jueves, 30 de mayo de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals


A que no sabeu quina es hui la noticia 
estel de la premsa comarcal ?  Bingo !!! 

S. ESPINOSA | TAVERNES DE LA VALLDIGNA 

 | 
La concejal socialista que presidía el pleno se apoya en un informe jurídico para concluir que Vercher no pertenece a EU al estar expulsada del partido

Canet cumple el plan del Gobierno e impide votar por ser «ilegal» la firma de la tránsfuga
Vidal: «Denunciaremos este acto despótico»
Tensión, celebraciones y abucheos
LAS PROVINCIAS :

PSPV Y COMPROMÍS

La edil del PSPV frena la moción de censura de Tavernes de Valldigna

La presidenta de la Mesa de Edad suspende la votación y el nacionalista Jordi Juan seguirá al frente de la alcaldía después de fracasar el intento de cambio promovido por el PP y una edil... [+]rbanísticos al no poder asumir las cuotas 

Canet salva el gobierno de izquierdas en Tavernes al impedir la moción de censura

La presidenta de la mesa defiende que la edil Karina Vercher no puede votar el documento por ser una «tránsfuga» de Esquerra Unida 

13 comentarios:

  1. Un regal per a l'unic informador honest de Tavernes

    Situació actual

    Jordi ha trencat el seu gobern contra la opinió de molta gent del seu partit (en Compromís de Gandia i Oliva es froten les mans ara que difícilment proseguirà la seua carrera en les Corts Valencianes) pero amb el decidit refors de superOrengo, ja sabem tots que, de moment, a Tavernes manen Orengo, Jordi y Bononat (si en este ordre).

    El PP pot ser, es va precipitar en la moció. Lo de Carmen ja ho sabien y més d'un estaba segur que ella faria lo que Orengo li diguera (COPRUSA és molta COPRUSA). De totes formes, tenen un 90 % d'opcions que en unes poques setmanes o dies la justicia obligue a votar la moció.

    Per que Orengo forsa lo de Carmen? Orengo la va sentenciar la nit de les eleccions municipals y lo que ella no sap es que lo que va fer ahir no modifica la senténcia. Si Carmen no prevarica, ells perden Tavernes durant 2 anys. Si Carmen fa lo que va fer ahir, ara tenen un 10-20 % d'opcions de retindre l'alcaldia i, per molt que Orengo ahir entrara al despatx del secretari amb l'ajuda de Jordi cada 2 per 3 (no erem independents de Gandia?) a ell plim. Si li ix bé sen desfà de Carmen i sino pos també.

    Nia més. Compromís tenia a la ma la majoria absoluta en Tavernes Ara, el PSOE creixerà a partir del descredit y el fanatisme mostrats per Bloc y EU. Pase lo que pase el PSOE ja ha guañat.

    Atra cosa, la nota d'EFE ben manipulada pel gobern te un bon detall. La moció la paren Compromís y PSOE (amb foto de Jordi i no de l'heroina de l'esquerra nacionalista y radical de Tavernes) ni ixe gest han tengut en Carmen. Pero be que el seu nom ix ben clar al costat de la paraula prevaricació ni que siga per boca del PP.

    Carmen, conec al que va redactar la noticia d'EFE y ja el dic yo que la tenia prepara antes de la moció. I no, no es casualitat que no ixques ni en la foto (que seria lo mes normal) ni en el titular.. pobra infelis el diran que aixó es per a no posarte en un compromís... ves i creuteu. Mira com per si un cas deixen clar que nia qui diu que has prevaricat. Ara el queden anys de plets i cap recolsament del teu partit per a continuar en política (per aixo no posen la teua foto). Supose que el compensaran per la faena pero poc mes.

    La resta a jugar que el joc continua y no sabem quan parara la musica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. VOLS QUE ET DIGA QUI LI HO BUFA A L'AGÈNCIA EFE?
      TOTS SABEM QUE VICTOR TÉ MOLTA AMISTAT AMB ORENGO, I PER TANT ÉS QÜESTIÓ DE TEMPS QUE LI PEGUEN EL PUNTELLÓ A CARMEN.
      PER UNA VEGADA SER LA MÉS MAJOR VAL PER A QUE T'AGUANTEN EL PUESTO, DE NORMAL ELS MES MAJORS SOM ELS PRIMERS QUE ENS TIREN AL CARRER... QUE PASSARÀ? RES QUE A LES PROXIMES ELECCIONS CANET SERÀ HISTORIA

      Eliminar
    2. Segur ? No ho estigues tant, no tot en esta vida son els partits de sempre ... hi han altres alternatives independents i cuitadanes .

      Eliminar
    3. Si però no poden dur persones condemnades per prevaricació.

      Eliminar
    4. Els únics polítics que es posen trabes, competixen per fer carrera i protagonitzen estes històries de sentenciar, FREGAR-SE les mans... son els dels partits que no son el PP? De veres? Tot el PP està en Manolo en este assumpte, i resulta que el partit viu en un país de felicitat, xocolate i gominoles? T'ho creus de veres?

      Eliminar
  2. UI MIRA. SI NINGU DIU RES. ARA PER FICAR ESTE COMENTARI U OMPLIRAN TOT DE TONTERIES. EL RETRAS ELS DELATA. ESTRUCH. T'ASSEGURE QUE NO TROBARÁS UNA INFORMACIÓ MILLOR QUE ESTA PER MOLT QUE PARLES EN TOTS. HAN COSES QUE NO ES PODEN DIR EN OBERT.

    ResponderEliminar
  3. Pues més obert que és açò...
    Si no volieu que es sabera públícament, s'haveu equivocat de lloc.
    Sembla tarden a eixir els palmeros del Bloc menyspreant el comentari, i si no troben arguments, es menysprea al missatger i au.
    Si tot això qe diu el 1er anònim és cert, el que no obrirà boca serà el PSOE.
    Per descomptat que en qualsevol dels casos possibles anem a tindre un govern molt inestable durant dos anys, la part negativa que el desgovern encarà produirà que es mire més encara per les properes eleccions (ara ja entre tots) i menys encara pel poble, la part possitiva és que els aniorà molt bé als blogs locals i no ens avorrirem ni dos dies seguits.

    ResponderEliminar
  4. Si Robin. Es sert de la C a la C. Disculpa la broma. Per ixe motiu no diuen res (tampoc els del Bloc poden dir ni Mooooooc). Lo preocupats que deuen estar pensan com u he sabut yo. Pero no se quina por tenen. Ara Carmen ya no es pot tirar arrere.

    ResponderEliminar
  5. me dona la impresio que Carmen sa tirat a la pisina sense aigua creguent lo que li dia Jordi que estava plena menut ambolat tas clavat Carmen "QUE TE VAYA BIEN"

    ResponderEliminar
  6. Pareix ser que una sola persona està podent en tota la maquinaria dels partits BLOC, PSOE i EUPV. Haurieu de fer-s'ho vore!!

    ResponderEliminar
  7. Vamos a decir karinas tralará
    Vamos a decir karinas tralará
    Vamos a deciiiiiiiir karinas!

    ResponderEliminar
  8. Andaremos y veremos el engañado quien será.

    ResponderEliminar
  9. Enrique, trobe a falta un comentari sobre informes de secretari i de Martinez Morales i una possible reunió Secretari-Karina que va determinar la moció.
    No crec que siga censura. Mira si el trobes.

    ResponderEliminar