martes, 14 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA DE KARINA VERCHER


Karina Vercher demuestra que Juan ha faltado a la verdad ya que el gobierno municipal estaba informado de todas sus propuestas desde hacía meses y advierte que Tavernes no puede funcionar sin presupuesto en medio de la peor crisis económica de los últimos 50 años.


KARINA VERCHER CONSIDERA SU CESE UNA VENDETTA POR QUERER BAJAR EL SUELDO A LOS POLÍTICOS Y POR DENUNCIAR EL CARÁCTER ANTISOCIAL DEL PRESUPUESTO

Tras reunirse con sus simpatizantes, la concejal de Bienestar Social destituida por el alcalde Jordi Juan, que previamente había renunciado a su sueldo y había propuesto hacer lo mismo a Juan y a Borrás hasta aprobar el presupuesto, ha emitido una nota de prensa en la que considera que su cese es una Vendetta del alcalde nacionalista por atreverse en exigir el cumplimiento del programa de la coalición. Según Vercher, “puede que algunos ya hayan olvidado su programa electoral, pero yo recuerdo que el mío pedía más gasto social, más ayudas para las familias que sufren la crisis, políticas activas de ocupación y un relanzamiento de la participación ciudadana”.

Karina Vercher afirma que el presupuesto descartado presentaba más 300000 euros de gastos cuestionables o prescindibles, mientras que no incluía de 2000 euros más para Caritas o Creu Roja. Por poner un ejemplo, Vercher ha indicado que “solo en el sueldo del alcalde y en el de Víctor Borrás el ayuntamiento gasta más de 100.000 euros anuales, es decir 10 veces más que lo presupuestado para Cáritas. Claro así se entiende que Jordi Juan dijera en el plenario que no hace falta más dinero para Cáritas”.

Por otra parte, Karina Vercher ha demostrado que sus socios de gobierno faltaron a a la verdad durante el plenario ya que conocían desde hacía meses sus propuestas. Concretamente, el día 11 de febrero, durante mi permiso por lactancia, envié por escrito al concejal de hacienda Víctor Borrás una primera propuesta de presupuesto que incluía, entre otras cosas, incrementos para Cáritas y Creu Roja, 3000 euros para abrir el vivero de empresas o la implementación de un plan de participación ciudadana”.

Según Vercher, el día 13 de marzo el concejal de hacienda informó por escrito a Vercher que, por falta de recursos, no había incluido en el borrador del presupuesto los incrementos a Cáritas, Creu Roja, la partida del vivero de empresas, participación, etc. El 20 de marzo Vercher informó a Borràs que no podía aprobar el presupuesto en esas condiciones y que proponía bajar los sueldos de los concejales con delegaciones para poder cumplir con su programa y así obtener más recursos para las otras partidas.

Así mismo, según la concejal, se celebró una reunión de urgencia del pacto el 27 de marzo, para hablar del presupuesto, en la que Compromís y PSOE se centraron únicamente en la partida de participación ciudadana. Hubo más contactos y reuniones pero al final en la Comisión de Hacienda del 29 de abril se presentó un borrador de presupuestos que no incluía ninguna de las peticiones de Vercher y ya en esta votación el gobierno quedó en minoría, proponiendo la concejal que se postpusiera su votación en el plenario.

Por todo ello, Karina Vercher acusa al concejal de hacienda y al alcalde de actuar de forma prepotente e infantil. Vercher ha advertido que “no permitiré que Tavernes se quede sin un presupuesto social que incluya medidas de fomento del empleo, un plan de participación ciudadana para poder escuchar directamente la voz de los vecinos y una bajada de sueldo de los políticos que acerque nuestras retribuciones a las del resto de trabajadores de Tavernes y todo ello en medio de la peor crisis económica de los últimos 50 años”.

Finalmente, Vercher ha anunciado que se reunirá con el resto de portavoces de los grupos políticos del ayuntamiento para llegar a un acuerdo que permita la aprobación del presupuesto antes de final de mes.

16 comentarios:

  1. “no permitiré que Tavernes se quede sin un presupuesto social que incluya medidas de fomento del empleo, un plan de participación ciudadana para poder escuchar directamente la voz de los vecinos y una bajada de sueldo de los políticos que acerque nuestras retribuciones a las del resto de trabajadores de Tavernes y todo ello en medio de la peor crisis económica de los últimos 50 años”.

    Finalmente, Vercher ha anunciado que se reunirá con el resto de portavoces de los grupos políticos del ayuntamiento para llegar a un acuerdo que permita la aprobación del presupuesto antes de final de mes.

    Doncs per a això sols té dos camins, o pactar un pressupost amb el PP e impossar-li al govern algo que no vol, en el qual per ética este deuría renunciar al govern voluntariament, o pressentar una moció de censura amb ells .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Creus que ho ha dit sense pensar o que ho a pensat molt bé abans de dir-ho? Per cert ets dels pocs d'ací que saps analitzar correctament un comunicat. Ara, queda la tercera opció: que Jordi & Co. entenguen que ells són els qui varen forçar la votació i per tant són ells qui han de fer algun gest si volen continuar al govern.

      Eliminar
  2. Jordi te molta costum de dir mentires i de mesclar les coses.

    Ha estat tot una setmana buscant i manipulant per a donar unes dades que no tenen res a vore amb la seua decisió d'imposar uns presupostos que no son els que Tavernes, amb 1.950 parats i pujant, necesita.

