viernes, 17 de mayo de 2013

LLEGIT EN EL FACEBOOK DE JORDI JOAN


Llegim en el perfil de Jordi Juan :
"Este matí el PP i la trànsfuga Karina Vercher han presentat una moció de censura per a destituir-me d'alcalde i destituir al govern municipal actual. Amb açò Manolo Vidal serà el nou alcalde de Tavernes. 
Este és el preu que hem pagat per no cedir al xantatge i defendre l'interés públic. Karina Vercher que va ser expulsada d'EU, el partit polític pel qual va ser elegida formant part de la candidatura d'EU. Karina ha usurpat els més de 800 vots que va obtindre EU per a fer tot el contrari que volien els votants d'EU: que tinguérem un alcalde del PP que ha arruïnat Tavernes.
Tot el PP ha acceptat fer la moció de censura i tindre el poder a costa de tot. Combatrem esta moció de censura en la justícia emparant-nos en la Llei Antitransfugisme i seguirem treballant amb molta força i molta il·lusió per Tavernes.
La cara ben alta. Orgullós del meu equip i de tota la gent que em recolza i seguirà recolzant-me. Endavant i tot el poble honest en moviment!!!" 
Aix mateix hem sabut d'una crida en les reds a una concentració a les 7 d'esta vesprada en la porta del Ajuntament. Informarem .

20 comentarios:

  1. Lo de trànsfuga sobrava. Pareix que vulguen utilizar-ho de forma peiorativa.

    Fa una interpretació del desig dels votants d'EU. Qui et diu a tu que els més de 800 votants d'EU volien donar-te suport en el plenari d'investidura? Això no és por saber, i el fer aquesta interpretació es fer política-ficció.

    A més Jordi, li esteu diguent trànsfuga a Karina des del momento que us digue NO als pressupostos i això és poc ètic per la teua banda. Ja que si es una trànsfuga, ho era quan estaba formant part del teu govern. Però això ho decidirá la justicia.

    Crec que l'ansia de poder t'està cegant i està fent perdre els papers.

    ResponderEliminar
  2. El BLOC està intentant que la MOCIÓ DE CENSURA siga algo comparable a un COP D'ESTAT.

    Heu entrat al poder utilitzant totes les armes (algunes podrien estar al límit de lo democràtic). Ara cal saber perdre i aceptar el que el joc democràtic i la justicia permeta.

    ResponderEliminar
  3. tots en jordii jo n entenc de politica xr axo falta q entrara manolo un altra volta risa me dona q ningu el vol a exe. anim JORDI el poble esta en tuu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A "eixe" al que tu el refereixes despectivament, a eixe MANOLO VIDAL el volem MOLTS. En el poble el volen unes 2000 persones mes que al teu JORDI. Que si els ha contat? no ha fet falta, sols hi ha que anar als resultats de les urnes. Al cap i a la fi es el que conta. No la gent que acudix a les manifestacions, que també poden vindre de fora.

      Aneu calman-vos que ja caigueu en el RIDICUL senyors del bloc

      Eliminar
  4. Altra mostra del no saber perdre de Jordi. No pel comunicat al Facebook (que està en tot el dret de fer-ho) si no per les formes. S'autoproclama jutge per dir trànsfuga a una persona (recordem que ni un partit te la legitimitat de dir-ho sense resolución judicial) i encara no hi ha ressolució definitiva de l'expulsió.

    Lo del poder a costa de tot? Aplica't el conte, ja que estàs en minoría. El mantindre't a l'alcaldia en minoría, no s'interpreta com estar al poder a costa de tot?

    Pareix ser que Manolo Vidal va tindre millor perdre que tu a l'acte d'investidura.



    ResponderEliminar
  5. Jordi, si es de veritat que tu no volies viure de la política, hauràs d'acceptar el que es decidisca al pròxim plenari i si et toca anarte'n, te'n aniràs i et dedicaràs a les matemàtiques.

    ResponderEliminar
  6. Ara anem a calmar-nos tots un poquet. Que el plenari parle, que els jutges es pronuncien i quan toque que els ciutadans deixen a cadascú al lloc que li pertoca. I després cadascú que asumixca les responsabilitats de les seves decissions per a bé o per a mal.És tan fàcil com tot això.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ójala Gekko, ójala, però el seny i la calma no es dona massa en estos casos .

      Eliminar
  7. Per la COTORRA ja van criticant l'actuació del Secretari. El que jo et diga, van entrar en manies persequtòries (pensant que tots els funcionaris eren Peperos) i ixiràn en les mateixes manies (diguent que el secretari es un Pepero). Almenys ell ha aprovat una oposición, que vosaltres heu estat a l'Ajuntament per portar un programa ocult, ja que el vostre no hi ha forma de materialitzar-lo.

