miércoles, 22 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR


Manolo Vidal: “La gent de Tavernes si que sap com
 governem i per aixó hem de tornar a fer-ho”

                              (Fes clic sobre les imatges per a voreles més gran)

Tavernes- 22/5/20130

El actual portaveu del PP a Tavernes i candidat a la alcaldia, Manolo Vidal assenyala, davant les informacions aparegudes en les que l’alcalde de la ciutat, Jordi Juan, diu “ja sabem com governa el PP i per això ho hem de tornar a fer”.

Cert es que la ciutadania sap com governa el Partit Popular, ja que cal recordar que les últimes eleccions no les va guanyar ningú més que el partit que ara recuperarà el que les urnes li varen atorgar per que “ja sabien com governàvem nosaltres, quasi la meitat dels vots de Tavernes no donen lloc a cap equivocació”. 

Des del PP sempre hem intentat donar suport als empresaris del nostre poble. Vidal afirma “Es molt bonic anar penjant cartellets pels negocis de la ciutat i, quan venen les obres fortes, li les donen a empreses de fóra”. Bona prova d’esta afirmació es preguntar al govern del BLOC-PSOE. Qui està fent les obres de la nova escoleta al carrer del Desemparats o qui serà qui construixca els nous nínxols al cementeri?.

En quant al llegat deixat pel PP, “este partit va deixar una operació bancària preparada per a poder fer front a l’actual situació que està vivint el poble i que vostés han malgastat a més de tornar part d’aquest import”. Des del PP, sempre hem treballat per pagar a la gent del poble, “quan agafarem el govern en 1995, no podíem ni comprar una clau per a tancar la porta de l’ajuntament”. Respecte al fum que el senyor alcalde diu que estem venent, “es moment de vore alguna alternativa al complex mediambiental i tecnològic que es tenia projectat i que amb la no construcció de la depuradora, no serà possible”. Això si que es vendre fum.

“No donar la oportunitat a una ciutat a que prospere i puga mirar cap al futur, que amb el BLOC i el PSOE al govern, ha estat un tant negre”. Des del nostre partit, i des del primer minut anem a treballar per retornar als veïns esperança i il·lusió en un projecte humà, de interés social, per a construir junts el futur del nostre poble “Tavernes .

    



27 comentarios:

  1. Manolo, Manolo!! No et poses el nivel tan alt. A vore si quan entres, no eres capaç de obrir la picina i quedes mal.

    ResponderEliminar
  2. Manolo es capaç d'obrir la piscina, el pàrquing, el viver i l'escoleta a la platja. Ara, d'on traurà els diners baixant l'IBI i ajustar-se al pla d'austeritat es un enigma. Esperem que al menys convide a empreses locals als concursos de contractes.

    ResponderEliminar
  3. Diu el PP que a l'any 1995, quan van entrar, no es podia comprar una clau per tancar la porta. No diu que a l'any 2011, quan el van deixar, no hi havia ja necessitat de comprar cap clau i tancar l'Ajuntament perquè dins no hi havia res que tancar, ni protegir. El PP havia deixat un ajuntament arruinat i sense un clau (de diners). Sort que va deixar l'edifici i no el va vendre en subhasta per pagar.

    Qui està fent les obres de l'escoleta del carrer de Desemparats? L'empresa que es va presentar i va oferir millor preu. I això s'ho estalvia la Generalitat que paga. No li pareix be?
    ¿Quantes del poble se'n van presentar? No cap. Se'n va presentar alguna? El PP desconeix que es un concurs public potser perquè ells això no ho gasten i totes les obres les adjudicava a dit, als seus amics, i al preu que li passava pel cap. Així ens trobem obres com un carril bici de 200.000 euros que no va a cap lloc, o camps de futbol 7 sense il·luminació i altres sense drenatge, o instal·lacions fetes en un sector privat com el sector 12, que en 200.000 euros no es va executar ni la meitat del projecte. ¿On està la il·luminació? On estan els waters i dutxes? On estan les pistes que falten? Va. Contesteu-ho. El que no se jo es com estos tontos del govern actual no ho han tirat al fiscal. Aixo i alguna cosa més.

    Si es veritat el PP va deixar una operació bancaria de 5'7 milions de prestec, demanant en novembre del 2010, que en maig del 2011 ja havia volat. No s'ho van gastar en una operario per tapar les pòlisses? .

