viernes, 24 de mayo de 2013

REPÀS DE PREMSA DIGITAL , noticies locals

Huí Trobem en Las provincias que :


Esta vegada en l'entrada de Magraner. Va ser sofocat amb un poc de dificultat però sense massa consequències al tractar-se de terres hermes .

El PP de Tavernes acusa al alcalde de propiciar la moción al no consensuar los presupuestos     UN CAPITOL MÉS DEL FOLLETÍ POLÍTIC LOCAL, no cap més comentari .


A MÉS TROBEM NOTICIA de ALGO DEL QUE JA ES INFORMARÀ EL GABINET DE PREMSA MUNICIPAL: 

TAVERNES PERD LA BANDERA BLAVA DE LA PLATJA DE LA GOLETA 

EN EL LEVANTE-EMV LLEGIM  : 

Batería de recursos contra la moción 
Supossem es referirà al assumpte de la moció de censura, doncs l'edició digital, com sabeu, no ens deixa llegir més que el titolar .


45 comentarios:

  1. Entrevista:

    http://vimeo.com/66813320

    ResponderEliminar
  2. Pronòstic Pròximes eleccions:

    PP = 8 (Es queda igual)
    Bloc = 4 (Baixa 1)
    PSOE = 2 (Baixa 1)
    PE (Partit d'Estruch) = 2 (1 del Bloc i l'altre del PSOE)
    Iniciativa = 1 (Li'l lleva a EU)

    EU = Sense representació (encara que s'ajunte amb ER)
    ER = Sense representació (encara que s'ajunte amb EU)
    Gent de Tavernes = Sense representació
    Alternativa per Tavernes = Sense representació
    Altres partits = Sense representació.

    Regidor dalt, regidor baix, poc m'equivocaré.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando24 de mayo de 2013, 11:09

      On hi ha que signar, que m'apunte i em pressente de segur, a vore si així entra un poc de tranquilitat en l'ajuntament .

      El que passa que si em pressentara espere que algunes d'eixes sigles no ho feren per que tractaría d'ajuntar a altres gents i alternatives baix un sols paraigües electoral, encapsalat per una persona amb molt de prestigi a nivell local, que la tinc al meu costat , i jo de segón, tercer, quart o el que faça falta is considere que hi han, com en este cas, millors que jo per a entrar de regidor, doncs no tinc ni he tingut mai pretensions de anar més endavant, si així fora ja fa temps havera sigut regidor amb UV .

      Eliminar
    2. BLOC, PP i PSOE et tenen por Enrique, perquè saven que pots llevar-los molts vots. Qui més et te por és el BLOC, ja que és el partit que ha arreplegat més vots dels indecissos (que normalment votàven al PSOE).
      I ara si et presentes, poden cambiar el seu vot i donar-te'l per a 4 anys si els convences. I això el BLOC ho sap!!

      Eliminar
    3. Si a les generals vas aconseguir més de 300 vots en un no res per a UPD. Si comences ja a treballar, et puc garantir més de 500 vots (i això pot significar un concejal que pot ser decissiu).

      Eliminar
  3. Ja ja ja ja que bona vista.
    Tu creus que el PP mante eixos 8? Amb Manolo o torna Eugenio?
    Ala, tots a acostar la sardina al seu costat:

    SI NO ES PRESENTA MANOLO:

    PP= 4
    Compromis: 6
    PSOE: 5
    EU: 2

    SI ES PRESENTA MANOLO
    PP: 2
    Compromís: 7
    PSOE: 6
    EU: 2

    Els demes ni pa pipes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El PSOE 5-6????? Però si a Tavernes ja no saven què és això del PSOE. Se'ls han minjat. I Compromis, 2 dels concejals li'ls ha prestat el PSOE. I ara la gent ja sap a que juga Jordi. A la propaganda per a amagar el que fa i no fa. He sigut generós amb els 4 que li he donat. Si m'apures mantindrà els 5. I EU 2??? Però si s'han enterrat vius. Però tu has vist el colectiu. El més jovenet és Eduardo Bononad.

      Eliminar
    2. I tenen fins a la "passionaria" i tot, una tal Feli m'han dit , persona com tots sabeu símbol de moderació , ben parlà .Que anirà, de nº 2 darrere algún monigot titella de Bononad com va fer Carrillo ? : Cándido, baixa i fes-te pressent,però porta el garrot !!! .