    ResponderEliminar
  8. Pareix ser que des de les directrius del BLOC s'està intentant deslegitimar la MOCIÓ de CENSURA presentada aquest matí a l'ajuntament, associant paraules com regidora transfuga.

    Pareix ser que la regidora a la que es referixen com a transfuga, no ho era mentre formava part del seu govern. Ho siga, que Jordi reconeix haver format govern amb una trànsfuga, però no vol que ho faça Manolo Vidal. Podria dir-nos el BLOC a que està jugant?

    També s'esta deslegitimant la llavor del secretari de l'ajuntament al properir comentaris que fan pensar que el més alt funcionari de l'Ajuntament ha actuat fora de la llei.

    Aclarir-li al señor Jordi que ell va accedir a l'Alcaldia de forma idéntica, al conseguir 9 dels 17 vots dels regidors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que passa es que este xicot va consentir obtindre l'alcaldia amb el vot d'una persona amenaçà. Poca dignitat i vergonya va demostrar eixe día JORDI JUAN. La que estàn montant ara estos del bloc, que si democracia, que si transfuguisme, que si... i aquell día que?

      Eliminar
  9. Encabant diuen de RAJOY i su PLASMA, i ells fan comunicats pel Facebook.

    ResponderEliminar
  10. La millor forma de que es facen les Reformes a l'institut Jaume II será si el PP està al govern. Ja que com publiquen a la Cotorra és una proposta (no està aprovat). I tots savem qui te majoria allí. Per tant, si al final Manolo governa, es traurà profit per a l'institut, sense llevar-li el seu mèrit a qui la presentada que és Compromís. A cadascú lo seu, això és treballar en equip (un la presenta i l'altre l'aprova) i el major beneficiat, si senyors Tavernes. A vore si va siguent ja hora que ens aprofitem nosaltres dels polítics!

    ResponderEliminar
  11. Aleshores Jordi, tu has format govern amb una trànsfuga?

    ResponderEliminar
  12. http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/05/17/veto-empresa-publica-eu-quiere-crear-ontinyent-pone-peligro-tripartito/998655.HTML

    Com podreu vore al enllaç, al igual que el BLOC, EU també té una doble moral.

    "El veto a la empresa pública que EU quiere crear en Ontinyent pone en peligro el tripartito"

    No té desperdici

    ResponderEliminar
  13. BLOC, PSOE i EU no están en disposició de exigir ética i moral a ningú, ja que ells son els primers que se l'haurien d'aplicar.

    Si feu una ulladeta en la prensa d'estos diez podreu vore que les polítiques que plantegen a llocs com a Tavernes o Ontinyent son completament diferents. A Ontinyent un pacte semblant al de Tavernes, Tripartit BLOC-PSOE-EU està en perill (es EU qui està fent perillar el pacte). La doble moral fa que ací s'arme la de Deu i allí no passa res. Es veu que la política es diferent depenent del clima o la zona geográfica.

    ResponderEliminar
  14. Això et passa per donar-li corda a Eduardito. Ell i els teus consellers Jaume, Perfecto i tota la penya. Ara que t'expliquen la jugada que has fet! Perquè la teua promoció a nivel autonòmic o nacional ha acabat avuí amb aquesta moció. I tot es reduix a haver destinat més diners a Creu Roja i Cáritas. El que pasa es que per a tu Cáritas es un símbol PePero i t'hauràn dit que no. Doncs mira on t'ha portat aquesta decissió!

    ResponderEliminar
  15. Es veu que algú dicta les paraules que Jordi ha de posar al seu perfil, que son les mateixes que apareixen a la Cotorra i al periòdic Levante. En tots aquests mitjans apareix: "EL PP i la trànsfuga..."

    Diuen que és trànsfuga des del momento en que és expulsada del govern i realitza junt amb el PP la moció de censura.

    Tanta cultura que diuen tenir, es nota molt poc, perquè si Karina és trànsfuga, també ho era quan formava govern amb tu perque desde març de 2.012 està expulsada de EU (fins que un jutge diga el contrari).

    El que passa és que no volen reconéixer que ells han format govern amb una trànsfuga, amb una argumentació propia de xiquets xicotets.

    Què pots dir-no sobre este tema Enrique? Era o no trànsfuga quan estaba al govern de Jordi?

    ResponderEliminar
  16. Després critiquen al PP d'utilitzar missatges demagòcics i simplistes. Amb el missatge de la regidora trànsfuga se vos ha vist el "plumero".
    La doble moral del BLOC; Quan ho faig jo està ben fet i quan ho fan altres és pecat.

    ResponderEliminar