lunes, 27 de mayo de 2013

Editorial : A VORE SI ES VERITAT QUE EL BLOG EL FEM ENTRE TOTS

Hoy os propongo una actividad nueva, en vez de hacer yo sólo la editorial nuestra de cada día . Y es que voy ha hacer una serie de preguntas en varias tandas y días sobre varios temas de la actualidad política local, y vosotros respondéis y así entre todos a ver si damos una visión lo más amplia posible sobre el tema . 
¿ Que os parece ? Allá vamos :

MEDIDA CAUTELAR DE DEVOLUCIÓN A LA SEÑORA VERCHER AL GRUPO POLÍTICO EU . Como bién sabéis, ésta fué presentada por vía de urgencia por el PP en el último Pleno , con lo que trás su aprobación la señora Vercher recuperaba algunos derechos y entre ellos el de firmar una moción de censura.

¿ Porqué créeis que se presentó por parte de este partido y con urgencia ? 
¿ Créeis que lo hizo sólo por devolver sus derechos a una concejala sus derechos plenos o por otros intereses menos espúreos ? 
¿ Créeis que en ese momento el pacto con Karina yá estaba hecho y por eso lo presentaron con esa urgencia?
¿ O créeis que el pacto se hizo después sobre la marcha como ellos afirman y en la misma semana en que se presentó la moción ?
¿ Porqué no presentaron el asunto los socios de gobierno de Karina ellos mismo y no el PP? 
¿ Porqué se opusieron a la urgencia, lo hicieron por venganza al no aprobarles Karina los presupuestos un momento antes ?  
¿ O lo hicieron porque yá "se olían la tostada " ?
¿ O porque tenían como afirma otro blog un pacto desde el principio con EU para ningunear a Karina y que ella hastiada abandonara el cargo y recuperara ese partido su concejalía ?

Así que aquí tenéis materia para debate, me gustaría saber vuestra opinión concreta y con ello hacer un retrato lo más parecido posible de la realidad según la percibe la ciudadanía de Tavernes, o al menos una gran parte yá que todos los días estamos superando el millar de entradas y la cincuantena de comentarios, a ver si lo superamos esta vez . Grácias de antemano .

Hui vos propose una activitat nova, en compte de fer jo només l'editorial nostra de cada dia . I és que vaig hi ha fer una sèrie de preguntes en diverses tandes i dies sobre diversos temes de l'actualitat política local, i vosaltres responeu i així entre tots a veure si donem una visió el més àmplia possible sobre el tema . Que vos pareix ? Allà anem : 

MESURA CAUTELAR DE DEVOLUCIÓ A LA SENYORA VERCHER AL GRUP POLÍTIC EU. Com bé sabeu, esta va ser presentada per via d'urgència pel PP en l'últim Ple , amb la qual cosa després de la seua aprovació la senyora Vercher recuperava alguns drets i entre ells el de firmar una moció de censura. 


Perquè crégueu que es va presentar per part d'este partit i amb urgència ?

Crégueu que ho va fer només per tornar els seus drets a una regidora els seus drets plens o per altres interessos menys espuris ? 
Crégueu que en eixe moment el pacte amb Karina ja estava fet i per això ho van presentar amb eixa urgència? 
O crégeu que el pacte es va fer després sobre la marxa com ells afirmen i en la mateixa setmana en què es va presentar la moció ? 
Perquè no van presentar l'assumpte els socis de govern de Karina ells mateix i no el PP? 
Perquè es van oposar a la urgència, ho van fer per venjança al no aprovar-los Karina els pressupostos un moment abans ? 
O ho van fer perquè ja "se olien la torrada " ? 
O perquè tenien com afirma un altre blog un pacte des del principi amb EU per a ningunear a Karina i que ella fastiguejada abandonara el càrrec i recuperara eixe partit la seua regidoria ? 

Així que ací teniu matèria per a debat, m'agradaria saber la vostra opinió concreta i amb això fer un retrat el més paregut possible de la realitat segons la percep la ciutadania de Tavernes, o almenys una gran part ja que tots els dies estem superant el miler d'entrades i la cincuantena de comentaris, a veure si ho superem esta vegada . Gràcies de bestreta . 

Entre uns ...

