sábado, 25 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PP

El nuevo gobierno del PP hará una revisión de las cuentas municipales para aligerar las economías familiares.

Tavernes- 25/5/2013- Es necesario que, en la situación económica en la que nos encontramos, el Ayuntamiento este al lado de sus vecinos y, por eso, una vez el PP entre a gobernar de nuevo el Ayuntamiento de Tavernes, vamos ha revisar los impuestos municipales para mejorar las economías domésticas.


Las economías domésticas no están para bromas, y esta es una situación que parece “no ha entendido el actual equipo de gobierno con sus continuas subidas de impuestos”. Desde el PP, vamos a hacer una revisión de tasas e impuestos. Se puede trabajar en la revisión de las cuentas locales quitando de ciertos capítulos para poder reducir gastos municipales y ayudar a nuestros vecinos “en momentos en que realmente lo necesitan”. Un gobierno con miras de futuro ha de estar al lado de sus vecinos, apoyándolos y escuchando todo lo que se nos pide”. Vidal afirma que “una vez accedamos al gobierno vamos a trabajar por unos impuestos mas justos y adecuados a la situación económica que estamos viviendo”.


Las partidas que pensamos aumentar son las destinadas a acciones sociales “vamos a trabajar duramente por los más necesitados, por todos aquellos que realmente necesitan ayuda, una aspecto que el actual gobierno había olvidado en los presupuestos rechazados en el último pleno ya que no eran sociales y daban la espalda a los ciudadanos”. Vidal señala que “este nuevo modelo de gobierno va a poner como prioridad la búsqueda de subvenciones allá donde sea para reducir el paro local ya sea conveniando con la Cámara de Comercio para abrir el Vivero de Empresas o aligerando costes de instalación y apertura de negocios y empresas en nuestro termino municipal”.

Un gasto millonario.

No hace falta recordarle al Sr. Jordi Juan que en dos años ha gastado más de 60.000 euros en dos cabalgatas de reyes y que creemos que ha sido un gasto innecesario y excesivo. Manolo Vidal comenta que “nada de lo que se ha pagado y construido para estas cabalgatas se ha quedado en nuestra ciudad sino que ha servido, como en otras ocasiones, para hacer mas grande y aumentar los beneficios de una empresa de fuera de Tavernes”. Las cabalgatas de 2012 y 2013 no han durado mas de tres horas con lo que “Tavernes ha pagado 300 euros por cada minuto que la cabalgata ha estado en marcha, pensamos que no es necesario un gasto tan elevado”. Vidal comenta que,”antes de contratar a empresas de fuera hablaremos con los colectivos locales para que sean ellos los que se beneficien y ese dinero se quede en Tavernes”.

33 comentarios:

  1. No ens vengau la burra. Feu lo que vulgau, parleu amb qui vulgueu, pero no ens vengau la burra.

    Els darrers anys de la passada legislatura vau adjudicar dins del Pla Zapatero a 7 empreses de fora del poble obres per valor de 1.700.000 euros; vareu adjudicar el Braç Treballadora Jarquil Andalucía SA d'Almeria per valor de 540.945 euros i dins del lan Camps les obres de Avinguda Platja a una UTE de fora per valor de 1.700.000. TOTAL QUASI 4 MILIONS.

    Vau regalar a una empresa de fora 1'3 milions per la piscina i vau regalar els terrenys i ens hem quedat sense diners i sense piscina, i vau manar a una empresa de fora que fera un sequer i damunt això ha costat 2'4 milions.

    Total: MES DE 7'7 MILIONS D'EUROS A EMPRESES DE FORA, sense parlar de la vigilancia de platja que li la llevareu a la Creu Roja per portar una emrpesa de fora. 125.000 euros a l'any??

    Sou uns falsos i uns mentiders. Si heu de continuar parlant amb empreses del poble d'eixa manera millor quedeu-vos en casa.

    I si la cavalgada segons digueu son 300 euros per minut cosa que no crec perquè caldrà contar la preparació, assajos montar, desmuntar, etc. amb la qual cosa igual no ix ni 100 per minut. Aixina i tot i com hi ha més de 3.000 xiquets del poble resulta que per cada xiquet li ix a 10 CENTIMS PER MINUT I PER XIQUET. Per que no feu els calculs aixina?