    Els ninxols del cementeri els fara l'empresa que va oferir millor preu en el concurs. Li torne a repetir al PP el mateix: estos del govern d'ara gasten el concurs mentre vosaltres gastaveu el dit. I aixina va anar: mireu els ninxols que fereu fa uns anys: s'estan caent perque no estan ben fets, tenen mancances en l'estructura i en la cimentació. S'ha de refer moltes coses perquè hi ha perill que uns caiguen damunt dels altres.

    Aneu a treballar per a què? Per tornar a plantar palmeres, vendre fum en la ciccumval·lació i parc del Cantalot, per posar-nos els collons a la gola quan plou al Vergeret, o es que voleu destrossar alguna cosa mes en el poble com fereu en el Passeig i damunt que tinguem que pagar 2'4 milions a l'empresa pressumptament amiga a qui oferireu el negoci, o voleu concedir més obres com fereu amb la piscina a una empresa de parquets (per cert, perquè una empresa de parquets?) i acabar d'arruinar el poble, arruinar de nou l'Ajuntament com algu ja va fer quan era gerent d'una residència. Eixe futur no el volem.

    Per cert Sr. Administrador, vosté que es expert en la piscina, voldria saber que li sembla eixa nota que publica sobre la piscina en relació a la veracitat del que es diu. Vosté que coneix bé el tema ens pot il·luminar. Vosté sempre ha dit que l'Ajuntament no tenia res a vore amb eixa obertura per que hi ha una concessió i es la concessionaria, l'empresa de parquet (perquè una empresa de parquet, Sr.Administrador?). Esperem les seus savies paraules, escrites en este cas. I esperem que es mulle en parquets, abans que altres aprofiten i s'emporten el merit d'aclarir coses sobre la piscina. Endavant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique vostè que sap tant per que no ho investiga? És de veres que el PP sempre contractava empreses de fora? És de ceres que no treia mai les obres a concurs? Que ho feia per decret d'alcaldia? És de veres que els nínxols que va mer Manolo estan caent a trossos? Quin respecte és eixe per als nostres morts??

      Eliminar
    2. Primer no se tant i segon no em consta rés del que dius, entre altres coses perquè per llei s'han de traure a concurs les obres a partir de certa quantitat , i no he vist nitxols ruinosos i si hi han, per a això hi ha un plaç de garantía contra la constructora.
      A més ,a tots ens consta vore treballant els darrers anys a empreses com Estruch o Grau pascual pel poble en obres públiques com les que he assenyalat més abaix .

      Eliminar
  4. Els del Bloc no diuen mai una veritat ni per equivocació. A veure... si, si... l'oferta més baixa... entre quantes ofertes?

    MENTIDER!! Digues: per a fer els nínxols, vam escollir l'oferta més baixa de les 3 empreses que vam convidar a participar. Les del poble ni es van enterar. Això és donar la informació com cal.

    ResponderEliminar
  5. A mi me pareix molt acertat això de que Enrique aclarixca la piscina per que parles amb uns i el diuen que l’Ajuntament no te res que vore per que ho ha donat a una empresa i li toca a l’empresa obrir i els que han fet eixe paper diuen que no esta oberta per culpa del tripartit. Jo no m’aclarixc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La piscina té una concessió de 40 anys a una empresa, però es pot rescatar perquè està no ha cumplit amb els plaços com es evident.
      Però segon tinc entés, això val diners com ha passat amb el pàrking, sobre 1.300.000 euros . Pel tant evidentment uns i altres tenen raò en part al dir que es va adjudicar amb els informes técnics en contra a una empresa gens solvent i d' ahí a lo que hem arribat, i els altres al dir que si havera voluntat política la piscina estaría oberta, fent un prèstec més com s'ha fer per al pàrking .

      Ara, jo vos dic una cosa, si l'obrim serà de segur deficitaria i probablement en prou, perquè es calcula fa falta un millar de socis fixes per a cobrir gastos i en estos moments de crisi, dificil ho vec, ahí teniu les noticies variades que han eixit en la premsa sobre piscines cobertes municipals i privades d'altres pobles que han tingut que assumir els ajuntaments o inclús tancarles per no poder fer fornt els concesionaris .