La edil Karina Vercher da la alcaldía al PP de Tavernes tras romper con el tripartito            I altres ...
Els d'enmig , la gran majoría ¿ silenciosa ? 
Ja no, açí estem els del Quadern



32 comentarios:

  1. Quina de totes és la pregunta?
    Masa preguntes per a mi. Estic marejat.
    Podries concretar un poc?
    Gracies Enrique.

    ResponderEliminar
  2. SI : Creus que darrere la moció està l'interés col.lectiu de tots o el de sòls uns poquets ? .

    ResponderEliminar
  3. Darrere de la moció està l'interes de la majoria dels vots de les pasades eleccions front a un govern que s'ha quedat en minoria de vots (PP te mes vots que BLOC+PSPV) i de regidors (el govern te menys regidors que l'oposicio).

    ResponderEliminar
  4. La majoria de vots no va votar al PP, van votar a vots d'esquerres i ara el PP i la trànsfuga Karina Vercher han usurpat eixos vots que NO S'HAN VOLGUT MAI PER AL PP. Davant açò està clar que darrere la moció està només l'interés d'uns pocs. Encara estic esperant una justificació com Déu mana de la moció, no les paparrutxes que han dit, que no s'agafen ni en pinces.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es la primera vegada que es fa un pacte entre el PP i altre partit d'esquerres, sols que ara no vos interesa.

      Tan democratic es juntar-se 3 partits, per a tirar al PP de lo que va eixir en les urnes, com ara juntarse el PP i Karina (EU).

      Si penseu com a un sol partit d'esquerres, perque esteu en 3?

      Dexeu que la democracia continue, i sobre tot lo que el jutge diu, va a missa vullga'm o no.

      Espere que el dimecres s'actue, en educació, en respete i en tolerancia, sence insults i sence menys preciar a ningú, vivim en un poble civilizat i seria vergonyos apareixer en les noticies, si passara algo d'açó.

      Un ciutatà indignat, per al comportament d'alguns.

      Eliminar
  5. Quan el govern (menys Karina) es va negar a la urgència no es va negar perquè sí: Tu estaves en el ple, dos files davant de mi i degueres sentir igual que jo, com l'alcalde deia que era una mesura cautelar, que es podia esperar a que la jutge, que no havia tingut en comtper les al·legacions de l'Ajuntament, contestara de nou. L'auto diu que l'Ajutnament no s'havia oposat, cosa que es va dir no era correcte perque estaven presentades i ella no les havia tingut en compte. per tant, va dir l'alcalde si mal no recorde, es podia donar un canvi en la situació dins d'unes setmanes quan la jutgessa revisara l'auto després de llegir-les. ¿Sío no es va dir tot això? O siga una MESURA CAUTELAR on la jutgessa no havia llegit part de l'expedient determina tot el lio.

    Segons es diu, a l'auto la jutgessa només argumenta el mal econòmic que li pot derivar a la ara trànsfuga perque no cobraria les dietes de no assistir a alguns organs de Govern. Això, corregisme si creus que els dos advocats que m'ho han dit no m'han informat bé, seria en dret un mal perfectament subsanable i segons ells, es més greu el mal que es pot derivar a l'Ajuntament i a EU, en obligar-le a acceptar un memebre en el seu grup municipal que està expulsat.

    Per això el govern es negava a la urgencia. I que casualitat, el secretari va assentir i va ratificar que era un auto d'obligado complimiento quan ho va dir Manolo Vidal? Te'n recordes Enrique?

    Una cosa més: m'han dit amics i també es diu en els cercles politics atenent els advocats que tenen, que no calia haver passat en el seu dia la no adscripció al grup municipal d'EU per plenari i votarla. No era precis. Simplement comunicar-ho i en pau.
    ¿Per què el secretari no va assessor i no ho va dir a l'alcalde complint la seua missió? Per què no s'informa a alcalde que no era tema del plenari? Ens consta, perquè aixi ho diu el govern que no el va assessor.
    Quin interés tenia el secretari que això es votara? igual es buscava el badall legal perquè l'Ajuntament, segons em diuen, no es podia tornar arrere i anar en contra dels actes propis.

    Tot, tot, ol a una preparació i maquinació. Algun dia sabrem tot els jocs dels jugadors.

