viernes, 24 de mayo de 2013

CONCENTRACIÓ CONTRA EL TRANSFUGUISME I DE SUPORT AL GOVERN LOCAL

Als crits de " Karina dimissió ", " Volem este govern " , " Volem este Alcalde" o " Manolo no el volem " , un millar de persones s'han reunit esta vesprada en la Plaça Major per a donar suport al govern local després de la moció de censura presentada per el PP i la concejala Karina Vercher.

La coordinadora local de EU  Merce Pèrez ha llegit un manifest en este sentit, i ha deixat clara la postura del seu partit .  

La concentració ha comptat amb el suport de polítics com Manuel Orengo, ex-alcalde de Gandia , Diputat Provincial i  Portaveu socialista d'este grup en la Diputació o Joan Baldoví, Diputat en les Corts Nacionals per Compromís . 


Orengo, a l'esquerra, i Baldoví, en el centre
donant suport als regidors dels seus partits
 

 Orengo i Baldoví donant suport als afectats 
Merce Pèrez junt als regidors del govern
deixant clara així la postura d'Equerra Unida 

Merce Pèrez llegint el manifest . Junt a ella
un històric del nacionalisme local, Jaume Talens .

       

37 comentarios:

  1. Pel que observe en aquesta 3ª foto a la cotorra hi haurà foto aeria.

    ResponderEliminar
  2. Molt millor, heu conseguit reunir a un 20% dels vostres votants.

    ResponderEliminar
  3. I Morera? Ja ha abandonat a Jordi?
    I el PSOE? Sols ha vingut Orengo. Cada vegada hi ha menys suport als socialistes de Tavernes.
    1.000 persones? Ni de lluny. He vist fotos fetes de dalt d'una finca i, com a molt, 500 persones com setmana pasada.
    No he sentit a nigú dient volem a Borras ni al PSOE. Tot per a Jordi.

    ResponderEliminar
  4. Com sempre Estruch ha sigut el més ràpid!!!!

    ResponderEliminar
  5. Han arriscat molt al cartell, no? Ja que s'han passat la justicia pel folre!

    ResponderEliminar
  6. 1000 ???? Has contat bé Estruch? Els del tambor també ?? Trobe que no arrivaen ni als 700. I convocant tres partits i no será perque no li han donat publicitat perque "ho saes vida" que li han donat bombo. I hui no han tingut tronà. No poden dir exit. hara que d'estos ho espere y tot me ho crec.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no he contat, es la xifra que em diuen, i abdós coincidixen, els corresponsals de abdos diaris comarcals, ells tenen experiència en el tema, jo ninguna .

      Eliminar
  7. Jo si que vull a Borràs! És més considere que l'aportació del PSPV ha sigut més important del que es publicita.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectívament, jo pense que ha fet bé la seua feina en Hisenda, però no han sabut vendre-la i de cara als ciutadans tot es mèrit de Jordi i ho pagaràn, son un mer apèndic de este .

      Eliminar
  8. Al final lo que importa són els vots. Éstos sempre donen i lleven raons, legitimen actuacions i callen algunes boques. Lo demés són argumentaris hooligans d'uns, argumentaris hooligans d'altres i l'altra esperant a que acabe la legislatura per tal de disfrutar pels serveis prestats. Pobre don Juan (mentor de la susodicha al CPMagraner i valedor seu dintre del comunisme valller) ara resulta que la criatura t'ha eixit més capitalista que Gordon Gekko. Pues no em tingut discussions tu i jo respecte a Adam Smith, Rosseau, Reagan, Thatcher, la Guerra Freda, Gorbachov, la caiguda del mur de Berlín......i mira per a on don Juan la pupila numero ú teva ha acabat adelantant per la dreta a Ruiz Mateos. Ver para creer. Menys mal que queda gent com vosté. Fidels als seus principis fins el final. Llástima don Juan.

    ResponderEliminar
  9. Quin fracàs de concentració, un millar i sent generosos és tot un fracàs per tres partits que estan governant.
    Lleva els que han vingut de fora, lleva els de sempre de cada partit, lleva els arrimats als regidors que han d'anar per compomís... No res de bo, un fracàs en la protesta encapçalada per Jordi.
    Igual el poble vol més a Manolo del que es diu per ahí? No tots fan soroll i els callats multipliquen els que fan escarot

    ResponderEliminar
  10. La gent vol feina, no a xarlatans propagandistes que s'ho enduen calentet tots els mesod

    ResponderEliminar
  11. Ja ho podrem saber prompte. Vorem el dimecres quants ens porta Manolo a la plaça i en dia de faena on els altres no podran anar perque han de treballar mentre els senyorets de la dreta com que no treballen tindran el temps lliure.