      Es més, jo i per motius professionals la he estudiat amb possibles interessats, tres en concret,i encara que la piscina es barata, es dir, 1,3 milions en 40 anys es molt bon preu perque a més, i això no se ho creien fins a que ho va ratificar Carmen Canet, no hi ha cànon anual d'explotació, els números no quadraben i ningú es va fer endavant . De fet, em consta que la concesionaria huí per huí seguix intentant traspasar la concesió i, damunt, guanyar diners i no troba comprador tampoc, pel mateix, els números no ixen .

      I a açò hi ha que afegir-li que també em consta que ninguna entitat bancaria li vol prestar a la concesionaria els diners necessaris per a posar-la en marxa, uns 300.000 euros mínim tinc entés, i es normal perquè dita empressa sols té com a bens la concessió, i pel dit esta no es ningún xollo . Si a una mepresasa com FG amb patrimoni i pedidos en firme no li financien, em diràs tú a mí quí financia a ésta !!! Ni el tato .

      Així que abans de obrir-la jo estudiaría i molt a fons si no val la pena mantindre-la tancada però amb messures per a que no s'estropetje més si cap, com per exemple arreglar les goteres que hi han i que han estropetjat el parquet d'una sala de dalt, cambiar la pendent de les eixides d'emergència que tiren quant plou l'aigua cap a dins en vers de cap afora, o tindre l'aigua tractada per a que no danye el gresite, i a voreles vindre .

      Eliminar
  6. El señor Robinjut i les seues inexactituds. El repte a que demostres, ja que has parlat, a que no s'han convidat empreses locals.
    Un altre tema es que no es presenten, com en l'escoleta del carrer de Desemparats o en el cas dels ninxols que van hi haver locals que convidades no es presentaren, o si es presenten ho facen amb ofertes més altes.

    Ara si dius que esperes que conviden a les empreses locals perque abans no ho feien ni feien concurs i tot ho feia a dit, calle.
    El recorden que moltes empreses dels plans E de Zapatero i del Plan Camps eren de fora.
    Per cert, l'avinguda de la platja si no em falla la memoria era una emrpesa del poble, per exemple.

    Sr. Administrador: vosté que té ma en tots els llocs i molts amics en el govern i l'oposició per estar al mig, ¿pot dir-nos quines empreses treballaren en el plan E i en el Pla Camps. ¿Eren de fora o del poble?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De tot:
      En el Plan E, algunes obres les varen fer empreses locals com Grau Pascual o Const. Estruch , i crec que inclús Felmarp , com, recorde, algunes plaçes dels sequers o voreres del centre com la de Dr. Fleming, o la peatonalització de Teodro Llorente o Sant Agustí . Altres, empreses de fora però en molts casos no oblideu es necessita la qualificació d'empresa d'obres públiques o algo així per a cert tipus d'obres , que fa que a algunes d'elles no puguen optar tots.
      En la platja , plan Camps, eren forasteres .

      Eliminar
    2. Inexactituds en que, Sr. Anònim?
      Cal llegir espai i pensar el que s'ha llegit. Només dubte de que el PP obriga totes les obres estancades al poble sense pujar impostos i sense tornar a endeutar-se. Despres també opine que deurien convidar totes les empreses locals amb capacitat als contractes menors, on tenen la legalitat per convidar a dit o negociar directament elles. Dels actuals no havia dit res, parlar d'uns no vol dir que opine res dels adversaris, l'afany de protagonisme dels polítics no es problema nostre, pero ja que vols que opine (si així es senten mes importants), diré que tots han clavat cullerada en les osicions i contractacions i han pressionat empreses, amb diferents mètodes i intensitat, pero tots amb la mateixa filosofia. I no cal que ho diga jo, ho poden dir Ginés,Chofre,Nyau,Jorge,Amador,Troyanos,Obrint Pas i tanta i tanta gent i tanta i tanta empresa.

      Eliminar
  7. algunes obres nomes? o siga que hi havia gent de fora fent altres obres. no ho acaba voste d aclarir (em falla teclat). jo ho acabe de vore en la competencia i hi ha molta gent de fora, aclarixca ho, please.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Evidenment i he dit el perquè : Per a cert tipus d'obres fá falta una qualificació que no tots tenen . Altres vegades es el volumen de l'obra a fer , lo com'plex d'esta o el tipus ( exmple l'avinguda de la platja o la Casa de la Cultura )el que fan que a empresses locals no les interesse, o simplement no siguen competitives front a altres especialitzades en elles .

