ha idiologia i que els votants voten el partit per la seua idiologia política.

    No s'atreviràn a fer llistes obertes perquè no els interesa. Com diu Jordi a la seua roda de prensa (i que ell podría aplicar-se per a ell mateix): "TENGO UNOS PRINCIPIOS, SI NO TE GUSTAN TENGO OTROS"

    I com que a Jordi li agraden les frases cèlebres, li citem les següents que li resultaràn d'allò més familiars:

    "Los políticos son como los cines de barrio, primero te hacen entrar y después te cambian el programa". (Jardiel Poncela).

    "La consecuencia de no pertenecer a ningún partido será que los molestaré a todos".(Lord Byron).

    "Sólo hay una regla para todos los políticos del mundo: no digas en el poder lo que decías en la oposición".(John Galsworthy).

    "Un partido es la locura de muchos en beneficio de unos pocos".(Alexander Pope).

    "La política es el campo de trabajo para ciertos cerebros mediocres". (Friedrich Nietzsche).

    ResponderEliminar
  5. I perquè dius en castellà les frases celebres? Com tu dius dels polítics "cerebro mediocre" per no saber traduir?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Y porqué lo tenemos que decir en valenciano? Que poca imaginación y dialogo. Lo importante no es la lengua sino lo que se dice ellA. CHE!

      Eliminar
  6. Perquè m'abellix. Com si ho haguera volgut dir en anglés. Saps, és el que te la llibertat, que pots expresar-te en el llenguatge que vullgues.
    A vore si li apliques el mateix comentari a Jordi, en la roda de prensa també va dir la frase cèlebre en castellà!

    ResponderEliminar
  7. Molt ben dit anònim de les 23:54 14/5 i 14:57 15/5. Estos xiquets del Bloc (perquè els majorets ja els coneguem i no ens sorprenen) s'han cregut els amos del progressisme i la democràcia en un partit cada vegada menys progressiste i menys democrata, conforme van sumant vots i poder. Si per una alcaldia penjant d'un fil ja han actuat amb la prepotència que han vist tots, no vullc imaginarme amb plens poders a instàncies superiors.
    Vorem Pallerols a València?

    ResponderEliminar