sábado, 25 de mayo de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

El juvenil de la UD Tavernes lucha ante el Almoradí por la promoción de ascenso     Enhorabona i que vaja bè


LEVANTE-MV :


Mil personas claman contra la moción de censura en Tavernes de la Valldigna

Mil personas claman contra la moción de censura en Tavernes de la Valldigna
Los concentrados critican al PP por apoyarse en la edil expulsada de EU para cambiar el gobierno local
Com teniu des d' ahir amplia notica pròpia no fa falta més  comentari .

12 comentarios:

  1. TOTS AL CAMP D'ESPORTS A ANIMAR ALS DEL JUVENIL DE LA UD TAVERNES!!

    ResponderEliminar
  2. El Levante-EMV també diu un miler, La Cotorra sap contar millor, diu 1500.

    ResponderEliminar
  3. La Cotorra diu 1.500, segons fonts municipals que son els que coneixen be la capacitat de la plaça, cosa que també diu el Levante-EMV i també la Veu de la Valldigna dia també 1.500. I ells son els que saben millor que els de fora quants en caben a la plaça.
    L'anònim diu com sempre fan els de PP veritats a mitjges, o siga mentires.

    ResponderEliminar
  4. Molt fort lo d'EU. En apenes un any ja han camviat de coordinador dues vegades. De Bernardo Jareño a Joan Garcia i d'aquest a Mercedes Pérez. I sense cap comunicat a la prensa, ni desde el col.lectiu local ni desde Valencia.

    Més que coordinació, el que hi ha és descoordinació.

    PD: A més de proclamar als 4 vents l'expulsió de la seua concejala, no coneixem ninguna proposta per a Tavernes des d'aquesta formació. Serà de veres que l'unic que volen és l'acta de regidoria de Karina?

    ResponderEliminar
  5. Jo, al Camp d'esports amb el juvenil, en vaig contar mes de 2000. Es mes important per als vallers els futbol que la moció? Enhorabona als xiquets de la U.D. pel resultat i la eliminatòria. No puc dir el mateix de "l'equip" de polítics que tenim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d'acord. Ahir si que Tavernes va demostrar estar unit per a un fi comú, que era el de pasar l'eliminatòria. GRAN PARTIT i ESPECTACLE mab el resultat final de 4-1.

      Molta gent de Tavernes i tambè molta d'Almoradí que van donar suport al seu equip, que va perdre però que molt dignament perquè van jugar molt bè i ens costà molt (hi hagué pròrroga).

      No puc dir el mateix de l'equip de govern que va abandonar el palc a la mitja part (en 0-0 i tot per decidir a la 2a part) i dir-los que es perderen un gran espectacle.

      Ara a pensar en la següent eliminatoria amb el que es posiblement el millor rival de la categoría L'Huracàn de Valencia. Ánim UD Tavernes en el camí cam a la divisió Nacional.

      Eliminar
  6. Exercici pràctic: agafeu la foro de la concentració de La Cotorra (La de Raül Gil està convenientment retallada per a donar sensació de més gent). Agafeu el Photoshop o el Paint i poseu un puntet a cada ciutadà surt concentrat (sols a efectes de conteig ja que tenien tot el dret del mon a anar-hi, quede clar). Aneu contant mentre poseu els puntets.

    A mi m'han sortit 387 puntets, però reconec que si ho tornara a fer probablement no coincidiria la xifra. Ara quants eren de Xeresa (alcalde inclòs) o de Gandia... això els puntets no ho diuen.

    ResponderEliminar
  7. Doncs mira jo he usat el programa de la CIA (el pots trobar a Internet) per a mesurar concentracions de gents en base a meusrar la superficie i calcular-la en base l'escala de la plaça major que dona un planol oficial (el pots trobar a l'Ajunament) i l'ocupació per metre.
    Segons la triangulació feta pel programa i en base a les dades de superficie, em dona a la aglomaració una ocupació en metres quadrats aprocimadament de de 362 metres, que multiplicats pel factor x 4 que diu eixe programa em dona 1448 presents en la concentració, als quals hi haura que llevar unes 60 persones del cercle del mig que estava buit. Queda clar que no estan contabilitzats la gent que hi havia dalt la voreres perquè no estaven dins del nucli que mesura el programa. Per tant els 1.500 total no es descabellat.
    Es el mateix programa que usa el diari el PAIS i altres diaris generals d'Espanya i fins i tot la policia per calcular masses de gent a partir de fotografies aeries que prenen els helicopters, però aci la que hi ha de La Cotorra es prou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I amb la xifra de 1.500 persones que voleu fer?
      S'han reunir 1.500 persones i açò vol dir que?

      La única lectura que es podría fer és que un 30% dels votants dels partits PSOE, BLOC, EU es manifesten contra la moció de censura

      Eliminar
    2. Jo he usat un software autòcton realitzat per la FBI (almacent de taronges). Aquest compara les fotografíes de la primera concentració (17/05) i la segona (24/05) i el resultat ha sigut que ni de casualitat hi ha el triple de gent a la segon concentració respecte de la primera.

      A més el problema te l'opció de fer invisibles a les persones afins als diferents partits, així com els no empadronats en Tavernes i s'han quedat unes 200 persones.

      Eliminar
  8. Ja. Aquests programes necessiten una foto aèrea i la única que algú va fer des d'un terrat et decebria molt. De deveres. Allò de Photoshop es pot fer amb les fotos de La Cotorra els programes planimètrics necessiten imatge de satel·lit o aèria. Que li farem... però bé ho has intentat.

    ResponderEliminar
  9. Si es fixeu en el reportatje grafic "oficial" de la Cotorra, oficial perque el Cap de Protocol el paguem entre tots, hi han varies coses curioses.

    En primer lloc, apareix en algunes fotos el verdader director de l'orquesta a primera fila controlan't el tema, el Sr. Jaume Talens

    En segon lloc, i no menys curios, el Sr, Eduardo Boronat apareix en mig de la plaça podriem dir que camuflat. Perque no esta a primera linea? Si ots saben ja a estes hores que es un dels ideolegs del desastre de Tripartit.

    També es preocupen de traure a la "Dra Tere Sala" una vaca sagrada del Partit Comuniste, desapareguda de l'activitat desde que "el nebodet" es va amagar a la retaguardia.

    Pero hi ha mes. Com un colectiu pot tindre al cap a una persona com Merce Pérez?
    Una persona que apareix nomes quan el tema del PAI i per raons mes que clares, es sent afecta perque es va construir una casa ILEGAL en el Cami Marenys i es veia en el cul a l'aire. Si esta es la persona mes capacitada que te EU per representarla "apaga y vamonos"
    Perqué no la representen Eduardo Boronat o Bernardo Jareño o...... Jo que se!!!!
    O es que la proxima cap de llista será ella? I despres es queixaran???

    O resultara, es clar, que busquen una altra titella que es deixe manipular.

    ResponderEliminar