      Però la tònica ha sigut en obres menors que les feren empreses locals com les que he asenyalat .

      Eliminar
    2. P.D. Estem parlant d'obres on la contractació depen del ajuntament, bé per delegació com es el cas ara de la placeta del tio Juliet, es a dir, un obra pagada per administracions superiors però que deleguen la contractació de les obres en este, o d'obres de inversió municipal sufragades a càrrec del pressupost municipal (per exemple nitxols normalment salvo subvencions ). En altres l'ajuntament ni fica ni lleva .

      Eliminar
  8. Però hi havia o no empreses de fora en el Pla E i en
    el Pla Camps? No se n´ísca per les rames i conteste SI o NO. El PP no dóna tantes explicacions. Ell diu que el govern ho dóna als de fora i es queda tan tranquil, sense explicar res. Per que vol vosté justificar-ho?
    Li ho repetisc: SI o NO. Clar que SI.
    El PP va contractar moltes obres del pla E i pla Camps a gent de fora i ara dos miseries d´obres que es fan, i quan no s´ha presentat gent del poble, trau foc per la boca.
    HIPOCRITES. I el Sr. Administrador justificant?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina part de "evidenment" no entens ? Ho dic més clar , pareix ser que no ho entens o vols clavar el clau per la cabota ( ho dic perquè jo no jusifique ni deixe de justiifcar rés, sols dic el que sé, que ja es prou ) : SI, per exemple l'avinguda de la platja, financiada en el pla C, la va fer una empressa de fora . I com eixa moltes més . I en quant al Pla E algunes sí i altres no, per exemple les de voreres, fetes la majoría per empreses del poble , o la font de els granotes feta crec per uns de fora . I altres en part, com per exemple el carrer Metge Grau en que participà Grau Pascual fent els calveguerams .
      I es que no podeu entendre alguns que si no som dels vostres no es perquè sigam dels altres, no has llegit l'editorial els d'enmig ? Doncs ale, a llegir , per les rames van les mones .

      Eliminar
  9. Considere que en el tema de la piscina ni diu tota la veritat. Atenció no dic que diga mentires.

    L´empresa no ha renunciat a la concessió. Va demanar prorroga per vore si podia capitalitzar-se dins del concurs de creditors i l´Ajuntament la va concedir i tots tots tots, PP inclós, estigueren d´acord.
    La paraula esta per complir-se i vosté sap que se li estan donant al màxim de facilitats.
    Que hauria dit vosté i el PP si l´Ajuntament hagues dit a l´empresa que fora, per no cumplir els temps.
    Segur: que poca paraula de Jordi Juan, vol enfonsar una empresa perque l´obra era del PP, vol aprofitar-se del treball de l´empresa, etc, etc. Que ens coneixem.
    No ha parlat encara d´empreses de parquet. No ha dit que una empresa de parquet de fora monta una UTE per fer la piscina i novata i tot i en contr de l'informe de la Intervencio guanya a FCC i se li dona la piscina. ¿Per que? Voldria coneixer la seua opinió.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En tot cas digues que dic el que sé, no vaig a inventar-me el que no sé, com fan altres . On he dit jo que l'empresa vaja renunciat a la concessió ? I li dic que per moltes facilitats que li donen, que li les donen entre altra cosa perquè ningú, per molt que diga ara el PP, vol el mort pel dit i volen apurar per vore si l'empressa es capaç de remontar, em consta que no troba financiació, també pel dit .
      I d'on trau vosté que jo diría açò o allò si el PP l'havera rescatat ? Li dic el mateix que el de abans, no perquè no sigam dels de vosté som dels altres, llixga l'editorial els d'enmig .

      Diu vosté que ens coneixem, doncs crec que poc però no ho se perquè vosté no dona la cara pel que no puc dir el mateix .

