viernes, 24 de mayo de 2013

Editorial : PREOCUPANT

Comença a ser l'ambient que es respira de cara al pleno del proper Dimecres 29 on es decidirà sobre la moció de censura , espoletjat per missatges com este rebut fas uns ides per whasapp :

Dia 29 d maig,pleno a les 12 del mig dia,a 
les 11 estar fora d`el ajuntament!hi ha q lluitar x el be d`el nostre poble,i en ell esta jordi juan!!!!!difundiu quest sms  ,dia 29,d mig aa ls 11 a ls portes de l`juntament!!difundiu aquest sms.

Sòls espere que com va passar en el plenari  d'investidura, tot quede en una pressència pacífica de ciutadans més curiosos que rés , i els fanàtics intolerants es queden en casa , doncs la coacció no es permisible en una democràcia que es precie de ser-ho : Les urnes ja catigaràn i permiaràn a qui pertoque,  ens pot agradar més o menys però este es el sistema que ens hem donat i ratifiquem cada vegada que votem , hi ha que respectar-lo i si no ens agrada, votar a les alternatives que el vullguen cambiar. En democràcia, el sistema s'ha de cambiar des de dins , mai desde fora i per la força de la coacció , això sería totalitarime com el que van fer el nazisme alemà prenent els carrers o el feixisme italià amb la marxa sobre Roma .

Huí mateix tindrem una mostra sobre , estic segur, la manera de manifestar-se però d'una forma pacífica , com té que se, esperem el Dimecres siga el modèl a seguir .


4 comentarios:

  1. Esperem igualment vore els del PP. Sé que es posaras si t'arriben. La cosa està si convoquen pero m'incline que aniran nomes els de la colla de Manolo, si es que finalment s'animen. Jo veient-se la que s'espera em quedaria en casa i cada palo que aguante su vela.
    La cosa està que estos del tripartit van en la cara ben alta, no tenen res que amagar, i els del PP va hui 8 dies que estan desapareguts, per no anar ni anaren a la xarrada de dimecres a les monges on si estaven quatre files davant de mi Jordi i Carme, un al costat de l'altre com toca.
    El "cadaver polític" que es ara mateix Manolo Vidal anava i acompanyat, i quan va vore Jordi Juan entrar amb gent del Bloc, ja no va entrar. Si que ho va fer l'acompanyant.
    El pobre Eugenio, que de tonto no té res, i és l'unic que te trellat també estava, i degué dir: La que mos toca torejar!
    La conferència molt bé. D'acord amb els temps que corren. I no el vaig vore.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es una llàstima que la conferència no es publicitara més, jo mateix no me'n vaig enrecordar i això que m'interessava i molt, T'ho dic per si conceixes als organitzadors, els facilites les dades del blog i així altra vegada podem fer-los publicitat del event , vàl la pena doncs em fan falta tots els possible per a concienciar qunta més gent millor, no creus ? .

      Eliminar
  2. Ja vorem a partir del dimecres qui es un "cadáver polític".

    PD: Morera segurament li diría ahir a Jordi, que baja oblidant-se d'anar a les Corts, a no ser com a públic (sense veu ni vot).

    ResponderEliminar
  3. Manolo Vidal ha pegat el canto del cisne abans de ser un cadàver polític. La corrent que hi ha dins del partit es que no el vol vore repetir i que no esta d'acord amb el que has fet. I el desacord augmenta tal com coneguem coses com les que hui publica la premsa comarcal i que Manolo Vidal no ha explicar a ningú. El diari Levante se ho passa molt bé repetint sempre trànsfuga, i pacte amb una trànsfuga.
    Jo vull saber perquè no es va dir el dia del sopar en el Nano. Perque no es va dir que Karina està expulsada del partit i que hi havia unes mesures cautelars recurrides, teniem dret a saber que pot passar.

    ResponderEliminar