miércoles, 22 de mayo de 2013

Editorial : DOS PREGUNTES SENYOR ALCALDE ... I, SI VOL, ALGUNA RESPOSTA

LLegit en LA COTORRA, conegùdament afí al govern :

I que conste que l'apreciem
i ho sap, però " lo cortés no
quita lo valiente " .
La regidora ha criticat en altres ocasions tant el sou de l’alcalde com el del regidor d’Hisenda, un sou que és el mateix d’ella i ho fa quan hi ha un agreujant per la seua banda: en dos anys no ha estat capaç de posar en marxa cap dels projecte que ara reclama, quan són temes de la seua delegació, que durant dos anys no han avançat. I de la gestió de l’alcalde i del regidor d’Hisenda, no anem ni a parlar. És massa coneguda (...) Ací el problema no és si es cobra X o cobre Y, sino la rendibilitat que eixa dedicació dóna al municipi. I mentre la rendibilitat dels dos polítics esmentats ha estat molt bona i ningú la posa en dubte, només cal vore com està ara l'economia, tu has estat una regidora cara, molt cara des del moment que no has engegat res ni has fet res pel poble. I això t’ho van dir ben clar en el plenari i tu calleres, ni ho negares ni ho refutares. 

Li fem una primera pregunta : 

Compartix vosté senyor Alcalde estes afirmacions ? Creguem que sí perquè estabem en el pleno i sentirem el que li digué al respecte .

I una segona que ja li ferem temps arrere :  

I si es així, perquè la mantingué en el lloc quasi dos anys ? Perquè si vosté mantenía a un regidor que no treballava, estàba permitint-ho i damunt consentint així mateix que cobrara per a això, estàba vosté fent frau al poble, perquè tant culpable es el que fà com el que consentix , o no ? .

Té vosté, i els seus socis,  com bé sap obertes estes línees per a fer declaracions, no es llimiten vostés a la premsa forànea , els blogs locals acreditats davant l'ajuntament també tenim dret a coneixer les seues respostes, no tinguen por a les preguntes incòmodes que li puagm fer, com estes .

Ens acussen de que sols traguem les notes de premsa de PP i Karina : Es que socialistes, comunistes i nacionalistes no ens en fan arrivar quant a altres blogs, es veu que més amiguets, sí, que quede clar : No es per nosaltres, ho publiquem tot sempre que es respeten les maneres .

 Gràcies de bestreta i al seu servici .

26 comentarios:

  1. He fet una consulta sobre el cas de trànsfugisme de Tavernes:

    Es considera trànsfuga, entre d'altres a qui pacta amb altres forces polítiques per cambiar la majoria o mantindre la majoria governant.

    Ho he consultat amb un jutge (que exercix a Madrid) i m'ha dit que si la justicia considera a Karina trànsfuga, ho será des del moment en que passa al grup de no adscrits i manté el govern (mantindre la majoria governant). Per descomptat, també per pactar amb el PP una moció de censura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic totalment d'acord i per això dic que no sè quant acabarà i com açò, no ho tinc gens clar .

      Eliminar
  2. Seria més enrequidor poder comptar amb més notes de prensa per desgranar l'actualitat a Tavernes, vinguen d'on vinguen. Les esperarem molt gustosament.

    ResponderEliminar
  3. Dit per Jordi:

    Periodista: El PP afirma que no es la primera vez que pacta con EU. ¿Qué diferencia ve entre esos pactos pasados y el actual?

    Jordi: Hay una diferencia clara: ahora la concejala está expulsada de su partido y toma una decisión al margen de la dirección municipal y autonómica de EU. Como consecuencia hay un secuestro de la democracia, dado que Vercher ha secuestrado los más de 800 votos de EU y ha hecho lo contrario que quería su electorado y los militantes. La moción la firma una persona expulsada que hace lo contrario que dice su partido y su programa, en el que ya dijeron que apoyaría cualquier opción de izquierdas contraria al PP.

    Pareix ser que el votant sempre està d'acord amb el que fa la dirección del partit al qual dona el seu vot.

    Dubte molt que l'electorat que va votar a Aliança Popular estiguera conforme que es pactara amb Eduardo Bononad del Partit Comunista.