    I a vore si tenen el que cal tindre i en convoquen de manera esporadica o com siga, perquè hi ha dies per davant, una concentració en dimarts a la vesprada en recolzament de la moció. Jo vull vore-ho pero em quedaré amb les ganes. No n'hi han, no en tenen. Si fa 10 dies que no ixen de casa, cagats de por, covards totalment i sense donar la cara al poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Discrepe estimat comentarista, ahir en un acte de la EPA Bolomar estaben tres d'ells i amb la cara ben alta, i t'assegure qu'el compotament dels veïns assistents amb ells era més que correcta, totalment neutral: Creuteu, la gran majoría de veïns passen i prou del tema .

      En quant a si la raò la dona el nombre de gent al carrer... que vols el diga, més en treen Hitler o Mussolini i no per això teníen més o menys raò .

      Eliminar
  12. T'has quedat curt Enrique. Fonts municipals li han dit a la Cotorra que eren 1.500 i la Cotorra no diu mai mentires i està compromesa amb la informació.
    No he fet cap comentari alli perque segur que em censura.
    Tinc una foto que ho demostra ben clar. Ni 1.500 ni 1.000 molts menys

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Torne a dir que jo no tinc pràctica en comptar gent en una plaça, i em fie de les dades que em donen els corrsponsals i estos parlaren d'un millar, jo ni en fique ni en lleve .

      I si diuen que en son 1500, els voràn comptat un a un des d'el balcò del ajuntament , jo no vaig pujar, alguns altres sí ...

      Eliminar
  13. Jo he vist el diari Levante-EMV i diu que fins 1500 segons fonts municipals i Las Provincias posa una simple foto i 1000. Es noten els colors pels quals mira el corresponsal. Sempre s'ha vist per molt que el defenseu.
    Pel que conta l'administrador de com s'ha fet el reconte, deduixc que eixe seria el numero que alguns varen consensuar. Quins ho varen consensuar? Supose que les fonts municipals que diu el Levante-EMV i la Cotorra seran la Policia Local.
    I jo no se si diu la veritat o no, però allí quan desmonten una paradeta del PP, segons soler dir, ho fan amb numeros i si es veritat el que tots digueu que es la veu del govern, tindrem que admitir que eixos numeros seran veritat. Jo he repassat els numeros que allí van posar de la contribució amb els del meu pis del Passeig Colom i els tants per cent coincidix, decima amunt o avall. A mi em dona mes credibilitat que Ventilador i Diaris junts, tot el que diuen alli majorment insults i desqualificacions, almenys els primers.

    ResponderEliminar
  14. http://www.tele7safor.com/index.php/cafetera-e.html
    mireu este enllaç
    Es una entrevista a Manolo Vidal
    Enrique jo el posaria com una noticia.
    No te desperdeci.
    Ja era hora que algu diguera la veritat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo en mantenc neutral, ara si alguna de les parts , eren 3, el vol enviar com a noticia ...

      Eliminar
    2. Però si Manolo no obri la boca, pareix que estiga encantat, l'únic que parla es Pina... Si el vols per alcalde a eixe... Si dona vergonya ajena Manolin, i això ho pengeu per ahi val la pena que ho amagueu...

      Eliminar
    3. Mare meua, que Manolo no parla!!!
      Acabe de vorela. Per cert Enrique, no es el debat, es una entrevista.
      Jo crec que mes claret no es pot dir.
      Un altra cosa, amic anonim, es que no pugues coureu. Que es normal per que li pega un llavat al bloc de categoria.
      Jo si fora el bloc contestaria o algo, per que queden com uns...
      Bueno millor mireu ho.

      Eliminar
  15. M'han dit que la "font municipal" era Bufante el cap de premsa i fotografo de JJ. Pots confirmar-ho Enrique?

    ResponderEliminar
  16. No ho se pero ... tu en coneixes altra? Jo no vaig vore a ningun funcionari comptant caps ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'han dit de ciencia certa que varen enviar a cesar a comptar i li varen dir mira com comptes o el denunciarem per malcomptador .

      Eliminar
  17. Algu dels comemtaristes ha estat a la plaça el ball de disfraços? El dia de entrega de premis a les falles? O el dia de xavi castillo? Sense contar podeu fer-se una idea. Si el que ha contat ho ha fet bé, multipliqueu per 3 els 1500 i ho sabreu. No se ho creuen ni ells mateix

    ResponderEliminar
  18. Segons el torn que es va posar en la plaça i per on passava la gent del recompte van ser 1.381 i la gossa "Mina" de l'alcalde. No van passar pel recompte els jovenets de NNGG i possibles administrador o ajudants del Ventilador i del PP que estaven amagats en un portal. I tampoc es van tindre en compte els 860 vots d'EU que el PP furtara a eixa formació aprofitant-se del vot de la trànsfuga Karina.
    Amb eixa accio Karina arriba a tocar el cel i el PP queda relagat al clavegueram mes baix i brut de tota la democràcia de Tavernes.
    Les fotos per al PP, les va fer abans de començar la concentració un aficionat-militant-simpatitzant del PP que té de sobrenom el nom d'un conegut jugador del Barça. Seria per despistar perquè tot el món sap que allí tenien a un de la seua llista fent fotos per tot arreu i com (des)informador i manipulador, el full parroquial inclos, a un altre personatge.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que rebuscat.
      Podries explicarte millor, per favor.
      Soc del pp i no se de futbol.

