viernes, 31 de mayo de 2013

Y CÓMO ES EL

Martinez Morales Galvañ

Em pregunta un comentarista quí es el famòs advocat que ha elaborat l'informe que llegí Carmen Canet en defensa de la seua postura de opossar-se a la moció , i dels d'este i del Secretari Municipal al respecte. Doncs bé, el del secretari el desconec, del del advocat no parle i en quant a éste he trobat que: 

Jose Luis Martínez Morales es un advocat amb despatx en el centre de València, en el Carrer Isabel la Católica en concret, que forma part del despatx d'advocats Martínez Morales-Martínez Galvañ i encara toquen diversos camps de treball, la seua especialitat es el dret administratiu, del que este senyor es professor en l'universitat de València . Ha participat en diverses publicacions, conferències, màsters ... Més informació del despatx en la web propia . 

La meua modesta opinió ( mai sense aseverar, sols opine ) :

No tinc referències personals d'ell però el fet de vaja repressentat als ajuntaments de  les poblacions de  Torrent, Alaquas, Quart de Poblet, Chirivella, Mislata, Sedavi, Burjassot, Puçol, Benetusser, Emperador y Aldaia davant el Tribunal Constitucional i contra la Generalitat Valenciana per un tema d'autonomía municipal, o que vaja repressentat al València Club de Fútbol en les negociacions  en el seu dia per a recalifiació dels terreny del vell Mestalla davant la Generalitat i l'ajuntament, pel qual va cobrar una "minuteta" de quasi 3,5 millions de euros, em dona a pensar que no es precísament ningún nindundi, per contra, i en serio, es un dels més prestigiossos advocats espanyols en el tema administratiu . 

Pel tant, encara que un informe de part es això, un informe de part, pense que la seua opinió mereix per a qualsevol  juriste un enorme respecte i consideració màxima . Es cert que serà un jutje qui dirimirà al final de la correguda pero també es cert que les al.legacions de les parts seràn tenides en compte per a això i les de este senyor no seràn manques .


29 comentarios:

  1. Si Enrique, este señor tendrá mucho prestigio profesional y nadie se lo va a criticar pero tú lo has dicho, es un informe de parte, solamente eso, un informe de parte. ¿Que hay que tener en cuenta sus argumentaciones? si, pero como tú bien sabes un abogado lo contratas para que actúe en favor de su cliente. Quiero decir que a este señor le encargaron un informe para que argumentara en el sentido que interesaba al gobierno municipal y este señor ha hecho su trabajo. Si se contrata a un abogado para que prepare un informe en el que se argumente a favor de la moción de censura, como buen profesional buscará argumentos y razones de peso para dar fuerza y coherencia a su informe y que su cliente quede satisfecho y le sirva a sus intereses.
    Eso son los informes de los abogados, los redactan en base a los intereses u objetivos de sus clientes. Son informes de profesionales, no son sentenias de ningún juez. No tienen ninguna fuerza para que se cumpla como una sentencia.
    Esto que acabo de plantear, tan simple de entender, no lo entiende la señora Canet y lo da como bueno como cuando el Papa habla ex cathedra. Para ella este informe es la verdad absoluta y obvia el auto del juez que repone, cautelarmente, a Karina al grupo de Izquierda Unida, así como obvia también el informe del secretario y la votación unánime del pleno, en la que ella votó a favor.

    ResponderEliminar
  2. Que cansat estic dels mateixos arguments del PP, forceu tant la manipulació que se la cregueu. El propi ventilador ja esta canviant el discurs per que saben que el que diuen no es sosté ni en pinces. Pareu ja de fer el ridícul, al secretari se li ha vist el plumerooooooooo. I ha dit unes mitges coses que NO HAN COLAT. L'han pillat i el tir li ha eixit pel cul. Que pena que a més de Torró no convidareu a Rus, QUIN RIDÍCUL QUE VAU FER. Feu els recursos que vulgau, no en servirà cap. Ara això sí, heu demostrat a tot el poble qui sou i que esteu disposats a fer per manar. Kretina i Vidal, els dos són igual.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu Eduardo on estaves?

