martes, 7 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA REMESA PER KARINA VERCHER

Nosaltres no hem posat ni llevat rés a lo que ens han enviat, símplemt ho editem tal i com ens ha arrivat :

Benvolguts companys, 
us envie nota de premsa sobre motius no aprovació pressupost.
Saluts,
Karina Vercher

Karina Vercher ha denunciat que, una vegada més, l’entorn de l’exalcalde de Tavernes Eduardo Boronat ha encetat una campanya d’injúries i calumnies per mitjà del Blog d’Esquerra Unida.

KARINA VERCHER INSTA A APROVAR UN PRESSUPOST QUE NO REBAIXE LA DESPESA SOCIAL QUE GENERE OCUPACIÓ I QUE BAIXE ELS SOUS DELS POLÍTCS DE TAVERNES A UN NIVELL RAONABLE

La regidora de Benestar Social, Foment Local i Participació Ciutadana, Karina Vercher ha demanat serenitat i cordura a totes les forces polítiques del municipi i insta a l’alcalde Jordi Juan a convocar plenari d’urgència per a aprovar un pressupost que no rebaixe la despesa social, que inverteixca en mesures d’estímul de l’ocupació  i que baixe els sous dels polítics de l’ajuntament a nivells raonables per a la realitat social de Tavernes.

En tot cas, Vercher ha volgut deixar clar que no té cap inconvenient en rependre la seva activitat docent si l’alcalde decideix retirar-li les delegacions. De totes formes Vercher ha indicat que “no tinc cap interés en ostentar delegacions en Foment Local o Participació Ciutadana sense pressupost, en un moment en que les polítiques de Foment de l’ocupació resulten essencialsTampoc puc acceptar una retallada en la despesa en Benestar Social com la que representa el pressupost que es va rebutjar ahir, mentre s’augmenten partides com el renting de vehicles municpals.”

Karina Vercher ha declarat que no pot aprovar un pressupost que augmenta 30000 euros el pressupost de la Mancomunitat de Municipis de la Valldigna i disminueix el pressupost de Benestar Social. Vercher ha recordat que va demanar per escrit al regidor d’hisenda un increment del pressupost per a Càritas i Creu Roja atesa la situació actual, una partida de 3000 euros per a engegar el Viver d’Empreses, desmantellat per altra regidoria per a moblar el Jutjat de Pau, una partida per a realitzar un Pla de Foment per mitjà de la participació ciutadana i altres mesures, totes les quals han estat excloses del pressupost presentat. Únicament s’han mostrat oberts a negociar el Pla de Foment.

D’altra banda Karina Vercher ha denunciat que, una vegada més, l’entorn de l’exalcalde de Tavernes Eduardo Boronat ha encetat una campanya d’injúries i calumnies per mitjà del Blog d’Esquerra Unida i ha recomanat a Boronat que es presente com a candidat a unes eleccions si vol continuar controlant la política del municipi. Vercher ha anunciat que estudiarà empendre accions judicials contra aquest tipus d’actuacions.

Finalment, Karina Vercher ha mostrat el seu suport als pares, alumnes i professors que demà faran vaga per a salvar enseñament públic.

10 comentarios:

  1. Karina el que has de fer son propostes progressistes i d'esquerres, per a que a alguns se'ls veja el "plumero". Ahí van unes idees:
    - Reducció dels sous dels regidors i alcalde.
    - Que els diners dels grups municipals (o un alt percentatge d'aquestos) vajen destinats a les associacions benèfiques.
    - Els diners dels plenaris extraordinaris també podrían anar destinats a associacions.
    Ja et dic jo que a l'alcalde no li faria gens de gràcia, ja que tot el seu sou depén exclusivament l'Ajuntament (tot i que va declarar en una entrevista del Levante que si feia falta, ell no cobraría sou. Quina millor ocasió de pasar dels dits als fets que en l'actual situación económica).

