lunes, 27 de mayo de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

Els dos diaris que referenciem no actualitzen ni ahir ni huí les seues edicions digitals, pel que no podem afegir rés més a lo publicat el cap de setmana . No obstnat, si de algo ens assebentem no dubteu vos informarem .

27 comentarios:

  1. He llegit que estaan repotenciant la linia d'alta tensió de 132kv a 220kv.
    Saps algo del tema?
    No he vist cap declaració de l'Ajuntament de este tema.

    ResponderEliminar
  2. No, he lletig algo en Xeraco i Xeresa, però tractaré d'averiguar-ho, si algú sap algo, ja sabeu, a informar que el blog el fem entre tots , gràcies .

    ResponderEliminar
  3. Informació de la potenciació de la linia

    http://www.abc.es/comunidad-valencia/20130526/abcp-iberdrola-potencia-linea-gandia-20130526.html

    Iberdrola potencia la línea Gandía-Tavernes
    Día 26/05/2013

    Iberdrola llevó a cabo ayer trabajos de potenciación de la línea Gandía-Tavernes. La compañía ha recurrido a un helicóptero para las zonas de difícil acceso, de forma que se evita abrir caminos y se minimiza el impacto medioambiental.

    Iberdrola usa helicópteros en la línea de Alzira a Gandia para no dañar el paisaje
    http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/05/26/iberdrola-helicopteros-linea-alzira-gandia-danar-paisaje/1001153.html

    ResponderEliminar
  4. L'ajuntament dir? Ara que vols que diga? Ara ja és tard. Qui tenia que dir-ho quan tocava va callar en el 2010:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2010/07/alta-tensio-interes-public-fotent-la.html

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2010/09/iberdrola-augmentara-220-kv-la-linia.html

    No hi ha qui no va avisar. Era l'any 2010. Un govern de majoria absoluta a Tavernes.
    Que va fer el PP?

    Ben clar:

    Bendice senyor esta ampliació a doble linea que por la "gracieta" infinita del PP de la Generalitat i del PP de Tavernes que en el seu dia ho va consentir, anem a aguantar per tota la vida.
    Amen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se com seu apanyeu, que les pilotes sempre van fora.
      Vos deurien de canonizar. Sou uns sants, ho feu tot be.

      Ara tot serà culpa del PP. No seu cregueu ni vosaltres.

      Eliminar
  5. I si és una cosa feta pel PP, i mal feta, raro que ara Bufante no li done la correponent publicitat. L'helicòpter a l'Ombria el vam vore/sentir tots, però no sabiem el que era. I és que sembla que ara la única preocupació del Bloc és la moció, no existeixen més notícies a l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. I per què ens tenim que conformar? No anaven a llevar-la? No entenc com damunt consentixen que amplien la linia. Este es un dels punts on podrien vore l'esforcç del govern per l'interes del poble i per complir el seu programa.

    ResponderEliminar
  7. Pero el programa de Jordi no parlava desoterrar les linies. No ha fet ninguna gestió este jordiet. Realment tindrà raó, que el tiren sense haver fet res.

    ResponderEliminar
  8. Pero com es pot llevar si esta aprovada? I damunt ampliacio. Que no llegiu els butlletins? El Bloc mana en la Genealitat per a tirar endarrera una cosa aprovada en 2010 en plena majoria del PP en Tavernes i Valencia.
    Es que sou uns magos de la mentira i la manipulació. Ara voleu que els tontos de poble, en el bon sentit de la paraula, que un poble no mana res contra la Generalitat i l'Estat, ni mensy contra Iberdrola i la REd Electrica EStat paralicen tot quan ja esta fet i aprovat.

    Tot aprovat, tot tancat, l'expedient autoritat per la Generalitat i va el Bloc en el 2011 i 2012 i ho impediix. Altres que somnien rotllos.

    Va digueu clar que vos fot que diguen que la linia esta ahi per culpa del PP, que va ser l'unic partit que la va aprovar. Si passa la linia jo dimitire! va dir algu. I va ser lo que el viento se llevo.
    Xe a lo hecho pecho, sigue valents. I ara tots a aguantar-ho. Si hi ha més cancers, com que no es selectiu, per a tots. Si hi ha radicions electromagnètiques per a tots. Si este poble cada dia moren mes... tots morim. Visca el PP, que ens va posar les torres, que va callar en el 2010 i no va dir res en contra i visca el pa, visca el vi, i visca la mare que mos ha parit a tots els valencians, perque ens donen.... i encara disfrutem, i ens queixem perque no ens donen mes a sovint.