      Eliminar
    2. I el Orengo este que es pensa que és? Qui és ell per a entrar al despatx del secretari a interrompre la reunio d'aquest amb les dos integrants de la mesa d'edat? Que volies dir-li a Carmen Canet?

      ¿Perquè carme li pega una miradeta a Orengo quan Carmen Alario li aclareix que ella va acatar la decissió judicial i la va votar a favor per a que la regidora tornara al grup municipal d'EU?

      ¿Què li va dir Orengo a Carmen Canet minuts avans de prendre la decissió de no donar pas a la votació de la moció?

      ¿Tenia por Orengo que Carmen Canet s'abstinguera de la votació per no tenir-ho clar?

      Eliminar
    3. Eduardo???? Ves i passetja corre, que no n'encertes cap.

      De miradetes parles?? Ja no tens més arguments que parlar de miradetes?? Si Hagueres mirat les miradetes que es feien Manolo i Karineta... Això si que són miradetes. Miradetes de tierra tragame!!!! Em pense jo que esteu buscant un culpable i no el trobareu, per que la culpa es vostra. Abans era Eduardo, ara Orengo, després serà Morera o Monica Oltra, després serà el Nyau o Perfecto, després serà un altre. I menos vore que la culpa de la situació de malestar política al poble és nomes VOSTRA.

      Eliminar
    4. No crec que Monica Oltra es clave amb este empastre. Més bè es fregarà les mans i que li salpique a Morera.

      La culpa será dels que aconsellen i dirigixen als 5 figurants del Bloc i els altres 3 del PSOE. Posa tu els noms: Bononad, Perfecto, Orengo, ..... El Nyau no, el nyau ha de mostrar gratitut per la feina que ha aconseguit a FCC.

      Per cert, Vanesa no parla mai, no l'he sentida parlar en tota la legislatura.

      Eliminar
  3. No feia falta convidar a ningú mes, teniem la nómina de convidats completa, la va completar Jose Manuel Orengo. No sols va vindre a vore el que passava al plenari, no, tots el fanátics li donareu carta blanca per a que fera i desfera dins l´ajuntament.
    Dius que al secretari se li ha vist el plumero, tan sols dir-te una cossa, ja voldríes tú aplegar-li a la sola de la sabata en tots els sentits a ell. Es un home educat, cult i en una formació elevada. A mes a mes respetuos, conciliador i un bon professional. Es mereix el respecte i la consideració que les persones de bona educació donen als seus semejants. El que no tingues el mes mínim sentit democrátic i una mínima dosi d´educació no el permet tractar-lo a d´ell en respecte i educació. Tú mateix al tractar-lo de eixa manera el posses on mereixes estar. Sols pots aplegar a fer xistes fàcils i de mal gust com el que dius al final. Dones llástima.

    ResponderEliminar
  4. Edu, quina llengua, la mamà vindrà i et netejarà la boca amb lleixiu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a la teua informació el Sr. Orengo és diputat provincial, i per això ha estat en el nostre poble quan se li ha demanat, Ara que tan es demana que el polítics vagen pels pobles, un que ve a Tavernes a interessar-se per les coses que passen, també el critiqueu. Per cert saps qui és el diputat provincial que va votar Manolo Vidal per part de Tavernes? l'has vist alguna vegada pel nostre poble? Almenys quan alguna vegada hem necessitat l'assessorament del Diputat provinacial José Manuel Orengo, sempre ha vingut i ens ha ajudat.

      Eliminar
    2. Que vinga a donar suport al govern on està el psoe ningú li ho critica. Però el que va fer d'entrar al despatx del secretari per a traure a Carmen Canet?! No haguera pogut parlar en ella avans? O volia donar-li una indicació d'última hora?

      Eliminar
    3. A l anònim de les 00:18.

      Orengo estava com a Diputat provincial pel PSOE. El Diputat provincial del PP estava sentat en la primera fila, Salvador Enguix. Tinc que dir que no es va dedicar a entrar i a eixir del despatx del secretari. És prou mes educat que el senyor Orengo.

