jueves, 16 de mayo de 2013

Nota de premsa de MANOLO VIDAL

En relació al fotomuntatge que ahir va circular per Whatsapp el portaveu del Partit Popular de Tavernes, Manlo vidal, vol fer les següents declaracions:
S'ha fet un fotomuntatge ridícul. Si és que tenen temps de tot menys de treballar per millorar el seu poble.
És l'únic que saben fer, humor, propaganda, fendre fum...No volem gent del circ, volem gent que entenga de política, que escolte als seus regidors i veïns, que tire endavant sense insultar a ningú i menys a qui li porte la contrària. Volem ganes de treballar pel poble, no fent burla de la gent del poble. Hi ha molta feina que fer per a perdre el temps en criticar a l'oposició.
        PP Tavernes de la Valldigna - 46760 Tavernes de la Valldigna

6 comentarios:

  1. Els del BLOC están molt nerviosos desde que al plenari li tombaren els pressupostos. Ja en aquest, intentaren que la sala de plenaris fora una olla a pressió xq pensaven que en aquet ambient Karina cediria.

    Desde entonces no han fet altra cosa que crear un cúmul de despropòsits. Primer guardar silenci, després una roda de prensa on Jordi va mentir indiscriminadament i ara la burla.

    Ara podeu vore per a que utilitzen els del BLOC les noves tecnologies, per a presionar i aprobar pressupostos antisocials i per fer burla.

    Això si que es un comportament infantil!

    ResponderEliminar
  2. Podrien enviar el pressupost per Whatspp per vore si ens fa també tanta gracia. Ara el tenen amagat i no corre pressa aprobar-lo. A mentides ens unflen.

    ResponderEliminar
  3. Enrique, saps si Llum o Carme (com a portaveus) s'han pronunciat al respecte? Encara que siga de forma informal

    ResponderEliminar
  4. Ha sigut una oportunitat perduda per a Jordi, perque haguera quedat com a un SENYOR.

    ResponderEliminar
  5. Potser no hagen comunicat la seua disconformitat amb aquestes imatges ja que està molt clar que NO HO COMPARTIXEN i perquè hi ha en joc altres coses més importants.

    ResponderEliminar