    Una coseta Enrique, tots no som advocats. Jo no ho sóc, però tinc amics que ho són i coneguts que també ho són. I per tant, hi haura gent com jo, que podrà escriure ací perfectament el que interpreten eixos amics. Com jo he intentat.

    ResponderEliminar
  6. Amic nònim de les 10:30, Karina no ha usurpat res, manarà amb el PP i faran el govern que voldran, que voldrà ella sobretot. També el PSOE estav deixant governar al Bloc com li donava la gana i no totes les accions (no parle d'intencions) eren de caire social.
    Com va justificar el Bloc la seua adscripció al govern d'Eugenio?
    Com ho va justificar Eduardo amb AP?
    No son eixos dos els que negocien ara? (bueno, també negociàven ja abans de la formació del actual govern, passant de Karina)

    ResponderEliminar
  7. Te voy a contestar por que como diria en el ambito de la educación, " esta me la se"
    A ver si puedo seguir el orden,
    Se presento por parte del pp por que Karina se lo pidio al Bloc i al Soe i estos le contestaron que no.
    Se presento por urgencia por que estos dos nombrados anteriormente no la pusieron en el orden del dia y solo existe otra forma de presentarlo, por urgencia.
    la contestacion a la tercera es No.
    La contestación a la 4º es No, el pacto se cerro a la semana siguiente despues de que Karina se reuniera con todos los portavoces. Contigo tambien Señor Estruch.
    La siguente se contesta si lees las anteriores.
    La siguiente, se opusieron a la urgencia por razones evidentes, las mismas por las que no quisieron presentar ellos mismos la mocion. y la votaron afirmativa por que no tenian mas remedio ya que si no se oponen una sentencia judicial y no acatarla es muy gordo.
    No se olian la tostada, pero sabiendo como trataron a Karian, digamos que tendrian la tostada descontrolada y temian a la tostada.
    La ultima se contesta sola.
    Espero sea explicativo o ilustrativo para alguien. Ya que esto se ha dicho hasta la saciedad pero parece que nadie lo quiere ver.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Només rectificar en què la urgència Karina li la va demanar en primera instància al PP i a PSPV li ho va dir després i no li va dir res al bloc.
      La resta de les qüestions encara que refutables no tinc ganes d'entrar en elles. Com tu duis algunes s'han explicat fins avorrir

      Eliminar
  8. Crec que els propis fets són tota una declaració d’intencions d’uns i altres, després han dit el que han volgut, però canta massa:
    El PP presenta urgent la readmissió de Karina perque és la peça díscola i que pot manar a l’Ajuntament. Per suposat que pensen en la moció des del primer dia. El PP serà de caritat cristiana, però primer van els negocis propis, després ja podran anare a confesar-se el pecat.
    Lo pitjor que han fet EU i Bloc ha estat expulsar del partit i del Govern Karina. Han socavat la seua pròpia tomba. Jordi (millor dit, qui haja negociat del Bloc) li ha donat tot el carinyo a Eduardo i cap a Karina.No han sabut vore que l’acta de regidora la tenia Karina.
    El pacte PP-Karina ni estava pactat del primer dia ni de preses i correguents la setmana entre que la expulsen del govern i presenten la moció. Dos anys són molt llargs per parlar i van aprofitant els fets ocorreguts i aprofitant el detonant de l’expulsió d’EU i de la no aprovació dels primers pressupostos després del primer any sencer de govern de tripartit.
    Al bipartit ja saben qui és Karina (pel que fa o no fa en dos anys) i també saben qué volen que siga Karina (ella també ho sap: veu els fets del Bloc en dos anys). Ningú ha enganyat a ningú. Entre ells, crònica de una muerte anunciada, com va dir Gabriel García Màrquez.
    És una opinió, però vistos els fets i coneguent la manera de fiuncionar de la política no se n’anirà massa lluny del que dic. Les conseqúències per als partits són que canvia la truita i qui s’en ria ara plora i al contrari, per al poble són que a curt plaç tot a pitjor, i llevat dels events que ens estalviarem unes miquetes d’€, seguirà igual l’amiguisme i quant més ens donen o menys ens cobren, més encara seguirem devent.
    Per als del morbo, dir que no se sap qui té més part de culpa en l’assumpte, si el PP o el Bloc (per a mí, el PSOE no és decissiu), ara si que han canviat la dita: entre todos la mataron y ella solo “resucitó”.