      Eliminar
  5. Que ha costat este informe?
    L'ha pagat Carmen Canet?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que te que pagar-lo Carmen?
      L'informe l'han pagat Jordi i Borras que continuaran cobrant un bon jornal gracies a Carmen

      Eliminar
  6. Enrique hem crida molt l´atenció que estan fent-se molts comentaris de la presencia de Orengo al ajuntament i de que per allí anava fent i desfent i tú encara no es fet cap comentari al respecte. Quin es el motiu? No tens informació o no vols dir res que puga fer-li mal a la teua amiga Carmen?
    Es veritat que ningú li va dir a este personatge que ixquera del despatx del secretari sols que Carmen Alario? Es veritat que Carmen Canet no li va dir que lo que estava fent no era correcte?
    En definitiva, que feia este home per l´ajuntament com si fora l´amo?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectívament no conec els fets més pel que conteu, i per tant no vaig a parlar d'algo que no sè, sòls dir que el Secretari, salvo contra-ordre del Alcalde o algún Regidor i ningú diu que passsara, podría haver-lo fer fora del seu despatx : Perque no ho va fer ? . En quant a Carmen, normal que el deixara estar allí, doncs es supossa que es persona de la seua confiança i l'havía d'assesorar bé, tu no ho faríes? .

      Eliminar
    2. Señor Estruch cada vez mas se aparta del sillón del Imparcial. ¿Ya han transcurrido unos días y todavía no sabe nada sobre lo que hacía el señor Orengo por el ayuntamiento?. Está en boca de todos y usted dice no conocer los hechos, como decía aquel "No me lo puedo creer".
      ¿Que barbaridad dice usted de que encuentra normal que Carmen Canet quisiera tenerlo a su lado como persona de confianza para que lo asesorara? A ese despacho sólo estaban invitadas la señora Canet y la señorita Alario, nadie mas, y allí poco había que asesorar, el secretario pretendía explicar a ambas el protocolo de funcionamiento del pleno que se iba a celebrar pues eran ellas las que iban a formar parte de la mesa de edad.
      Desde la moción de censura ha hecho usted y su equipo (Mª Lourdes) una muy buena labor informativa, le he felicitado por ello en otro comentario, pero van pasando los días y los temas y se va hundiendo en el fango. No sabe que hacer para salir en defensa de su querida amiga Carmen Canet. Está muy bien que usted la considere como demuestra y que sea su amiga, pero no se pierda buscando recovecos y argumentos alambicados o silencios cómplices. Había usted comenzado muy bien y lo va perdiendo todo poco a poco.
      Intente en este tema ser mas imparcial.
      No me creo que no sepa nada de lo que hacía y porqué el siniestro personage antiguo alcalde de Gandia por nuestro ayuntamiento. ¿Quién le autorizó a todo ello?
      Le reitero: intente ser mas imparcial, es la bandera que usted quería que ondeara en su blog, por algunos momentos lo logró, pero si no cambia su actitud se le caerá el mástil en la cabeza.

      Eliminar
    3. ¿ Y porqué tengo que saberlo ? ¿ Acaso soy del PP, Bloc o Psoe ? Vuelvo a preguntar porqué no le echó quién podía, o sea el Secretario Municipal . O porqué no le plantó cara el PP o envió también a su diputado, pregúnteselo a ellos . ¿ Quién le tenía que echar, Carmen a la que estaba asesorando ? .

      Silencios cómplices ... ¿ de que ? . No quieran ver ustedes dónde no hay .

      Eliminar
    4. Enrique deixa aquest tema i no continues per el camí que portes en aquest assumpte. Jo tembé pense que en aquest cas no tens tota la imparcialitat que pertocaría. Pot ser que tu no ho façes voluntariament, pareix que el pot mes la part del cor (per l´amistat) que la part del cervell (per la imparcialitat) però tractes aquest assumpte de manera un poc sesgà.
      Deixa-ho estar.
      Tira endavant i procurem tots ser imparcials.
      (Al referirme al cervell no vull fer cap insinuació despectiva ni irrespetuosa, tu entens el que vullc dir, tot el que he dit ho dic sobre la base del respecte que el mereixes tu i qualsevol persona)

      Eliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'administrador elimina un comentari de l'administrador?

      Eliminar
  8. Perquè ningú comenta, veig que sabeu molt del informe, que en este es diu que el recurs de Karina davant el contenciós es nul de plè dret, i per tant anulable per reclamació en qualsevol moment i sense efectes jurídics ninguns desde exie moment i amb retroactivitat, perquè Karina es va abstindre en el plenari quant es va aprovar la resolució que ara ha recurrit , i la llei diu que sòls podràn recorrer els que votaren en contra ? Jo així ho vaig escoltar en el plenari .

