miércoles, 29 de mayo de 2013

NOTA D'AGRAÏMENT

El govern municipal de Tavernes vol expressar la seua satisfacció per la normalitat i tranquil·litat amb que s’ha desenvolupat la jornada de hui on hi havia convocat el plenari per debatre la moció de censura.

El govern municipal de Tavernes vol agrair a tots els ciutadans i ciutadanes el comportament madur, cívic i democràtic demostrat al llarg de la jornada, un dia on hem vist què les diverses opcions polítiques del poble poden conviure dins del respecte a la pluralitat i a les idees que cadascuna representa.

El govern municipal vol agrair el suport rebut i remarcar que la democràcia ha eixit reforçada. Molta gent de fora ha estat en el plenari, però també hem trobat a faltar molta gent del poble.

Gràcies a tots i totes, en nom de Compromís-Bloc, PSPV-PSOE i EUPV.

33 comentarios:

  1. Per a ells es normal que xillen a Carmen Alario quant comença a parlar en el pleno que insulten a l'alcalde de Gandia i a la gent que anava amb ell.

    Apanyats estem amb este govern que veu això normal i que, en lloc de demanar calma, porta dies espolejant i calfant als seus acolits contra el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues mira estic d'acord amb tu. Però fa quatre anya els teus amics del PP de Gandia en l'acte d'investidura d'Orengo li van dir de tot a Josep Miquel Mollà fins al punt d'apenes deixarlo parlar en el Ple i mentre Torró i els seus els rien les gràcies. El van vejar de totes les formes possibles i a tu no et vaig sentir condemnarlo. Eixa doble moral que practiqueu alguns ja la coneixem bé

      Eliminar
    2. Tan lleig està q li criden a Carmen Alario com que facen mofa de Carmen Canet.
      Tenia tota la plana major de gandia davant meu i ho assegure, el conportament i els comentaris han deixat molt a desitjar.
      Encara no puc entendre com hi havia tanta gent de fora de Tavernes... Que Manolo no tenia gent de Tavernes per donar-li suport. A veure si a la fi tidran raó aquells que diuen que entre ells s'han enfrontat...

      Eliminar
    3. Tenen raó. Hi ha una guerra campal dins del PP. Fixa't com pel poble cap del PP diu res sobre el tema.
      Esta nit en el Bar de la Plaça igual el sopar i xerrada informativa es convertix en "la noche de los cuchillos largos".
      Estigues atent Enrique i informa-nos.

      Eliminar
  2. Que li facen llegir esta nota a Jaume que a insultat a la vista de tots a Torró i els seus acompanyants al eixir de l´ajuntament.
    Agrair al govern municipal per haver calfat el carrer els dies previs a la moció.

    ResponderEliminar
  3. Enrique pots confirmar/desmentir les següents declaracions de Jordi a la cadena ser:

    "La moció de censura no ha tingut lloc [...] I continue sent Alcalde de Tavernes amb plenes facultats[...] Aquesta moció de censura feia olor a podrit [...] Don Jose Luis Martinez Morales ha ficat arguments contundents a la taula per a evitar aquesta moció de censura[...] Transfuga és aquell que no abandona només el partit, sino aquell que pacta amb altres amb idees contraris al seu partit.[...] Ens considerem uns representants del poble valents, i estem disposats a pactar i consensuar temes des de l´oposició[...] Vullc cridar a la calma a tot Tavernes. El govern ha eixit reforçat d´aquesta moció. Les manifestacions espontànies[...] Estem dispostos a governar en minoria, com en molts llocs d´Espanya."

    sobretot el subconscient l'ha traïcionat "Ens considerem uns representants del poble valents, i estem disposats a pactar i consensuar temes des de l´oposició"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A este Jordi li se'n va la pinça...

      No se'n anat Karina... se t'oblidat Jordi que la vas tirar tu?? i abans de tirar-la, quan governava amb tu no era trànsfuga?? O es que tens més d'una vara de medir.
      Es que el senyor Martínez Morales és més contundent que la jutge del Contenciós-administratiu num 3 de València?? i l'acord plenari (per unanimitat) on s'acorda readmetre a Karina com a regidora de ple dret de EU no era contundent???
      Has eixit reforçat??? Molt optimiste estàs tu hui... Hui he vist clarament quina classe de persona eres. Tu sí que vols manar siga al preu que siga. Sou un partit de extrema (segons vosaltres i gràcies a Deu, esquerra) i els extrems, en tots els àmbits son roins.
      Hi ha que tindre morro... Compromís i PSOE sumen menys vots que el PP.. I desprès de la prepotència de hui, si jo fora el PP i Karina presentava una moció i vos deixava sense sou fins a que es resolguera judicialment l'incident de hui. Veuriem "el jornaler de la política" que es Jordi Juan. Ay Carmen, quin bac t'has pegat hui, i tot per donar suport a un partit com Compromís que està acabant en vosaltres. Et feia més intel.ligent.