    ResponderEliminar
  9. A la 1a pregunta dir que jordi és el primer que va tindre la ressolució i no la va fer efectiva. Com que Karina savia que els portaveus de psoe i bloc no ho presentarien per urgència ( xq estos partits son els menys interessats en que karina tornara al grup municipal) li ho va donar a Manolo per a que ho fera.

    ResponderEliminar
  10. A la últina pregunta: el pacto lo tenían, claro que sí. De hecho se reunían a espaldas de la concejala porque pensaban que nunca recuperaria el grupo municipal. Pero les salio mal la jugada.

    ResponderEliminar
  11. No se opusieron por no haber aprobado los presupuestos, sino por miedo a que pudiera plantarles una moción de censura.

    ResponderEliminar
  12. Estic flipat. Ací hi ha gent que sap mes de les interioritats de Bloc-Compromís que el propi alcalde, els regidors i l'executiva del partit.
    Una simple qüestió d'ordre: de tot el que dieun els comentaristes, no hi ha res oficial ni que siga veritat.

    I una pregunta: Si l'alcalde és l'unic competent en l'ordre del dia, i Karina Vercher era del govern i tenia linia directa amb l'alcalde ¿per que no li va demanar mai a l'alcalde que ho presentara?
    L'alcalde ha dit i esta gravat que Karina mai es va dirigir a ell perquè presentarà eixa urgència. ¿Gat en sac? Segurament.

    Podeu adobar-ho com vulgueu, posar-li flors violis o romaní, pero mai no li va demanar Karina eixa pretensió a l'alcalde.

    I una altra questió i acabe: El pacte no es entre Karina, Carmen, o Jordi. No es un pacte entre persones. Es un pacte firmat, he dit fimat, entre els tres partits i des del primer dia hi ha un Comité de Seguiment del Pacte on es tracten tots els temes del pacte i com es compleix i es reuneixen periodicament. Cada partit va elegir els seus representants en eixe comité. I per EUPV una de les dos persones que va es Eduardo Bononad. No es que Jordi Juan parle o acorde res amb E.Bononad. Parla amb el representant d'EUPV com parla amb els del PSOE o amb l'altre d'EU.

    ¿I perque no esta Karina? Karina es va autoexcluir d'eixe comité des del primer dia, fins i tot va tindre la barra d'enviar en plenes negociacions d'Investidura a la germana per parlar del pacte, les votacions i les arees de gestio que volia EU. Va ser la germana qui va decidir en nom d'ella la regidoria de Serveis Socials. Sembla ser que ella estava més interessada en altres negociacions. Mai no ha volgut estar en eixe Comite del Pacte, ni donar comptes de res a EUPV. Això es conegut i public.

    I eixa actuació en contra del seu partit, es recull també a l'auto del jutge de Sueca quan li nega les cautelars i li pega un marmolo a Karina dient-li que des del primer dia es va desentendre i no va voler seguir les indicacions del seu partit refrendades en el Pacte dels tres partits.

    El que he dit. Ací hi ha gent que s'inventa les coses i se les creu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home si fem cas a lo que diu l'alcalde. També va dir que ell no era un jornaler de la política i cobra 47.000 nanos al any. Ningú ho dubta, Jordi diu veritats com a punys!

      Eliminar
    2. mira, jo et puc dir que si lo ho va demanar, a jordi i a Carme, I NO VAREN VOLER.
      Si Jordi va dir en public que no es per que diu mentires.
      Ademés, qui la tira del govern... es Manolo? o es Jordi?
      Este tema el mou Jordi i ningú mes.
      Ja esta be home.

      Eliminar
  13. A mi em fa la impressió que tot això ha sigut una confabulacio del PP ben amanyada i recolzada pel secretari de l'Ajutnament. Tot estava muntat, calculat i dirigit, fins i tot el no assessors a l'alcalde la necessistat de no passar a votacio el tema del passe al grup de no adscrits.
    I es nota des del moment en que el PP, encara que sap que la llei obliga a que no estiga en el grup d'EUPV despres que es rep en l'Ajuntament l'expulscio, ell vota en contra de la llei i diu amb tot el morro que es per ajudar a Karina. ¿El PP li te més respecte a una regidora que a tot un partit democràtic?. Venga ya! Tot preparat i muntat.