      Eliminar
    3. Ostras tú, almenys amb Feli s'animaríen els plenaris, i ja possats, podría el PP fitxar a La Dimas, molt amiga d' aquella, els debats seríen de lo més interessants o almneys divertits.

      Eliminar
    4. Prou, si seguiu nomenant a persones concretes que no estàn en este cacau, no ho publicarè, quedeu advertits per a que no pergau el temps .

      Eliminar
    5. Jajajajaja, declaració d'intencions?
      Que bo que entre Bloc i PSOE en traguen de 11 a 13 regidors, quan si repeteixen números ja seria un èxit total despres del (des)govern del tripartit. La clau la pot tenir EU o Enrique si arreplegà una llista seriosa. ER no la veig aplegant, i els comerciants, a menys. Cura amb estos darrers vots de dreta, que si governa be amb la propera moció, pot tornar a manar el PP amb absoluta si es dilueix en eixe opcions.

      Eliminar
    6. Jo veig més a un partit recolzat per Estruch que a EU que està com diu algú més amunt "desfaçada", ja que no es veu renovació per ningún costat. EU a dia de avuí és com agafar una màquina del temps i viatjar a final dels 70 i principis dels 80 a Tavernes, però a més amn més mal gust.

      El PSOE va a terra i el BLOC va a perdre 1 concejal per la mala gestió del tripartit.

      Eliminar
  4. Enrique, rei, la noticia va arribar oficialment a la vesprada, i no es treballa a la vesprada. Diferent el cas de la premsa, que ahir jo ho posaven tots eixa vesprada.
    No el poses nerviós que ja ho diran, que això no es pot amagar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que ???? Quina noticia ??? De què parles ??? Nerviós de i perquè ???

      Eliminar
    2. Quina és la noticia?

      Eliminar
    3. Què és l'incendi de l'entrador de Magraner al Cami dels Marenys?

      Eliminar
    4. Quina és la noticia???

      Eliminar
    5. Deu de ser la de la bandera blava , pel que diu de que arrivà ahir per la vesprada i que això no es pot amagar . Si es així retire el dit i ja vorem com ho enfoca el Gabinet de Premsa .

      Eliminar
    6. Tots savem que Goleta és molt complicat pel tema de l'arena.

      Eliminar
  5. Enrique has de tindre clar que els votants en general están farts dels espectacles dels polítics i dels interessos que tenen a altres llocs i altres persones que no son de Tavernes.

    Si fas una bona llista (amb gent amb ganes de treballar i fer coses per a Tavernes) i un programa que siga atractiu però realista. No dubtes que 1 concejal el tindràs segur.

    Vegent el panorama de Tavernes:

    - El Bloc s'ha dedicat a fer-se autobombo, a fer-se propaganda i a figurar. Almenys dos dels seus concejals tenen aspiracions fora de Tavernes (ara m'explique tot eixe aparell propagandístic).

    - El PSOE s'ha deixat menjar pel Bloc, que li ha llevat tot el protagonisme i la seua identitat (ningú reconeic al PSOE).

    - EU s'ha autodestruït ella sols. Si no li ha fet prou mal l'expulsió de la concejal de les seues files, s'ajunta el del seu col.lectiu (el col.lectiu més vell de tots els de Tavernes i amb molta de la gent que ha format part i donat suport al Partit Comunista). Per tant podriem dir que EU està cremada i desfasada totalment.

    Com pinta el panorama, hi han molts vots indecisos que arreplegar. així que ànim Enrique!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tots, m'ho fareu creure !! I això que encara no sabeu quí vendría amb mí,a alguns no es tremolaràn les cames si no que tindràn cagatxola i tot, TANT A DRETES COM A ESQUERRES .

      Eliminar
    2. Ànims, sí, ens farem un fart de riure si entres! I no et preocupes per la teua mediocritat: està en la línia de tots els polítics. Tens el meu vot.

      Eliminar
    3. Gràcies, ja voldría jo saber quina es la teua "excel.lencia" però clar, com tants covards anònims , que sòlen ser els més grans mediòcres de tots i per això s'amaguen darrere un anònim, ,no ho podem saber .

