domingo, 26 de mayo de 2013

ACTE INFORMATIU DE DEMÀ

PER ALS QUE DIUEN QUE SI SOM, QUE SI NO SOM, QUE SI DEIXEM DE SER ...                                              

                                                   Acabem de rebre el pressent correu :



Com sempre ni fiquem ni llevem, publiquem el que ens envien i en pau . 

33 comentarios:

  1. Això qui ho paga? El capità moro?

    ResponderEliminar
  2. Els mitins que els paguen Jordi i Víctor de la seua butxaca.
    Al menys és l'ultim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És un mitin? Tothom té entés que es tracta d'informar a la població de la gestió municipal, tal i com van dir que farien. O és que voler fer saber a la gent del que es fa amb els diners de tots no s'hauria de fer? Igual és que estem acostumats a que ens amaguen les coses i ens enganyen... Jo no vull tornar a l'obscurantisme

      Eliminar
    2. Ui l'ultim, si no son per informar de la nostra gestió serà per informar al poble dels desastres que aneu fent.
      Una cosa si que està ben clara: El PP no en fara cap.

      En 16 anys de govern del P, 0 reunions-assemblees informatives.

      El govern actual 2 anys de gestió 2 assemblees informatives.

      Això es diu transparencia i retre comptes al poble.

      Eliminar
    3. Que obsesió que teniu en la publicitat i el marketing. Que pessats sou, que jo no vote al PP!!! Que estem farts del "I tu mes". Que heu fet el mateix que heu criticat del pp, pujar impostos, enxufar als vostres i endur-se'ls calentets.

      Eliminar
  3. Tinc una proposta de Compromís... JEJE no volia fer un joc de paraules.

    Si els 1000 que es varen manifestar (per cert algú ha comprovat el que diu l'anònim del Photoshop que diu haver comptat 300 persones?) posen 50 euros l'any cadascú... Jordi podria continuar cobrant els seus 50000 euros anuals i així no hi hauria tanta crispació en determinats àmbits del poble.

    Són tant pocs diners per a tants manifestants... i Jordi s'ho mereix.

    ResponderEliminar
  4. El mateix que ho pagava quant ho feia el PP.

    ResponderEliminar
  5. Bona la idea dels 50 euros per manifestant... si jo fora Jordi cantaria allò de Don't cry for me Tavernes...

    ResponderEliminar
  6. Jordi no coneix el ridícul. Ha entrat al FAcebook de Sico Foms i ha comentat que la carta oberta de Sico a Karina és "neutral i molt ben argumentada". I ho diu un Alcalde!!

    No m'extranya que duga una guàrdia de corps de 5 guàrdies municipals com els Cèsars...

    Que trist...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si Manolo Vidal coneguera el ridicul no ixiria de casa, i damunt, vol tornar-se a presentar. Què vol? arruinar el poble dues vegades? No fa prou ridicul ja sent assessor de no se sap que a diputació?

      Per això paguem impostos? per a què tinga ara xòfer? i abans 8 guardasepatlles?

      De pena, senyor... de pena...

      Eliminar
  7. Que poc cos agrada que se li explique al poble que passa, veritat? No vos agrada que vos retraten com el que sou, usurpadors del poder, els obsessionats per manar, els que no volen que la gent pense, parle i opine. No vos recolza ningú i les vostres artimanyes per tindre el poder vos delata.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A qui et refereixes? Perquè els que estan volen explicar, tal i com havien quedat que farien cada any... I sembla que parles dels que volen entrar.

      Eliminar
    2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    3. Després de la gran tonteria que acabes d'amollar així per què sí, et recomane que et canvies el pseudónim de Karl Marx, pel de Grouxo Marx. T'és més adient. Podem veure la poca idea que tens de les coses i molt més de la política local.

      Sí parle del PP evidentment.

      A Karina se li suposava una formació, ganes de treballar i dedicació que no s'ha fet patent en cap moment. Per què no se la va tirar? per què se li suposava que estava treballant i no perdent el temps. En un ajuntament hi ha molta feïna, i com tots treballen se suposa que Karina també treballaria.