    ResponderEliminar
  2. Deixeu de dir tonteries i coses clares i concretes. Quins impostos aneu a baixar? Quant aneu a baixar-los? De quina manera? Per què llevar d'aci i pujar d'allà és molt fàcil... Per què aneu a fer-ho ara i no ho vau fer quan governàveu? Quan aprovàreu la pujada de l'IBI fins 2016, també estàveu ajudant a les economies domèstiques? Puc entendre entonces que aneu a desobeir el pla d'ajust que està seguint el nou govern? Mare meua la que ens ve damunt...

    ResponderEliminar
  3. Preferisc que es gasten 30.000€ en els xiquets, que 1.000.000€ en palmeres i 200.000€ en un local amb futbolins per a joves (sic) i 200.000€ en un empastre de carril bici que no serveix per a res.

    ResponderEliminar
  4. Subvencions???? D'on Manolo?? La Generalitat està arruïnada, Diputació està arruïnada, l'estat no té prou per pagar als bancs alemanys. Si es que acabeu amb tot xe!! D'on vas a traure subvencions Manolo?? Del caixó de les eleccions?? Eixe que dies que tenies per a algunes cosetes i va resultar que estava ple de factures per un milió d'euros???

    ResponderEliminar
  5. Manolo quan cobra el teu xòfer? Amb diners dels meus impostos tens tu xòfer?? Ja tenies guardaespatlles amb els meus impostos i ara també xòfer??

    ResponderEliminar
  6. Manolo contans altra cosa que això ja no s'ho creu ningú. Ara resultarà que vas a fer el que no has fet en la vida... Ni en Solimar, ni en l'ajuntament...

    ResponderEliminar
  7. Estruch posa vet ja a les notes del PP. M'agradaria que aquest espai, el teu espai i el nostre, fóra la veu dels ciutadans i no de la partitocràcia sangonera.
    Gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El vet a tots els comentaris i articles d'opinió no afins al BLOC ja els veta la COTORRA.

      Pel que he vist en aquest blog, per a que és publique un article, el que s'ha de fer es fer-lo arrivar a Estruch i no faltar el respecte a ningú (per supost).

      Per tant, vetar ací no s'ha vetat a ningú, cosa que altres no poden dir.

      Eliminar
    2. Jo no vete a ningu, aixo ja ho fan altres a dretes i esquerres . A mes tens sobrada mostra de gent no PP en els comentaris de abans del teu, fidel mostra de que açi participa gent detota ideologia pero sempre des del respecte que tu no mostres amb eixe qualificatiu .

      Eliminar
    3. De quina manca de respecte estàs parlant exactament? Partitocràcia? Sangonera? No estàs d'acord ni amb la teua pròpia línia editorial?
      Per a mi que publiques una nota de premsa d'un partit és com els periodistes que donaren cobertura a la roda de premsa de rajoy per plasma. Volen publicar alguna cosa ací? Aleshores entrevista'ls. No he dit res dels comentaris, templat.

      Eliminar
  8. Preferisc mil voltes mes que es gasten els diners fent que els xiquets s'ho passen be, que ells no tenen culpa de res del desastre que heu fet del poble, i no en els més de 100.000 euros que es vau gastar en estudis per al PAI que no han aprofitat per a res.

    ResponderEliminar
  9. Estruch, tan vetat algun comentari en La Cotorra? Jo en veig allí molts teus i no crec que es veten. Una altra cosa és que no els publiquen perquè tots sabem quin tipus de comentaris són els que fan els del PP i supose que allí es faran igual o pitjor.

    Només cal vore Ventiladors i Diaris, que fan cada comentari que fins i tot una falla ha hagut de fer una nota de premsa condemnant-los per les coses que han dit i com les han dit, i posant la falla pel mig de fora anonima.
    Jo no entre al Ventilador des de fa mesos. Alguna volta al Diari, i els comentaris que fan donen mes fastic, sempre clavant-se en familiars dels politics, i publicant sense nom, anonimament.

