lunes, 20 de mayo de 2013

NOTA DE PREMSA KARINA VERCHER


Vercher dice no querer echar más leña al fuego y espera que después de la moción por fin pueda desarrollar los principales puntos de su programa electoral: fomentar el empleo, realizar inversiones productivas y ajustar los sueldos de los políticos a la realidad social de Tavernes.

 KARINA VERCHER ANUNCIA QUE VUELVE A LA ACTIVIDAD DOCENTE Y REITERA QUE NO COBRARÁ MIENTRAS NO HAYA UN NUEVO PRESUPUESTO Y UN GOBIERNO QUE TRABAJE POR MEJORAR TAVERNES

Karina Vercher anuncia que vuelve a la actividad docente mientras no haya un nuevo presupuesto y un gobierno que trabaje por mejorar Tavernes de la Valldigna. La concejal progresista ecuerda que mantiene su promesa de no percibir ni un euro del ayuntamiento mientras no se apruebe el presupuesto municipal y pide a Jordi Juan que deje de faltar a la verdad cuendo dice que ha reducido en más de un 30 % los sueldos. La verdad es que el sueldo de otros puede ser, pero él continua cobrando unos 50000 euros anuales, si se computa lo que percibe de la Mancomunitat de la Valldigna cuyo presupuesto corre, en su mayor parte, a cargo de l’Ajuntament de la Vall.

Así mismo, Vercher afirma no querer echar más leña al fuego con declaraciones incendiarias como las de Jordi Juan y manifiesta que “espera que después de la moción por fin pueda desarrollar los principales puntos de su programa electoral: fomentar el empleo, realizar inversiones estratégicas i ajustar los sueldos de los políticos a la realidad social de Tavernes”. Karina Vercher ha lamentado que, “mi experiencia en el gobierno municipal de Tavernes refuerza la idea de muchos valleros que los políticos olvidan sus promesas electorales al día siguiente de acceder al gobierno”.

Vercher entiende que muchos ciudadanos que no han podido consultar siquiera el presupuesto municipal que el pleno rechazó se sientan estafados y que no entiendan la moción de censura, pero pide a los ciudadanos que consulten los programas electorales que votaron y que, después saquen sus propias conclusiones.

14 comentarios:

  1. Karina( Maruja Sanchez Benidorm ) com diu una amiga meua, ja eixirà !, al final tot se sap, com molt bé digueres la nit de les elccions el PP et donava 2 anys d´alcaldia i una porronà de diners, paraules teues, supose que al cap de 2 anys l´oferta es multiplica, ja et dixc com diu la meua amiga, i de pas li dius al teu amic Manolo que no insulte a la inel.ligència dels vallers/es, sufriria si governara amb una Trànsfuga, dis-li que s´ho faça mirar, ha perdut el nord.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home jo conec a Karina i estic segur que mai ha dit això, ara Jordi va dir una nit que volia forrar-se i Víctor que li havia tocat la loteria, igual que Bononat que ja volia jugar a fer depuradores. Al final serà cert que elñ millor és Vidal.

      Per cert, jo li pregaria a Estruch que no deixara que anònims diguen les calumnies que se'ls antoixen. Calumniar costa poc.

      Eliminar
    2. Per ara s'ha dit molt la paraula trànsfuga, però ningú ha sabut argumentar si ho és o no. I això que els que ho diuen son els del partit dels "maestrillos culturilles". Esperem que no ensenyen als centres on impartixen docència a raonar aixina, ja que el que hem de fer es pujar el nivel de l'educació no baixar-lo.

      A més no cauen en la paradoxa, de que si demostren que realment és una trànsfuga, haurien demostrat també que ells han format govern durant més d'un any amb una trànsfuga.

      I per acabar de rematar, Jordi podría baixar-se el seu sou, ja que a la Universitat, quan impartia docència el seu sou era astronòmicament més baix. Això, demostraría que si que està en política per l'aspecte lucratiu.

      Eliminar
    3. Pero com vos que ho argumenten? Què tu no saps que fan les COTORRES? Sols saven repetir el que els diuen que repetisquen, en aquest cas: Karina trànsfuga, Karina trànsfuga, Karina trànsfuga,....

      El dia que comencen ha argumentar, es preguntaràn que fan en eixe partit i si han sigut víctimes del projecte MK Ultra que ha implantat el Bloc.

      Eliminar
  2. Queeeè? Que Jordi cobra 50.000 € al any? Pero no pregonava que no era un jornaler de la política?

    I les animalades del seu programa electoral (que per cert, ha desaparegut, ja no es pot trovar):

    He pogut trobar-ne un (m'ha costat molta feina, xq he preguntat a la gent del Bloc i m'han dit que no en conservaven cap).

    Ací teniu algunes de les seues perles (cite les mes factibles, ja que lo de l'estació i lo de la ciutat de l'esport ja savem tots que és inviable):

    - "Impulsarem la creació d'un Centre Empresarial on emprenedors, autònoms, professionals i menuts empressaris disposen d'oficines i despatxos on ubicar-se els primers anys d'activitat a cost simbòlic".(pag.6)

    Han fet just al contrari, ja que l'han desmantellat. A més van acomiadat a la persona de la Cambra de Comerç que assessorava als empresaris i autónoms.

    - "Iniciarem una rebaixa siatemàtica d'impostos, així com la dotació de subvencions i ajudes fiscals a empreses i autònoms perquè augmenten la plantilla de treballadors."(pag.7)

    Han pujat l'impost de contribució i l'han fraccionat en tres quotes per a que ningú es done compte.