      I en quant a l'adjudicació, crec que he dit ben clar i si no li ho reafirme ara, que es va concedir a una empressa sense experiéncia ninguna i contra els informes dels técnics . I que ójala l'havera fet FCC perquè tendríem una piscina almenys acabada donat que una empresa com eixa no es pot permetre tacar el seu nom ni per una quantitat que en el resultat final económic d'eixa empresa son picoretes, a més de qu'es juga la qualificació técnica per a fer més obres públiques .
      En quant a l'empresa del parquet no sé a que es referix vosté, ho aclarix ? gràcies .
      En quant al perquè li se dona a eixa empresa, pregunteliu vosté al senyor Vidal, jo tampoc m'ho explique .

      Eliminar
  10. Enrique:
    Este blog pareix més una consultoria que un lloc de debat.
    L'unic que fa és preguntar-te a tu.
    No aporten res de bo.
    Si volen asesorament que vajen a la teua empresa i si volen informació municipal que vajen a l'ajuntamento però que no façen que tu ho contestes tot.
    És un consell Enrique.
    Estas fent un bon treball en moments complicats.

    ResponderEliminar
  11. Veus Enrique als Pperos ja no els interessa. Quan entres en detalls i els tombes les mentires que diuen, ja van en excuses. Però els que estem al mig volem saber. Som l'intermedio dels blogs, no de la 6 pero igual els fem la competencia un dia.

    Anem als parquet. Es diu pel poble, i els rumors son l'antesala de la noticia encara que esta l'han segrestat tots, el govern anterior i el d'ara por no armar lios, que una empresa de parquets de la Safor va muntar pressumptament la UTE perquè una altra empresa de parquet del poble que li devia diners, presumptament, li va dir que l'ajudaria en la concessiio com una forma de agrair-li la paciencia que tenia. Eixa empresa de parquet del poble, es diu que estaria relacionada amb un exregidor del PP molt aficionat a fer de xófer d'un exalcalde i que es diu hauria quedat molt mal amb gent del mateix partit seu per no haver-los pagat. Vosté això que beu de tantes i tantes fonts no ho sentit mai?
    Si em diu que no sap res, m'ho crec de vosté. Si diu això es fals, no creu voste que caldria fer una campanya aclarint-ho perquè no es questio que es diguen falsetats pel poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat, no ho sabía però tampoc li done massa credibilitat, em pareix tot molt complicat, perquè el cost de fer una empressa i després arriscarte amb un projecte com este i que t'ixca mal com ha passat, no crec compense ningún deute . Ara, de més grosses se'n han vist ...

      Eliminar
  12. El Partit Popular va adjudicar obres per valor de 4 milions d'euros els darrers anys del govern de Manolo Vidal a empreses de fora:

    En el Plan E de Zapatero va adjudicar a 7 empreses de fora del poble obres per valor de 1.700.000 euros. El Braç Treballador el va adjudicar a Jarquil Andalucía SA per valor de 540.945 euros i en el Pla Camps les Obres Avinguda Platja per valor de 1.700.000 euros a una UTE de fora.

    ResponderEliminar
  13. Enrique jo no he dit que tu has dit que l'empresa haja renunciat a la concessió.
    Jo he dit que l'empresa té una concessió, no ha renunciat a ella i l'Ajuntament li ha donat totes les facilitats perquè intentara aconseguir la capitalització. Es aixina o no?

    També he dit que si l'Ajuntament haguera recuperat la concessió sense donar cap oportunitat a l'empresa haurien vingut les queixes i les acusacions de voler afonar l'empresa. ¿Qué vosté no ho diria? Ho retire i m'alegre, de veritat. Però vosté i jo ho sabem que el PP ho hauria dit.

    Per cert, l'empresa de la piscina és del poble? Com que el PP tot ho dona a les empreses del poble....

    ResponderEliminar
  14. La ignorancia es molt atrevida em diu sempre la meua iaia i potser ella que està al tanto del que passa pel poble estiga pensant quant ho diu en Manolo Vidal i les notes de premsa que fa tantes voltes.
    Parlem de l'escoleta del Carrer dels Desamparats.

    Manolo Vidal ignora que per la quantia de l'obra totes les empreses del poble no es poden presentar al concurs. Queda clar que Manolo Vidal, tal com parla en la nota, ignora que cal una qualificació i no la tenen totes les empreses del poble.

    També sembla ser que ignora que es van presentar més de 20 empreses de tota Espanya i que entre altres condicions, es podien oferir millores en el projecte per puntuar més, unes millores que com es natural i pareix ser que Manolo Vidal ignora, sempre es consideren a carrec de l'empresa.