      Democràcia????? tu saps el que és la democracia??? La llei antitransfuguisme per a que es va fer?? per a que la maquillaren en forma de "democracia teua"?? S'han furtat els vots de les 800 perosnes que votaren a EU no al PP. Això Grouxo no és democracia.

      I per què parles de l'actual cap de policia i no parles també de l'altre que també ha aprovat? per què no t'interesa? per què és més fàcil confabular i dir destrellats?? veritat Grouxo?? no pot ser que Miguel siga un bon policia? un molt bon policia? no ha de ser la teua confabulació judeo-masònica. Grouxo més valdria que t'informares més d'algunes coses i no parlares tan "lleugeret".

      Eliminar
    4. Jajaja, qui ursupa el poder a qui?
      En les eleccions, va guanyar el PP.

      Eliminar
    5. Però com no tenia a ningú que li fera suport, les forces d'esquerres s'uniren. Sent més vots i concejals.

      Eliminar
    6. Enrique, no a que ve això de censurar per parlar d'un cas d'un funcionari de l'Ajuntament i de les malifetes dels polítics que el posaren a dit. Crec que no he faltat cap respecte i per agravi comparatiu deures llevar un de cada tres comentaris. Sobre la veracitat no hi ha cap dubte, com dius tu moltes vegades, les fonts son fiables, i damunt es un cas públic en quant es saben les dades, xifres i identitats de qui participen en eixa oposició. Tampoc els aludits contesten negant res d'aixo, tan sols es limiten a dir que perquè no es diu res també de Ginés.
      Et feia una mica mes valent i independent, Enrique.
      I si no canviés d'opinió, almenys borra també els comentaris que em contesten baix del meu censurat. M'extranya, despres de tot el que s'ha dit per ací entre Nyaus,Bufantes,Cesars o Amadors. Alguna telefonadeta del Bloc?

      Eliminar
  8. I l'ignorant del Sico ara diu que no enten com una persona d'esquerres done una alcaldia al PP!
    Li contesten molt ben dit des de La Unitat-Verd Gandia al seu propi facebook que això li ho deuria contestar millor Miquel Boronat, que li ho preguntara.
    A la gent vertaderament d'esquerres ens agradaria vore una última resposta teua convincent, Sico. D'altra banda, caldrà que t'encasillem amb els simpatitzants sectaris dels polítics sense ideologia. Saps que si les passades es presenten pel Bloc, Boronat i el Nyau no trauen ni la meitat dels vots que han tret. I per a més INRI, han demostrat que segueixen manant com si els vots els haveren tret ells.
    També voldria que puntualitzàrem en quant dius que l'esquerra dona poder al PP. Tenim clar que Karina era i és d'esquerres? Tenim clar que el Bloc era i és d'esquerres?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. i tu de quien eres Grouxo?? Et repte a que tot el que dius de Boronat i Nyau ho demostres, bocaxancla. Que ganes de confavular? que et passa? que no t'agrada que un tio de 30 anys siga el cap d'un partit? doncs és així, i si no t'ho creus pregunta a la gent del Bloc Grouxo.

      Eliminar
    2. Karl Marx eres mentider i mala persona. Mai cap regidor de la UPV, després Bloc, ha votat un alcalde del PP.
      T'hauras de rentar la boca amb sabó i les mans amb àcid, perquè iguals ni t'ho podes netejar tan gran és la infàmia que acabes de dir.

      L'any 1995, en el moment de la investidura, cap partit es va votar a ell i va ser alcalde E. Pérez perquè va traure set regidor. El pacte entre PP i Bloc per donar estabilitat a Tavernes comença any i pico després, i perquè l'Ajuntament era un guirigall ingovernable.

      Eres un destrellatat, mentider i mala persona.
      Sr. Administrador, vosté deu conéixer algo del tema. Desmentix-me si dic alguna mentira.