      Eliminar
  6. A MÉS TROBEM NOTICIA de ALGO sobre el QUE ,CURIÒSAMENT, NO ENS HA INFORMAT EL GABINET DE PREMSA MUNICIPAL:


    eixa era la noticia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ho he rectificat en justa messura , gràcies per ajudar-nos a ser més justos .

      Eliminar
  7. Por que está suicidándose el PSOE?
    El viernes pasado gritando "Jordi, Jordi" en la plaça, ayer fueron a aplaudir a Morera a la Casa de la Cultura y hoy volveran a gritar "Jordi, Jordi"
    En las próximas elecciones otro batacazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hui cantaràn la cançó de la banda del Capitan Canalla:

      "Que vuelva ya Jordi Juan"

      Eliminar
  8. Rectificar és de savis! Alguns podrien aprendre!

    ResponderEliminar
  9. Batería de recursos contra la moción publicat al Levante

    No savem quin interés tenen BLOC, PSOE i EUPV en que el PP no xafe l'Ajuntament mentre no hi haja resolución judicial que tire enrere la moció. Legalment la moció es podrá fer el proper dimecres, pero els tres partits no volen que el PP arrive al govern.

    Deuriem estar preoqupats per alguna cosa que ens amaguen BLOC, PSOE i EU i que el PP pot destapar al entrar al govern? Molt s'estan movent per impedir que el PP arrive al govern, no?

    ResponderEliminar
  10. Ací parlen de si es o no és trànsfuga Karina. Una opinió més:

    http://www.tele7safor.com/index.php/cafetera-e.html

    ResponderEliminar
  11. Legalment? Qui ho diu això que siga legal? Tu? El secretari de l'Ajuntament? Perquè no t'esperes a que parlen els jutges?
    Si tan legal és perquè els regidors del PP han desaparegut de la circulació i no assomen el nas per cap lloc del poble i fa 8 dies que no van a l'Ajuntament? Aneu a fer el ridicul més espantós de la democràcia, independentment que es faça o no el ple el dimecres. En Benidoleit també es va fer... i ja veus com ha acabat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu mateix ho estàs diguent! Un jutge ha dictaminat mesures cautelars. Per tant a hores d'ara és legal, fins que un jutge ho ratifique ho diga el contrari. Si no fora legal, tendriem un buit legal fins a que el jutje ressolga i això no és posible.
      Poc deus saber de lleis quan dius eixes coses. Ací l'amic Estruch pot dir-te que les mesures cautelars donen legitimitat a Karina a formar part del Grup Municipal d'EU (amb totes les seues conseqüències inclosa la de tindre la potestad de fer mocions de censura).

      I si un jutge decidix que Karina ha de ser expulsada del Grup Municipal, ho será amb carácter retroactiu desde març de 2.012, quedant delegitimats els governs del tripartit (per haver mantingut la majoria governant) i el Bipartit amb el PP (per haver pactat amb altres forces polítiques). L'autor d'aquest blog és llicenciat en dret (si no em falla la memoria) i podrá dir si és exacte o no el que estic argumentant. I si és incorrecte, què m'ho diga (amb arguments) i ho acceptaré, ja què tampoc jo tinc la veritat absoluta.

      Per cert, la concentració de avuí és RIDÍQULA, ja que van en contra del transfugisme en quant que si aquest es demostra, ells tambè hauràn participat del mateix.

      Eliminar
    2. Sí i no, els efectes retroactius faràn que la moció siga invàlida però no afectarà al govern anterior legalment perquè Karina no ha pertenescut a éste com a grup si no com a no adscrita des de que ho digué el jutje de lo civil , i pel tant no ha intervengut en òrgues com la Junta De Govern i altres .

      En quant a la moció no tingau cap de dubte de que es correcta perquè Vercher perteneix en el moment de la signatura , encara siga cautelarment, a un grup .

      Eliminar
    3. Enrique, quan EU la expulsa i la declara de trànsfuga (ja que reclamen que torne la seua acta de regidora), Karina està mantenint majoria del govern establit i açò també és considera transfugisme, ja que deixes de representar una de les parts que ha permitit establir el govern actual. Encara que mantingués el que a EU els interessa que era el mantindre el tripartit.