    Si l'educació que han demostrat i demostren les cries de NNGG que són les porten el Ventilador i que han repetit fins cansar-se en el twitter i facebook es el reflex del que els ensenyen els seus majors del PP, apaga y vamonos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles de comentaris anonims, i tu que fas que no dius qui eres?

      Eliminar
  10. Per als enamorats del nepotisme, la xuleria feixista i altres èxits del govern (local, autonòmic...) i especialment als Fans del diario LEVANTE...

    http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2013/05/26/vietnam-compromis/1001099.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menudo politiqueo tenen estos del BLOC. Están utilitzant els diners dels nostres impostos per fer autobombo i propaganda de Compromís. es veu que hi hauràn galtades per ocupar seients. Ara m'explique a la nova decoració exterior de la seu del Bloc. Queda tot clar!!

      Eliminar
  11. I una recomanació per a tots... i, especialment, als Cotorros que pobleu aquest Blog honest ara que el vostre va de cap a acaiguda... Gran Llibre de Ferran Torrent: CAMINARÀS ENTRE ELEFANTS o que et pot passar si ets dona, valenta i creus en el teu programa. I no només parle de Karina.

    ResponderEliminar
  12. astem arreglats i amb poca roba, si ens penssavem ques tavem mal ara anem a estar pitxor, Deu mos agarre confesats, no deixes que manolo mos tire pel barranc eixe de la foto, paral-lo.

    ResponderEliminar
  13. Ací es parla molt de transfugisme, però no de incompliment de contracte. Si el transfugisme es diu que és usurpar vots d'un partit (què és fals els vots no son dels partits, son dels seus votants).

    El incomplir un programa al 100%, no seria tambè estafar al seu electorat?

    ResponderEliminar
  14. O siga que ¿ara els votans que voten a EU ja no saben aon estan els seus vots? yo vote a l'esquerra i resulta que al meu vot asquerre va a la dreta, com es menja aixó que algú meu esplique. Yo demane al govern que en torne al meu vot, no vullc que al MEU VOT ES NEGÒÇÍE. Si la cosa te que anar açina i aixó es legal, pense que mai mes aniré a votar i que façen el que vullguen que al fi i al cap aixina es.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero que dius. El teu vot abans també estava a la dreta xaval. Tu encara eres dels que creuen que el bloc es d'esquerres? Nacionaliste d'esquerres? No home no.

      Eliminar
  15. pos si votes a l'esquerra i van al bloc, el teu vot va a fer propaganda i poc a desemvolupar programes d'esquerres. El teu vot va per a la promoció de Jordi Juan per a dirigir-se a cotes més altes a Valencia o a Madrid. I sense oblidar-nos que el teu vot servix per a pujar impostos i per a que el alcalde no és baixe el sou. I no parlem ja d'enxufismes i favorios.
    Això si que és demostrar ser d'esquerres.

    El ser d'esquerres s'ha de demostrar, no val de dir-ho de llengueta.

    ResponderEliminar
  16. Doneu el vot a Monolo, i a vore si en conte de arreglar-mos el poble arregla Palma de Gandia. Es necessita tindre collons i no parlar dels 57.000 euros que cobrava el paio per desfer-mos el poble i llogar empreses de fora per fer les coses.
    Mes val promocionar a Jordi que promocionar a Torro o a Rus o inclus a Eugenio. Molt de mando en Valencia i no s'ha vist eres en Tavernes de bo. Com manolo, molt d'asesorar a Rus i per al poble res. Que has fet en dos anys Manolo? El poble no ha vist res del que has fet. Ni eu vora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que jo no vote al PP. I em pareix una barbaritat el que cobrava Manolito.

      Sempre el recurs del "I TU MES" dels progressistes, per tapar les seues vergonyes.

      No és justifiqueu amb el que cobraven ells. Sols s'ha de dir si Jordi Juan en els temps que estem cobra molt o poc.

      Marejar la perdiu i propagandisme, això si que es el que fa el BLOC.

