viernes, 17 de mayo de 2013

CONCENTRACIÓ EN CONTRA DE LA MOCIÓ DE CENSURA

Tal i como vos hem anunciat, a les 7 de la vesprada s'ha produït una concentració convocada per les reds en contra de la moció de censura i en suport del govern actual .

Entre els assistents, rostres coneguts com el diputat autonòmic i líder de Compromís Enric Morera , entre altres .

Enric Morera, en el centre de la fotografía donant suport al govern 
Ciutadans en suport al govern  

Membres del govern junt a altres autoritats i polítics vinguts
en suport del govern i en contra de la moció 

24 comentarios:

  1. Xè Morera i tot. Ja que està que faça la conferencia hui (en compte del dijous) i matem dos pardals d'un tir.

    Li haurà dit Morera a Jordi allò de: Ahí me voy, ahí te quedas Madrid...

    ResponderEliminar
  2. Enric Morera per Compromis i del PSOE algún peix gordo?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ho se perquè son tant poc coneguts que llevant de Ximo Puig jo no hen reconec a ningún més de cara .

      Eliminar
    2. P.D. Un tal Antonio Torres que he llegit en La Cotorra, portaveu en les corts , però no em preguntes qui es en la foto per que no el conec .

      Es greu per al PSPV, però que molt greu el que una persona que seguix la política a diari no sàpiga assenyalar a un portaveu seu en Les Corts ni àpiga com li diuen , i sols conega al líder Puig i perquè fà un muntò d'anys que està en política i actívament, i que per contra sí sapiga assenyalar a Morera o a Mónica Oltra si havera vingut : Perquè serà ? .

      I es que Compromís s'està minjant als socialistes a bocanades i damunt encara li donen pasteta ficant Alcaldes tota la legislatura sencera . R.I.P.

      Eliminar
  3. Quanta gent hi havia? aproximadament

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entre 450-500 persones es calcula . La veritat,esperava més gent per a 3 partits (també estaben els d' EU local )amb un poder de convocatòria més gran normalment .

      Eliminar
  4. ei!!!què és això de les REDS???estara convocat per les XARXES SOCIALS.no vull ser quitismiquis però això de les reds.....pareix un tipus de bombeta.crec q jj tb ha parlat de reds amb lo mal que sona........i incorrecte clar....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la raò, son les presses per informar el més aviat possible : A les 7'20 ja estaba penjat l'article . Disculpes .

      Eliminar
  5. Ixen a 150-160 persones per partit. Poc èxit no? M'esperava més gent. 1.000 persones com a mínim.

    ResponderEliminar
  6. Com a usuari del teu blog, donar la enhorabona a Enrique Estruch per la seua llavor de reporter incansable. Sobretot per no deixar-se portar ni per un costat ni per l'altre i mostrar-se segons el meu punt de mira, neutral. Es d'agraïr en els temps que corren.

    ResponderEliminar
  7. Noticia al Levante:

    El PP y la tránsfuga de EU presentan una moción de censura en T. de la Valldigna

    el millor es:

    "El acuerdo entre el PP y la concejala expulsada de EU, que ahora se convierte en tránsfuga, empezó a fraguarse hace semanas, pero salió a la luz en el pleno del pasado 6 de mayo cuando Vercher, que ya mantenía discrepancias con Compromís y PSPV-PSOE, los otros dos grupos con los que formaba el Gobierno local, votó junto al PP y rechazó el presupuesto municipal de 2013.
    Pese a que en un primer momento Vercher señaló que quería reconducir la situación con sus socios de gobierno, lo cierto es que mantuvo contactos con el PP que desembocaron, ayer, en la moción de censura presentada. En esos contactos no solo ha intervenido el candidato a la alcaldía, Manolo Vidal, sino también miembros de la Ejecutiva local del PP de Gandia. El presidente de la formación y alcalde de la ciudad, Arturo Torró, confirmó esa intervención"


    Quina imaginació tenen els del Levante. Si fora cert hi hauria que donar-li la enhorabona a Karina per la complicada estrategia, que tenia molts factors:

    - Tenia que saber que un jutge anava a dictar mesures cautelars per a que tornara al grup municipal.
    Tenia que comptar amb que al no aprobar els pressupostos Jordi no acceptara modificar-los.
    - Tenia que comptar amb que Jordi l'expulsara, ja que ella no va voler dimitir.

