martes, 28 de mayo de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

HUÍ SEGUIM AMB UN CAPITOL MÉS DE LA CRISI DE GOVERN I TROBEM EN LAS PROVINCIAS QUE :

El misterio de la moción de Tavernes

Los detalles legales impiden saber si el cambio de gobierno prosperará en la Vall 

Sòls afegir i com a juriste, que em pareix una verdadera barbaritat el que una persona pel mer fet de ser la de major edat d'entre els concejals, tinga que interpretar si es complixen o no uns requissits legals quant els mateixos entesos no ho tenen clar, incluits jutjes  com haveu pogut vore en el tema de Siero en que en primera instància es defén una cosa i en segona es tomba esta interpretació .

Cada vegada estic més i més convençut que la llei antitransfuguisme es va fer aposta així de poc clara para quedar bé de cara a la galería i després fer cadascún el que li donara, com sempre, la gana i els jutjes ja diràn .

7 comentarios:

  1. Home Enrique jo entenc que tu tingues la llicenciatura en dret, però d'ací a dir-te jurista...
    No per res, però fins ara, nomás fas que pronunciar-te directa o indirectament a favor de la moció de censura.
    Si, ja ho sé, vas a dir-me que no, però rellig tot el que has escrit fins ara. Dóna eixa impressió.
    Si està en la llei, està en la llei. A qui li corresponga parlar o recórrer que recorrega, Tu com tots els demés mortals, el que hem de fer es no posar més llenya al foc, que ja n'hi ha prou.
    I no és una barbaritat. És la llei.
    A tu el pareixerà una barbaritat però a mi també em pareix una altra barbaritat que unes mesures cautelars deixen un badall per entrar el que no hauria d'haver entrat mai, i mes quan les mesures cautelars estan dictades per evitar danys econòmics a un regidora per deixar de percebre dietes si deixava de pertanyer a organs municipals i això és un mal perfectament reparable en la sentencia final i en base a això no s'haurien d'haver dictat. Això no ho dic jo, això a mi m'ho confirmen dos amics que si exerceixen d'advocats tots els dies, i que no és per res, tenen un cert prestigi en el món de l'advocacia.
    I en Siero, la segona instància no es moco de pavo i un qualsevol, és el Tribunal Superior de Justicia d'Asturies i ho fa en base a una sentencia del Constitucional (paraules majors), si no recorde mal això em van dir els meus amics. Caldrà llegir-nos COMPLETA la sentència de Siero.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se què pot ser més greu.

      Si una moció de censura feta amb una regidora que pertany a un grup municipal (però que ha sigut reincoorporada amb mesures cautelars) o una investidura d'un Alcalde amb el vot necessari d'una regidora que declara haber rebut presions i amenaces.

      Eliminar
  2. Ho diu pero no ho demostra i vota. I el secretari li ho va dir clarament: Denunciar i parar la votació. I no ho va fer. No vingues ara en milongues.

    I dos anys que ha estat menjant de la sopa bova.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algú la acusada per falses amenaçes??? Pos EU va callar i no la va demandar per això! Sopa boba, Jordi quw s'emporta 50.000 € al any. El secretari??? Qui és? Ah eixe que esteu cruxificsant per haver informat com a favorable la moció que us possarà al lloc on us toca? Al final, el temps possa a cadascú al seu lloc i el lloc del Bloc està fora de l'Ajuntament. S'han utilitzat els diners publics per fer propaganda a Jordi, a vore si el podien promocionar per al congrés dels diputats. I jordi s'ha oblidat de la gent d'esquerres i sols s'ha dedicat a colocar als afins al seu partit, que per molt que diguen és nacionalista i de dretes con CIU a Catalunya. I demà arreplegareu els trastos i cap a casa i a contar contes desde la cotorra, que ja està bè home!!!

      Eliminar
    2. El Secretari que li diu aixo al Ple d'investidura es el mateix Secretari que ara dona com a bona la Moció de Censura?

      En aquell moment ja era un incompetent partidiste com digueu que es ara? O encara no havia alcançat eixa gracia?

      No vos entenc. En aquest tipus de comentaris nomes feu que confirmar que esteu d'acord en les decissions dels funcionaris nomes quan vos favoreixen, i les censureu i critiqueu quan son contraries.......

      Res mes a dir.

      Eliminar
  3. Quanta idiotà diuen més de quatre, jajajaja... peperots!!!

    ResponderEliminar
  4. I falta saber si era veritat eixa pressió, perquè el jutge de lo civil ho diu ben clar en l'auto que nega les cautelars, que ella no havia complit el que s'havia compromés davant l'assemblea, per tant no era cap pressió exigir-li que complira com a representant d'EUPV el que l'assemblea havia decidit de votar Jordi Juan i ella com a representant havia de complir.
    La pressió es una manera de dir les coses, de dir que el PP va estar untant-la tots els dies.

    El primer que va dir després de les eleccions en l'assemblea va ser que el PP li havia oferit dos anys d'alcaldia. Així, no es va amagar.

    ResponderEliminar