martes, 21 de mayo de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

COM ERA D'ESPERAR, SEGUIXEN LES NOTICIES EN LA PREMSA COMARCAL SOBRE LA CRISI DE GOVERN EN TAVERNES I LA MOCIÓ DE CENSURA . AIXÍ TROBEM QUE :


LAS PROVINCIAS :

«No soy una tránsfuga porque no he abandonado ningún partido»



LEVANTE-EMV :

Tavernes recurre el auto judicial que permitió presentar la moción de censura

No se a que es referix esta noticia donat que este periòdic no deixa llegir en l'edició digital la mateixa, però suposse que es referix al recurs del ajuntament contra les messures cautelars que permitiren a Vercher tornar a formar part del grup polític d'EU i amb això signar una moció de censura .

De segur no serà el darrer acte jurídic, doncs no tardarem en tindre noticies, suposse, sobre un recurs contra l'admissió a tràmit de la moció per part del Secretari, per a tractar de suspendre en segon lloc si no s'admitira este la celebració del pleno de la moció i com a últim i si fallen abdós, la suspensió cautelar del resultat de la moció fins a que decidisca el jutje civil sobre l'expulsió de EU de Vercher .   

Estic convençut que el tema no va a acabar, si es que comença, amb el plenari de la moció de censura, i que anem a tindre tot en l'aire una bona temporada amb l'inestabilitat que això comporta, en tot cas rés de bò per a Tavernes : Recordemo per a lesproperes eleccions locals .

3 comentarios:

  1. El que és curiós es que per una banda diguen que ja és una trànsfuga i per altra recorrixen el auto judicial.

    Una de dos, o espereu al recurs del auto per a dir que és una trànsfuga. O si ho és, per a que recurriu el auto, si ja ho podeu demostrar i fer enrere la moció.

    Contradiccions en trobareu 1.000.

    ¿Están reconeguent que a hores d'ara la Moció és legal?

    A vore si resulta que després d'estar tot el dia donant la palisa amb la paraula trànsfuga, esteu regoneguent que no ho és.

    A més, l'efecte "boomerang" us colpejaria a vosaltres també, ja que de ser trànsfuga ho hauria sigut dins del govern de Bloc-Psoe.

    ¿Estem davant d'un cambi d'estratègia?

    ResponderEliminar
  2. Imaginem-nos per un momento que un jutge decideix suspendre la moció de censura a Tavernes.

    ¿Com tira endavant Jordi el seu govern que està en minoría?

    Recordem que sèstà treballant amb pressupost prorrogat i l'única maniobrabilitat posible son les modificacions de crèdit que s'han d'aprobar per majoria al plenari (ara están en minoría i podrien ser rebutjades).

    Si presenta de nou els mateixos pressupostos, el més probable es que no s'aproven.

    L'unica opció, per a poder treballar amb normalitat sería fer les modificacions que Karina demana i aprobar-los.

    Amb aquestes opcions queda clar que el govern de Jordi ha quedat molt mermat amb tot el que ha succeït en aquests últims dies al govern municipal. l'actual govern està defenent que aquesta forma de funcionar és la que més interesa a Tavernes.

    ¿Quin interés te l'actual govern de permanéixer en el govern, amb la poca maniobrabilitat que va a tindre per a gestionar el municipi?

    ResponderEliminar
  3. UNA D'HIPOCRESIES:

    L'Alcalde Jordi Juan, està duguent a terme una campanya de desprestigi a l'openent (tant al PP com a Karina) basada en la més burda de les hipocresies.

    - Parla de transfugisme, quan ell sap bè que això ho decidirá un/a jutge. I que en cas que així es resolga, ell haurà governat tambè (encara que li pese) amb una trànsfuga.

    - Parla de la usurpació de més de 800 vots als votants d'EU. Aleshores Jordi, tu n'has usurpat més de 2.500 vots, ja que t'has passat pel folre el teu programa electoral amb el qual et presentares als passats comicis (no has complot cap dels punts del teu contracte amb els ciutadans de Tavernes).

    - Parles de pactes antinatura. Quan saps bè que tots els partits d'esquerra que han tingut representació a l'Ajuntament de Tavernes, han pactat amb el PP (antiga Aliança Popular). És més, vosaltres el Bloc, s'associareu amb el PP d'Eugenio per a que aquest accedira per 1a vegada a l'alcaldia. Inclús Eduardo Bononad es va asociar amb Aliança Popular.

    - I parles d'espontaneïtat en les manifestacions contraries a la moció de censura, quan tots savem com se les gasteu amb les reds socials. La primera espontaneïtat va ocorrer al famós plenari dels pressupostos. La segona el passat divendres a la plaça de l'Ajuntament per protestar en contra de la moció. I la tercera (si es que no es convoca una avans) será el dia 29 de maig (dia del plenari de la moció de censura) a les 11 del matí a la plaça de l'Ajuntament. ¿Jordi que hagueres dit si el PP haguera fet el mateix quan tu vas obtener l'alcaldia?. Segurament hagueres dit que el PP està escalfant el carrer i es el que tú no reconeixes que estàs fent.

    Com podeu vore, les coses están ben fetes sogons qui les faça.

    ResponderEliminar