      Eliminar
  4. Els únics que han tingut eixe comportament han sigut els del PP. No han pegat crits, ni han pitat ni insultat a ningú. No és pot dir el mateix dels que han donat suport al govern municipal (o millor dit, al desgovern municipal). En quant que ha eixit reforçada la democràcia deu ser un xiste de mal gust del desgovern municipal. Ha sigut un insult a la democràcia i a la constitució. Però ja donarà Carmen Canet conter davant la justicia i no tardarà gens. O sou tan tontos que és penseu que açò ha acabat aci??

    ResponderEliminar
  5. Que ha passat amb Jaume talens i uns del PP de Gandia? algú pot comenta´-ho?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues que este home es un maleducat.
      Pareixia un xiquet, i que este home siga mestre.
      En quines mans estem.

      Eliminar
    2. Maleducats son els del PP passant-se notetes i rient mentre Carmen Canet llegia l'informe i li va haver de dir-li-ho a la seua regidora, maleduducats son tota la jovenella de NNGG que es dediquen a insultar en la xarxa, maleducat es Manolo Vidal que s'asseu al costat i permet l'actuació del Pina. I ja veus te quatre carreres, però això no li ha servit perquè s'oblide l'epoca quan portava la gallina en el rellotge.

      Eliminar
    3. Els únics que pegueu crits, insulteu i increpeu sou vosaltres. Ningun dirigent del PSOE ni del Bloc va ser increpat. Els del PP son molt mes respetuosos i mes educats. Els del soroll sou vosaltres. Aixina penseu que teniu mes raó.
      Manolo Vidal no te que defendre al Bloc ni a EU. Ja estaven els representats d eixos partits en el debat per a desfendres ells. Mai Manolo Vidal l he sentit parlar mal de ningú ni insultar a ningú. De mal educat res. Vosatros ahir li vau donar la raó a Alberto Pina, sou uns facistes.

      Eliminar
  6. Man comentat que han increpat al secretari de l'ajuntament!! Crec que les coses se'ls està anant de les mans a alguns!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De totes formes el dissabte per la nit quan sope com de costum amb Manolo Vidal podran redefinir una nova estratègia. Per cert si una imatge val més que mil paraules....la careta del Secretari era tot un poema.

      Per cert, què opina Eugenio Pérez de tota esta moguda?

      Eliminar
  7. Que ha passat amb el de les palmeres quan parlava Jordi?
    Que ha passat amb un grup de persones quan parlava Jordi? On han anat després eixes persones amb el PP?

    No has posat tota la frase. Serà perquè no coneixes "Hamlet".
    L'alcalde ha dit una cosa així com que parodiant "Hamlet" i la frase "alguna cosa ol a podrit a Dinamarca, podriem dir que aquesta mocio de censura...."
    Veus com no es igual?

    I Carmen on? a donar "conter" a la justicia? Vols dir que li "contarà" un "conte" a la jutgessa? Un conte xino? O igual s'entreten comptant els dies que passen sense governar?

    No som tontos, sabem que no acabarà ací. Però si que sabem que avui heu fet el ridicul presentant una moció que no s'aguantava ni en pinces des del punt de vista legal. No veies la cara de Cesar i com es posava les mans? Si li n'han caigut per tots els costats.

    ResponderEliminar
  8. M'han comentat, m'han dit, fets per favor. Estos Enrique volen seguir crispant.
    I han increpat a qui: Jo estava al costat del grupet de dones que ha increpat i insultat l'alcalde, estaven a la dreta de la porta ajuntament mirant des de la plaça, les mateixes que han aplaudit a Manolo i han entrat amb ell al Bar de la Plaça.
    I he vist a algun "palmero", i no perque feia palmes, xillar i dir-li a Jordi "tu no eres l'alcalde i no se que mes de haver furtat l'alcaldia". Quina manera de xamar amb crits!

    Com es menja això: Jaume dient a la gent que no insulte a ningú ni es clave amb ningú (supose que tu Enrique el referixes a ell) i els del PP acusant-lo del contrari.
    Alguna cosa no va ba ací

    ResponderEliminar
  9. Nota del govern municipal i agraiments en nom de Compromís-Bloc, PSPV-PSOE i EUPV.