    Despres si que diu el PP que l'auto de la jutgessa s'ha de complir i patatin i patatan. El auto si, i el que marca la llei sobre que li passa a un regidor expulsat, això no? Es que canta i por soleares el muntatge com estava preparat i amb la complicitat del que per llei ha d'assessor a l'alcalde. I que no ho fa. Com deia l'altre dia acçi, ai els sopars amb Manolo...

    Tot una martingala legal per aconseguir l'alcaldia, que a la llarga, la justicia ho parara. El pitjor de tot es que això li costarà X vots en les proximes eleccions, perdra novament l'alcaldia i perdra ja segur el diputat per Sueca. I això ho va comentar Rus en Diputació al d'EU. Ell ho sap. I Serafin Castellano fregant-se les mans de content per la batacada que es pegara tard o prompte l'assessor de Rus i rival dins del partit per manar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Secretario, ahora es el chivo espiatorio. Claro, siempre hay alguien que tiene la culpa menos nosotros.

      Los del BLOQUE lo hacemos todo bien, somos tan perfectos que no cagamos i nuestros pedos huelen a rosas (sin espinas por su puesto).

      Eliminar
    2. Jo vec que tu veus confabulacions i enanos on et convé.
      En primer lloc en pareix una falta de respete al secretari de l'Ajuntament. Ell està per a fer el que marca la llei.
      En segon lloc el bipartit te que fer-se responsable dels seus propis errors. Fan com elx xiquets, la culpa sempre la tenen els altres. Siga'm serios.
      1.- Si és trànsfuga ara també ho era quan estava en pacte amb ells...
      2.- No sé com podeu ignorar que hi ha un auto judicial que obliga a EU a readmetre a Karina Vercher.
      3.- Damunt el PP presenta la moció d'urgència perqué Karina li ho va demanar al PSOE i es va negar a presentar-la i es van negar a posar-la en l'ordre del día del ple. La tenien com un ninot. Estaven desvanits de tíndre-la en els no adscritos perquè passaven d'ella.
      4.- El bipartit ha demostrat que no són capaços d aplegar a acords. Karina Vercher demana en el ple deixar els pressupostos damunt la taula i Jordi Juan es nega. Prepotència i poc trellat. Eixe va ser el primer error garrafal. El segon expulsar-la del equip de govern. Senyores..no s'ha anat, l'han tirat. No ha canviat de jaqueta, li l'han llevat. Què esperava el bipartit??? que es regalara un ram de flors???
      5.- Ni el PP podía aplegar a pensar que el bipartit era tan incompetent com per aplegar a eixe extrem. Per tant, ni muntatges, ni martingales ni res. Ni el més espavilat haguera vist vindre eixa mala actuació per part del bipartit. L' expulsió va ser a "bombo y platillo" en els mitjans de comunicació. La van posar a "caldo". Però clar, el bipartit o l'esquerra no té la culpa. La te el PP... Vinga.. ja ho teniu be. I ademés Manolo pot anar a sopar en qui li vinga en gana, o també teniu que dir vosaltres en qui tenen que anar els del PP a sopar.. Es que és fort.
      6.- Ja saps tu que la justicia ho pararà? Ni els advocats s'atrevixen a aventurar què passarà perquè es un tema dificil i mai és sap i tu ja divagant.
      7.- Qui va aconseguir l'alcaldia a qualsevol preu va ser Jordi Juan quan li vota una regidora, que diu plorant, que li vota perquè l'han amenaçada i coaccionada. Si arriba a ser alcalde Manolo Vidal en eixes condicions no vull ni pensar l'esquerra la que haguera muntat. Manolo va ser un senyor i no va obrir la boca i mira que hi havía per a donar i vendre.

