domingo, 19 de mayo de 2013

FILOSOFIA PURA

Ahir vaig rebre açò per whatsapp :

A QUI VOLS COM ALCALDE DE TAVERNES? - Tu Votación - http://www.tuvotacion.com/a-qui-vols-com-alcalde-de-tavernes

I jo vaig contestar , un poquet ja fart del tema : 


" AL        

Però va ser millor el que va afegir un altra persona del grup en que ho van remetre :

" Mejor a DONALD así diréctamente no le entendemos un pito y no nos hacemos mal sangre "

FILOSOFIA PURA I CLAR EXEMPLE DE LO FARTA QUE ESTÀ LA CIUTADANÍA DEL POLITIQUEO  . 

Mañana más y mejor . Que passeu un bon Diumenge . 

16 comentarios:

  1. Hem tinguta al seu mestre, a un tal DISNEY!

    ResponderEliminar
  2. Xè Enrique, no pares ni en diumenge!!! Què bò eres!!

    ResponderEliminar
  3. El govern de Jordi passarà a la historia com al govern de fer-se la foto, de fer-se propaganda i de vendre fum

    ResponderEliminar
  4. Digueu-li a Jordi que no estem en eleccions, que Manolo Vidal.va traure molys més vots que ell, que eixes votacions no valen per a res, que deixe de votar-se a ell mateix i que vaja fent-se l'animo que li queden pocs dies de ser alcalde.
    I, per favor, dogueu-li que faça tot el posible per s que el ple de la seua moció de censura siga sense plors, sense crits i sense malicsia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Només es pot un vot per persona, que passa? Que a Manolo no el vol ningú? I tot el món li gira l'esquena per que s'ha vist la vertadera cara que té? Si el dia 29 feren eleccions ho tindrieu poc clar. Tranquil que no plorarà ningú, no passarà com Karina la trànsfuga que ja volia votar-vos entonces i EU, partit a qui digueu que pertany, no volia. Plorar?? plorava Manolo que no tenia faena, els del bloc i el PSOE en tenen tots.

      Eliminar
    2. Segur? Pos no et a que Jordi tendrá feina a la Universitat, perque tinc contactes allí i m'han dit que ell no te plaça de profesor titular. Ell estaba de profesor asociat ajudant a un catedràtic i pels retals eixa plaça es va eliminar.

      Eliminar
    3. contactes??? PP i universitat són coses incompatibles, ves i informat bé i voras com no tens ni idea, quanta tonteria... Manolo té feina?? A no, és assessor... i prompte alcalde amb trànsfuga inclosa. Meeeeeeeeeeeecccc

      Eliminar
  5. El govern de Manolo passarà a la història per endeutar al poble i arruïnar-lo i voler manar a qualsevol preu, amb TRÀNSFUGA inclosa.

    ResponderEliminar
  6. La TRANSFUGA (si realment ho és) ja formava part del govern que tu defenses. No saveu perdre i a més amb hipocresía inclosa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan formava part del meu i teu govern no era trànsfuga, representava a EU. Ara no representa a ningú. Saber perdre?? Que açò és un partit de futbol?? Fent trampes amb trànsfugues es guanye bé, eh?? Campeones, que pareixeu Oliver i Benji, Karina qui és? Marc Lenders??

      Eliminar
    2. Desde març de 2012 no representava a EU, ni al partit polític ni al grup municipal. Des del 6 de maig, representa al grup municipal d'EU (de forma cautelar però el representa)

      Vols dir que desde març de 2.012 fins a maig de 2.013, Karina no formava part del govern?

      Heu elaborat una mentira mal argumentada i ara és normal que us la desmonten fàcilment, perquè no te ni cap ni peus.

      Per a l'altra, treballeu més l'argument perquè es molt deficient.

      Eliminar
    3. Quan Jordi fou nomenat alcalde, juny de 2011. A quin grup pertanyia Karina Vercher? A EU!!! 29 de maig de 2013, a quin grup pertanyerà Karina Vercher? A cap!! Karina deixa un govern per a formar part d'altre govern. Saps com es diu això?? TRANSFUGUISME!!! Açò no és el ventilador, ací es publica tot i per molt que vulgues marejar i manipular NO TENS RAÓ i Karina Vercher és una TRÀNSFUGA. Més clar aigua.

      Eliminar
    4. En resposta a l'Anònim de des 14:19

      Estruch pots confirmar o desmentir la següent información:

      - Es cert, al plenari de juny de 2.011 Karina pertayia al partit polític d'EUPV.
      - El 29 de maig (si no es pronuncia un jutge avans) Karina estarà expulsada del partit polític (a falta de la decisió definitiva d'un jutge), però formarà part del Grup Municipal d'EUPV (amb mesures cautelars). El retorn de la concejala al grup municipal es va produïr a l'ultim plenari amb els vots a favor de tots els 17 regidors (8 del PP, 5 del Bloc, 3 del PSOE i el de Karina que era encara no adscrita).
      - En resum, si el jutge resol que Karina està fora del Grup Municipal d'EUPV, haurà sigut una trànsfuga en carácter retroactiu, tant en el govern de Jordi com en el del PP (si no es pronuncia el jutge avans de la moció). Si el jutge, resol que Karina deu estar al grup municipal, la concejala no haurà estat trànsfuga a ningún dels governs (ni al de Jordi ni al del PP).

      Eliminar
    5. Tens raó, Açò no és el Ventilador. Però tampoc es la Cotorra. Ací s'intenta argumentar bè no a mitjes. Es veu que tu eres dels que vas ixir del plenari després de la no aprovació del pressupost i no et quedares fins al final. Potser, si t'hagueres quedat entendries més coses i no faries un raonament incomplet.

      ¿A quin Grup Municipal pertany Karina des del passat 6 de maig?

      Eliminar
  7. El Bloc està calfant el carrer. Vol guanyar al carrer el que ha perdut políticament per no tindre la majoria suficient per seguir governant. Intenta deslegitimar el nou govern que entrarà el dia 29 de maig i això sols pot fer-ho un jutge. Igual de democràtic era el vostre govern (era perquè ja te data de caducitat) que el que entra. La diferencia es en com ho han acceptat uns i com no ho han acceptat els altres.

    ResponderEliminar