    ResponderEliminar
  2. Jo sóc partidari de que l'alcalde no cobre sou i que la dedicació i anar a l'ajunament la tinga segons eixe sou que no cobra, sóc partidari de que tots els regidors amb dedicació no cobren sou i que la dedicació com abans he dit siga d'acord amb eixe sou que no cobra i sóc partidari de que cap regidor cobre res.
    Per tant, que se'n vagen tots a sa casa i que vagen a l'Ajuntament els de sempre: els cacis, els empresaris, els terratinents. Els que poden dedicar hores perque no els cal per a viure.
    Quina manera de fer populisme barat!!
    Ja el voldria jo vore a tu i a Karina fent hores i hores tots els dies sense cap compensació, i quan vages a casa i tingues que donar menjar a la dona i als fills o pagar-los els llibres que els digues que no pots perquè no cobres.
    Treballes? Si treballes a cobrar.
    Menuda demagogia en el sou dels polític gasteu alguns que demostreu que no teniu ni idea del que parleu. Qualsevol secretari interventor o cap de secció i administratiu, fa menos hores i cobra molt mes.
    Si tu creus que l'alcalde de Tavernes es mereix 2.100 euros al mes, mentre el secretari l'interventor o l'arquitecte municipal en cobren mes de 3.000 i fins a 3.500 nets, si ho veus normal i creus que el que te la maxima responabilitat, siga alcalde o regidors delegats, han d'esta tot el dia sense cobrar, apaga i vamonos! Després aniran a ta casa, ell i la seua familia, i tu els donaras de menjar i els pagaras els gastos, siga alcalde o regidor.
    Tu també pots fer el mateix on treballes, treballar debades, o si encara estas xuplant de ton pare o ta mare que ells no cobren de l'empresa on treballen. Perque tu, o ton pare i ta mare ha de cobrar per treballar i un polític no ha de cobrar per traballar per a l'Ajuntament?
    A tu si que se't veu el plumero que no has treballat encara i no saps el que es. Segur segur que encara eres dels dels 30 i en casa els pares.

    ResponderEliminar
  3. Pues si son propostes progressistes i d'esqueres deixar de cobrar perquè nomes es dediquen a la politica els del PP, aviats anem amb la teua proposta. Això ja ho diu la Cospedal. Al final hi ha gent d'algun partit que mes que esquerra i republicà cada dia es mes popular i dretà.
    La proposta és a l'inreves: un sou digne per als servidors publics perquè facen bé les coses i no hàgem de patir xanxullos i demés.

    ResponderEliminar
  4. Però per a què tantes hores? No se d'on t'has tret que fan falta tantes hores!! Si els que realment treballen son els tècnics municipals. Vosaltres el que feu es marejar-los i pensar en que podrieu fer o no fer per guanyar les pròximes eleccions!

    ResponderEliminar
  5. Per ara, l'unic que he vist fer al govern del tri o bipartit, segons es mire, es fer-se fotos. Pa això si que son bons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara quan nasca el PPipartit amb Karina de vedette vorem com parles

      Eliminar
    2. I d'on t'has inventat el concejal nº 10 que done suport a una hipotética moció de censura. O és que algú del Bloc està pensant en canviar de bando?

      Eliminar
    3. Es que el Bloc te ganes de donar llàstima i quedar com a bo de la película. Ella de vegades no s'ha posat al seu lloc i altres no ha posat massa interès en tirar endavant els projectes de la seua regidoria. A vore si vaguem ara la vertadera Karina.
      El sector a favor diu que la faran fora i seguira treballant sense cartera, sense sou, pero amb total llibertat de vot cada plenari. També diu que no votaria cap moció encara que no caigueren els deu regidors per endurla davant. L'altre sector en contra diu que si li farà el joc al PP i que sols te interès en conservar el càrrec i adjudicar projectes a dit. Crec que no tindran raó i es demostrarà en fets, sobretot perquè que no seguisca amb atribucions depèn del Bloc i sembla clar que per a que vote en contra, millor fer-la fora de càrrecs.
      Del primer dia que no han sabut dur l'ensemble i han estat incapaços de negociar sobre les diferencies, i ací done la culpa a totes tres parts, encara que alguns volien deixar fora de culpes a Karina. En la discussió, sobretot en la ultima tots han tingut les seues raons i tots han tingut que callar boca. Una llàstima de polítics amb una ocasió tan bona.

      Eliminar
  6. A Jordi li agrada molt la Mancomunitat i, encara que fa res de bo, ell sempre te diners per a ella.
    Jordi te 7.200 raons per a portar diners a la Mancomunitat.
    7.200 euros son la rao de Jordi voler la Mancomunitat.
    7.200 euros és el que cobra Jordi de la Mancomunitat per figurar com a president perque fer no fa res de res alli.
    No vol donar 2.000 euros més a Caritas o Creu Roja perque diu que no hi ha diners però ell dona 30.000 euros més a la Manco per a seguir cobrant 7.200 €.
    Este Jordi sols te diners per a ell.

    ResponderEliminar
  7. Lo de seguir amb la Mancomunitat es de traca. Lo de augmentar l'aportacio de Tavernes sense saber per a que es burlar-se dels que ho pagarem. Inclòs sabent-ho, no es massa coherent finançar-la des de l'estament polític que tant la critica/ninguneja.

    ResponderEliminar