      Eliminar
    3. continuació...
      8.- Eres futuròleg?? Ja saps que el PP perdrà les pròximes eleccions? Tenim un Raphel a Tavernes.. Jo només vec que qui ha provocat aquesta situació ha sigut el bipartit. Han donat una imatge penosa, però clar, la culpa del PP.
      9.- D'on t'has tret tu que Manolo Vidal va o anava a ser diputat per la Ribera?? Alfonso Rus, Serafín Castellano i tota la comarca dona tot el seu suport a Manolo Vidal. I tinc que dir-te que seria un diputat excel.lent, de 10. Alfonso Rus es una persona molt intel.ligent i sap perfectament quí és Manolo. La batacada se l'ha pegat el bipartit i, en concret, Jordi Juan que aspirava a ser diputat. Ara sí que ja ha acabat. Ha sigut incapaç d'aplegar a un consens amb una regidora que només demanava ampliar en 30.000 € la partida de Benestar Social i que els polítics es baixaren el sou un 15%. Res destrellatat per als temps que corren. EU l'expulsa del partit per voler cumplir el seu programa. Mira la seua intransigència fins on ha aplegat.
      10.- En un altre comentari deien que Jordi Juan no va anar a Tele7Safor perquè no el van convidar i que el de Compromís de Gandia, Raul Navarro, no sabía de què anava el debat. Mire, si no sabía de què anava com es que portava totes les dades de l'Ajuntament de Tavernes?? Les portava en la bujaca per casualitat??? No va anar perquè té por a un debat televisat amb Manolo Vidal, que té moltíssima més experiència i està moltíssim més ben preparat que Jordi Juan i no vol quedar com va quedar el de Comprimís de Gandia, com camot. Ens volen fer creure que un ruc vola.
      11.- El día del ple veurem qui vol manar a qualsevol preu si Carmen Canet, presidenta del ple, impedeix la votació. Veus, això sí que diuen tots els advocats (de dretes i d'esquerres) que si ho fa va a ser personalment resposable d'un delit tipificat i que la condemnaran. No entenc al PSOE de Tavernes. Està donant suport al Bloc que és el partit que està destruint-los. Abans PSOE 8 regidors. Ara Bloc 5 i PSOE 3. Ells sabran..
      Pense que davant de diferents formes d'interpretar la llei pels diferents partits el millor es que, qui no estiga d'acord amb els resultats, que recurrisca al Jutjat i veurem qui té la raó. És molt més senzill que dir tanta tontería i fer tant de soroll. Acò no son unes eleccions. És una moció de censura com tantes que presenta el Bloc o qualsevol altre partit que està en el seu dret. O només pot presentar mocions de censura l'esquerre??

      Eliminar
    4. Per fi un comentari amb trellat. Però trobe que parles massa clar a estos radicals del bloc. Estos no entenen d'arguments llogics. Per cert D'ESQUERRES??. De quant un partit nacionaliste es d'esquerres? Aixo si que es CONTRA NATURA

      Eliminar
    5. Ells diuen que son d'esquerres. No tenen cap ideologia, només que col.locar-se. De totes formes els radicals son roins en tots els llocs.

      Eliminar
  14. Si no tu no saps entendre el que vol dir "jornaler de la política" és el teu problema. Tens un problema de comprensió gran.
    Que és un jornaler? Esta clar no. El que treballa pel jornal. I no busca res mes.

    Jornaler de la política és aquell que està en política per buscar el jornal, perquè no té ni ofici ni benefici. Manolo Vidal, que no tenia faena coneguda després de que tiraren al carrer de la residencia per mala gestio. O al final de la legislatura, que estava cobrant del paro fins que el van fitxar per rascar-se la panxa i anar a Palma de Gandia, vull dir en altres paraules "assessor".
    Eixe és un jornaler. Està està en la política no per servir sino per servir-se d'ella.

    L'alcalde tenia una faena, ara esta en excedencia i no li cal ser un jornaler de la política. Té el seu treball.