    Que ganes d'embolicar, quant esta ben clar. les al·legacions eren el 2010, quan estava el plaç obert. Es aixina Enrique? De que parlen estos ara? Son patetics.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xè si que saben d'este tema els del BLOC. Era ironia, no tenen ni idea.

      Primera cosa a aclarir. Iberdrola cedeix la línea de distribució a Red Eléctrica perquè al aumentar la tensió fins a 220 kV, per dir-ho d'una forma rápida, passa a ser una xarxa de transport (ja no és de distribució) ja que va a enllaçar dos subestacions elèctriques. Iberdrola ja no te competències per a xarxes de transport, sols te estes competencies Red Elèctrica (te el monopoli en el transport d'energía eléctrica). Encara que s'oposara l'Ajuntament de Tavernes, i al.legant l'interés general, es posible legal.litzar la xarxa de transport.

      Segona cosa. Que poca idea tenieu els del Bloc per a posar al vostre programa que anàveu a soterrar les linies d'alta tensió. A Red Eléctrica ningú li exigix ni li fa recomanacions, ells tenen carta blanca per a fer el que creguem que han de fer.

      Eliminar
    2. O siga em dones la rao: el PP no va fer res ni es va oposar a eixa repotenciació de la línia. El PP va autoritzar i va beneir la repotenciació. El PP va condemnar a Tavernes i la Valldigna a partir in seacula saeculorum l'alta tensió.
      Gràcies per l'aclariment, millor per la confirmació.

      I respecte a lo segon el programa no diu que anaven a soterrar la linea. Això ho dius tu. Allí posava ben clar que es treballaria per soterrar la linea. Pero clar després que el PP autoritzara tota la repotencia ja dius tu que era impossible. Ja no era Iberdrola era Red Electrica.

      Ja veus si el PP ha fet poc de mal: Posa la linea i posa els mitjans perquè els altres no puguen ni treballar per enterrar-la.

      Eliminar
    3. Pues lo que et diu el de les 19:08, que prometen treballar en coses irrealitzables per falta de coneixements. No es pot ser tan benevolents en empapussar els votants en algo que no es sap segur si es pot fer o no. Com l'altra proposta d'acostar l'estació de tren, o si havereu promès fer la circumvalació. Son bafanades que despres et fan quedar mal, al nivell d'Eugenio que havia de dimitir si deixava passar els filets de la llum. Pero com que la gent ja esta curada d'espanto, tu ara dona i despres ja vorem. Total, sols cal ser una mica mes inteligent que l'electorat i afegir la coletilla "anem a treballar per a fer..."
      Com sempre, la culpa, els d'abans.
      A pagar-la, com diu Enrique, Caparrota.

      Eliminar
    4. ¿¿Entonces el "anem a treballar" que vol dir que el programa era un muntó de mentires i que el que interessava era entrar a l'Ajuntament per endur-se un sucos sou de 50.000 € i col.locar als nostres a treballar??

      Ja haguereu pogut dir que anem a xuplar, que queda més realista???

      Eliminar
    5. Textualment, al punt 3 de la página 7 del programa de mentires del BLOC posa:

      "Promourem la retirada de les torres d'alta tensió que travessen el terme amb l'exigència del soterrament de la línea"

      Dis-me on heu promogut la retirada i on heu exigit el soterrament de les linies. Dis-me gestions concretes amb organismos concrets!!

      El dir-ho a Fabra o Camps no val, ha de ser gestions amb els organismos competents d'infraestructures i com a afectat l'Ajuntament de Tavernes i el seu Alcalde com a màxim representante.

      No et molestes, que ja he sol.licitat eixa información. No hi ha CAP GESTIÓ!!

      Eliminar
  9. A vore eixe de les pilotes...

    Oido cocina: ¿he dit alguna mentira? On esta la mentira? Jo com no em confesse con vosaltres procure no dir-ne de pecats, per si de cas es veritat això de l'infern i em muic amb pecat.

    Vale, una pregunta:

    Qui estava en el govern de Tavernes i la Generalitat quan es va muntar l'alta tensió? Qui va ser l'unic partit de Tavernes que va firmar el conveni amb Iberdrola?
    Resposta: El PARTIDO POPULAR

    Qui estava en el govern de Tavernes i la Generalitat quan es va aprovar la repotenciació i ampliació de la linia l'alta tensió? Qui va ser el govern que no va al·legar contra eixa ampliació?
    Resposta: El PARTIDO POPULAR

    No em vingues amb milongues de si el Bloc la vol llevar i la vol soterrar. Aixo no es el tema: El tema es que s'amplia la linia, mes càncer i mes radiacions. I qui ho ha permes: EL PARTIDO POPULAR. Els dos projectes ell en el govern. I ni muuuu d'oposició.