      Eliminar
  19. Ho tens fàcil. Pregunta al PP qui estava fent fotos de la concentració i té de mal nom el d'un jugador del Barça.
    Si que esta clar qui desinforma i manipula, en el full parroquial també, la informació del poble a favor del PP, no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fent fotos estabem jo, Paco Teodoro, Sergi Espinosa, Carlos Gimeno, Toni Alvarez, Bufante i un fotograf professional foraster : Com tampoc se massa de futbol pregunte : Qui de tots te de malnom el del tal jugador ? Per fa, qui ho sapiga que ho diga, es curiositat morbida .

      Eliminar
  20. El que siguen 1.000 o 1.500 quina importancia te? Pues igual que si son 5.000, ninguna perquè eixa manifestació no legitima res. Serveix per llevar-se el mal gust de l'altra, però per res mes.

    Ja estem farts de tanta concentració i manifestació. No cregueu que ja està bè d'utilitzar els veïns de Tavernes per als vostres interessos?

    ResponderEliminar
  21. Que risa fas peperet o pepereta. Si que el fartes prompte, per dos concentracions. Ni que tu hagueres anat.
    ¿Utilitzar els veïns de Tavernes per alguns interessos? Que els penses que els demes son com el PP? Alli no va anar ningú coaccionat o perquè li van donarun entrepà o una botella de Coca Cola. Això nomes ho fa el PP.
    Allí va anar qui va voler, sense cap coacció i sense rebre res a canvi. I vam donar la cara per una cosa que creiem, pels nostres ideals, a pesar de saber molts dels que alli estavem que hi hauria mes de cent ulls vigilant i potser que inclus gravant-nos des de darrere alguna finestra per passar-nos factura nomes puguen, si tornen a manar.
    Encara recorde a l'anterior cap de policia darrere la finestra de l'Ajuntament fotografiant la manifestació contra l'alta tensió, i damunt fent-ho tant malament que tota la plaça el va vore. Supose que igual hauran fet ara, per passar factura quan puguen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que fas risa tu, bloqueret. Després d'una semana convocant i després d'anar per mercats, escoles, pobles que no son Tavernes (ja veus que sabran i pintaran ells en Tavernes) es plenaren amb paperets, em pareix un FRACÀS amb MAJÚSCULES.

      Si a les 1.000 persones (que ja serien menys segur) li lleves tota la gent que mobilitzen els tres partits polítics i forasters queden menys de 300 persones, que com dirien els estadistes, no son una mostra representativa del sentiment de Tavernes.

      Així que les manifestacions que heu fet no us donen ni legitimitat ni representació estadística.

      Eliminar
  22. En la plaça en caben segons la superficie en metres i multiplicant per quatre persones els metre sobre les 4.000 persones. Usant el programa que usa la CIA per calcul de mases, també el PAIS i la mateixa policia jo he calculat sobre les 1.500 persones que deia la Policia Local.
    Es nota que els agents de la POlicia Local saben de que anava la cosa. Tot el demes que digueu, son elucubracions i ganes de dir numeros a voleu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segons la CIA a Kennedy el va matar un únic assassi solitari que va disparar i carregar un rifle manual en menys de 10s i capaç de traure una teoría de la "bala mágica" amb trajectòries inimaginables.

      I si entres en Wikileaks ja voreu el que és capaç de fer la CIA.

      Eliminar
    2. Segons la TIA (Ibàñez), a la Plaça en caben a 10 persones per m2 unes 10000 almes, que poden ser tots els que van a votar cada 4 anys. Si el centenar que vingueren de fora el poble es compensa amb els que voten al PP, i confirmant que tots recolzaven Jordi, tranquils, en dos anys J.J. traurà una majoria absoluta pel Bloc al voltant del 95%. La pena es si durant eixe temps no troba plaça a la universitat i tampoc pot posar en marxa cap d'eixos meravellosos projectes que tenia per engegar a la Mancomunitat, total per 8000 i escaig eurets a l'any.

      Eliminar
  23. La CIA encara no arriba al nivell del PP.
    L'atemptat del tren de Madrid en el mes de març, 11-M, obra d'ETA.
    A Kennedy no es va capturar ningu més que poguera cantar, i a Espanya es van capturar els "cantors". I d'ETA res. Però fa dos dies encara Aznar i el seu bigot hitlerià anava dient que era ETA.

    El regim de Shadam Hussein és un regim ple d'armes de destrucció massiva, segons el PP. I ens va clavar en una guerra sense trellat. Quan tots han reconegut que no era cert i es van enganyar (USA i Regne Unit) ací a Espanya encara el PP esta igual.

    I el software existeix. I s'usa per calcular participacions en concentracions, manifestacions.

    ResponderEliminar