martes, 28 de mayo de 2013

Grup Muntanya Valldigna, CONCURS FOTOGRAFIA

Concurs fotografia digital
I CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL “ELS NOSTRES PARATGES NATURALS”:
L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny de 2013, i per tal de promoure els bons usos mediambientals en el nostre territori, ha creat este concurs fotogràfic d’acord amb les següents bases:
1. Participants. El concurs estarà obert a tots.
2. Descripció i presentació. La temàtica del concurs serà els nostres espais naturals o paratges emblemàtics de la Valldigna i, en especial, aquells on es realitzen campanyes de sensibilització mediambiental o participatives a l’aire lliure, i d’acord amb el títol del concurs.
3. Procediment de participació i selecció. Per a participar-hi cal enviar:
  • Màxim 3 fotografies per participant,
  • Format digital JPG o TIF
  • Amb una grandària mínima de 1.024 x 1.024 píxels.
  • El pes de l’arxiu no ha de passar d’un màxim de 3 megabytes (Mb).
  • En un únic correu a la següent adreça: concursma@tavernes.org
  • En el cos del missatge s’hi hauran d’incloure les dades personals (nom, cognoms, data de naixement, NIF o NIE de l’autor o del pare, mare o tutor en cas que siga menor, telèfon de contacte, població i, si és el cas, col•legi).
  • Cada fotografia tindrà un títol o lema clarament identificatiu i un breu resum o explicació que relacione la foto amb la temàtica del concurs.
  • No s’acceptaran fotografies realitzades per persones distintes a l’autor o que no siguen propietat de l’autor.
  • Les fotografies no poden ser alterades electrònicament ni per qualsevol altre mitjà. Tampoc s’acceptaran fotomuntatges. Es permetran correccions mínimes de color i lluminositat.
  • No s’acceptaran fotografies premiades en altres concursos.
L’organització podrà revisar i descartar les imatges que no tinguen relació amb la temàtica o que puguen resultar de mal gust o ofensives.
4. Premis. Hi haurà tres premis, segons la categoria infantil/juvenil o adults. Els premis infantil/juvenil (fins a 16 anys) tindran relació amb la temàtica del concurs: el primer una bicicleta de muntanya, el segon una càmera fotogràfica, i el tercer material de muntanya. Per als adults s’estableixen tres premis econòmics: primer premi 200 euros; segon premi 100 euros; tercer premi 50 euros.
5. Termini de presentació. 2 de juny de 2013.
6. Resolució del jurat i lliurament de premis. Un jurat format per especialistes i professionals de la fotografia, representants del Centre Excursionista i del Grup Muntanya Valldigna, i dos tècnics de l’Ajuntament decidiran les fotos premiades. Els premis es lliuraran en un acte oficial en el Molí del Pla el dia 15 de juny a les 12:00h. L’Ajuntament es reserva la possibilitat d’organitzar una exposició amb totes o part de les fotografies presentades al concurs. Els criteris d’avaluació del jurat seran la creativitat i la qualitat fotogràfica. La selecció dels guanyadors serà a discreció absoluta del jurat i la seua resolució serà definitiva i inapel•lable. L’organització del concurs no atendrà al telèfon ni respondrà les consultes orals o escrites sobre el desenvolupament.
7. Condicions de cessió, protecció de dades i exoneració de responsabilitat. La participació en el concurs suposa que totes les fotos guanyadores passaran a un banc d’imatges, que podrà ser usat per l’Ajuntament de Tavernes indicant el nom de l’autor cada vegada que faça ús de les fotografies. Els participants donen el seu consentiment perquè les dades sol•licitades puguen ser incorporades a un fitxer de titularitat municipal que té com a finalitat el desenvolupament del concurs i futures comunicacions amb els concursant, els quals podran exercir el dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant un escrit dirigit a l’Alcaldia d’este Ajuntament, conforme a la Llei Orgànica sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal. La simple participació en el concurs implica l’atorgament del consentiment per tal que la seua fotografia siga visible, en obert, en la web oficial de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, així com en els canals socials (Facebook, Twitter, Tumblr i Flickr). L’Ajuntament de Tavernes queda exonerat i no es fa responsable si el participant incompleix qualsevol garantia en matèria de drets de propietat intel•lectual, així com de qualsevol responsabilitat que puga derivar-se de d’incompliment o del compliment defectuós d’estes bases per part de les persones participants en el concurs.
8. Base última. Totes les persones que decidisquen participar en este concurs s’obliguen a acceptar i a complir estes bases, i l’organització resoldrà les qüestions no previstes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario