sábado, 25 de mayo de 2013

GRAN FESTA DEL BÀSQUET EN TAVERNES


Com a festa de fí de temporada, el Club Básquet Tavernes ha organitzat un torneig mini amb més 40 equips jugant en huit pistes . Enhorabona al club per la seua gran llavor en favor del esport i de la vida sana en general .


9 comentarios:

  1. M'han dit que ha estat molt polititzat l'acte. Pancartes i crits contra la moció.
    Saps algo Enrique?
    M'agradaría que fora fals

    ResponderEliminar
  2. Ho he preguntat a gent pressent tota la jornada en l'event i em diuen que no , aixi que per favor que quede clar que es mentira i pregue ajudes a desmentir-ho .

    ResponderEliminar
  3. Apart de que no es va dir res ni va haver cap queixa politica, els que van polititzar l'acte van ser els polítics. En la cloenda, amb mes de 20 equips forasters, l'unica representant del govern en la entrega de trofeus va ser Carme Canet. Gent de fora a les grades, com no la coneixien dien si era del Bloc. Ja acabant l'acte, quan queda premiar només els equips de Tavernes, apareixen de sobte tots els polítics del Bloc, inclòs el d'esports i a excepció del encara alcalde. Es posen a repartir trofeus i a fiscalitzar les fotos, tot en només 5 minuts durant tota la matinal. Els va faltar agafar el micro de l'speacker i fer-se una mica mes de propaganda.
    Ens agradaria mes vore als polítics arromangant-se de quan en quan en estos actes com fan les directives o fem els pares dels jugadors, sembla només ho fan penjant quatre cartellets en campanya d'eleccions.

    ResponderEliminar
  4. Una altra mare de jugador26 de mayo de 2013, 19:01

    Això que dius es la teua impressió parcial i enradora i no es veritat. I això que es va politizar ho dius perquè vols, perquè qui vullga saber-ho que ho llisga en el diari Levante. Mentirosa

    ResponderEliminar
  5. Dis-me quina part del que dic se t'enredra i no es veritat, comare. Per mi, que els regidors d'un partit al govern no donen la cara en tot el mati i aparegués a la fi, cinc minuts per a la foto, es polititzar. I si ho han fet i ho tornen a fer des d'altres partits, ho considere igual. Jo estava allí com estava mig poble i no ens fa falta llegir el Levante per saber com ho van fer, i va resultar lleig, per molt bons polítics que vulgueu fer-los.
    A vore el teu raonament del que va passar, tu que eres mes imparcial, bonica.

    ResponderEliminar
  6. Una altra altra mare27 de mayo de 2013, 14:17

    Mig poble? 9 000 persones? 200 del poble i para de comptar. Jo que no soc bonica ni guapa pero si imparcial no et dire perquè no anaren abans, a tu no t'importa. Si que et dic que estaven fent faena en un altre lloc, treballant pel poble. I quan un treballa pel poble, que es primer, si arriba tard o no van a donar medalles, com li va passar a l'alcalde, no importa.
    I els teus amics, van anar? Eixos si que es passen el dia dormint.

    ResponderEliminar
  7. Si tan urgent i precis era eixa tasca pel poble,per qué no la pots dir?
    Era una tasca pel poble o pel partit perque seguisca al govern?
    Quan dic mig poble, les persones inteligents no ho agafen literalment, molt mes de 200 persones segur hi havia ente equips de xiquets, gent del club, familiars i aficionats al basquet. Pero es irrellevant el numero, nomes dic el fet, ara si vols disculpar-los, pots fer-ho, pero sigues convincent.
    La gent del club haverem valorat mes que repartiren aigua, vengueren tickets o arrimaren taules que no nomes ferse una foto amb les medalles.En altres pobles es fa i no passa res.
    Dels meus amics no tinc perqué contare-te res, com se que et refereixes als politics, nomes dir-te que no en tinc cap en eixe ambit, Deu em salve! Les meues amistats son sanes.

    ResponderEliminar