    Pel tant, amb recorrer el recurs i que es declare sí o sí nul de plé dret per falta de legitimitat de la demandant , tot aclarit , perquè Karina una vegada declarada la nulitat ja no es , ha segut ni serà mai del Grup EU desde que l'expulsaren , salvo que guanye en lo civil, però es clar que no ho era quant el plenari al ser retroactius els efectes de la nulitat de plè, com he dit , i pel tant sòls podría tornar a pressentar moció si torna a perteneixer a EU , perquè el TS asturià diu que un regidor es expulsat ferm desde que s'inicia el expedient d'expulsió .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El web de l'Ajuntament diu que Karina és portaveu d'EU actualitzat a 21/5/13
      Ho diu ben clar.

      Eliminar
  9. Es més, m'ha paregut llegir en algun lloc, si es aixì per favor l'autor del coemtari ens ho recorde, que hi ha una sentència del TS valencià que diu que un trànsfuga ho es també inclús si sense deixar el grup no obedix el que este li mana en quant a una moció per a destituir a un alcalde , o algo aixì .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No soc l'anonim, però dir-te que tampoc existix el "MANDATO IMPERATIVO", ordenat pel Tribunal Constitucional en alguna que altra ocasió.

      Eliminar
  10. enrique, si no et sembla bé que s'insulte a la gent estaria bé que no deixares que hi haja anònims que en compte de dir karina diguen kretina. com fa l'anònim del 31 de maig a les 23:33

    i com fan altres persones que he llegit en altres posts

    que veig que hi ha molt de respecte per a uns i molt poc per a altres

    i tot el món pot dir el que pensa de bones maneres

    ResponderEliminar
  11. Hacen ustedes mención en muchos comentarios el hecho de que Orengo se metiera como "pedro por su casa" en el despecho del Secretario del Ayuntamiento cuando allí sólo debían permanecer el propio Secretario, Alario y Canet, para (según parece) "asesorar" a Carmen Canet. Desde el día que se presentó la moción quizás no tuvo tiempo. O quizás debía dejar claro hasta el último momento lo que se tenía que hacer y quien manda, y Canet está a sus órdenes.
    Esto recuerda y mucho el primer pleno en que se eligió como alcalde a Jordi Juan pero con otros protagonistas EDUARDO BONONAD Y KARINA VERCHER.
    Estuvo presente alguno de los comentaristas?
    Recuerdan las idas y venidas del Sr. Eduardo sentado en primera fila a la derecha cercano a la puerta? Siiii . Muy cerca de Karina como queriendo dirigirla. Y como le pasaban el papel a Karina entregado por Eduardo.
    ¿¿¿¿ Se repite la historia ???? ¿¿¿¿ Es verdad que mandan en Tavernes viejaS GLORIAS que nadie ha votado ????

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo estuve fuera de la sala de plenos ese día. Recuerdo ver salir a Eduardo y llamar por teléfono y poner-se rojo y preocupado. Seguidamente entró dentro del pleno otra vez.
      Estaba muy nervioso e inquieto. Incluso cuando la concejal votó a Jordi, seguía más nervioso todavía y volvió a salir para llamar por teléfono todo preocupado.

      Eliminar
    2. Estes coses son les que no veu Enrique i no s´adona del paral-lelisme entre Eduardo-Karina i el de Carmen Canet-Orengo. El de Eduardo i Karina va fracasar totalment i el de Carmen Canet i Orengo està en plena efervescència.
      Enrique son fets a la vista de tots, no opinions.
      Ara tenim un bipartit al que en el Bloc manen "las vacas sagradas" i al Psoe mana Orengo.
      Que diuen els "d´enmig" de tot açò?
      Mal acabarem.

      Eliminar
    3. Jo dic que a tots eixos no els ha votat ningú. I tú Jordi o comences a caminar a soletes i et deixes a les bedets de orengo,eduardo bononad, perfecto, jaume i altres, o et carregaràs el teu futur a la política

      Eliminar