      Eliminar
    3. Tot el poble ho sap que "las cabezas pensantes", del bloc i EU están amagades, Jordi sols es la cabeza de turco.

      Eliminar
    4. Ah, que t'importa de quí soc, no el que pense ni el que defenc?
      No, si al final haurem de donar la raó a Manolo, que l'únic proposit del Bloc és tirar al PP. I clar, queda com a pobre, la proposta.
      Però vaig a donar-te el plaer: com deduiràs del meu nom, mai he votat ni defés les idees de dreta (que molts dels teus socis del Bloc abracen, recen per la independència dels Països i un dia entrar a CiU), i m'agradaria una bona entesa a tots els nivells (local, autonomic, estatal) dels (diguem-ne) progressistes (millor que esquerres). Quan dic m'agradaria, és evident que es veu que sempre han fracast estos pactes (prova: el Bloc amb Eugenio, de categoria, ni un retret, amb PSOE-Karina les envejes i la Guerra).
      El bocaxancla només diu de Boronat i Nyau l'evident, que pinten i molt al aparell del partit i que amb ells de caps de llista no haveren tret la meitat de vots al poble. Tú que n'opines d'això, bocamenuda?
      El que opine la gent del Bloc em té sense cura, amic. El que us hauria de preocupar és el que opinen els que deixaran de votar al Bloc i el que pensaran els que no us han votat i dubten si serà bona opció o no canviar. Qui posa el partit per damunt de les persones no m'interesa, eixos deurien estar prohibits en tots els partits, l'objectiu de la política deuria ser les persones, no els partits.

      Eliminar
    5. Grouxo que que n''opine??? Que has descobert les Amèriques!!! Boronat i Nyau pinten el que han de pintar per haver estat caps de llista, ara estan a la reraguarda, ja no estan en primera línia. Que passaria si es tornarà a presentar Resu? O Escrihuela? O Ximo Altur? Que passaria?? Segur que no saps ni qui són. Critiques a CiU, però a Catalunya governen amb ERC, o no? M'importa molt el que opina el votant del Bloc, però no la teua opinió no, no pretendras que et fem cas Grouxo. Per a tu et dedique una bona bozinada a l'orella MOOOOOOOOOOOC MOOOOOOOOOOOOOC. Harpo.

      Eliminar
    6. Amic Harpo, ara resulta que qui ha anat de cap de llista te el poder infinit i permanent als partits! Vaja democràcia interna, pues! Una cosa es que els líders actuals demanen semblant a la gent de mes pes al partit i altra cosa son els governs a l'ombra. I igual que opine dels del Bloc, pense igual d'Eduardo i Eugenio. Una cosa es que siguen útils al partit i altra que perseguisquen perpetuar-se al poder indefinidament. Pero bo, jo en això li done tota la culpa a les noves generacions, les del PP i totes les demés, je, je. per no tindré personalitat pròpia en fer el seu propi camí. Així esta clar que els partits (amb els seus cabdills) fan els polítics i no les persones als partits.
      Sobre les velles glòries, dir-te que tens raó, no conec ni la Resu de la Creu roja i mestra de gimnàstica de l'institut, ni a Escrihuela l'estudiante que guanyà el seu lloc al PSOE local des de València quan no el volien en el poble ni al seu partit. Ni a Ximo Altur, alcalde dels verds per EU que va durar una rosà, tampoc ha acabat en la mateixa feina de Bancaixa ni amb la mateixa dona.
      I no se perquè dius que critique a CIU, dir-los de dretes es criticar-los? Per que manen amb ERC son d'esquerres? Sou de dretes vosaltres? Havent-hi ERPV a la Vall, per que no es presenteu junts? No sou d'esquerres o no sou nacionalistes com ells?
      Sobre si t'interesa el votant del Bloc pero no el meu parèixer, t'he dit jo que no haja votat en el poble al Bloc?
      MOOOOOOOOC no, et para millor el COOOOOOOMO ESTAN USTEEEEEEEDEEEEEEES?

      Eliminar
  9. No els agrada gens. No tenen vergonya ni la coneixen.