    Ell sempre actua igual "o fas el que jo dic o vas al carrer"
    Una persona que és capaç d'enganyar al seu propi partit amagant que cobra més de 50.000 €/any (Jordi és l'alcalde que més cobra de tots els que han passat per l'Ajuntament)no és gens de fiar .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si tan clar ho tens portau als tribunals valent, Jordi no enganya a ningú el que passa és que a tu tan llavat el cervell. Saps que Manolo Vidal cobrava més que Jordi? i la secretària de Manolo més que el secretari de Jordi i el cap de protocol? reconeix-ho, nomes repetixes com un loro les tonteries que tan dit.

      Eliminar
  3. Jordi Joan
    Sou brut anual 39.549
    Seguretat social 12.221

    Manuel Vidal
    Sou brut anual abans decret Zapatero 50.832
    Sou brut després decret Zapatero 47.577
    Seguretat Social 14.293

    Cada u que pense el que vullga. Total cal perdre un poc de temps buscant per internet

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe mira. Fas igual que l'Alcalde. Tots els de Compromis sou igual? Una mentira repetida mil vegades continua sent una mentira. Te ho explique per a que ho entengues:

      Tu has "olvidat" contar el 7.200 € que Jordi Juan cobra de la Mancomunitat de la Valldigna (600 €/mes) i el sou que cobra Jordi de l'Ajuntament es de 43.943,48 € bruts anuals (3.318,82 €/mes x 14 pagues) no el 39.549 que tu dius.

      Compara i voràs qui cobra més.
      Manuel Vidal (2011): 47.577 € bruts any
      Jordi Juan (2012) : 50.942 € bruts any

      Jordi cobra: 3.365 €/any més que Manolo un 7% més que Manolo i no les mentires que va dir a la roda de premsa o al web del seu partit Compromis.

      Eliminar
  4. Si... bueno cal afegir més de 7000 de la Mancomunitat de la Valldigna... que també paguem els veïns de Tavernes. Cadascú que pense el que vullga. I el sou brut de Jordi són, segons la web de Compromís 43000 euros.

    ResponderEliminar
  5. Segons la web de Compromis i la web de la COTORRA.

    Resulta que Jordi no anava a cobrar i ara va i es el que +COBRA!

    ResponderEliminar
  6. L'alcalde ixirà amb les butjaques ben plenetes. Els del BLOC no paren d'argumentar que Jordi te altres llocs on guanyar-se els cacaus. Peró ell continua a jornada completa i amb un sou d'autèntic escàndol (entre ajuntament i mancomunitat cobrarà més que Manolo Vidal). Pos que se'n baja a eixos llocs a vore si guanya lo que s'està enduguent de Tavernes com a Alcalde.

    ResponderEliminar
  7. Açi podeu vore el sou que NO cobra Jordi

    http://cort.as/41EQ

    ResponderEliminar
  8. Estos del BLOC parlen molt de que el PP enxufaven a familiars i amics. Pero si ells están fent el mateix i ho neguen. Ja li van tirar una indirecta a la regidora LLUM. I al plenari hi havia un home en barba que aplaudia molt a Jordi que també li han apanyat algo en una empresa que fa la recollida de basura. Del PSOE i de Karina no tinc constancia que hagen enxufat a algú.

    ResponderEliminar
  9. Per lo menos Manolo Vidal va cumplir algo del seu programa electoral, que este Pseudoalcalde que tenim no ha complot res i no va a cumplir res. Mes que cumplir ell va a omplir.

    ResponderEliminar
  10. L'Alcalde no es sotmetra al VOT de CONFIANÇA (ho va dir a la roda de prensa d'ahir), i no és sotmetrà perquè sap que la va a perdre. Ell s'agafa als pressuposts prorrogats i a la modoficació de crèdit per no soltar la vareta mágica de l'alcaldia. Una possició molt feble per al govern de Jordi i sobretot per a l'Ajuntament de Tavernes.

    ResponderEliminar
  11. Jordi torna a mentir en les seues declaracions al diari Levante:

    http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/05/14/alcalde-tavernes-destituye-equipo-gobierno-edil-expulsada-eu/997738.html

    Juan reiteró que la salida de Vercher, que también pierde su sueldo de media dedicación...

    Però no havia renunciat a ell amb una instancia presentada per registre d'entrada de l'Ajuntament? El sou no el pred per l'eixida del govern perquè anteriorment ja s'havia renunciat a ell. No es pot perdre el que no es te.

    Jordi ena menteix de forma continua i reiterada.

    ResponderEliminar
  12. ELs COTORROS ja tenen feina seguint els moviments de Karina. Diuen que la van vore ahir ixir amb Manolo Vidal de l'Ajuntament a altes hores de la nit. Per una part diuen estar tranquils perquè diuen que la moció de censura no es pot fer. Per altra part, están preocupats per tot allò que Karina puga fer.

    Qué es el que lleva la son als BLOQUERS?

    ResponderEliminar
  13. El que deuría fer Jordi és sotmetre's al VOT DE CONFIANÇA, si és que es considera un DEMÓCRATA. Si al PLE D'INVESTIDURA la majoria et va donar l'Alcaldia, ara la majoria haurà de demostrar si CONFIA o no amb la teua continuïtat al front del govern de Tavernes.

    Ja no tens majoria als plens ni un pressupost aprovat que permeta a Tavernes funcionar amb normalitat (on están ara les presses per a aprobar-lo, tanta urgencia que tenien)

    AL BLOC SON DEMÒCRATES PER AL QUE VOLEN I ELS INTERESSA! SEMPRE TENEN L'EXCUSA PERFECTA PER A JUSTIFICAR-HO TOT.

    Si fora al contrari, no dubteu que ells ja ens haurien venut la burra i haurien plantat la MOCIÓ DE CENSURA.

    ResponderEliminar