    Manolo Vidal ignora que només una empresa del poble va presentar oferta i damunt ho va fer amb les ofertes de millora pagades a part, és a dir, no eren gratuïtes per tal de puntuar.

    No cal ni dir, però igual Manolo Vidal ho ignora, que l'empresa del poble va quedar a anys llums de l'adjudicataria, una empresa valenciana.

    No cal que em done les gracies per la informació. Informar és la millor manera d'acabar amb la ignoráncia.

    ResponderEliminar
  15. Tot això està molt bè. El PP ho ha fet de p... pena. Però algú pot dir-me perque Jordi ha permés que és desmantelle el viver d'empreses i que el mobiliari s'haja traslladat al jutjat!!!

    Ningú diu res s'açò i es greu (ni tampoc que fora mentira). Així que quan el riu zona, qudols grossos baixen.

    ResponderEliminar
  16. Jo t'ho diré ja que l'Administrador no ho fa: perquè en l'epoca de Manolo, la passada legislatura, el Ministeri de Justicia estava exigint a l'Ajunament un lloc perquè era laboralment un perill per a la seguretat dels treballadors del jutjat el local del Carrer La Barca. I l'Ajuntament del PP es va comprometre a donar un lloc urgentment, pero mai no ho va fer.
    El nou govern va fer un intent de complir i volia anar a l'edifici de la plaça Major del local de la CENS, i no va poder ser perquè no era municipal. I l'últim recurs va ser anar a l'antic Hospital. Però s'havia de dotar de mobiliari i com no hi havia un puto euro per poder fer-ho ni disposició pressupostaria ES VA AGAFAR EL MOBILIARI DEL VIVER D'EMPRESES QUE NO HI HAVIA NINGU I NO LO OCUPAVA NINGU per tal de poder donar un lloc i cumplir l'obligació de l'ajuntament que MANOLO VIDAL I EL PP no van complir mai.
    I eixa és la història.
    I se li va dir a la regidora Vercher que no es preocupara, que posar les 4 taules i les 4 cadires, les 4 impresores i els 4 telefonos que caldria per a dotar el viver de nou noera problema, que nomes algu estigues interesat en ocupar un despatx se li dotaria.( a vore si comprenen que el viver no es va desmantellar com a institució, sino que no tenia taules) . La regidora no va atendre a raons tot i que no tenia cap demanda d'ocupar el viver. De fet en tot el temps del viver només una persona va ocupar un despatx i casualitat, el germa de Karina Vercher.
    Tota la culpa el PP i el SR. Manolo Vidal per no complir mai el que havia acordat en el ministeri de justicia per traslladar el jutjat. I ara que vaja l'Administrador i li ho pregunte a Carmen Canet i després que confirme si es veritat o mentira.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per alusions, que jo no dic què ? La veritat, hi ha vegades que ja hem pert .

      Per cert, tú consideres que un viver d'empreses es ficar unes tauletes en un lloc concret i prou ? I una persona per a assesorar sobre creació i desenvolupament d'empresses no ? I mitjans telemàtics ?
      Açí en este mateix blog o en qualsevol web d'informació general trobaràs que es un viver, llig-teu i després parlem, perquè per a ficar unes tauletes i prou millor les fiquem en l'ajuntament, ahí baix l'escala mateix, i així almenys tens les ventanilles municipals prop per si tens que fer tràmits municipals, i a més tens calefacció , aire fresquet, pixaors, pot imprimir en l'impressora d'Enrique el de cadastre i fotocopiar en la del registre d'entrada... SIGAM SERIOSSOS .

      I si algú va utilitzar el poc viver que havía, encara gràcies perquè no estaba en marxa i ja tenía un interessat, així siga el germà de Karina, Llum, Pepe o Vicent , i menys encara publicitat de que existía .

      I es que si un servici públic com este no el fiquemm en marxa perquè no hi ha demanda, al final la mitad o més del servicis no els ficarem pel mateix, per exemple el bus a la platja en hivern .

      Dificilment hi haurà demanda si no el fiquenm en serio i el publicitem, i més en una època en que no es crea autoocupació ni borratxos de vi .

      Eliminar