    Son interpretacions que no es sap. El afirmar que tots els votants del PSOE i EU a les passades eleccions estaven d'acord amb que Jordi fora Alcalde seria molt arriscat. Seria interessant que s'haguera fet una segon volta (com a França) Jordi (BLOC) - Manolo (Bloc) per decidir l'Alcaldia al més votat. El nombre de regidors seria el de la 1ª volta. D'esta forma no es farien eixes interpretacions tan arriscades.

    ResponderEliminar
  4. Soc l'anònim de les 09:27. He posat el mateix comentari sobre el transfugisme a la Cotorra, però encara no me l'han publicat. Com podeu vore no falte a ningú el respecte, ni dic animalades,... etc. Espere que el publiquen i així la gent que comenta en aquest blog tinga un altre punt de vista, per a enriquir el debat.

    ResponderEliminar
  5. Em dia ahir un altre comentarista per e-mail i per això l'he retret, doncs ja l'havia tractat, que el tema que tracte en l'editorial de huí també el ha expossat ell en dit blog i tampoc ho han publicat : Perquè creus que incià jo este blog ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Açò és el Quadernileaks i l'autor és Estruch Assange. Je je. Es broma. Solament era perdir que en aquest blog es diuen els comentaris que en altres no es volen sentir.

      Eliminar
  6. ni pa tu ni pa mi22 de mayo de 2013, 10:38

    Estruch, amb dos c... estes mateixes preguntes les he fet en els cotorros i me les han censurat, menos mal que tenim un mig lliure i neutral .

    ResponderEliminar
  7. Pareix el capítul de CQC (Caiga Quien Caiga) en el que Gonzó li preguntava a Camps. Recordem a una pregunta comprometedora Camps ni mu, a una alavança, Camps mostrava una riseta i contentava molt amablement al periodista. Ens haurem transformat en allò que tant hem criticat i continuem criticant? Tenim una doble moral? Som ttos iguals?

    ResponderEliminar
  8. Soc altra vegada l'anònim de les 09:27.

    El comentari ha sigut publicat a la cotorra. Doncs deixar clar que el comentari no ha sigut censurat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que la Cotorra també llig per ací. I per tots llocs. I ara vol quedar be i no semblar intransigent. Per suposat que sense que et queixaren ací, com que ningú s'enteraria, allí continuarien vetante. Prova a escriure allí algo obertament crític amb ells i voras el que et publiquen. Son manipuladors com tots els polítics.
      Et recomane aquest blog, ací no tindràs mai cap problema, per això Enrique no te partit ni esta en política remunerada.

      Eliminar
    2. Fantastic. Ara sé el que tinc que fer per a que em publiquen en la Cotorra. Mai m'han publicat. Ara envie el comentari, espere, espere, espere...tic tac tic tac... espere, espere... No el publiquen. Envie un altre elogiant a Jordi...PUBLICAT.
      L'altre, espere, espere...ÑAS el publique al quadern dic lo del anónim de les 09:27...tic tac.... els cau la cara de VERGONYA y...PUBLICAT . Gracies anónim de les 09;27. táctica fantastica.



      Eliminar
    3. Soc l'ànonim de les 09:27. Sols dir que l'han publicat i ja està. Si a tu la táctica et funciona, bè, pràcticala.

      Eliminar
  9. No som assessors de la Dipu i anem al ganxo tots els dies per guanyar-nos les garrofes. No cobrem per mantindre el blog i no tenim ningú que ens pague per això. Procurem ser ràpids però de vegades no podem anònim de les 9'27.

    De tota manera ja ho hem dit que tot és interpretble i fins i tot el que diuen els jutges. Nosaltres considerem que fins que la trànsfuga no firma la moció per canviar el govern no és trànsfuga, seria no adscrita.



    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues en eixe ganxo deveu de treballar molt (inclosos els jubilats) perquè hi ha gent que te notícies enviades i fa mesos que no les publiqueu. No se com teniu vergonya d'apareixer per un mitja transparent i ximplement moderador com pertoca a un administrador, quant al vostre nomes sabeu manipular la informació i els comentaris.

