miércoles, 22 de mayo de 2013

Gab. premsa Ajuntament , VARIS

Fins al 2 de juny es pot participar en el I Concurs de fotografia digital Els nostres paratges naturals

La web de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna www.tavernes.es posa a l’abast de tots els aficionats a la fotografia les bases de participació. El concurs està organitzat per la Regidoria de Medi Ambient.

En la web municipal de l’Ajuntament de Tavernes estan disponibles les bases de participació en la primera edició del concurs de fotografia digital, amb el nom de Els nostres paratges naturals.

El concurs està obert a qualsevol participant i la temàtica són els espais naturals i els paratges emblemàtics de la Valldigna. Per a participar-hi, els interessats hauran d’enviar al correu concursma@tavernes.org un màxim de 3 fotografies en format JPEG o TIFF, amb una grandària de 1.024 x 1.024 píxels. El pes de cada un dels arxius no pot excedir els 3 Mb, en un únic correu. A més, hauran d’indicar les seues dades personals.

Hi haurà tres premis segons la categoria: infantil/juvenil o adults. En categoria infantil/juvenil, primer premi una bicicleta de muntanya, segon una càmera fotogràfica i tercer material de muntanya. En la categoria d’adults, primer premi 200 euros, segon 100 euros i tercer 50 euros. El termini de presentació s’acaba el 2 de juny.

Un jurat format per especialistes i professionals de la fotografia, representants del CETV i del GMV i dos tècnics de l’Ajuntament decidiran les fotos premiades. Els premis es lliuraran en un acte oficial en el Molí del Pla el dia 15 de juny a les 12 hores.

Tavernes realitzarà un curs el dimecres 29 per a formar veïns que vulguen muntar la seua pròpia empresa

Fruit de la col·laboració entre la Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA) i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, el dimecres 29 de maig es celebrarà un curs gratuït dirigit a tots els veïns interessats a muntar la seua pròpia empresa.

El curs Ara dos som cooperativa és completament gratuït, però cal reservar lloc en les oficines del Braç Treballador omplint la instància corresponent. Fruit del conveni firmat entre el consistori i l’entitat, arriba a Tavernes una nova jornada formativa per a ensenyar com emprendre en grup.

El curs abordarà l’empresa d’economia social i la cooperativa de treball associat. Serà el dimecres 29 de maig, en les oficines del Braç Treballador, situades al carrer del Calvari número 87 de Tavernes, en horari de 9 hores a 14 hores.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha manifestat que “continuem treballant  i oferint tos els recursos de què disposem per a donar suport i foment a l’emprenedoria a Tavernes; així, dins del conveni de col·laboració signat amb FEVECTA, després de l’èxit de les dues xarrades realitzades als dos instituts de Tavernes el mes d’abril passat, ara oferim un curs totalment gratuït per als veïns de Tavernes que estiguen interessats a crear la seua pròpia empresa. L’Ajuntament de Tavernes referma el seu compromís amb el foment de l’ocupació i aportem tots els mitjans per a formar i assessorar els que veuen l’autoocupació com una oportunitat d’eixir de la crisi. Anime tots els interessats a acudir a les oficines de l’Agència Local de Foment de l’Ocupació en l’edifici del Braç Treballador per a inscriure’s en este curs”.

El curs tractarà de la creació d’empreses i l’autoocupació en un escenari de crisi econòmica, vist com una oportunitat per a sortir d’esta situació. Els participants coneixeran els processos bàsics necessaris per a la creació d’una empresa, sabran analitzar les necessitats i requeriments fonamentals per a afrontar el procés d’emprenedoria i els aspectes jurídics, fiscals i laborals de l’empresa d’economia social, la cooperativa de treball associat i la societat limitada, a més de l’organització de l’empresa i les seues connexions empresarials i socials, el treball en equip, les polítiques retributives de motivació del personal, els programes d’ajuda i els sectors clau on emprendre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario