jueves, 23 de mayo de 2013

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis

 L’Ajuntament de Tavernes amplia l’horari de la Biblioteca amb motiu dels exàmens universitaris

En ocasió dels exàmens universitaris, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna amplia l’horari habitual de la Biblioteca Pública Municipal per a facilitar als estudiants de la ciutat la preparació dels exàmens en una instal·lació adequada.

L’horari especial de la Biblioteca Pública Municipal de Tavernes comprén el període entre hui dijous 23 de maig fins al pròxim 30 de juny, amb el següent horari: de dilluns a divendres, ininterrompudament de 10 a 22 hores. I el dissabte, de 10 a 13 hores i de 15 a 21 hores.

La regidora d’Educació, Pilar Altur, ha manifestat que “la Biblioteca Municipal amplia l’horari habitual per a facilitar a tots els nostres estudiants universitaris un marc adequat i adaptat a les seues necessitats en la preparació dels exàmens finals”.

En l’horari d’ampliació extraordinari, la Biblioteca funcionarà sols en la planta baixa com a sala de lectura; no hi haurà servei de préstec o devolució, expedició de carnets, informació bibliogràfica, accés a terminals públics, etc., que es mantindrà com sempre en la franja horària habitual

Dilluns 27 de maig s’obri el termini de matrícula de l’Escola d’Estiu


L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna obri el termini de matrícula de l’Escola d’Estiu este pròxim dilluns 27 de maig. Fins al dia 12 de juny estarà obert el període de matriculació dels xiquets interessats a participar-hi.

L’horari de les activitats serà de 9 a 13 hores. L’Escola d’Estiu començarà el dia 1 de juliol i conclourà el 31 del mateix mes. L’horari d’inscripció a partir del dilluns 27 de maig serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores en les oficines del Braç Treballador, en el Departament de Serveis Socials, situat en el carrer Calvari, 87.

També es pot fer la inscripció des de la pàgina web de l’Ajuntament de Tavernes, tavernes.es, omplint la fitxa corresponent i enviant-la al correu i010@tavernes.org.

L’Escola d’Estiu està oberta a xiquets de 4 a 13 anys, i es faran dos grups diferenciats: una escola d’estiu de 4 a 6 anys i una altra per a xiquets de 7 a 13 anys. El preu d’inscripció és de 100 euros i, en cas d’apuntar-hi germans, 90 euros cada un.

Les activitats de l’Escola comprenen diferents tallers educatius, activitats plàstiques i treballs manuals i creatius. Els alumnes faran jocs tradicionals i esportius, jocs de proves i jocs aquàtics. A més, visitaran diferents espais municipals i faran eixides culturals, entre altres activitats.

L’Ajuntament de Tavernes suprimeix la necessitat de certificats d’empadronament en els procediments administratius propis

Este mes de maig, l’Ajuntament de Tavernes ha resolt la supressió de l’exigència d’aportar certificats i volants d’empadronament com a document acreditatiu de domicili i residència en els procediments administratius propis de l’Ajuntament

Amb esta resolució d’alcaldia, els veïns es veuen alliberats de la necessitat de sol·licitar estos certificats en la tramitació administrativa amb l’Ajuntament de Tavernes i es simplifica el dia a dia dels ciutadans. Esta resolució s’aplica als procediments administratius municipals, és a dir, aquells en què la tramitació i resolució correspon a l’Ajuntament de Tavernes.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha indicat que “és un pas més en la millora constant de la nostra administració local de cara als veïns. Ja ho vàrem iniciar amb l’ampliació de l’horari d’atenció al públic, tant de matí com de vesprada. A l’estiu obrírem el registre municipal en la platja i també s’ha fet realitat la presència policial en la platja tot l’any. Bàsicament, estes accions van dirigides a facilitar els tràmits als veïns de Tavernes”.

L’Ajuntament emprarà les dades que consten en el corresponent registre administratiu, el Padró Municipal d’Habitants, i no demanarà als veïns que tornen a justificar i aportar les dades que ja consten en el registre. Amb esta mesura, s’avança en agilitat administrativa, alhora que s’acurten els terminis de resolució i de notificació de cara al ciutadà.