    Qui ha enviat esta nota Enrique?

    No serà una broma? Ni els fets son com diuen ni EUPV forma part del govern municipal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El pacte de govern es forma i el firmen les tres formacions i eixe pacte continua vigent fins ara.
      Moralment i per voluntat i treball que efectuen des del grup de seguiment del pacte que integren les tres formacions,EUPV, continua formant part del govern encara que no tinga una presencia "material" per les circumstancies que tots coneixem
      Si la transfuga tinguera un granet d'arena de dignitat i ética ja hauria dimitit i tornat l'acta al partit, amb la qual cosa EUPV recuperia la seua presencia "material".
      A més no eres tu qui per dir, qui forma o no forma el govern. Tu preocupat dels teus. Que faena teniu.

      Eliminar
    2. En primer lloc eixe pacte no continua vigent perquè vau expulsar a Karina del govern municipal. Els mitjans de comunicació son testics. Vosaltres no sabeu, ni de lluny, el que és la moral i la dignitat. En primer lloc Karina no és una trànsfuga. Per varies raons. Perquè hi ha un auto judicial on s obliga a readmetre a Karina en EU. En segon lloc, s aprova en ple una moció, per unanimitat de tots els partits, en la que s acorda que Karina Vercher és regidora d' EU de ple dret. I damunt no canvia de bando. La tireu vosaltres. I si és ara trànsfuga també ho era quan governava amb vosaltres. O no??
      I si algú realment és indigne, sou vosaltres, en el moment que sou govern en el vot d una regidora que diu que vos vota perquè l han amenaçada. Sino no haguereu governat. Governeu a eixe preu. Tot val per a manar vosaltres. No parles de dignitat...Manolo Vidal no haguera acceptat manar amb vot d una persona coaccionada i amenaçada. Però vosaltres si. Vos tindria que caure la cara de vergonya. I Carmen Canet ahir va demostrar quina classe de persona és. No es un fallo d un mal dia. Va demostrar que, quan te poder, és despota i autoritaria, ademés de molt poc intel.ligent. Espere que la justicia li faja pagar la seua actuació d'ahir.

      Eliminar
    3. Un altre que no s'entera de la pelicula.
      Repetim la jugada:
      La jutgessa dona mesures cautelars a una part del recurs, la que li resguarda alguns drets que podia perdre si no s'ascriu en un grup, drets economìcs per assistencia a alguns organs col·legiats, i CAUTELARMENT diu que es reascriga al grup municipal. No diu al partit, tot el contrari, el mateix auto com ahir vam poder escoltar en l'altaveu de la plaça, diu ben clar que alla, la jutgessa, no entra en el tema politica, que no es de la seua competència, perque es un tema d'associacions com son els partits polítics, i no d'administratiu.
      Eixe auto fa referencia a una decisio del ple, no diu res que Karina Vercher torne a ser membre del partit d'EU. Diu simplement que cautelarment, que pot continuar en el grup on estava CAUTELARMENT, fins la sentencia final.
      Tal com vam poder escoltar el jutge de Sueca ratifica l'expulsio d'EUPV i el mateix partit en escrits al jutge i al'Ajuntament deixa ben clar que des de octubre de 2012 NO ES D'EU.
      I no es transfuga perquè estiga en este o altre govern. Encara que no governara amb el PP, que sembla ho te negre per governar, seria transfuga si votara el PP perquè segons la sentencia del TSJ Valencia, tal como poguerem escoltar ahir, ES TRANSFUGA QUI CANVIA O VOTA GOVERNS EN CONTRA DE LA VOLUNTAT DEL PARTIT ON VA ESTAR ELEGIT. I Karina votant al PP votava en contra de la voluntat d'EU, cosa que no feia abans quan estava en el govern QUE ELLA HAVIA VOTAT I EU VOLIA.
      Si, i Carmen es mala, poc intel·ligent i tu eres un alumne resentit que damunt suspendries en les monges i ara li vols pagar la teua poca gana d'estudiar i el ssuspens posant-la a caldo.
      I parla de coses de les lleis quan sápies perquè fas com Manolo, que tot un advocat ha di i ha fet errors per un tubo en la moció de censura.
      I no ens cau la cara de vergonya, podem anar amb la cara ben alta en vore que estem traguent a la superficie un poble que vau deixar arruinat.

      Eliminar
    4. Si es que no saben que dir, veritats a mitges. Bona aclaració. I en seguida es claven contra carmen canet I jaume talens diguent q si son mals mestres q anen mal apanyats. Pues perdona!! Gràcies a ells i molt com ells tots els meus amics I jo tenim carrera i una bona educació! A fer la m... els cacics i llepons!