      Eliminar
    2. Ui quina por, que si no ens doneu el vot al Bloc, son per al PP. Encara no s'haveu donat compte que amb els polítics que tenim a tota Espanya quasi ningú vota a cap partit convençut sinó que no te mes remei que donar un vot de càstig, tant de be com governen uns i altres?
      Bo, pues esta ja es la segona vegada que formeu part del govern local i totes dues vegades (sense cap responsabilitat vostra, clar) haveu donat el mando al PP. La primera governant a favor del PP posant-li la majoria absoluta en safata per a la següent legislatura i ara provocant la moció per no saber negociar amb els socis. Fluixa democràcia i llàstima de partits quan només ens queda decidir-nos pels menys roins?

      Eliminar
  17. «¿Vamos HA revisar los impuestos?» I si comencen per revisar els llibres d'escola? Mare meua quin nivell tenim...

    ResponderEliminar
  18. Nomes perquè algu s'arrape de malicia: la Cotorra té més de 800.000 entrades i pels numeros que observe dia a dia, està mes viva i mes llegida i seguida que mai. També hem de dir que el segon és Quaderns de Reflexió, els únics que tenen una certa trascendencia i que informen com cal.
    Els altres, completament partidistes i demostran cada dia que nomes estan per enredrar i insultar. I cada dia tenen menys seguidors.
    Enhorabona a tu, Enrique per mantindre el tipo des de la neutralitat. En La Cotorra son molts bons, però clar juguen a un altre joc i ho fan molt bé i sense clavar-se amb ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es claven amb ningú pero juguen a altre joc?
      Quin tipus de joc?
      On no es claven amb ningú es ací, on no censuren cap comentari de cap color polític, no com els demés, Cotorra inclosa. M'agradaria saber la tendència d'entrades a la Cotorra en l'ultim any, poseu una gràfica. I també el nombre de comentaris respecte al d'entrades (participació ciutadana). I també el percentatge de comentaris no publicats (transparència). Eixes dades, que Enrique no tindria pegues en publicar-les (en transparència ja ho dic jo 100%), els demés no les poden dir, i la Cotorra en això ja no seria ni la primera ni la segona, suspès com els demés blogs.

      Eliminar
  19. A Jordi la xuleria li ha fet perdre 100.000 €.

    Jo tambè menejaria a les masses si perderà sous d'eixa envergadura i possiblitat de donar feina al meus discípuls mes fidels.

    ResponderEliminar
  20. Mentira:
    100.000 euros d'on? A vore explica't.
    A l'hora de manipular, sou mestres. Ara que fas ¿t'agafes les manifestacions de la trànsfuga Karina Vercher quan va dir, sense aportar cap document, que Jordi Juan i Victor Borras ens costaven 100.000 euros? Si cadascun guanya 2.100 euros al mes, i sense pagues extres, d'on ixen 100.000 euros? A vore explicat amb dades. Perque algu té penjada la nomina al Facebook. La de Manolo no l'hem vista NI LA VOREM mai.

    De totes maneres, recordem. Any 2010, l'ultim any de govern complet de Manolo Vidal i sus boys

    Manolo Vidal: Cost a l'any 55.000 euros per arruinar Tavernes
    Amparo Espi: 45.000 euros per pegar segells en el despatx. L'he vista.
    Salvadro Ribis: 36.000 euros. Encara no se perquè.
    Luisa Mifsud: 36.000 euros. Per ser la regidora d'Hisenda. Tavernes en la ruina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 2 anys que li quedaven de govern a 50.000 €, sonnnnnn 100.000 €.

      a vorem que fa, ara que no te plaça a la universitat.

      Farà de limpiabotas de Morera?

      Eliminar
    2. I el que li diu Alberto Pina a Jordi??. "Jordi es un feixista disfressat de militant del Bloc Nacionalista Valencia"

      Eliminar
  21. 2100 nets
    700 Mancomunitat (només 250000€ paguem per ella els vallers)
    IRPF que li'l tornaran en la declaració hisenda, sinó guanya massa diners o te massa patrimoni.
    Seguretat social, que també paguem els vallers i que el dia que es jubile els disfrutarà.

    Sobre els 50.000€/any ell i altres tants Víctor.

    Si voleu sumem els i-phones, les subvencions municipals als partits, les patrulles de policies dedicades a les galgues i Padur...

    ResponderEliminar
  22. a vorem que fa, ara que no te plaça a la universitat.

    Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

    ResponderEliminar