      Eliminar
    4. Desde que va començar el procés d'expulsió d'EU, Karina ha estat al govern tant com a no adscrita com formant part del Grup Municipal. Per tant ha intervingut de les dos formes, tot i que des del minut 0 (plenari d'investidura) EU ja va començar el procés d'expulsió i a demanar la seua acta de regidora per considerar-la com una trànsfuga.

      Així que encara que els pese alguns, ho haurà segut als dos governs.

      Eliminar
  12. A Jordi li diuen de tot menos wapet.

    ResponderEliminar
  13. Be això ho haurem de recordar el dia de dema:
    En quant a la moció no tingau cap de dubte de que es correcta perquè Vercher perteneix en el moment de la signatura , encara siga cautelarment, a un grup.

    Ara ho deixem aparcat.

    Hi ha sentencies que diuen el contrari perquè s'ha d'evitar el perjudici que es fa a un col·lectiu o partit, que esta per damunt que l'interes d'un sol individu. O siga, el be del partit esta per damunt del be particular d'un militant. Això no es una pedra de la justicia, Sr Estruch, el be general per damunt del particular. Sentencia hi ha, busque-les Sr. Estruch. I això es el que se li diu a la Sr. jutgessa del contenciós, que no ho ha tingut en compter.

    Respecte a això que diu el anonim de les 16:26, no te peus ni caps i ja hauries de saber que no es així:
    Es transfuga ( i deixem ara el tema cautelar) des del moment que fa una acció per modificar la seua situació i la del govern on estava.
    És aixi o no Sr. Estruch?

    I respecte a
    A Jordi li diuen de tot menos wapet.

    Home, tampoc es que siga un adonis. No el calfes el cap. Si sumem tots els que comentem aci i en altres llocs no arribem a deu. Diguem el que diguem sempre es el mateix. Ens entretenim i prou. Jo m'ho passe pipa.

    I d'aci un rato a la mani, concentració o passarela de moda, el que siga, que al final ja ni ho se. Aixi tinc les piles carregades per seguir comentant. A vore quin dia s'animen els altres i anem de festa en festa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sols modificar la situacio del govern on estaba, sino també pel fet de mantindre-la. Al quedar-se sense representació d'EU a l'ajuntament, la majoria ja no es manté gràcies a Karina Vercher d'EU, sino a Karina Vercher no adscrita.

      És a dir, no es tracta de que una persona que no representa a ningú pacte amb altres forces polítiques, sino que també es transfugisme que mantinga un govern ja format, que depén d'aquesta persona per mantindre la majoria.

      Ho vaig consultar (i publicar a aquest blog fa uns dies) amb un jutge que exerceix a Madrid.

      Eliminar
  14. Eixe primer paragraf del traus de la manega. Això no es contempla en els suposits per ser transfuga. El recorde que era l'opció que ella va votar inicialment, en el plenari d'investidura, i per tant mantindre's en la mateixa situació, en el mateix govern encara que no formant part d'EU no anava en contra els seus propis actes. I no era transfuga. Era no adscrita.
    Fins i tot expulsada del govern, no era transfuga legalment ni complia els supostis del transfugisme. Quan firma la moció va contra els propis actes i canvia la situació formada anterior. Es converteix en trànsfuga, canvia la situació del govern i la seua propia inicial. Ja veus quines coses, la millor garantia contra el PP, segons ella dia, ara s'ha aliat amb el PP o igual s'ha venunt al PP, ves a saber.
    ¿Que li heu donat? Què li heu promés els del PP? Perquè no ens enganyem, i supose que Enrique estarà d'acord, una persona no dona eixe pas, no es busca l'odi i rencor de tants de Tavernes, no es sotmet a eixa presio que no podrà ni eixir de casa només perquè si. Alguna cosa li tocará rebre. Debaes el frares peguen cabotaes.
    Hauria pogut estar molt bé, ara vote això, ara vote allò, pero donar eixe pas, es molt gros el pas que ha fet i això té un preu. Ja se sabra. Mes listos i mes ben posicionats hi ha que al final s'ha sabut tot: Gurtel, Emarsa, Noos. Ja se sabra "lo de Karina".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ves tu a saber. A lo millor tots no son com Jordi que busquen 47000 raons per ser alcalde i no voler amollar el asiento