      Eliminar
  10. Es que no tenen vergonya ni la coneixen! Inclus en una nota d'agraiment es donen a coneixer. Algunes questions ja les heu aclarit en els comentaris de dalt. Però es que encara s'atrevixen a dir que ha faltat molta gent del poble. Com teniem que anar? Qui tenia aceditacio per a poder entrar? On es podia aconseguir? Per què no heu tractat a tots per igual i nomes han pogut entrar els vostres aplegats? (em referix a tots el partits politics) No la gent d'apeu. Tinc costum d'anar als plenaris però hui m'he quedat al carrer. Enrique, he entes que t'ha passat lo mateix? No se si al final has pogut entrar. Em costa d'entendre que no t'hagen tingut en conter, per la relacio que tens amb uns i altres i per el teu paper informador al poble.

    ResponderEliminar
  11. també han trobat a faltar a molta gent del poble? és el govern qui té que decidir si jo vaig o no vaig a un ple? o a l'ajuntament? quina merda de democràcia en la que el govern va estirant les orelles a la ciutadania

    doneu fàstic

    hipòcrites

    jo si que vaig veure que faltava el govern i molta gent del poble en la manifestació per defensar la llei de la dependència,què passa? que això no es mereixa que vaja l'alcalde

    jo el que trobe a faltar és un govern seriós, uns polítics respetables, això si que ho trobe a falta, poca vergonya que teniu

    ResponderEliminar
  12. Nosaltres també volem agrïm al govern local la seus deferència amb nosaltres facilitant-nos la nostra llavor informativa ... pel rabo .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe, Enrique, deixa de parlar aci i parla amb qui tingues que parlar per solucionar això. Estas tirant-te terra als teus ulls i com diu ma mare: contra mayores no vayas.
      I t'ho dic des de l'afecte. I no li faces al joc al PP, que t'animen perquè sigues tu el cap de llança contra els altres perquè ja ningú entrem als seus blogs. Ni faces cas als altres tampoc. Per una simple incidència, que cres seria més deguda a la quantitat de gent que esperarien, no faces un castell.

      Eliminar
    2. Enrique, pareix ser que el govern provisional et crida per al que li convé. Ahir pareix ser que no els interessava que estigueres dins, doncs el dia 29 de maig Enrique no és un mitjà de comunicació vàlid.

      Com a aficionat al teu blog et done un consell. Quan et tornen a cridar acudix i demostra que per a tu el que més preval és la possibilitat d'informar i d'estar en la noticia, encara que no s'ho mereixen, però com a bon profesional se que aniràs i ens informaràs.

      Això si, ja savem tots per on respiren estos.

      Eliminar
  13. Xe, Enrique, que manera més subtil té l'amic anònim de dir-te que cuidaet amb el que fas/dius. Açò en compte de Tavernes sembla ja Chicago, ho dic també des de l'afecte.
    Venen a dir-te que sigues bon xic, no ens tingues en compte la jugada del plenari (ara traguem l'excusa del carnet de periodiste, o de l'aforo complet i ja quedem bé), també que no t'ajuntes amb males companyies dels malotes del PP (sabem que no eres de la corda, però per si acàs t'adverteixen), no fajes una Karinà. Ni que fajes cas als altres(?) Que encara n'hi han més? Els altres serem els "del mig"?
    Si lo nostre (incident amb el Bloc) és una bovada, una xicoteta incidència, una coincidència, no volem res contra tú (ja pintes algo quan ara volen anar d'amics, Enrique).
    No faces un castell de no res, que nosaltres ja n'estem muntant un al Bloc on si el portes bé et deixarem que agranes la portalà, Enrique.
    Si foren amics teus podries agafar-ho com un consell, si fora un simpatitzant podries agafar-ho com una crítica, si ho agafes com de qui vé ho hauràs d'agafar com una amenaça.

    El cobarde sólo amenaza cuando está a salvo (darrere un anònim). Goethe

    ResponderEliminar
  14. Robin de Locksley30 de mayo de 2013, 15:17

    I la rabosa després de mirar el raïm que penjava de la parra i vore que no arribava a collir-lo, les va deixar tot dient.... està verd! (Hummm, ostres tu! Ara no recorde qui ho va escriure. A l'altra me n'aniré a Alemanya a buscar algun filosof. Que rebuscat)

    A tu el passa igual. Les tens verdes. A vore si a l'altra t'aproximes en les apreciacions. Ara has disparat per elevació i has errat el tir.
    Estic pensant que serviries per a escriure en algun diari per tant com t'enrotlles i traus punxa a tot.