    MASSA FACTORS A TENIR EN COMPTE. COMENCEN ARA LES MANIES CONSPIRANOIQUES DEL BLOC?

    Recordem que a Sergi Sapena (molt relacionat amb membres del PSOE) li va sentar com un tir que a la celebració del plenari d'envestidura a Tavernes no hi haguera una idea certa del vot de Karina, amb lo qual a pesar de retrasar el plenari d'Oliva per esperar la decissió de Tavernes, allí el Bloc no va votar al PSOE, quedant l'Ajuntament en mans del PP amb lo qual Oliva i Gandia quedaven en mans del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vaig a parlar amb un amic de Gandia meu i a la vegada amic intim de torro a vore que em diu d.aço que diu el Sapena, un bixo de molt de cuidado , contare el que sapiga i puga comptar, ho promec .

      Eliminar
    2. PD Este amic ja em va dir en el seu moment, quant lo de l,eleccio d,alcade que algo hi va hiuare pero no tant com dien ni molt menys , res de ofertes palpables, sols insinuacions per si de cas decidia deixar que manara el mes votat, pero res concret .

      Eliminar
  8. Que li pregunten a Carles Gimeno sobre les manies persequtòries del BLOC! El dia de les eleccions anèven diguent que anàven a tancar-li Radio Valldigna.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De fet es veu que el van obligar a canviar el nom de la radio i va estar una setmana tancada sense emissions. Els polítics, en compte d'aprofitar el bo que puguen tindré les persones i empreses del poble, el primer que fan es posar etiquetes i així promoure l'enemistat entre veïns. No hi ha dret a la diferencia ideològica, despres s'omplin la boca de que treballen tots junts i per a tot el poble. Han demostrat que no saben dur cap tasca en comú ni entre forces de la mateixa ideologia.

      Eliminar
    2. Robinjut eres fals i mentider. I damunt, no tens idea del que dius.
      Si va estar tancada una setmana va ser per un problema tecnic. I això el mateix Carlos Gimeno y la radio ho van dir. Una denuncia i obligat a no emetre i tanca una setmana? I despres torna a eixir amb un altre nom al mateix local, el mateix equip el mateix responsable, tot igual i no la tanquen? Comentaris ficció i d'ignorants si que em veiem.

      I el canvi de nom es perquè el Sr. Carlos Gimeno te ( o tenia?) en projecte un traspas de l'emisora a l'Arquebispat a traves o amb la Universitat Catolica aprofitant les noves concessions que es va dir anava a fer la Generalitat i on la Catolíca podria tindre una concessió. I ací tenia una emissora funcionant.
      D'aci el canvi de Tres Creus un nom que tot i fer referencia a les tres creus que hi ha a la Muntanya de les Creus (no Muntanya de les Tres Creus) recorda també i molt be el Calvari de Jesucrit.

      I no entre en altres detalls sobre la possible destinació laboral del Sr. Carlos Gimeno ( que no oblidem es llicenciat en Periodisme) i per tant podria donar classe d'eixa materia. I la Catolica té eixa llicenciatura. I el germa avui dia pesa en la Catolica.

      Que no t'ho creus? Tu tampoc t'ho creus Enrique? Pregunta-li-ho a Carles Gimeno. I després pregunta-ho a algun dels teus amics del govern, no als regidors, que t'ho conte tot.

      Eliminar
    3. Si tots els que esteu en "periodisme politic" contareu les veritats contrastades, no errariem cap supòsit, que es el que dic jo. Estranya que al canvi de govern para l'unica emissió local de radio que es la única oficiosa i despres torna amb altre nom. Que te a vore el que vulga vendre l'emisora en el canvi de nom? Per que ha de canviar el nom, ho va fer perquè l'interessava? En que li afavoreix al canvi, si no deixa d'emetre ni ven el negoci? Dius que si canvia el nom a tres creus pot entrar de mestre universitari? Quines oposicions mes estranyes que fan ara... No veig la relació...
      Per cert, no soc jo qui nomena res de denuncia, amic anònim de les 21:28. Sobre els justos i mentiders, espere a que entre Carlos Gimeno a aclarir-nos, a vore si ell també es mentider i l'unic que posseeix l'uñica veritat eres tu.
      Evidentment jo sols aplique el sentit comú sobre els fets i com puc equivocar-me, espere a que afegiu dades que als mortals s''ens escapen. L'avantatge per encaminar la veritat es que jo no tinc cap interès en el negoci ni polític, no se si Carlos o tu si, això ho deurieu aclarir vosaltres.