      Eliminar
    2. Encara es queden curtes comparant-les amb les 55.000 raons que ens constava Manolito Vidal primer, i despres rebaixades a 50.000 quan Zapatero va fer el retall de sous o els 40.000 que ens costa ara via Diputació, que també ixen de la nostra butxaca, perque estiga rascant-se les boles (expressió popular vallera gens ofensiva i molt tradicional, Sr. Administrador) i anant a passar el temps a Palma i no de Mallorca.
      Manolito ens va deixar un Ajuntament en la ruina i tot un conjunt de panxes contents (el de les palmeres, troianos...) i molta gent sense cobrar. Este xicot està arreglant tot el femer que ell va deixar.

      Eliminar
  15. Trànsfuga és una denominació atribuïda en política a aquells representants qui, traicionant als seus companys de llista o de grup -mantenint, aquests darrers, la seua lleialtat a la formació política que els va presentar en les corresponents eleccions-, o apartant-se individualment o en grup del criteri fixat pels òrgans competents de les formacions polítiques que els han presentat, o havent estat expulsats d'aquestes, pacten amb altres forces polítiques per a canviar o mantindre la majoria governant, o bé dificulten o fan impossible a dita majoria el govern de l'entitat.

    Pareix ser que tot el problema està en la interpretació de la frase "mantindre la majoria governant" que alguns fan fora del context general i de l'esperit de la Llei Antitransfugimes. I això sembla ser que ho fan els interessats, els que estan a favor dels que presenten la moció, es a dir a favor del PP.

    Eixa frase de mantindre el govern, seria d'aplicacio i estaria referint-se només en el suposit que la trànsfuga Karina Vercher estiguera mantenint el govern actual en contra del criteri del seu partit, o siga que EU haguera dit fa un temps: Karina ixte del pacte, i ella s'haguera quedat. És en este cas quan seria transfuga per "mantindre el govern.

    Que no es ni paregut al cas d'estar en el govern com no adscrita i menys quan EU no ha dit res de trencament del pacte.

    O siga es pot ser trànsfuga per omissió, per quedar-se en una postura politica en contra del criteri del partit, o per acció, que seria el cas de Karina de pactar amb el PP. Trànsfuga i ben trànsfuga. I no entrem en altres valoracions ètiques o morals.

    ResponderEliminar
  16. Si es que ho feu massa complicat i es mes senzill. El PP va perdre i tot el poble va clamar despres dels resultats per una unió de les esquerres per governar junts sobretot per canviar la política del PP governant només per als seus. La primera en el front va ser el rebombori de les negociacions per a formar govern, on sembla que negociaven tots menys Jordi,Carme i Karina. I clar, ja va naixer malparit. Despres, només entrar, els mateixos que van negociar (que no son els regidors) van començar a repartir els pastissos per als seus cadells,històrics,simpatitzants i empreses afins. I acaba passant el mes normal, que quan interessa sols el poder apareixen les enveges i acaba en una pica de fesols. De quina manera es trenca tot sols es la cirera que li faltava al pastís, i qui entra, sembla representen penitència per a tots els vallers, tant votants de diferents opcions per convicció o interessos com dels increduls que no votaren. La pena es que per fer-ho mal ara torna el PP, pero això només es una coincidència. Esperem els passe comptes a tots d'aci dos anys per la seua incapacitat en cap càrrec polític.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja. No tens ni p. idea. Sempre parlant i clavant la pata per difamar de coses q ni estaves davant ni saps com han quedat. Pero qui eres tu per a saber qui va negociar o no? I la retafila de mentires q t'inventes de militants i simpatizants... va va, canviat el nom per alguno mes "tradicional"

      Eliminar
  17. El que vaig a contar és OPINIÓ, basada en la següent ressolució:

    Fernando Martínez Castellano concejal del PSOE a Valencia va ser cessat com a concejal, però el Tribunal Constutucional va ressoldre la seua reincorporació al.legant que els llocs electes pertanyen als elegits i no als partits en les llistes dels quals s'han conseguit.

    El que ve a dir que no son titelles en mans dels partits i que tenen legitimitat propia.

    Podria un jutge podría ressoldre de igual manera o no?

    Pos el que diu Enrique, que no és tan fácil i 2 + 2 no sempre son 4.

    ResponderEliminar