    - "Construïrem un Centre de Dia públic a l'abast de la gent major de Tavernes amb assistència mèdica, animadors socioculturals i formadors per a desemvolupar tasques integradores".((pag.8)

    Allí tenen la casa de les Indalecies caiguent a troços. Això sí, per a cavalcades i mancomunitats si hi han diners.

    - "Construïrem el Casal Jove com a punt de trobada dels joves i de les associacions juvenils....."(pag.9)

    Han tancat el que hi havia i no el van tornar a obrir.

    - "Promourem la retirada total de les torres d'alta tensió que travessen el terme amb l'exigència del soterràment de la línea".(pag.7)

    No sols no ho han fet, a més han permés duplicar la línea i aumentar la tensió de la linia i la potència eléctrica a transportar.

    - "Agilitarem la remodelació de l'estació del tren i la construcción d'una passarel.la accesible per a crear les vies, .... i millora dels serveis d'autobus poble-estació-platja...".(pag.10)

    La passarel.la es la mateixa amb la que es van trovar al inici de legislatura. Cullera i Sueca si que han negociat bè el creuament de les vies. El transport poble-estació-platja no ha millorat.

    -"Promourem la participación ciutadana amb la creació de Consells de Cultura i Educació, Esports, Seguretat, Igualtat i Sanitat. Els dotarem de llocs de reunió i d'un fons econòmic per a subvencions d'associacions culturals, ....".(pag.11).

    Ja poquereu vore a l'últim plenari dels pressupostos, per a participación no hi havia ni un euro.

    Podeu contrastar totes les dades.

    Si us pareix que tot açò no es una estafa electoral i democràtica....

    ResponderEliminar
  3. Ja están els cotorros amb les teories de conspiració. Si s'han reunit tal dia, si s'han enviat un whatsap,... Està clar que s'han reunit per plantar-vos la Moció! Amb açò que voleu tapar el fracàs que ha sigut el tripartit!? Perquè ha sigut un fracàs estrepitós que no ha arrivat ni als 2 anys de legislatura.
    I què ha fet el BLOC durants estos 2 anys? Fotos, BIM, BAM, més fotos més publicitat, que si fum per ací, que si ara vendré un poc de fum per allà,... i de forment ni un gra.
    Doncs això, que tot el que esteu tapant és una mala gestió!

    ResponderEliminar
  4. Una pregunta?
    Si el presupost denguany no tagradava perque vas votar el d lany passat?
    perque no vas fer mocio any passat?
    Si tan malament shan portat amb tu els del tripartito?
    Que dius karina?
    no than deixat fer res? o no has fet res?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si Karina no feia la seua feina, perque la tiren del govern este any i no l'any passat?

      Karina l'any passat no podía presentar cap moció al ser no adscrita (ara si que pertany al grup Municipal d'EUPV)

      Efectivament, el Bloc no ha volgut deixar fer res als seus altres socis de Govern. Volen anar de Prota. Ells tampoc han fet res. Quants punts del seu programa electoral han complot: -3 Ja que han fet tot el contrari del que deien que anaven a fer. És a dir, a més de no fer, han desfet.

      Eliminar
    2. Jo no sé que pensa Karina (ho explica en la nota) però tots solen deixar un temps de confiança. Si no haguera fet res, Jordi fa temps que l'haguera tirada i més quan ella va acceptar quedar fora del Grup d'EU fins a veure que dictaminaba la justícia (aquella votació la va guanyar 8 a 8 Jordi per que Karina va abandonar el plenari).

      Eliminar
  5. Si llegiu la Cotorra están fent propaganda de les propostes de Compromís que va a fer en benefici de Tavernes. No és extrany, tant de temps sense fer res i ara els ve tot: institut, medi ambient,....

    Pareix que amb tanta propaganda estem en precampanya electoral!

    Si es altre capítol del programa electoral, més val que no s'esforcen, ja que tots savem lo cumplidors que son!

    ResponderEliminar
  6. Hay que recoordar que los q estân gobernando hasta el dìa d hoy, ni son tan malos ni los q pretenden gobernar ahora son tan buenos: Recuerdo q grácias al PP, estamos pagando una barbaridad por IBI, ya q revisaron el Valor Catastral muy por encima d su valor por aquèl entonces, ni que decir actualmente. Tambièn recordar, que se ha publicado en numerosas ocasiones el sueldo del Alcalde y Concejales, secretario/a del PP, y señores, eran de Juzgado d Guardia, a mi entender, pq toda la gente no estaba cualificada para ello, y no hace falta entrar en nombres sòlo tener MAS MEMORIA y pensar: Què tiene el poder q nos gusta tanto?

    ResponderEliminar
  7. Quizá tengas razón. Cuál es el problema? Que Bloc, PSOE y EU dijeron que iban a cambiar las cosas y controlar los sueldos y han hecho todo lo contrario. Ése es el problema y que ahora el que lo cambiará (que se le va a hacer) será el PP de Manolo con Karina que bajará los sueldos y, si pueden, el IBI.

    ResponderEliminar
  8. El IBI lo revisa el Ministerio de Hacienda si se reviso en 2.006 QUIEN MANDABA EN EL MINISTERIO DE HACIENDA El PSOE los compañeros de viaje de Jordi

    ResponderEliminar
  9. El govern (provisional) va demanar la revisió del IBI al ministerio ja que el valor dels inmobles estaven molt per damunt del valor actual. La revisió va vindre, pero el govern de Jordi es veu que no l'ha volgut aplicar, perquè això suposava que els ingresos caugueren en picat i amb açò no podía anar diguent que havia reduït tant el déficit. Era millor, callar i tirar-li la culpa a l'herència del PP.

    Tanta historia de doctor en matemàtiques.... Si això ho se fer jo també que sols tinc el batxiller.

    ResponderEliminar