    Oblidava: en cap moment va dir que el que treballa i dedica el seu esforç a l'Ajauntament no cobre. Son dos coses diferents, ara igual son massa complexes perquè entengues el sentit i les diferencies, jornaler de la política i polític amb dedicació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segons tu, Jordi Juan es un polític de classe i Manolo Vidal es un tio que no s'entera. Respecte la teua opinió i vas a permetre'm que jo et done la meua. Manolo Vidal es economiste i advocat. Son licenciatures molt adequades per a governar en un poble. Es una persona molt preparada. Ademés té molts anys d experiència en política. És una excelent persona i molt honrat. No vull dir que Jordi Juan no siga bona persona i honrat. Parle com a polític. No està a l'altura de Manolo perquè no té la mateixa preparació ni l'experiència política. De fet a Manolo no li haguera passat lo que a Jordi. Tavernes guanya molt sent alcalde Manolo Vidal i a Jordi li falta el rodatge politic que al llarg dels anys tindrà.

      Eliminar
    2. I diversos masters també no?? I quantes carreres es va traure a distància compaginant l'alcaldia?? Unes quantes!! Quin cervell tu!! Ai perdó, quins diners!! Volia dir... En diners, torrons!! Ai perdó!! Carreres...

      Eliminar
    3. Jordi Juan sera un polític de classe... per ara de la Universitat. Manolo s'entera de tot molt, massa. A Manolo ni a Jordi els caldria cap carrera per ser polític. Fent us del sentit comú i amb coneixements bàsics es pot dur un Ajuntament mitja com el nostre, cal traure el rendiment a l'equip polític i sobretot el rendiment tècnic als funcionaris. Molt millors polítics si haveren governat un 90% per a l'interes del poble així com ho han fet en interès del seu partit. Per això de qualificar-los de bona persona i honrats m'ho reserve, una cosa es la imatge que donen i el tracte correcte amb els votants i altra cosa es el que fan i diuen quan ixes per la porta, que s'en saben unes quantes, dels dos. Molts a eixe Jekyll&Mr.Hyde li diran ser bons polítics, per a mi només seran bons per als seus partits, entenent els objectius actuals dels partits. Si eixe es el rodatge del que parleu, per favor Jordi para! Ja n'has fet prou Kilòmetres!
      Vist el vist pel tripartit, por ens fa el que ve per darrere en quant a polítics, i no sembla vindre cap regeneració de la política, si no ve una revolució o es toca fons, no se jo com acabarà açò.

      Eliminar
  15. 47.000 nanos a l'any seran bruts, i queden lluny dels 60.000 bruts que cobrava Manolo.
    Ara una diferència: Un els cobrava per arruinar l'Ajuntament de Tavernes i l'altre els cobra per salvar l'economia de l'Ajuntament.
    Hi ha prou diferencia, no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manolo Vidal no tenia sou de la Mancomunitat i, per tant, cobrava menys que Jordi Juan. Manolo Vidal arruinat l'Ajuntament??? Eixa es la teva opinió. No la de tots. De fet la de pocs. Tavernes, sent alcalde Manolo Vidal, a millorat moltissim en infraestructures i servicis. S han millorat places, la carretera de la platja, l' institut, etc.... tots ho sabem i vosaltres no ho voleu vore. Ara dis-me que ha fet Jordi Juan en dos anys a part de trencar-se el tripartit?? Salvar l'economia de Tavernes??? Vinga... no contes xistes...no ha fet res

      Eliminar
  16. El que hi ha que vore, en este cas llegir.
    Entonces a Karina qui la tira del govern, el secretari, manolo o jordi.
    Com hi ha que confavular res si eixa decisio depen del Bloc.
    Es que les coses cauen pel seu pes.

    ResponderEliminar
  17. I la pregunta de la setmana. I ara, jordi, Borràs i Vanesa en que treballaràn?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Què preguntes Xe!! D'assessors de Diputació!!!!! Amb xofer i guardaespatlles!!!

      Eliminar
  18. Hi ha que vore la gent que ja dona per amortitzat a Jordi. Alguns inclús ja han encomanat el soterrament. Jo li recomane als "puristes" de l'ètica i als repoartidors de carnet de demócrates que el rematen bé. No siga cosa que resucite i l'invent se'n vaja a fer punyetes.
    Per altra banda conec a un bon gestor de banca privada especialitzat en fer rentables determinats patrimonis. Ho dic per si algun regidor o .....regidora li interessa. I damunt sols pagues un 1% d'impostos. Com lo de l'amnistia de Montoro però damunt més barat i més legal.

    Vaig a ferme un Jack a la teva salut Enrique¡

    ResponderEliminar