      Eliminar
  9. Este Estruch li llevarà el lloc a Jordi Évole a Salvados, nom que va quedar reduït del nom inicial "Salvados por la Campaña", nom semblant a la de la serie "Salvados por la campana" (Belding, Sac Morris, Escrich Powers,....etc)

    Serà a Tavernes posible un "Salvats pel Quadern", un programa amb el que Enrique Estruch busca la veritat en la política de Tavernes, una veritat que s'amaga darrere de arguments fàcils per totes les parts, que s'enmascara amb interessos molt diversos disfressats de democracia. Un programa on es demane la opinió de Tavernes a llistes obertes per a les pròximes eleccions....

    ResponderEliminar
  10. Enrique buscarà a les "gargantas profundas" per aclarir tots els temes oscurs de la política, que els veïns de Tavernes desconeixem. Enrique, està demostrant ser un reporter atrevit, sense por a treure la veritat, vinga d'on vinga i caiga qui caiga. Mentres altres mitjos de comunicación (tots savem que hi han uns quants) amaguen unes sigles polítiques darrere, tu Enrique Estruch, no et cases amb ningú i d'ahi que sigues un referent a Tavernes.

    Enhorabona per la teua llavor.

    ResponderEliminar
  11. Que le pasa al PSOE de Tavernes?

    El viernes les vi vitoreando a Jordi Juan con gritos de "viva Jordi Juan" acompañados de aplausos.

    No se dan cuenta de que Jordi Juan fue quien les quito los votos en las pasadas elecciones, no se dan cuenta de que estan ayudandole a que les quite aun mas votos en las proximas elecciones, Estan creando un martir que les va a destrozar en las proximas elecciones.

    Alguien se imagina a Rubalcaba vitoreando a Cayo Lara o a Ximo Puig vitoreando a Enric Morera?

    Señores del PSOE separense ya del BLOC o en las proximas elecciones desapareceran del Ayuntamiento.

    El aparato propagandistico del BLOC les ha hecho desparecer, el PSOE solo aparece para explicar porque embargan a una pobre madre que no trabaja.

    Señores del PSOE reflexionen y alejense de su peor enemigo politico.

    ResponderEliminar
  12. Enrique dis-li a La Cotorra que quan entre a comentar que firme amb el seu nom. Se li veu massa el plumero

    Anónimo18 de mayo de 2013 09:59
    Anónimo18 de mayo de 2013 21:28

    ResponderEliminar
  13. No tenim res a vore amb eixos comentaris.
    No solem comentar en cap blog d'altres persones quan ho podem fer amb el nostre en forma d'article i amb una molt bona audiència.
    Així i tot, aprofitarem per dir que tota la informació que diu eixe comantarista sobre la ràdio coincideix a grans trets amb la que sabíem (i no vam publicar mai en La Cotorra) quan va hi haver uns moviments de possible compra de la ràdio fa un temps.
    Igual ho fem i parlem al mateix temps de la rendibilitat de la ràdio i de factures, en passades legislatures clar.

    ResponderEliminar
  14. No sigueu aixina!!. Els comentaristes de la Cotorra també poden possar comentaris ací. Ací opinen tots els que volen opinar! Ho dic per l'anònim de hui de les 11:05. Tinga'm la festa en pau.

    ResponderEliminar
  15. Reunió espontània? Igual d'espontani que tota la gent del plenari dels pressupostos! Els mòbils traurien fum!!!

    Per cert, la gent que tenia reunió en el sindicat de regs i que es va asomar, també conta? I els que estaven a les cafeteries del voltant i s'asomaren per escodrinyar, eixos també conten?

    ResponderEliminar