martes, 14 de mayo de 2013

AHIR, UN DÍA DE MOLTES " REFLEXIONS EN EL QUADERN "


Ahir acabarem amb 1.122 entrades, i el que per a mi es més important, 56 comentaris . El motiu d'este blog, com he dit altres vegades, es promoure el debat, la reflexió sobre els temes tractats, i les xifres ho ratifiquen : Objectiu, una vegada més , aconsseguit .

Està clar que per a rebre una informació completa però sense afegits partidistes, objectiva, neutral, els lectors vallers van elegint cada día més este blog .

Però el que dic : Açò no sería possible sense vosaltres, estimats lectors, el blog el fem entre tots, així que de nou una vegada més, Gràcies .

5 comentarios:

  1. UNA REFLEXIÓ PER LA MEUA PART : La majoría de comentaris rebuts ho son a favor de Karina o en contra del govern local, i sols uns pocs en contra d'aquella .
    Que vol dir açò ? Vosaltres mateix .

    ResponderEliminar
  2. Una reflexio per la meua part.Tu saps, com tot lo mon sap, que Karina només es te a ella, a Emilia Taengua, a Manolo i als seus germans, es facil endevinar d'on venen els comentaris i perquè els fan. Que els del PP no son tontos. No cal anar a la Sorbona per saber que volen copar tota la informació i a base de mentires convertir una gran mentira en una veritat.

    ResponderEliminar
  3. Que volen fer-te la pilota?

    ResponderEliminar
  4. Un día d'estos vos parlaré del "tonto útil" que al final ressultà que va ser més llest que ningú ...

    ResponderEliminar
  5. Parla home parla quan més parles més lectors li lleves a la Cotorra.

    ResponderEliminar