      Eliminar
  10. Lamentem que gaste una noticia nostra, que s'aprofite del treball que fem i després no diga les fonts ni done lˋoprtunitat als lectors a conéixer tota la informació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fet, contents ? Ara, si vos molesta el que es gaste una noticia vostra, disculpeu i serà l'ultima vegada, amb altres blogs no tincc cap problema per açò i tampoc el vull tindre amb vosaltres, entre bombers no ens xafem la manguera . El fet de no ficar el nom de procedència era precíssament per si vos molestaba que vos nombraren en altre blog . Una abraçada .

      Eliminar
    2. Enrique, no entres al bou del seu joc. Crec que clarament publiques a l'encapçalament de la notícia "llegit a la Cotorra". Que mes volen, que poses nom i càrrecs dels administradors d'eixe blog?
      I apart de les fonts, quan diuen "no es dona l'oportunitat als lectors de conèixer tota la notícia" es refereixen a tota la notícia com "la seua veritat". Jo també vullc que diguen tota la notícia i tota la veritat, contestant a la teua segona pregunta, Enrique. Igual dona que ho faça J.J. Que directament la Cotorra, ens serviria igual. Pero saps que no ho faran, no ho poden fer, per això et tiren en cara que els presiones i només vingués per ací a queixar-se de que no siguem ells els protagonistes. Que lluny queden aquelles brometes de Enrique a les pròximes llistes del Bloc! I es que per a que el poder no et faça mal has de tenir el cap molt ben amobladet, no sols val amb tenir carreres.

      Eliminar
  11. Hi haja pau.

    El fet que s'utilitze la noticia d'un altre blog el que fa es que tots consultem les webs de tots i ens retroalimentem. Amb la difusió guanyem tots.

    Segur que Enrique ho ha fet de bona fe. I segur que la "Cotorra de la Vall" estarà encantada de que enrique difonga les seues noticies (posant la font clar).

    Arriveu a un acord i tots contents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com diuen a la Cotorra, dos no es barallen si un no vol, i per a mi, i crec que per a tots, Enrique no es un home de baralles, política mafiosa ni acords entre bambolines. Lo bo que te es que diu el que pensa, i si no ho fa, diu que no pot dir-ho. Aleshores el tema esta clar, al Bloc li senta com un tir que Enrique no es posicione de la seua banda i d'ahi les reaccions. Lo graciós es que Enrique no s'ha posicionat mai en una política concreta, encara que si en fets concrets, que es molt diferent. Pero clar, els matrimonis son per a la prosperitat i la adversitat, el que passa ara demostra que de matrimoni res i el que tenien amb Karina era de conveniència, demostrat ara en l'adversitat.

      Eliminar
    2. Aplegaran al mateix acord que J.J. I Karina.

      Eliminar
    3. Al final resultarà que la Cotorra passarà mes temps a aquest blog que al seu propi. Això si que és tindre èxit Estruch, fins al punt que els altres autors de blogs preferixen escriure ací que no en el seu.

      Es broma, pot escriure qui vullga. Segur que els del ventilador i V. de Visente entren també.

      Per cert? Quantes entrades portes avuí?

      Eliminar
    4. Quasi 500 a les 7 de la vesprada, a este pas superarem les 750-800 huí també, i el que més m'important per a mi, la cinquantena de comentaris, que es l'objectiu d'este blog, que la gent comente i reflexiones sobre els temes .

      Eliminar
  12. Nosaltres quan gastem una noticia de "La Veu de la Valldigna", per exemple citem el nom. En eixa noticia citem que les manifestacions son en Las Provincias. Ni estem contents, ni tristos ni cosa semblant. Simplement lamantàvem que no diguera la font i usara subterfugis com "un blog conegut".
    Si ens molestara no ho hauríem publicat. Sabem a que ens exposem des de fa uns anys.

    ResponderEliminar
  13. Enrique:

    De moment Jordi continua callaet. Ni contesta ni contestarà.

    Sols parla quant li passen en guionet els que de veritat manen i porten els fils.

    ResponderEliminar
  14. Jordi és l'actor principal de la pel.lícula "The Artist"

    ResponderEliminar