    Tot lo demes excuses de mal pagaor. I tirar no balons, sino milers de balons fora. Podeu dir lo que vulgueu, culpar al Bloc, estirar-vos el monyo o arrapar-se la cara. Això no canviarà res: PARTIDO POPULAR A SU SERVICIO PARA LLENAR EL VALLE DE TORRES DE ALTA TENSION. I guanyar el seu cap visible a la Valldigna el nomenament de delegat d'Iberdrola en la Copa America. I no hi ha més. I això quedarà per sempre en la historia del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc l'anònim de les 19:18. Jo no vaig a votar, ja que fa temps que he deixat de creure en les mentires que conteu els polítics.

      Pareu ja amb "I tu mes".

      Culpa d'un per permetre-ho (del PP si vols) i temerari l'altre per fer il.lusions a la gent (BLOC encara que no t'agrade).

      I vos ho dic als dos (BLOC i PP), el que feu de mentir compulsivament per traure un grapat de vots, ÉS D'ALLÒ MÉS MISERABLE QUE HI HA.

      Eliminar
  10. Ací hi ha un afotet per a que pogau vore la gent que hi havia divendres passat a la concentració:

    http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2013/05/quanta-gent-hi-havia-la-manifestacio-de.html

    NO DONEN NI PER AL CONCEJAL D'EU A LES PASSADES ELECCIONS

    ResponderEliminar
  11. Això d'afotet que és? Una cosa cosa que per posar-la t'afoten de seguida en pillar-te la trampa? Ja no saben ni parlar.

    Ací teniu una bona panoràmica de la concentració.

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/05/1500-persones-donen-recolzament-la.html

    http://2.bp.blogspot.com/-qFIZiy2dV98/UaBOoJHDczI/AAAAAAAARbE/I-R_TspQ83Q/s1600/panora2.jpg

    ResponderEliminar
  12. Xè Enrique Felicitats. El bloc s'ha menjat al psoe i tu t'has menjat a la Cotorra! Serà casualitat. Quantes visites ha tingut el blog hui? I ahir?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A estes hores, les 23:28, 630, ahir 580 i el Dissabte 1002 .Però el més important per a mi son els comentaris, més de 50 diaris , que es l'ojectiu d'este blog : Que hi hasga debat . Gràcies a tots .

      Eliminar
    2. Va Enrique que tu i jo ho sabem, i tots, nomes hi ha 6 /7 que comenten: 3 del PP, 3 del Bloc i Robin de los Bosques. No t'enganyes de les apariències.

      Eliminar
    3. I jo, que no,soc ni del PP, ni del Bloc ni de Serwood. Canvia 6/7 per 7/8.
      Prou mes que a la Cotorra, amb moltes mes entrades. Censura?

      Eliminar
    4. El Bloc s'ha menjat al PSOE.
      I Karina al Bloc.

      Eliminar
  13. Va calla, Xavi López - Karl Marx, que això no t'ho creus ni tu. Karina el que ha de fer és no presentar-se dema i dimitir si té un milímetre de seny i vol que la gent oblide prompte el que ha passat.

    I et recorde que encara no fa un mes anaves dient als de Bloc-Compromís de Tavernes que la tingueren en compte per a les pròximes eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xè que nerviosos es posen alguns quan arriva l`hora de fer le maletes i deixar un sou de 50.000 €.

      La cotorra no para de traure noticies i d'escampar merda, i de dir TRANSFUGA, que li has fet al meu fill? L'has privat d'un sou de l'Ajuntament i d'un sobresou de la Mancomunitat! Ara no anirà amb Morera ni será matemàtic. Tindrà que conformar-se en donar clases de repàs per a fer els quadernets de "Rubio"....

      Eliminar
    2. A mi no em fas tu passar per altre, anònim de les 19:29. Jo soc mes jove, guapo, prim i honrat que eixe. També em diferencia una gran cosa de vosaltres dos: no tinc el carnet de Compromís. Per cert, eixe Xavi l'acolliu en Compromís via EU o Iniciativa? No deixeu entrar a casa a la parella i es giteu amb ell? Vaja quadrilla de progrés esteu fets, amb vosaltres a riures-en el PP a les nostres cares.
      Tanta carrera per acabar de sectaris palmeros i qui fins ara us critica com jo que erem tots del PP ara som Xavis o Karines. Que jo diga que Karina s'ha menjat al Bloc es una obvietat, no vol dir que m'agrade eixe fet, soc mes objectiu que vosaltres.
      Ni sabeu encaixar cap critica ni fer de Sherlock Holmes amb els personatges.

      Eliminar