domingo, 19 de mayo de 2013

Última hora : KARINA VERCHER SOLICITA LA REINCORPORACIÓ A LA SEUA PLAÇA DE TREBALL EN CATALUNYA

Demà mateix pel matí, la regidora que s'encontra en Catalunya,  va a solicitar la seua reincorporació a la seua plaça d' educadora en un centre educatiu català . ¿ Pel tant tenim que deduir que no pensa ostentar ninguna delegació en un govern popular  ?.

Així mateix nega totes les informacions aparegudes recéntment sobre que la moció va ser pactada fà un temps i amb instàncies superiors a la local, i per contra assenyala que tot es va acordar en unes poques hores i a nivell local . 

NOSALTRES COM SEMPRE NI FIQUEM NI LLEVEM, SOLS ESCOLTEM A TOTHOM QUE AMB NOSALTRES VOL PARLAR, INFORMEM I CADASCÚ QUE ANALITZE I TRAGA LES SEUES PROPIES CONCLUSIONS .

13 comentarios:

  1. ara vorem si Jordi tambè torna a la seua activitat docent.

    ResponderEliminar
  2. L'alcalde de Gandia Torró ja ha confirmat que va intervindre en el pacte. Ho diu el diari de hui. Esta dona cada vegada que obri la boca menteix. Enrique una pregunta: Tu creus que els 800 votants que van votar a Karina en les eleccions volien que s'aliara amb Manolo Vidal?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. AL CÉSAR LO QUE ES DEL CÉSAR : Torró sols reconeix va intervindre qunat Vidal li consultà, i semrpe després del plenai dels pressupostos .

      I no, no crec que els votants d'EU estiguen contents en que s'alie amb el PP .

      Eliminar
  3. Els 800 votants d'EU volien votar a Jordi. Pensaven que Jordi anava de cap de llista d'EU.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que no saps que sí, el dia del pleno que feren alcalde a Jordi els d'eu pegaren una alenà de tranquilitat. Volien això. Mira ara com estan.

      Eliminar
    2. No savia que el dia del pleno estigueren els 800 votants d'EU dins del plenari. Tanta gent cap allí dins?
      A més els d'EU estaven rabiant perquè havien anat diguent per tot Tavernes que Karina anava a votar al PP o a si mateixa (perquè mai els va dir el que anava a fer), i que si el PP l'havia subornada. A més els va acusar de pressions i amenaces i el col.lectiu d'EU (o millor dit del Partit Comunista) estaven que es menjaven els punys.

      Així que eixe dia, d'alenà res de res,

      Però tu has vist qui representa el colectiu d'EU? A les pròximes eleccions EU no traurà ni 300 vots.

      Eliminar
  4. Que diga que haja intervingut no vol dir que ho haja fet avans del plenari del dia 6 com esteu diguent. Inclós si haguera sigut aixina, demostraría la nefasta estrategia política de Jordi.

    La campanya que esteu fent d'anar diguent que Karina és una transfuga, se la podeu aplicar al vostre caducat govern, ja que si ho fora (transfuga) també ho ha sigut amb vosaltres.

    Com es pot vore, no saveu perdre! Heu jugat molt mal les cartes i ara no accepteu la derrota.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira qui parla de no saber perdre, si només perdre ja vau borrar tots els ordinadors, mira qui parla de saber perdre. Quan Karina va votar a Jordi era d'EU i representava a EU. A qui representa ara? De quin partit l'han expulsada? A qui ajudarà a fer la moció?? Pues això, Karina és una TRÀNSFUGA en majúscules.

      Eliminar
    2. Nefasta estratègia política??? Fer una moció de censura amb una trànsfuga és una estratègia política??? Aixina ens ha anat de mal en este poble amb el PP...

      Eliminar
    3. Germans!! Abans de parlar de transfuguisme pregunteu als principals dirigents d'EU i COMPROMÍS ja que tots ells es varen acusar fa pocs anys de ser trànsfugues... SI, SI, Gloria Marcos, Mònica Oltra, Morera... i un sinfín.

      Eliminar
    4. Encara no heu justificat el per què ara és una trànsfuga i quan formava govern amb el BLOC i PSOE no.

      O es que penseu que en un postulat?!

      Eliminar
    5. A vore si resulta que el Bloc i PSOE son els unics que poden actar amb la dreta, es diga PP o Aliança Popular.

      Si es que son tan hipòcrites que no volen que els altres facen el mateix que ells han fet. I damunt els critiquen i els envíen al infern per pecadors.

      Hasta Eduardo Bononad d'EU es va aliar amb la dreta en l'ultima etapa de la seua legislatura.

      ¿Algú pot negar-ho?¿Algú pot contrastar les dades?

      Eliminar
  5. Jordi està tirant al resto. L'unic que li queda és l'alcaldia. Es veu que no te on caure mort!

    ResponderEliminar