    Veus Enrique com tenia raó: només el volen com a punxa de llança i perquè t'enfrontes amb la gent del Bloc.

    Ah, almenys reconeixeràs que ara ja no m'amague darrere un anònim. Ja som iguals.

    ResponderEliminar
  15. Ni les tinc verdes ni madures, com que no m'interesa viure com altres d'eixe raim.
    No crec que haja errat tant el tir, i això en tot cas ho haurà de dir Enrique, que sí està més al vostre costat i podrà corroborar-ho. Algo li haureu fet quan està tan enfadat.
    Jo només faig com vosaltres, li advertisc de que en política ningú diu/fa res desinteresadament i com vosaltres li digueu que no s'ajunte amb males companyies jo també ho faig, tant com patisc com vosaltres per ell. El que es clar es que jo li ho dic sense cap interés personal/partidiste, crec que vosaltres no podeu dir el mateix.
    Estàs equivocat quan dius que vullc que s'enfronte a vosaltres, sols dic que us conega, que no es confie que li fareu més passades com la última, tantes com us convinga. I dius bé la gent del Bloc, no vol dir que s'enfronte amb el Bloc ni amb la ideologia del Bloc, les idees no tenen amo encara que en poseu molt d'afany.
    Sobre el pseudònim t'aconselle posar sempre el mateix com faig jo i no jugar a conill amagar, com també canviar-lo per altre, no et va gens lo de Robin, no és el mateix furtar els rics per donar-ho als pobres que aprofitar els pobres per fer-me jo ric.
    Jo treballe com us dia Manolo 24h. tots els dies de l'any i no guanye 2.800 € nets + ipod. Ja no som iguals.

    ResponderEliminar
  16. Robin de Locksley30 de mayo de 2013, 20:42

    Sort teua que treballes. Jo que vols que el diga, anem tirant i vorem fins quan... ara amb això dels 2.800 € t'has quedat curt. Manolo en guanyava més nets al mes.
    No comprenc perquè fas valoracions personals si no em coneixes. Ni furte, ni he furtat, ni m'he aprofitat mai de ningú. Més bé al contrari, diria que sóc generós dins de les meues possibilitats.
    I sobre furtar als rics, etc. el nom moltes vegades no fa a la cosa i es simplement la mascara que usem per amagar la realitat. No dic siga el teu cas.

    ResponderEliminar
  17. Baldoví de Locksley, de sort res amic, hui en dia qui treballa no es per que jugue a la bonoloto, ho es perquè siga imprescindible per a una empresa o perquè siga emprenedor. Altre només per tindré amics o familiars en un partit polític pot tindré arreglada la pataqueta. Si vols a això li dius sort, jo li en dic altra cosa. Dels 2800 de jornal politic en un poble mitjà com el nostre jo ho trobe un abús, mes amb els temps que corren tant si es diu Manolo com si es diu Pepica. Si vols parlem de tots els alcaldes passats, crec que es mes coherent (perquè es l'unic que te remei) parlar de l'actual, no ho critique per qui siga sinó perquè es el que hi ha ara. Si en deu dies esta un altre i no canvia res, continuaré diguent el mateix, no et preocupes per això.
    Per altre costat, quant he dit jo que tu furtes res? Jo sols dic que hi ha qui s'aprofita dels pobres (contribuents) per fer-se ric (sous polítics desmesurats). No dic que siga el teu cas, pero pels balons que llances fora sense fer costat a la denuncia, no et deu caure molt lluny un d'eixos casos. L'actual i famosa frase " i ell mes " (Ell perquè a mi no em pots dir de tu en este cas).
    I si tot lo del nom, carasseta i altres romansos no van per mi, no se a cas de que anomenes res d'aixo. Jo dorm ben tranquil. No dic siga el teu cas.

    ResponderEliminar
  18. Robin de Locksley31 de mayo de 2013, 15:20

    A "pierna suelta" que no sé com es diu en valencià, o "como un lirón" i amb la conciència ben tranquila, no sé si vosté, senyor sheriff de Nottingham, ho farà.
    Segons es desprén de la constestació que em fa, i que se'n puja per les parets, sembla ser que no.

    ResponderEliminar
  19. No es pot deixar de rebatre res del que t'expose i dormir amb la consciència tranquila. Una cosa es la indignació constant amb els quefers polítics, altra es que m'afecte tant com per no poder agafar la son. Només me la llevaria tindre que amagar defectes propis amb els dels demés. I damunt enorgullint-se d'eixe fet tan poc altruiste.

    ResponderEliminar