15 comentarios:

  1. Quanta propaganda d'ultima hora!!!

    ResponderEliminar
  2. Qui farà este any l'escoleta d'estiu??
    Ja està adjudicada o licitada?

    ResponderEliminar
  3. No ha dit res l'Ajuntament de Tavernes de la perdua de la bandera blava de la Goleta i del manteniment de la bandera blava de Platja de Tavernes de la Valldigna.
    Algu sap perque la han llevat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que diràn ha segut per culpa de la nefasta gestió del PP .

      Eliminar
    2. L'hauràn llevat perquè les platges de la Goleta no cumplirien els estàndars de qualitat mínims per donar la bandera. No deu ser per la qualitat de les aigues ni per falta de neteja (ja que les dues platges están juntes, i el que és fa en una, és fa en l'altra.
      Pot ser siga per la falta d'arena.

      Eliminar
  4. propaganda o el que vullgues, però ja era hora, tranquil que això no pararà la moció si és el que te preocupa

    arriba un moment en que ja em dona igual els motius que tinguen els polítics, tots m'han decebut,

    així que en qualsevol cas és una bona notícia, no tindre que anar pagant un euro per un full

    ResponderEliminar
  5. Serà per a tapar que la platja de la Goleta ha perdut la bandera blava aquest any!

    ResponderEliminar
  6. Per cert Estruch, si vas a l'acte de Morera després ens ho contes!!

    ResponderEliminar
  7. Pensaba anar fins a abans de la moció i tot el que ha vingut després, però donat a com estàn els ànims no vull que ningú em identifique com d'uns o altres, que els que seguiu este blog sabeu que no ho soc, i acudir a un acte d'este tipus d'un partit concret , per a molts, massa, això ja es prou . altra cossa son els actes institucionals, de ONG's o similars, o cubrir un acte com el de huí d'interés general .

    ResponderEliminar
  8. Ui ui Enrique quina excusa més debil. Si hi havia empresaris i gent que no crec voten en la vida a Morera podies anar perfectament.
    Que te que vore una conferencia anunciada molt abans de la moció com tu dius - pensava anar fins abans de la moció- amb la moció? I si vas a la concentració no se t'indentifara amb alguns dels partits?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El dic la veritat ? Alguns dels acòlits del govern local no s'estàn prenent massa bé el que este blog deixe parlar a tothom, no entenen el que no em canse de repetir de que perquè no estiga amb tú no vol dir qu'estiga amb l'altre, i per això no vaig voler anar, sempre hi han exaltats i vull evitar actes partidistes fins a que escampe un poc .

      Eliminar
  9. veus, Enrique, ja estan a la de sempre. Ara eixirà un altre diguent que mensprees les postures progressistes i que jugues a favor del PP. i això que el que degué dir Morera nosaltres ja ens ho sabem i ho recolzem al 100%, tú ja ho has dit prou vegades per ací. Ara bé, els que havien d'anar per no saber-ne res del que ens manipules des de València i matí, malhauradament no n'anirien massa, per això estes xarrades-míting s'entenen la majoria de vegades com a mocions de confiança del partit que les convoca. Com es que no hi havia ningú del PSOE si era un acte de l'Ajuntament?
    Crec que en la propera manifestació deuran també fer-los del PP al 80-90% dels votants de Bloc-PSOE-EU que no aniran a fer costat.
    només aniran els que en pensen traure resquit per algun costat. Cura que després el PP també s'en recorda de les cares a l'hora d'adjudicar prebendes!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No cregues que no em vaig quedar en ganes d'anar, perquè el tema m'interessa i un muntò i amés, com bé dius, compartixc l'idea, , però el ser lliure porta açò moltes vegades perquè per desgràcia el mon està plè d'intolerants .

      Eliminar
  10. Hi ha que veu fantasmes per tots els costats. Quan no son intolerants, son anonims o otra gente de mal vivir.
    Qui no va a un lloc es perquè no vol i prou! I no passa res.
    Xe, tu no volies anar i vas fer be. No dones explicacions.

    ResponderEliminar