    Només cal vore el tipus d'informació ciutadana que han donat en els 12 anys de govern: ni una ni mitja ni cap...

    Tot allò que implicava participació ciutadana i veu dels veïns, tallat per complet: consells assessors, consells de participació, informació oberta en assemblees... res de res. Això no existia fa dos anys.

    I damunt, persecució de tots aquells que podien ser un poc critic i estar al costat dels veïns, com l'Associació de Veïns a la qual a més de negar subvencions van arribar a negar-li el lloc de reunió, encara que després van rectificar.

    Això es el PP. Però que no veieu el que ha fet sempre en Canal 9 i en el que esta fent en TV1? Censura, manipulació... ¿Tu has vist alguna cosa sobre l'accident del metro? Tu has vist algun informe de 10-15 minuts sobre Gurtel, el cas Noos o Emarsa? Tu has vist algun politic de l'oposició en Canal 9 o Radio 9?

    Que ens volen ensenyar estos del Regne de les Ombres...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot el que dius del PP, totalment d'acord amb tu, anònimo 22:54.
      Falta vore la millora en eixos aspectes de transparència i participació que de València o Espanya encara no podem opinar perquè no es el cas, pero en el poble si. I la veritat es que s'han quedat només en el propòsit de bones intencions, moltes taules de participació, pero de forment executiu ni un gra. I ja porten dos anys. Crec que ara ja han fet tard. Els acòlits, al menys poden dir que ARA estaven a punt de posar-ho tot en practica, pero ha vingut el PP i ha desmuntat la paradeta.
      Moraleja: A la pròxima, doneu-se mes vent.

      Eliminar
    2. Grouxo no estàs legitimat per a donar "moralejes" lo teu és parlar per parlar i que fàcil és torejar des de darrere la tanca, no creus Grouxo? En cada comentari demostres el poc que coneixes de política.

      Eliminar
    3. Este xiquet es cansino amb el tema de Bononad i el Bloc. No t'han dit que investigues en un altre blog? investiga. I no faces cas al facebook de l'amic de Karina. I pregunta-li que que es diu per Gandia de Xavier Lopez i Torro que això no diuen.

      Eliminar
    4. Ací estic darrere la tanca com tú, amic anònim de les 10:47. L'únic que ens pot donar legitimitat és Enrique, sempre que ens comportem. I per l'atenció que puga recaptar pel blog, estic content, cada vegada hi ha més gent del mig que es desmarca dels habituals i diguem lliurement el que pensem, en educació i sense burles.
      Jo parlar per parlar i tú escriure per escriure. Ja que tú torejes "al ruedo" dis-nos el nom, partit i el que defenses i de passada vas fent campanya per ací. Jo al menys, repetisc el pseudònim perque pugueu relacionar els meus arguments, tú ets anònim, però per al que argumentes no cal res més tampoc, xic.
      Gràcies per comparar-me amb tan gran actor, tu més bé quedes com una mala còpia de Harpo. MOOOOOOOC MOOOOOOOC!!

      Eliminar
    5. Grouxo saps que diuen de Xavier López??? MOOOOOOOOOC MOOOOOOOOOC

      Eliminar
  10. A vore si puja PERFECTO i ens explica on està el mobiliari del VIVER d'EMPRESES.

    I la xarla d'emprenedors la podía donar el NYAU, i que ens explique com es pot conseguir un lloc important en FCC, de la nit al matí. Podria anomenar-se "EMPRENDE RÂPIDO" o "CONÉCTATE".

    ResponderEliminar
  11. Al de les 13:58. Per Gandia s'han quedat anonandats quan el darrer cartitx de Bononat, JJ i Lola Rodríguez ha petat. Tant Iniciativa per Gandia com el propi secretari de Compromís per Barcelona han anunciat que denunciaran a José Arnau per reproduïr allò que segons el periodista li havia pasat Bononat i JJ. Els periodistes s'han quedat a quadres... al veure el bollit intern de Compromís i les mentides sobre Torró.

    ResponderEliminar