martes, 14 de mayo de 2013

REPÀS DE PREMSA DIGITAL, noticies locals


Com era d'esperar tant las provincias com levante-EMV ens parlen del cese de karina ahir , tema més que comentat en este blog pel que no cal més COMENTARIS, DE SEGUR QUE TANT HUÍ COM EN PROPERS DÍES SEGUIREM FENT-HO .

a més en las provincias trobem que : 

Huelga de empleados de Federico Giner

Durante la mañana de ayer se desarrolló la primera jornada de huelga convocada por el Comité de Empresa de Federico Giner de Tavernes y las seccciones sindicales de CC.OO. y UGT. La protesta consistió en una parada entre las 10.30 y las 12 horas, acompañada de una concentración de trabajadores y trabajadoras de la empresa situada en la avenida de la Valldigna. Los empleados protestaron por el impago de salarios desde principios de año y del pasado año y por la falta de voluntad de la empresa de reunirse con el Comité para buscar algún tipo de solución.
I es que l'empresa, pels motiu ja explicats en articles anteriors, no alça cap. Però, servixen per a algo estes accions ? .

8 comentarios:

  1. Ara podran pagar amb els 30.000€ anuals que li donarà Jordi pel lloguer de Modus vivendi per a la nova caserna de la policia. Eixos son els diners que demanava Karina i s'els gastarà l'alcalde en foment d'ocupacio i solucionar el problema de FG. Maquiavelic, pero mata dos pardals d'un tir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Marc, ens pots explicar que saps d'eixe tema, el del lloguer de Modus Vivendi ?

      Eliminar
    2. Jo creia que la caserna nova dels 30.000 € del pressupost de Jordi eren per a la platja, on està tot prou abandonat. Però no, de bones fonts em diuen que és per a una instalació nova per als municipals al poble, una caserna a l'estil de l'entrada de Gandia. Em semblava barata una obra amb 30.000 €, però si ara m'entere que és el preu anual d'un lloguer, encara m'extranya més. I diuen que és a la caseta de FG que té passant la gasolinera de Landete, el Modus Vivendi, expositor de mobles de vivenda on no he vist mai entrar ningú. No sé si volen fer obra com siga(en este cas, remodelació i pintura) per fer algo visible als votants, volen quedar bé amb Chofre i la policia (una més) o fer obra de caritat amb FG.
      Juan Pare et podrà informar millor, amb pels i senyals, però si es tan necessari i tan bona obra no sé per qué no ho havien publicitat abans.
      No soc Marc, ha estat una errata, la història diu que soc Karl Marx.

      Eliminar
  2. Bueno, jo destinaria els 30000 euros que Karina vol treure de sous, els 30000 euros més que volia treure del renting de la policia i altres a donar classes de mates a Jordi i aixína que sàpia que de 47000 a 43000 va un 5 % i no un 33 %.

    Per cert ja saps que Karina reclamava una ajuda per a empreses del poble amb problemes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Empresari en paro15 de mayo de 2013, 0:49

      Per a ser empresari i no tindre problemes has de ser de fora del poble i del Bloc. O germà de Llum.

      Eliminar
  3. Els problemes de FG son la solvència, donat que no volen tocar ni un cèntim del patrimoni familiar acumulat durant els anys de bonança gràcies a la empresa. Millor dit, el problema es dels treballadors que no tenen cap patrimoni que es respatlle i que estan sense cobrar. I Jordi encara els regala 30.000€ a l'any? No se per on agafar-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema serà també el poder vendre en estos moments patrimoni .

      Eliminar
  4. Clar, al preu que ells voldran, no? això és igual que les hipoteques, si no vens ni pagues, et furten la casa. El principal problema és no voler vendre, és més còmode finançar-se amb les nòmines dels treballadors, no?
    diners si n'hi han per a material (actualment si no pagues al dia no te'l descarreguen) i per pagar ETT's quan hi ha més feina. Per als fixes van venent-los la burra ja fa anys i aprofitant-se de que molts encara cobren la part d'atur de l'ERO. Dir que damunt que qualsevol negociació es va firmar cedint només per part dels treballadors, la empresa duu prou temps incomplint les seues obligacions sistemàticament. No em donen cap llàstima la empresa, i als treballadors crec que tampoc i no tardaran massa en passar a altra fase, perque crec que no en voran ni un. Quant abans facen fallida i aclarisquen comptes, crec que millor.

    ResponderEliminar