lunes, 20 de mayo de 2013

Articel d'opinio : NO MATEU ... AL SECRETARI

Estic llegint tot el cap de setmana noticies sobre la moció de censura, i en un dels periòdics amb informació comarcal insinuacions sobre l'actuació del Secretari Municipal . 

I torne a dir el que he dit altres vegades : Qué fàcil es tirar contra el del mig quant el aire no bufa al socaire que ú voldría !!!.

I es que el secretarir ha fet el que deu, que es al seu criteri aceptar la moció d'acord al que ell interpreta, perquè lles leis en general i en esta pareix fet a posta, moltes vegades son molt laxes , i després es el que les té que aplicar el que té que interpretar-la , a mi em passa tots els dies amb la Llei de Propietat Horitzontal i soc també punt de mira per als que no els convè el que jo interprete . Però en tot cas, ahí estàn els jutjes per si algú no està conforme .

Així que, deixeu en pau al Secretari , i no tracteu de guanyar en la premsa el que pertoca guanyar em altres llocs . I si cregueu que algo mal ha fet, ahí teniu els jutjats , però mentres tant respecteu a un funcionari que de segur tracta de fer la seua faena el millor que pot i sap .

Signat , Enrique Estruch i Ferrando , sofrit interpretador a diari de lleis .


5 comentarios:

  1. Totalment d'acord. Si el que no ens agrada és la llei (la noticia), no podem matar al que la aplica (el periodista).

    Si ara desconfiem de tots els funcionaris de l'Ajuntament, anem apanyats!

    ResponderEliminar
  2. Esta'n utilitzant la mateixa estrategia que amb Karina. Quan va tot bè per a ells, tots son bons, Karina, el secretari, .... Però quan veuen perillar la poltrona, tots son roïns. Karina no treballa, ens fa xantatge, ara es una trànsfuga,.... i el secretari és un pepero, s'ha venut, ens te mania,.....

    Que us vaig a contar que no sapigue!

    ResponderEliminar
  3. Lamentable el que estàn fent els del bipartit amb el secretari.

    Ahir vaig vore unes declaracions en el facebook del exalcalde socialista de Gandia que literalment dia:

    "Cap secretari d'ajuntament per molta connivència que tinga amb els traïdors pot fer una interpretació intentant estirar el dret fins on este ni arriba ni pot arribar"

    Enrique: com abogat que eres. Creus que el secretari pot demandar a este personatje?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pense que sí i jo ho faría, però a més alçaría queixa davant organismes superiors administratius : Es molt greu que vullguen guanyar en la premsa i en el carrer el que es pertoque o no , això ho decidirà en tot cas un jutje i la ciutadanía d'açí a dos anys .

      Torne a donar-li a César el meu suport total i absolut , perquè es molt fàcil el tirar-li les culpes a altres i no vore la gepa en l'esquena d'ú .

      Eliminar
  4. Totalment d'acord amb Enrique. Hem de respestar la gestió del secretari, així com també respectarem la decissió de un jutje si paralitza la moció. Hem de demostrar que som demócratas i que respectem les regles del joc, tant si ens agrada més com si ens agrada menys.

    ResponderEliminar